Basket League, Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός 15η Αγωνιστική

Συντονιστής: Captains

SleeperMonk

senior
Reactions: 493
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 22, 2024 10:59 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Δευ Ιαν 22, 2024 10:39 pm
Δεν ξερω πολλές ομάδες που θα μπορούσαν να βγάλουν τέτοιο χαρακτήρα και να διεκδικήσουν ενα τέτοιο παιχνιδι που έδειχνε για συντριβή.Αυτο ειναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα του κοουτς και δεν μπορεις να το βρεις ,φτιάξεις εύκολα.Τα αστέρια φαίνεται δεν ειναι με το μέρος μας φέτος αλλα οτι κ να γίνει αυτή η ομάδα αξίζει …..
Συμφωνώ απόλυτα και θα πω επίσης ότι φέτος εμείς οι ολυμπιακοί εστιάζουμε στα λάθος πράγματα.
Έχουμε φάει την ψυχή μας για δύο θέματα, τον Σικμα και τον ηγέτη που δεν έχουμε. Τα δεδομένα δείχνουν ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Παίχτες να πάρουν τελευταίες φάσεις έχουμε, και κάποιες φορές μπαίνουν και κάποιες όχι. Και ο Πίτερς το έκανε σήμερα, και ο γκος στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά και μακισικ με την Μονακό.

Το πρόβλημα φέτος, δυστυχώς έχει να κάνει με δύο κομβικους περσινους παίχτες. Τον γουοκαπ και τον αρχηγό. Ο γουοκαπ κάνει άπειρα και αβίαστα λαθη μπροστά από την αρχή της χρόνιας και ο Παπ εχει χαθεί κάπου σε κάποια άβυσσο. Αποτελεσμα είναι, να μοιάζουμε μια γκαφαντζιδικη ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση η γκρίνια μας, κατά την γνώμη μου, δεν είναι δικαιολογημένη. Επίσης δεν πιστεύω ότι έχουμε κάποια διαφορά με τον Παναθηναϊκό. Καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός, αλλά έχει και αυτός θέματα, που λόγω καλης φόρμας της ομάδας δεν στοιχίζουν.
Να θυμίσω ότι στη euroleague έχουμε διάφορα 2 ηττών, την στιγμή που φέτος στην έδρα μας το έχουμε λούσει.

Τεσπά, συγγνώμη για το σεντόνι, νομίζω ότι η χρονιά θα κριθεί από πώς θα καλυφθεί αξιοπρεπώς το 3.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Jamesharden13

senior
Reactions: 236
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 22, 2024 11:02 pm

Μπραβο στον παο για την νικη.Ως οπαδος του ολυμπιακου ειμαι πολυ αισιοδοξος για την ψυχη που εδειξε η ομαδα στο παιχνιδι στο τελος.Αν ενας εκ των μπραζντεικις μακισικ αντικαθηστοταν με εναν παιχτη τυπου ναναλι 3D δηλαδη wing στο 3 ο ολυμπιακος θα ηταν μια κλαση πανω

0
lukadoncic
Reactions:

Δευ Ιαν 22, 2024 11:03 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Δευ Ιαν 22, 2024 10:54 pm
lukadoncic έγραψε:
Δευ Ιαν 22, 2024 10:48 pm
ο Ολυμπιακός κρατά την ανατροπή και την προσπάθεια..μετά από καιρό μου άρεσε κ το κοουτσάρισμα του μπαρτζώκα…Παναθηναϊκός καλύτεροι εμφανώς και ποιοτικότεροι παίκτες αλλά ομάδα όχι(όχι ακόμη τουλάχιστον)…
κάνααν άφαντος, γουόκαπ αρνητικός.. πετρούσεφ,γκος οι καλύτεροι με τον γκός ειδικά να μας κρατάει όταν μύριζε κατάρρευση..ωστόσο αν κάτι παύει να είναι σύμπτωση και είναι μάλλον σύμπτωμα του γκος είναι η έλλειψη clutchness..κάτι που είχε φανεί από την πρώτη θητεία του όταν του έδωσε τα κλειδιά ο Μπλάτ..
Για μιλου αν και θεωρώ ότι δεν έχει κάτι σοβαρό και απλώς προφυλάχθηκε (και σωστά αφού είναι το μόνο 5-άρι -εδώ και αν ζωγραφίσαμε με το σχεδιασμό να βασίζουμε τη φρονταλάιν στον επιρρεπή Νικόλα) ε δεν είναι εικόνα αθλητή το μπυροκοίλι, ούτε το να τραυματίζεται μόνος του.. τεσπά η ομάδα έβγαλε αντίδραση, συσπειρώθηκε και πρέπει να συγκεντρωθεί στην Ευρώπη.. ουσιαστικά αυτό που θέλαμε για σήμερα (να χάσουμε δύσκολα έγινε)..αν ο τραυματισμός του μιλου αποδειχτεί επιπόλαιος πάμε με κάλλη ψυχολογία να πάλλε ούτε για τα playoff…
Δεν αυτοτραυματίστηκε, μπερδεύτηκε με Παπανικολάου, ο οποίος Παπανικολάου στη Μπασκόνια τραυμάτισε και τον Πιτερς προσωρινά.....γενικά δημιουργούνται προβληματάκια όταν ειναι κι ο Παπ μέσα.
ναι οκ, αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι είναι αγύμναστος και αυτό τον καθιστά πολύ ευάλωτο..δεν τράκαραν και με καμία τρελή ταχύτητα..θα μου πεις αστράγαλος είναι δεν ξέρω νομίζω θα μπορούσε δυναμώνοντας να αποφεύγει κάποιους τραυματισμούς..τεσπά αυτόν έχουμε, ας ελπίσουμε να είναι καλά…εγώ από αυτό που είδα, την χωρίς ταβάρες Ρεάλ την χτυπάμε στη Μαδρίτη(εννοώ με μιλουτίνοφ παρόντα)

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Δευ Ιαν 22, 2024 11:03 pm

Coach Periklis έγραψε:
Δευ Ιαν 22, 2024 10:42 pm
Στηβ Κερ έγραψε:
Δευ Ιαν 22, 2024 10:39 pm
Δεν ξερω πολλές ομάδες που θα μπορούσαν να βγάλουν τέτοιο χαρακτήρα και να διεκδικήσουν ενα τέτοιο παιχνιδι που έδειχνε για συντριβή.Αυτο ειναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα του κοουτς και δεν μπορεις να το βρεις ,φτιάξεις εύκολα.Τα αστέρια φαίνεται δεν ειναι με το μέρος μας φέτος αλλα οτι κ να γίνει αυτή η ομάδα αξίζει …..
Σωστό το πρώτο σκέλος και μεγάλο παράσημο που πάλεψαν αυτό το ματς , αλλά στο τελευταίο εγώ διαφωνώ . Κανένα αστέρι δεν φταίει για αυτό που έκανε ο Γουοκαπ ..... Για Γκος οκ , όλα μπαίνουν όλα χάνονται και ήταν και πάρα πολύ καλός γενικά ( ασχέτως της προσωπικής μου άποψης ότι είναι και αυτός "λίγος" )
Τα ….αστερια το είπα για τον τραυματισμό Μιλουτινοφ πέφτοντας στο πόδι Παπ οταν ήδη έχεις τραυματία τον άλλο Σέντερ σου,ειναι λίγο….καπως πως να το κάνουμε.Παρα το οτι ο ΠΑΟ φαινόταν κ ήταν καλύτερος τακτικά έβρισκες τροπο να το γυρνάς .Οσον αφορά το ματς έχεις θέμα στην πίεση του ΠΑΟ .Πολυ καλός ο Γκος ,κακός έως μέτριος Γουοκαπ ,υποφερτος Πίτερς ,εξαφανισμένος Κάναν,πολύ καλός Πετρουσεφ.Εβαλες 80 πόντους στην αμυνα του φορμαρισμένου Παο στο γήπεδο του.Η διαφορά κατα κάποιο τροπο ειναι η βοήθεια στην επίθεση στο τρία .18 πόντους ο Γκριγκονις .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Δευ Ιαν 22, 2024 11:05 pm

Κατ αρχάς ο Παπαπέτρου δεν είναι καν απουσία για τον Παναθηναϊκό, απορώ που κάποιοι εδω τον λογίζουν ως "πλήγμα" κι όλας που ήταν απών στο ντέρμπι.....Είναι σαν μην τον είχε παρει απ τη Παρτιζάν ποτέ.....είναι σα να λέμε μας λείπει ο Παπανικολάου εμας τώρα.....Ε δε θα μας έλειπε και να μην έπαιζε!Για τον Βιλντόζα και τον Σλούκα θα συμφωνήσω, μέχρι εκει όμως.

1
1 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

chainsaw έγραψε:
HackerBaby έγραψε:
Δευ Ιαν 22, 2024 10:34 pm

Ε οχι και ξεφτιλα ρε συ ενταξει δεν ειναι οι Γουοριορς ο Παναθηναικος , νεα ομαδα ειναι , οταν πεσουν οι παλμοι σου θα το καταλαβεις ελπιζω
Με το χερι στην καρδια. Τι περιμενες να συμβει στο +13 και το 5ο φαουλ του Πετρουσεφ; Ε αυτο εννοω! Η εκφραση ισως ειναι υπερβολικη, το δεχομαι. Καταλαβαινεις ομως, φανταζομαι
Δεν εχει νοημα αυτο που κανεις φιλε μου και εγω μπορω να σου πω πολυ ευκολα οτι σε ενα πολυ κακο του παιχνιδι σημερα ο Παναθηναικος με ποσοστα πιο χαμηλα απο τους μεσους ορους του σε ολους τους τομεις , παλι κερδισε.

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1026
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Δευ Ιαν 22, 2024 11:06 pm

Αυτός ο Κάνααν πάντως, δεν είναι σταθερός. Είναι για 1 στα 2 ματς

0
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιαν 22, 2024 11:08 pm

Παίδες το ξαναλέω και το κλεινω εδώ...

Είναι σοβαρή δικαιολογία ότι ο Αταμάν αιφνιδιάστηκε γιατί είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα χωρις 5αρι, στο +12, 8 λεπτά πριν το τέλος και τελικά δεν έχασε για ένα λέι απ που δεν μπήκε;

Δηλαδή ο Μπαρτζώκας που έπαιζε χωρίς 5αρι, στο -12, 8 λεπτά πριν το τέλος και για ένα λέι απ έχασε, τι πει;

Αν σε καταστάσεις υπέρ του αιφνιδιάζεται, σε καταστάσεις κατά του τι θα κάνει;

Δεν λέω ότι είναι κακός προπονητής ο Αταμάν, είναι ένας από τους top 5 στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, αλλά σήμερα έφαγε τα γνωστά του κολλήματα με το rotation? Επαναπαύτηκε? Δεν ξέρω τι, αλλά ο Μπαρτζώκας του πήρε το δίπλωμα. Τόσο απλα.

Αυτά και το κλείνω εδώ για να μην κουράζω. :)

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4447
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιαν 22, 2024 11:10 pm

HackerBaby έγραψε:

Δεν εχει νοημα αυτο που κανεις φιλε μου και εγω μπορω να σου πω πολυ ευκολα οτι σε ενα πολυ κακο του παιχνιδι σημερα ο Παναθηναικος με ποσοστα πιο χαμηλα απο τους μεσους ορους του σε ολους τους τομεις , παλι κερδισε.
και με ενα κακο κοουτσαρισμα του αταμαν κατα την γνωμη μου που ελπιζω να μην ξανασυμβει

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2386
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιαν 22, 2024 11:11 pm

gkostas37 έγραψε:
Δευ Ιαν 22, 2024 11:08 pm
Παίδες το ξαναλέω και το κλεινω εδώ...

Είναι σοβαρή δικαιολογία ότι ο Αταμάν αιφνιδιάστηκε γιατί είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα χωρις 5αρι, στο +12, 8 λεπτά πριν το τέλος και τελικά δεν έχασε για ένα λέι απ που δεν μπήκε;

Δηλαδή ο Μπαρτζώκας που έπαιζε χωρίς 5αρι, στο -12, 8 λεπτά πριν το τέλος και για ένα λέι απ έχασε, τι πει;

Αν σε καταστάσεις υπέρ του αιφνιδιάζεται, σε καταστάσεις κατά του τι θα κάνει;

Δεν λέω ότι είναι κακός προπονητής ο Αταμάν, είναι ένας από τους top 5 στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, αλλά σήμερα έφαγε τα γνωστά του κολλήματα με το rotation? Επαναπαύτηκε? Δεν ξέρω τι, αλλά ο Μπαρτζώκας του πήρε το δίπλωμα. Τόσο απλα.

Αυτά και το κλείνω εδώ για να μην κουράζω. :)
Τόσο καιρό που κερδίζαμε σερί στην Ευρωλίγκα, που είχες χαθεί; Αλλά μάλλον περίμενες απλά να κράξεις τον Αταμάν...

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 253
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιαν 22, 2024 11:12 pm

Μέσα σε έξι μήνες ο εργκιν έχει κάνει θαύματα.
Ο σκακιστής είναι τρία χρόνια στην ομάδα τι να συγκρίνουμε τώρα. Ελλείψεις υπήρχαν εκατέρωθεν , δεν είναι δικαιολογία αυτό .
Όποτε ήθελε ανέβαζε ταχύτητα και πήγαινε τη διαφορά στους 10+. Απλά κοιμήθηκε το τελευταίο πεντάλεπτο και ακόμα και έτσι το πήρε το γκειμ.
Τώρα όσον αφορά εμάς από εκεί που πέρυσι δεν βλέπαμε κανένα , φέτος είμαστε ικανοποιημένοι με μια ήττα με καλή προσπάθεια. Αν αυτό δεν είναι υποβάθμιση τότε τι είναι.

2
2 Εικόνα
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Ιαν 22, 2024 11:14 pm

HackerBaby έγραψε:
chainsaw έγραψε:

Με το χερι στην καρδια. Τι περιμενες να συμβει στο +13 και το 5ο φαουλ του Πετρουσεφ; Ε αυτο εννοω! Η εκφραση ισως ειναι υπερβολικη, το δεχομαι. Καταλαβαινεις ομως, φανταζομαι
Δεν κανω τιποτα φιλε μου. Απλα σχολιασα. Εσυ στρουθοκαμηλιζεις. Η νικη ειναι νικη και μπραβο σας. Απο κει και περα ομως, οπως πηγε το ματς, ο ΠΑΟ παραλιγο να αυτοκτονησει. Δεν ηταν εικονα σοβαρης ομαδας. Επαιξε μεγαλο ρολο η απουσια του Σλουκα σε αυτο.

