εχεις σικμαkaramelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 3:11 pmΑκόμα χειρότερα!!! Επιτακτική πλέον η ανάγκη για απόκτηση ψηλού εχτές!!

Συντονιστής: Captains
εχεις σικμαkaramelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 3:11 pmΑκόμα χειρότερα!!! Επιτακτική πλέον η ανάγκη για απόκτηση ψηλού εχτές!!
Και οπως σωστά επισημαίνεις εδώ θα κριθεί ο Μπαρτζώκας για το εαν έκανε σωστά ή όχι με την απόλυτη στήριξη στον Σίκμα...τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 3:13 pmεχεις σικμαkaramelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 3:11 pm
Ακόμα χειρότερα!!! Επιτακτική πλέον η ανάγκη για απόκτηση ψηλού εχτές!!![]()
καλα σωστα δεν νομιζω να εχει κανει αφου ισως ειναι η χειροτερη μετγραφη που εκανεSteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 3:17 pmΚαι οπως σωστά επισημαίνεις εδώ θα κριθεί ο Μπαρτζώκας για το εαν έκανε σωστά ή όχι με την απόλυτη στήριξη στον Σίκμα...
Πολύ κρίσιμη καμπή στη ψυχολογία και του ίδιου στο αγωνιστικό / μεταγραφικό σκέλος.
Παρόλαυτα υπάρχει μια μικρή χαραμάδα από παίκτη ΝΒΑ να λυθούν κάποια προβλήματα του.
Καλό!!!χαχα....δεν έχω λόγια για τον Σίκμα ότι χειρότερο έχω δει σε ξένο παίκτη σε θέση 4-5 εδώ και χρόνια από τον Ολυμπιακό....προτιμώ χίλιες φορές να πάρουμε Κασελάκη, ή στην ανάγκη ας πάμε στην Ομόνοια, Σύνταγμα κλπ. και όποιον βρούμε μελαμψό πάνω από 2 μέτρα τον κλείνουμε άμεσα, χειρότερος από τον Σίκμα απακλείεται να είναι...δεν έχω ξαναδεί παίκτη ψηλό σε αυτό το επίπεδο που ούτε άμυνα παίζει, επαφή με το καλάθι δεν έχει, αθλητικότητα δεν εχει, σουτ δεν έχει, τρίπλα δεν έχει, αντοχές δεν έχει...α ξέχασα είναι ''έξυπνος'' και δίνει έξυπνες ασσίστ... αχ ανατρίχιασα τώρα!!τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 3:13 pmεχεις σικμαkaramelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 3:11 pm
Ακόμα χειρότερα!!! Επιτακτική πλέον η ανάγκη για απόκτηση ψηλού εχτές!!![]()
Υπαρχει ενα σεναριο με μικρες πιθανότητες ο Σίκμα να γίνει παίκτης Euroleague 10 λεπτών ( Α1 δεν εχει και μεγάλη σημασία) όπου δεν θα είναι τουλάχιστον αρνητικός. Και μεγαλύτερος υποστηρικτής αυτού του σεναρίου ειναι ο κοουτς Β.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 3:26 pmκαλα σωστα δεν νομιζω να εχει κανει αφου ισως ειναι η χειροτερη μετγραφη που εκανεSteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 3:17 pm
Και οπως σωστά επισημαίνεις εδώ θα κριθεί ο Μπαρτζώκας για το εαν έκανε σωστά ή όχι με την απόλυτη στήριξη στον Σίκμα...
Πολύ κρίσιμη καμπή στη ψυχολογία και του ίδιου στο αγωνιστικό / μεταγραφικό σκέλος.
Παρόλαυτα υπάρχει μια μικρή χαραμάδα από παίκτη ΝΒΑ να λυθούν κάποια προβλήματα του.
αλλα αφου τον εχει ακομα στο ροστερ τι θα παει να πει θελω εναν ακομα ψηλο για 1 μηνα και θα αφηνει dnp τον σικμα? υποτιθεται γιαυτο υπαρχει ακομα στο ροστερ αν τραυματιστει καποιος να τον σκατζαρει για κανα μηνα
ακουστηκε κανα ονομα?παιχτης απο γιουροκαπ απο αμερικη το βλεπω δυσκολοSteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 3:32 pm
Βέβαια ο Ζέρβας έγραψε ότι θα ψάξει παίκτη ο Ολυμπιακός.
