2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021
Συντονιστής: Captains
Καλό αυτό με την Μπάκουλη!! Γελάσαμε κι απόψε. Είναι η κυρία που είχε αποκλειστικό (στο β΄πρόσωπο πάντα "σου 'χω αποκλειστικό") ότι αρχίζει η Ευρωλίγκα.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2020 9:31 pmausterity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2020 9:01 pmη Μπάκουλη γράφει ότι ο Σλούκας μένει Φενέρ. την παίρνουμε στα σοβαρά;
θα μπορουσε να λεει για τον ζοτς,το εγραψε ετσι ωστε να πιανει ολα τα ενδεχομενα..Κυριολεκτικα εδω και 3-4 χρονια καθε καλοκαιρι οποτε εχω δει να γραφει κατι δεν εχει πεσει ποτε μεσα..ουτε κατα τυχη ρε παιδι μου μια φορα
![]()

- nikolas12
- Reactions: 853
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2020 9:31 pmausterity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2020 9:01 pmη Μπάκουλη γράφει ότι ο Σλούκας μένει Φενέρ. την παίρνουμε στα σοβαρά;
Από το tweet της Μπάκουλη προκύπτουν δύο πιθανότητες: Ή ο Ζοτς ήταν να μείνει Φενέρ και μας λέγανε βλακείες όλοι οι άλλοι τόσο καιρό, αλλά η Νίκη τώρα έβγαλε το scoop ότι ο Ζοτς φεύγει και αυτό εννοούσε με το change of heart ή πρέπει να της κλείσουμε εισιτήρια για κουβά εεεε Κούβα (yorgos να το αναλάβεις σε παρακαλώ).
Βγάλτε την ανακοίνωση που θα αποδείξει ότι όταν ο Κωστάρας έγραφε εις το επανιδείν το εννοούσε για να τρελαθούμε!
0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ

-
- Reactions: 947
- Προειδοποιήσεις:
1
eddiedimitris έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2020 9:44 pmΜετα απο καιρο φαινεται φετος να εχουμε ελπιδα η ομαδα να ειναι οπως πρεπει...Ελπιζω μονο μην ειμαστε γκαντεμηδες και εχουμε καμμια νεα εξαρση covid και δε δουμε μπασκετ...
Υ.Γ.Εναν Σερμαντινι νομιζω το θελει η ομαδα για αντιπαλους στυλ Τομιτς κλπ
κατι μου λεει οτι αυτο τον αχαρο ρολο θα τον αναλαβει ο οκταβιος...οκ δεν ειναι μουσκουλατος αλλα 208 ειναι το παλληκαρι δεν τον λες και κοντο ...
0
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Λογικα θελουν ο πρωτος παικτης που θα ανακοινωθει να ειναι ο σλουκας η να χει ανανεωσει ο σπανουλης πριν ανακοινωσουν καποιον καινουργιο..ισως και τα 2 μαζιberry έγραψε: ↑Τετ Ιουν 24, 2020 10:04 pmΔεν με λέτε ρε μόρτηδες όλο παίκτες παίρνουμε κι όλο δεν ανακοινώνεται κανένας. Ούτε καν ο μαρτιν που τον έχουμε κλείσει από το 2017 ξέρω γω
Τι θα γίνει ; Τα νεύρα μου
Εκτός αν περιμένουν να λήξουν τα συμβόλαια στις 30 και πρώτη Ιούλη βγουν και ανακοινώσουν την δωδεκάδα μας απευθείας
Τι να πω

0
Καλώς τον κι ας άργησε!!berry έγραψε: ↑Τετ Ιουν 24, 2020 10:04 pmΔεν με λέτε ρε μόρτηδες όλο παίκτες παίρνουμε κι όλο δεν ανακοινώνεται κανένας. Ούτε καν ο μαρτιν που τον έχουμε κλείσει από το 2017 ξέρω γω
Εκτός αν περιμένουν να λήξουν τα συμβόλαια στις 30 και πρώτη Ιούλη βγουν και ανακοινώσουν την δωδεκάδα μας απευθείας
Τι να πω
Περιμένουμε προτάσεις για το 4 ή 4μίση μας.
Οι υπόλοιποι θα ανακοινωθούν παρέα με τον Ντέταρι

-
- Προειδοποιήσεις:
1
λογικα δεν λενε τιποτα οταν ολα ειναι ετοιμα θα αρχισουν να ανακοινωνουν εναν εναν η' και ολους μαζι ...berry έγραψε: ↑Τετ Ιουν 24, 2020 10:04 pmΔεν με λέτε ρε μόρτηδες όλο παίκτες παίρνουμε κι όλο δεν ανακοινώνεται κανένας. Ούτε καν ο μαρτιν που τον έχουμε κλείσει από το 2017 ξέρω γω
Τι να πω
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
ο μονος κλαιντ που μου ερχεται ειναι ο "δε γκλαιντ" ντρεξλερ , ο κλαουντιο κολντεμπελα και απο σεντερ o clyde lovelette αλλα δεν νομιζω να κανουμε κινηση για αυτον (αν ζει πρεπει να κοντευει τα 90)basket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2020 7:21 pmKi εγώ το ίδιο, έγραφα χθες- προχθές με τη διαφορά ότι αντί για Χάντερ παρέθεσα τον Ντάνστον. Η δικιά σου αναφορά έχει περισσότερη λογική γιατί κολλάνε και τα λατινικά ονόματα. Οθέλος με Οκτάβιος.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2020 6:56 pm
καλησπερα αν δεχτουμε λοιπον οτι θελει ο κοουτς να δωσει στον Βεζενκοφ περισσοτερο χωρο -χρονο -αξια πες το οπως αγαπας , η λογικη λεει οτι θελεις ενα παικτη που να στεκεται στο 5 ανετα και να μπορει να παιξει και στο 4 αν χρειαστει εκει ο ποιθρες (η και καμια χιλιαδα ακομα παικτες ) κολλαει περισσοτερο απο τον ρουμπιτ που περσυθ εδειξε οτι στο 5 δεν το εχει και πολυ ενω αντιθετα στο 4 στεκεται αξιοπρεπεστατα... εκτος ρε παιδια κι αν μας βγει ο Μαρτιν νεος χαινς και ο ελλις νεος οθελο τι να πω...΄
Ο Κλαύδιος λείπει. Κανείς Clyde σε 5ρι?![]()
Και βέβαια θα χρειαστεί να έχουν την υγειά που είχαν οι 3 ΜΑΠ του Ολυμπιακού εκείνων των χρόνων.
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2020 10:05 amο μονος κλαιντ που μου ερχεται ειναι ο "δε γκλαιντ" ντρεξλερ , ο κλαουντιο κολντεμπελα και απο σεντερ o clyde lovelette αλλα δεν νομιζω να κανουμε κινηση για αυτον (αν ζει πρεπει να κοντευει τα 90)basket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2020 7:21 pm
Ki εγώ το ίδιο, έγραφα χθες- προχθές με τη διαφορά ότι αντί για Χάντερ παρέθεσα τον Ντάνστον. Η δικιά σου αναφορά έχει περισσότερη λογική γιατί κολλάνε και τα λατινικά ονόματα. Οθέλος με Οκτάβιος.΄
Ο Κλαύδιος λείπει. Κανείς Clyde σε 5ρι?![]()
Και βέβαια θα χρειαστεί να έχουν την υγειά που είχαν οι 3 ΜΑΠ του Ολυμπιακού εκείνων των χρόνων.
0