Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
Διαβαζω καλα, ποια η λογικη να μην παρει πενταρι οταν αποφασιζει να παρει παιχτη γιατι ... δεν εχει πενταρι?
Το οτι λεμε εδω μεσα πως χρειαζεται ο ενας και ο αλλος, δε τραβαει ο Παπ ο Μπραζντεκις ο Καναν δε σημαινει οτι τωρα θα παρει καποιον για εκει.
Πενταρι και μαλιστα φουνταριστο θελει, γιατι δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ αυτη τη στιγμη.
Και πενταρι εχει αποφασισει να παρει.
Το θεμα ειναι ποσα θα δωσουν...
Το οτι λεμε εδω μεσα πως χρειαζεται ο ενας και ο αλλος, δε τραβαει ο Παπ ο Μπραζντεκις ο Καναν δε σημαινει οτι τωρα θα παρει καποιον για εκει.
Πενταρι και μαλιστα φουνταριστο θελει, γιατι δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ αυτη τη στιγμη.
Και πενταρι εχει αποφασισει να παρει.
Το θεμα ειναι ποσα θα δωσουν...
0
- kojito
- Reactions: 2697
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Προς Θεού, όχι Black. Αυτός έχει να παίξει από πέρσι τον Μάιο σχεδόν. Ακόμα κι αν ξέρει το περιβάλλον, μέχρι να έρθει, να χάσει κιλά (γιατί δεν νομίζω ότι θα παρέμεινε και φιτ) να βρει αντοχές και ρυθμό θα περάσει τουλάχιστον ένας-ενάμισης μήνας. Αν κινηθούμε για παίκτη μάλλον θέλουμε κάποιον που είτε παίζει ήδη σε ευρωπαϊκή ομάδα οπότε έχει παιχνίδια στα πόδια του, ή στην χειρότερη κάποιον που κόπηκε πρόσφατα (ή θα κοπεί σύντομα) από το ΝΒΑ.
Έναν ΜΑΠ ίσως θέλουμε. Στην επίθεση ο Μπαρτζώκας έτσι κι αλλιώς τα πεντάρια του τα έχει λίγο διακοσμητικά και λίγες φορές βγάζει συστήματα για να πάει η μπάλα σε αυτά ώστε να σκοράρουν, οπότε θέλουμε απλά έναν παίκτη να είναι καλός στην άμυνα μέσα στο ζωγραφιστό και να μπορεί να κυνηγάει και τους κοντούς στις αλλαγές, να μαζεύει τα ριμπάουντ και στην επίθεση αν μπορεί να βάζει 2-3 καλάθια και να κερδίζει κανένα φάουλ ακόμα καλύτερα.
2
2

-
- Reactions: 77
- Προειδοποιήσεις:
1
Παναθηναϊκός εδώ, αλλα επειδη τα ιδια γραφω και στους δικους μας. Μη φερνεται τη καταστροφη. Ακομα και ετσι φολ και πετρουσεφ εχετε στα σεντερ. Οι οποιοι και οι δυο ειναι παιχταραδες, δε ξερω πολλες ομαδες με τετοιο δίδυμο. Εμεις παιζουμε μονο με Λεσορτ για παραδειγμα!
Χθες αν ο Γκος απλα εβαζε ενα λειαπ, θα ηταν αναποδα η συζητηση με το τραυματισμο του Σλουκα που ουσιαστικα εχουμε πλεον 6 παιχτες απο αυτους που υπολογιζει ο Αταμαν.
ΟΛΕΣ οι ομαδες χανουν παιχτες κλειδια με τοσα back to back παιχνιδια οποτε δε ξερουμε που θα κατσει η μπιλια στα δυσκολα.
Εγω θα σας πω με ψυχραιμια, οτι εχετε ενα πολυ γεματο ροστερ και παιχτες στο ψυγειο που ειναι πολυτελεια. Αυτους θα βαλει ο κουτς και θελει λιγο τυχη στα playoff, σε τι κατασταση θα ειναι οι ομαδες.
Για πρωταθλημα μια νικη ψαχνατε στο Οακα χθες μια νικη θα ψαχνετε τον Μαιο. Γινεται…
Χθες αν ο Γκος απλα εβαζε ενα λειαπ, θα ηταν αναποδα η συζητηση με το τραυματισμο του Σλουκα που ουσιαστικα εχουμε πλεον 6 παιχτες απο αυτους που υπολογιζει ο Αταμαν.
ΟΛΕΣ οι ομαδες χανουν παιχτες κλειδια με τοσα back to back παιχνιδια οποτε δε ξερουμε που θα κατσει η μπιλια στα δυσκολα.
Εγω θα σας πω με ψυχραιμια, οτι εχετε ενα πολυ γεματο ροστερ και παιχτες στο ψυγειο που ειναι πολυτελεια. Αυτους θα βαλει ο κουτς και θελει λιγο τυχη στα playoff, σε τι κατασταση θα ειναι οι ομαδες.
Για πρωταθλημα μια νικη ψαχνατε στο Οακα χθες μια νικη θα ψαχνετε τον Μαιο. Γινεται…
2
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GreenLantern την Τρί Ιαν 23, 2024 5:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 686
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι. Το σημαντικό αυτήν την στιγμή είναι ακόμα και εάν επιλέξεις κάποιον παίχτη με χαμηλότερο ταβάνι σε σχέση με άλλον είναι να είναι σε καλή σωματική κατάσταση και να έχει αγωνιστικό ρυθμό. Το να πάμε να πάρουμε Μπιρτς πχ που κάποια στιγμή μπορεί να παίξει σαν το παλιό Μπιρτς ενώ έχει να αγωνιστεί από πέρυσι τέτοια εποχή δεν έχει κανένα νόημα.kojito έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 5:21 pmΠρος Θεού, όχι Black. Αυτός έχει να παίξει από πέρσι τον Μάιο σχεδόν. Ακόμα κι αν ξέρει το περιβάλλον, μέχρι να έρθει, να χάσει κιλά (γιατί δεν νομίζω ότι θα παρέμεινε και φιτ) να βρει αντοχές και ρυθμό θα περάσει τουλάχιστον ένας-ενάμισης μήνας. Αν κινηθούμε για παίκτη μάλλον θέλουμε κάποιον που είτε παίζει ήδη σε ευρωπαϊκή ομάδα οπότε έχει παιχνίδια στα πόδια του, ή στην χειρότερη κάποιον που κόπηκε πρόσφατα (ή θα κοπεί σύντομα) από το ΝΒΑ.
Ρωτάω : Ποια η άποψη σας για μετακόμιση του Πετρούσεφ στο 5 και απόκτηση 4αριού με χαρακτηριστικά που λείπουν?
Δλδ κάτι του τύπου :
PF: Peters , Αθλητικό 4άρι
C: Fall , Petrusev
Και Σίκμα για κανα 5-10λεπτο όπου χρειάζεται στην EL.
0
-
- Reactions: 537
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εννοώ ότι φέρνοντας έναν ακόμα μέτριο παίκτη στο ήδη υπάρχον ρόστερ, δεν έχεις να περιμένεις και πολλά πλέον, σε μία σεζόν που ούτως ή άλλως έχουν πάει όλα στραβά.kite26 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 5:05 pmΦίλε μου με να συμπαθάς, κι εγώ πικραμένος είμαι, αλλά από που και ως που η απόκτηση ενός προσωρινού σέντερ που θα καλύψει τις τρύπες σου, είναι σημάδι παραδοχής ότι η σεζόν τελείωσε; Το αντίθετο δείχνει, ότι είσαι δηλαδή αποφασισμένος να παλέψεις παρόλες τις δυσκολίες. Είπαμε, αλλά μην το τραβάμε, συμπεριλαμβανομένου και εμού, αφού κι εγώ υπερβάλλω πολλές φορές. Νομίζω ότι αν δεν παίρνεις πόρους από το 4 για να καλύψεις το 5, αποκτώντας έναν σέντερ (θα συμφωνήσω, να είναι αθλητικού τύπου), είσαι μια χαρά. Στο 4 έχεις Πίτερς, Πετρουσεφ, μια χαρά είσαι.Leo_98 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 5:00 pmΚαταστροφή...δεν μας θέλει φέτος.
Κάναμε που κάναμε κάκιστο σχεδιασμό, ήρθε τώρα και αυτό με τους τραυματισμούς και έδεσε το γλυκό.
Τώρα αν πάρουμε κανένα Μπλάκ, Μπέντιλ κλπ είναι σαν να παραδεχόμαστε ότι τελείωσε η σεζόν. Από την άλλη δεν ξέρω και αν βρίσκεις πολύ καλύτερο παίκτη αυτή την εποχή.
Είμαι της άποψης ότι καλύτερα είναι να κινηθούμε για τεσσάρι αθλητικό, εκτός αν βρεθεί κάτι πραγματικά αξιόλογο στο "5" (ο Μπιρτς είναι ακόμα χωρίς ομάδα;).
Αυτό βέβαια εφόσον στην ομάδα πιστεύουν ότι...υπάρχει ακόμα ζωή στην φετινή σεζόν.
Δεν το λέω ως μομφή, ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί καλός παίκτη τώρα.
1
1

-
- Reactions: 1231
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1231
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- georbap
- Reactions: 1028
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν γράψω αυτά που έχω στο μυαλό μου το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μου επιτραπεί ξανά να σχολιάσω και τέλος πάντων δεν έχει και τόση σημασία αφού αυτοί που δεν θέλουν να καταλάβουν, δεν θα καταλάβουν έτσι και αλλιώς.
Λυπάμαι μόνο που οι ίδιοι οι φίλοι της ομάδας σιγοντάρουν έμμεσα τον μιντιακό κανιβαλισμό που εντέχνως ξεκίνησε από το καλοκαίρι και έχει πάρει η μπάλα τους πάντες.
Κανένας απολύτως σεβασμός στην δουλειά των ανθρώπων που μας γέμισαν μπασκετικές στιγμές ως το κόκκαλο , παρά μόνο θιασώτες της νίκης και τίποτα παραπάνω.
Προφανώς και τα γραφόμενά μου δεν απευθύνονται προς όλους και εννοείται δεν αφορά αποκλειστικά μέλη του forum , ούτε έχω διάθεση για υποδείξεις και νουθεσίες , απλά με θλίβει το γεγονός σε βαθμό που βγαίνω εκτός εαυτού οπότε και επιλέγω πλέον να απέχω περιστασιακά.
Άλλωστε αν κάποιοι είχαν προδικάσει την σεζόν πριν την έναρξή της , τώρα είναι που την τελείωσαν οριστικά και γι αυτό δεν βλέπω λόγω να συμμετέχω σε μπασκετικής συζητήσεις με κάποιον που θεωρεί " τελειωμένη " την ομάδα.
Στο αγωνιστικό τώρα , η ομάδα και ο coach καλούνται για ακόμα μια φορά να βγουν από μια πολύ δύσκολη θέση όπως εξελίχθηκαν οι τραυματισμοί , αν και αμφιβάλλω ότι μπορεί η οιαδήποτε προσθήκη να προσφέρει αυτά που χρειαζόμαστε άμεσα.
Τώρα αν υπάρχει κάποια πολύ καλή περίπτωση ψηλού , θα προτιμούσα κάποιο αθλητικό τεσσάρι που πατάει στο 5 , αλλά αυτό είναι προσωπική εκτίμηση.
Μακάρι να βρεθεί η λύση γιατί η σεζόν στα δικά μου μάτια τουλάχιστον δεν είναι και δεν θα έπρεπε να θεωρείται χαμένη.
+1 Για Γουίλιαμς που ανέφερε πιο πίσω ο Alex.
Κάνει τρομερή σεζόν αλλά αμφιβάλλω ότι ο ίδιος θα ήθελε τώρα να μετακομίσει σε ομάδα της Euroleague για να παίρνει σκόρπια 10λεπτα.
Λυπάμαι μόνο που οι ίδιοι οι φίλοι της ομάδας σιγοντάρουν έμμεσα τον μιντιακό κανιβαλισμό που εντέχνως ξεκίνησε από το καλοκαίρι και έχει πάρει η μπάλα τους πάντες.
Κανένας απολύτως σεβασμός στην δουλειά των ανθρώπων που μας γέμισαν μπασκετικές στιγμές ως το κόκκαλο , παρά μόνο θιασώτες της νίκης και τίποτα παραπάνω.
Προφανώς και τα γραφόμενά μου δεν απευθύνονται προς όλους και εννοείται δεν αφορά αποκλειστικά μέλη του forum , ούτε έχω διάθεση για υποδείξεις και νουθεσίες , απλά με θλίβει το γεγονός σε βαθμό που βγαίνω εκτός εαυτού οπότε και επιλέγω πλέον να απέχω περιστασιακά.
Άλλωστε αν κάποιοι είχαν προδικάσει την σεζόν πριν την έναρξή της , τώρα είναι που την τελείωσαν οριστικά και γι αυτό δεν βλέπω λόγω να συμμετέχω σε μπασκετικής συζητήσεις με κάποιον που θεωρεί " τελειωμένη " την ομάδα.
Στο αγωνιστικό τώρα , η ομάδα και ο coach καλούνται για ακόμα μια φορά να βγουν από μια πολύ δύσκολη θέση όπως εξελίχθηκαν οι τραυματισμοί , αν και αμφιβάλλω ότι μπορεί η οιαδήποτε προσθήκη να προσφέρει αυτά που χρειαζόμαστε άμεσα.
Τώρα αν υπάρχει κάποια πολύ καλή περίπτωση ψηλού , θα προτιμούσα κάποιο αθλητικό τεσσάρι που πατάει στο 5 , αλλά αυτό είναι προσωπική εκτίμηση.
Μακάρι να βρεθεί η λύση γιατί η σεζόν στα δικά μου μάτια τουλάχιστον δεν είναι και δεν θα έπρεπε να θεωρείται χαμένη.
+1 Για Γουίλιαμς που ανέφερε πιο πίσω ο Alex.
Κάνει τρομερή σεζόν αλλά αμφιβάλλω ότι ο ίδιος θα ήθελε τώρα να μετακομίσει σε ομάδα της Euroleague για να παίρνει σκόρπια 10λεπτα.
4
3
1

Και εγώ συμφωνώ να πάει ο πετρουσεφ στο 5 και να έχουμε μαζί με το ΦΑΛ ένα πολύ καλό δίδυμο σέντερ και να πάρουμε και ένα τεσσαρι. Πάντως και οι Εφές τους παίκτες που πήρε από Eurocup καλοί τους βγήκανAO DAFNIS έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 5:29 pmΈτσι. Το σημαντικό αυτήν την στιγμή είναι ακόμα και εάν επιλέξεις κάποιον παίχτη με χαμηλότερο ταβάνι σε σχέση με άλλον είναι να είναι σε καλή σωματική κατάσταση και να έχει αγωνιστικό ρυθμό. Το να πάμε να πάρουμε Μπιρτς πχ που κάποια στιγμή μπορεί να παίξει σαν το παλιό Μπιρτς ενώ έχει να αγωνιστεί από πέρυσι τέτοια εποχή δεν έχει κανένα νόημα.kojito έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 5:21 pm
Προς Θεού, όχι Black. Αυτός έχει να παίξει από πέρσι τον Μάιο σχεδόν. Ακόμα κι αν ξέρει το περιβάλλον, μέχρι να έρθει, να χάσει κιλά (γιατί δεν νομίζω ότι θα παρέμεινε και φιτ) να βρει αντοχές και ρυθμό θα περάσει τουλάχιστον ένας-ενάμισης μήνας. Αν κινηθούμε για παίκτη μάλλον θέλουμε κάποιον που είτε παίζει ήδη σε ευρωπαϊκή ομάδα οπότε έχει παιχνίδια στα πόδια του, ή στην χειρότερη κάποιον που κόπηκε πρόσφατα (ή θα κοπεί σύντομα) από το ΝΒΑ.
Ρωτάω : Ποια η άποψη σας για μετακόμιση του Πετρούσεφ στο 5 και απόκτηση 4αριού με χαρακτηριστικά που λείπουν?
Δλδ κάτι του τύπου :
PF: Peters , Αθλητικό 4άρι
C: Fall , Petrusev
Και Σίκμα για κανα 5-10λεπτο όπου χρειάζεται στην EL.
. Όχι πρώην μπασκετμπολίστες τύπους μπιρτς και Μπλάκ. Από ΝΒΑ ξέρει κανείς τι παίζει; Αν μπορούμε να πάρουμε κάποιον καλό καλύτερα να δώσουμε κάτι παραπάνω και να τον πάρουμε παρά στοίχημα. Ο κάλος παίκτης παίζει αμέσως το βλέπουμε κι από το Πετρουσεφ κι ας μην είχε καλή διαχείριση από το Μπαρτζώκα
0
- Conan1982
- Reactions: 3553
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η σεζόν ήταν χαμένη πριν έρθει ο Πετρούσεφ; Όχι. Χάσαμε στα παιχνίδια που παίξαμε είτε χωρίς Φαλ, είτε χωρίς Μιλού στο πρώτο γύρο; Όχι.
Δεν καταλαβαίνω, λοιπόν, κι εγώ γιατί ξαφνικά η σεζόν τελείωσε.
4 παιχνίδια είναι, ένα με την Ρεάλ που και να χάσουμε δεν έγινε τίποτα, 2 με την Άλμπα, Μπάγερν που μπορούμε να τα κερδίσουμε έστω και με Σίκμα, Πετρούσεφ να καλύπτουν το 5 και με την Βαλένθια, έστω και με 2 νίκες είμαστε στο παιχνίδι και μετά την διακοπή μέχρι τον Μάρτιο πιθανότατα θα έχουμε και Φαλ και Μιλού και άλλα 8 παιχνίδια να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.
Αν το δω και αισιόδοξα ίσως έτσι θα αναγκαστεί και η ομάδα να παίξει περισσότερο με τους περιφερειακούς της και να αποκτήσει μεγαλύτερη ευελιξία στο παιχνίδι, ίσως συσπειρωθεί και περισσότερο. Αν με ρωτήσετε ούτε το παιχνίδι με την Ρεάλ θεωρώ τελειωμένο πριν αρχίσει. Ας μην πάμε με πλεονέκτημα στην τελική, ούτε με απευθείας πρόκριση, ας πάμε και στα play in, ας είμαστε χωρίς απουσία τότε και θα δούμε πόσο τελειωμένη είναι η ομάδα.
Δεν καταλαβαίνω, λοιπόν, κι εγώ γιατί ξαφνικά η σεζόν τελείωσε.
4 παιχνίδια είναι, ένα με την Ρεάλ που και να χάσουμε δεν έγινε τίποτα, 2 με την Άλμπα, Μπάγερν που μπορούμε να τα κερδίσουμε έστω και με Σίκμα, Πετρούσεφ να καλύπτουν το 5 και με την Βαλένθια, έστω και με 2 νίκες είμαστε στο παιχνίδι και μετά την διακοπή μέχρι τον Μάρτιο πιθανότατα θα έχουμε και Φαλ και Μιλού και άλλα 8 παιχνίδια να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.
Αν το δω και αισιόδοξα ίσως έτσι θα αναγκαστεί και η ομάδα να παίξει περισσότερο με τους περιφερειακούς της και να αποκτήσει μεγαλύτερη ευελιξία στο παιχνίδι, ίσως συσπειρωθεί και περισσότερο. Αν με ρωτήσετε ούτε το παιχνίδι με την Ρεάλ θεωρώ τελειωμένο πριν αρχίσει. Ας μην πάμε με πλεονέκτημα στην τελική, ούτε με απευθείας πρόκριση, ας πάμε και στα play in, ας είμαστε χωρίς απουσία τότε και θα δούμε πόσο τελειωμένη είναι η ομάδα.
3
3