Ναι αλλά ούτε σημαίνει ότι δεν είσαι!golitog7 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 2:24 pmΦίλε συγγνώμη κιόλας αλλά το να αυτοχαρακτηρίζεσαι συνέχεια αμερόληπτος και αντικειμενικός δε σημαίνει ότι είσαι κιόλας. Το αν είσαι πράγματι άσε να το κρίνουμε εμείς. Και εγώ μπορεί να ξεκινάω μια πρόταση λέγοντας "και εγώ ως γαμάτος που είμαι...". Ε δεν σημαίνει ότι είμαι κιόλαςRebedierdos έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 2:10 pmΣαν αμερόληπτος θα πω ότι ο σκακιστής είναι υπέρ του δεοντος προκλητικός ώρες ώρες και με την συμπεριφορά του και με τις κινήσεις του και με τις δηλώσεις του. Πέρυσι βλέπαμε έναν άλλο Μπαρτζώκα βέβαια καθώς δεν υπήρχε αντίπαλος όλα ήταν πιο ήρεμα. Φέτος σαν να θέλει να αποδείξει κάτι παραπάνω .
Μαρτίου φαντάζομαι ήθελες να γράψεις, αλλά αυτό ισχύει μόνο αν πάρουμε το 4 εβδομάδες και δεν αφορά το πότε όντως θα μπει σε αγώνα υποθέτω. Ρεαλιστικά δηλαδή, το καλό σενάριο είναι να προλάβει να παίξει με τον ΠΑΟ στις 14/3, άντε αν πάει πολύ γρήγορα να είναι στον πάγκο με Βιρτους στις 7. Αλλά αν επιστρέφει στις προπονήσεις (σενάριο 6 εβδομάδων), θα προλάβει να είναι οριακά και σε αμφίβολη κατάσταση στον πάγκο για τον ΠΑΟ και να παίξει πρώτη φορά ουσιαστικά με Εφες/Βιλερμπάν 19/21 Μαρτίου.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 24, 2024 12:07 pmΑν υποθέσουμε ότι ο Μελάγιες ξέρει τι γράφει
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... oy-anazita
Είτε κάνει επέμβαση είτε το πάει συντηρητικά ο χρόνος επιστροφής είναι 4-6 εβδομάδες και άρα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα με την έναρξη του Μαϊου να είναι έτοιμος ο Μιλού.
Ναι Μαρτίου, ο Μελάγιες γράφει πίσω στην δράση, εγώ αντιλαμβάνομαι πότε θα μπορεί να αγωνιστεί έστω και όχι σε καλή κατάσταση.AlexD έγραψε: ↑Τετ Ιαν 24, 2024 12:23 pmΜαρτίου φαντάζομαι ήθελες να γράψεις, αλλά αυτό ισχύει μόνο αν πάρουμε το 4 εβδομάδες και δεν αφορά το πότε όντως θα μπει σε αγώνα υποθέτω. Ρεαλιστικά δηλαδή, το καλό σενάριο είναι να προλάβει να παίξει με τον ΠΑΟ στις 14/3, άντε αν πάει πολύ γρήγορα να είναι στον πάγκο με Βιρτους στις 7. Αλλά αν επιστρέφει στις προπονήσεις (σενάριο 6 εβδομάδων), θα προλάβει να είναι οριακά και σε αμφίβολη κατάσταση στον πάγκο για τον ΠΑΟ και να παίξει πρώτη φορά ουσιαστικά με Εφες/Βιλερμπάν 19/21 Μαρτίου.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 24, 2024 12:07 pmΑν υποθέσουμε ότι ο Μελάγιες ξέρει τι γράφει
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... oy-anazita
Είτε κάνει επέμβαση είτε το πάει συντηρητικά ο χρόνος επιστροφής είναι 4-6 εβδομάδες και άρα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα με την έναρξη του Μαϊου να είναι έτοιμος ο Μιλού.
Χρήσιμος θα είναι από 28/3 και μετά λογικά και εκεί μένουν πια 3 (δύσκολα) παιχνίδια με Παρτιζαν/Ερυθρό έξω και Φενερ μέσα.
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να πάρει ψηλό οπωσδήποτε και να εύχεται ότι όντως θα είναι εκτός 12αδας έστω από τον Απρίλιο...