Θα ερθουν και αυτες οι μερες.Αν το παμε αναποδα, η ευστοχια 50% που ειχε ο Παναθηναικος στα ματς της ευρωλιγκας, ηταν αφυσικη.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 22, 2024 11:14 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Κατ αρχάς ο Παπαπέτρου δεν είναι καν απουσία για τον Παναθηναϊκό, απορώ που κάποιοι εδω τον λογίζουν ως "πλήγμα" κι όλας που ήταν απών στο ντέρμπι.....Είναι σαν μην τον είχε παρει απ τη Παρτιζάν ποτέ.....είναι σα να λέμε μας λείπει ο Παπανικολάου εμας τώρα.....Ε δε θα μας έλειπε και να μην έπαιζε!Για τον Βιλντόζα και τον Σλούκα θα συμφωνήσω, μέχρι εκει όμως.
Σε βλέπω αντικειμενικό εσένα.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιαν 22, 2024 11:15 pm

Παιδιά αυτό το ότι αποβλήθηκε ο Petrusev σαν δικαιολογία που τα έκανε μαντάρα ο ΠΑΟ στο τέλος είναι επιπέδου Βασίλη Δανιήλ. Έμεινε ο αντίπαλος χωρίς κανένα από τα 3 πεντάρια του αλλά κατά κάποιο τρόπο του βγήκε σε καλό. Ας είμαστε σοβαροί. Τοπ ο Ataman, άστοχη η δήλωση.

Στα του ματς, συμφωνώ κι εγώ πως ήταν για 15-20 πόντους και με τα ψέματα πήγαμε να το κλέψουμε. Εκεί πληρώσαμε το ότι δεν έχουμε guard τοπ επιπέδου και τα κάναμε μαντάρα. Δεδομένης της κατάστασης και της εικόνας των ομάδων το τελευταίο διάστημα, αν μου έλεγε κανεις ότι θα βάζαμε 80 πόντους σε μια άμυνα που έχει δυναμώσει παρα πολύ, με Canaan αόρατο και Walkup κακό, χάνοντας στο τέλος, θα το αγόραζα. Έχει σαφώς μεγαλύτερες δυνατότητες ο Παναθηναϊκός φέτος, τι να κάνουμε; Έχει δώσει και μπόλικα εκατομμύρια παραπάνω.

Όλο το ζουμί της υπόθεσης είναι να μην έχει πάθει κάτι σοβαρό ο Milutinov (και αντίστοιχα ο Σλούκας).

Υ.Γ. Ο Παπανικολάου έχει δώσει νέα διάσταση στον όρο «αρνητικός για την ομάδα του». Πέρα από το ότι σέρνεται, τραυματίζει και συμπαίκτες του.

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Δευ Ιαν 22, 2024 11:16 pm

Phys87 έγραψε:
Δευ Ιαν 22, 2024 10:53 pm
Πως ο Μπαρτζωκας εξέθεσε τον Αταμαν που κέρδιζε σε όλο το παιχνίδι; Που έλειπε ο Σλούκας, ο Βιλντοζα, ο Παπαπετρου ανέτοιμος, και έλειπε και ο τριτος ψηλός μας, ο Μπαλτσεροφσκι, ενώ απο τον Ολυμπιακό έλειπε ο ένας Φαλ, και ο Μιλουτινοφ τραυματίστηκε στο 25’. Ο Ολυμπιακός που είναι τρία χρόνια μαζί με τον Αταμαν που έχει φτιάξει ομάδα σε 4 μήνες. Παιδιά μακάρι να χάνετε και ο Μπαρτζωκας να παίρνει την ταυτότητα του Αταμαν. Μακάρι!!!
Ποιος τρίτος ψηλός;;;Εδω εμεις παίζαμε με μισό που μετά εγινε κανενας ψηλός, τον Αταμάν αν τον βάλεις σε ομαδα χωρίς ηγέτη-ηγέτες η λεξη νίκη θα ναι σπάνια....Οχι, δεν του πηρε το πορτοφόλι που το +14 έγινε +1, συγκυρία θα ηταν!

ΥΓ:Ποιος Παπαπέτρου;;;; (που ξαφνικά δηλώνεται ως απουσία κομβική ξέρω γω για το ντέρμπι)Αν δεν τον ανέφερες ακόμα είχα την εντύπωση οτι είναι κάπου στο ρόστερ της Παρτιζάν 🙃

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”