Με επαγγελματική γνώση σου λέω η διαφορά κατάγματος κνημιαιου πλατώ με κάταγμα μεταταρσίου έχει διαφορά τύπου μου έριξε σφαλιάρα ο Πάπας και γροθιά ο θυμωμένος Περο Αντιτς (κ λίγα λέω…)lefpan έγραψε: ↑Τετ Ιαν 24, 2024 7:15 pmΔεν νομίζω ότι θέλει μόνο 4-6 εβδομάδες αυτό το κάταγμα.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 24, 2024 12:07 pmΑν υποθέσουμε ότι ο Μελάγιες ξέρει τι γράφει
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... oy-anazita
Είτε κάνει επέμβαση είτε το πάει συντηρητικά ο χρόνος επιστροφής είναι 4-6 εβδομάδες και άρα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα με την έναρξη του Μαϊου να είναι έτοιμος ο Μιλού.
Από προσωπική εμπειρία (σπασμένο κνημιαίο πλατό, συντηρητικά χωρίς χειρουργείο) χρειάστηκα 6 βδομάδες για να δέσει το οστό και άλλες 4 βδομάδες εντατικές φυσικοθεραπείες για ενδυνάμωση του μυικού συστήματος. Και όλα αυτά για να περπατάω απλώς. Βέβαια, οι αθλητίατροι σε επαγγελματικές ομάδες κάνουν θαύματα (με τη βοήθεια και της τεχνολογίας), κι επίσης άλλο ο αθλητής Μιλουτίνοφ στα 29 του, άλλο εγώ ο αγύμναστος στα 65 μου.
Αλλά και πάλι νομίζω ότι θα πάρει πάνω από 2 μήνες για να αρχίσει τα προπονητικά διπλά.
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... matismous/
"Όλα παίζουν ρόλο. Αν σκεφτεί κανείς, τα τελευταία δυο χρόνια κερδίζαμε από την αρχή και ήμασταν στην τετράδα από την αρχή, χωρίς σχεδόν κανέναν τραυματισμό, χωρίς παίκτες να έρχονται ή να φεύγουν. Το μπάσκετ και οι ομάδες έχουν να κάνουν με τον ρυθμό. Έτσι είναι. Ήρθαν νέοι παίκτες, κάποιοι άλλοι μπαινοβγαίνουν λόγω τραυματισμών. Έτσι είναι το μπάσκετ, έτσι είναι η ζωή στον επαγγελματικό αθλητισμό, έχει να κάνει με το να πιάσεις ρυθμό.
Είμαι πολύ αισιόδοξος, όλοι έχουμε προσαρμοστεί στην φιλοσοφία της ομάδας, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό. Όλοι πιστεύουμε στην φιλοσοφία της ομάδας, όλοι πιστεύουμε ότι δουλεύει, το έχουμε δει αυτό, αλλά έχει να κάνει με το να βρούμε ρυθμό. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Κανένας τίτλος δεν κρίθηκε τον Ιανουάριο, όλα έχουν να κάνουμε με το να είμαστε όλοι υγιείς τους επόμενους μήνες. Θα είναι δύσκολο να μπούμε στον Μάη ή τον Ιούνη και να πούμε ότι τώρα παίζουμε καλά. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε να το χτίζουμε από τώρα. Κάθε ημέρα σε μία 10μηνη σεζόν είναι σημαντική”
"Όλα παίζουν ρόλο. Αν σκεφτεί κανείς, τα τελευταία δυο χρόνια κερδίζαμε από την αρχή και ήμασταν στην τετράδα από την αρχή, χωρίς σχεδόν κανέναν τραυματισμό, χωρίς παίκτες να έρχονται ή να φεύγουν. Το μπάσκετ και οι ομάδες έχουν να κάνουν με τον ρυθμό. Έτσι είναι. Ήρθαν νέοι παίκτες, κάποιοι άλλοι μπαινοβγαίνουν λόγω τραυματισμών. Έτσι είναι το μπάσκετ, έτσι είναι η ζωή στον επαγγελματικό αθλητισμό, έχει να κάνει με το να πιάσεις ρυθμό.
Είμαι πολύ αισιόδοξος, όλοι έχουμε προσαρμοστεί στην φιλοσοφία της ομάδας, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό. Όλοι πιστεύουμε στην φιλοσοφία της ομάδας, όλοι πιστεύουμε ότι δουλεύει, το έχουμε δει αυτό, αλλά έχει να κάνει με το να βρούμε ρυθμό. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Κανένας τίτλος δεν κρίθηκε τον Ιανουάριο, όλα έχουν να κάνουμε με το να είμαστε όλοι υγιείς τους επόμενους μήνες. Θα είναι δύσκολο να μπούμε στον Μάη ή τον Ιούνη και να πούμε ότι τώρα παίζουμε καλά. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε να το χτίζουμε από τώρα. Κάθε ημέρα σε μία 10μηνη σεζόν είναι σημαντική”
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Όπως βλέπουμε ο Μιλου όταν τραυματίζεται έστω και 2 βδομάδες να μείνει έξω μετά αργεί αρκετά να έρθει σε καλή κατάσταση. Αν αρχίσει προπονήσεις μετά από 2 μήνες και με δεδομένο ότι δεν κάνει και την καλύτερη εξωγηπεδική ζωή όσο αναφορά την διατροφή του μπορεί να πάρει και κάνα κιλό και θα χρειαστεί συνολικά 3 μήνες σίγουρα για να μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά.
Ελπίζω ο καινούριος που παίρνουμε να προσαρμοστεί γρήγορα και να μπορεί να προσφέρει 15 ποιοτικά λεπτά.
Ελπίζω ο καινούριος που παίρνουμε να προσαρμοστεί γρήγορα και να μπορεί να προσφέρει 15 ποιοτικά λεπτά.
0
-
- Reactions: 1372
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
- SteveNashidis
- Reactions: 3316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειναι στην αποστολή για το rising star αυτοί που αναφέρεις. Είχαν αγώνα σήμερα
https://stats.basket.gr/2023-2024/risin ... 88D15CA5A6
Τανουλης double double

1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions