Τώρα που έχει πετρουσεφ γιατί δεν τον δοκιμάζει και στο 3 τον Πίτερς να έχει και εκεί έναν παίκτη που μπορεί με τα σουτ να ανοίξει τις άμυνες και τον Ρυθμό;
Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1557
- Δημοσιεύσεις: 1466
- Εγγραφή: Πέμ Μαρ 17, 2022 10:04 pm
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Άσχετο αλλά μου πέταξε χθες το YouTube το ματς παο Ολυμπιακός που διακόπηκε στους τελικούς, είδα σε αρκετές φάσεις στο 3 Πίτερς και στο 4 βεζενκοφ και φάνηκε αρκετά λειτουργικό.
Τώρα που έχει πετρουσεφ γιατί δεν τον δοκιμάζει και στο 3 τον Πίτερς να έχει και εκεί έναν παίκτη που μπορεί με τα σουτ να ανοίξει τις άμυνες και τον Ρυθμό;
Τώρα που έχει πετρουσεφ γιατί δεν τον δοκιμάζει και στο 3 τον Πίτερς να έχει και εκεί έναν παίκτη που μπορεί με τα σουτ να ανοίξει τις άμυνες και τον Ρυθμό;
0
Σ αυτο το παιχνιδι μπορούσε να φανεί λειτουργικό και σχήμα με Μακισικ στο 5….tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 28, 2024 5:38 pmΆσχετο αλλά μου πέταξε χθες το YouTube το ματς παο Ολυμπιακός που διακόπηκε στους τελικούς, είδα σε αρκετές φάσεις στο 3 Πίτερς και στο 4 βεζενκοφ και φάνηκε αρκετά λειτουργικό.
Τώρα που έχει πετρουσεφ γιατί δεν τον δοκιμάζει και στο 3 τον Πίτερς να έχει και εκεί έναν παίκτη που μπορεί με τα σουτ να ανοίξει τις άμυνες και τον Ρυθμό;
Δύσκολο κ περιστασιακό σχήμα …..ουτε ο Σασα ειναι 3 ουτε ο Πίτερς ….Πλεον πια με την πίεση που ασκούν στην περιφέρεια οι ομάδες ,ειδικα οι αντίπαλοι μας για να σπάσουν το motion, ο καλός χειρισμός της μπάλας στο 4 ειναι κακός και δεν φτάνει οταν πάνε στο 3 και πιο…πίσω…Να μην κάθησε να εξηγήσω τι γίνεται στην αμυνα ποσο δυσλειτουργικό ειναι ( μιλαμε πάντα για βασικό σχήμα οχι κανα 3λεπτο περιστασιακά και αν )
0
-
- Reactions: 1719
- Δημοσιεύσεις: 2767
- Εγγραφή: Τετ Ιούλ 18, 2018 10:46 am
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λες ότι "το κομουνιστικό μπάσκετ απέτυχε", ενώ αυτό το μπάσκετ παίζουμε ανεξάρτητα από τα πρόσωπα και σε γενικές γραμμές έχει πετύχει. Αυτό λέω, το ότι παίζουμε χειρότερα από πέρυσι είναι κάτι διαφορετικό, δεν συνδέεται το ένα με το άλλο κάπως. Και του χρόνου, είτε κρατήσει ακριβώς την ίδια ομάδα, είτε φέρει 2-3 ακριβούς παίχτες...το ίδιο μπάσκετ θα πάει να παίξει και με βάση αυτό θα τους διαλέξει.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 28, 2024 5:16 pmβρε συ αλεξ τι σχεση εχει το μπασκετ που παιζαμε τα τελευταια 2 χρονια με φετος? Αλλο οτι ο σκοπος ηταν να παιζουμε το ιδιο,ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχουμε το ταλεντο..Φετος απλα κανουμε κατι ανουσιους κυκλους στην περιφερεια μεχρι να μας μεινει η μπαλα στα χερια.
Το οτι διαλεξε τον τζειμς το καλοκαιρι μπορει να ηταν και τελειως συγκυριακο μιας και ο μαικ το εψαξε πρωτος να ρθει μολις ειδε τον κεμπα..Μπορει αν υπαρχει και ο λαρκιν διαθεσιμος να προτιμαει εκεινον..Παντως εγω πιο ευκολο βλεπω τον λαρκιν να μπαινει στο καλουπι του μπαρτζω παρα τον τζειμς..
Επισης αν η χρονια παει κατα διαολου οπως ειναι πολυ πιθανον με τα τωρινα δεδομενα πολυ πιθανον ο μπαρτζω να αναθεωρησει σε πολλα.
οι αραβες θα μας ανεβασουν και το μπατζετ παντως..επισης θεωρω οτι τουλαχιστον την πρωτη χρονια θα δυσκολευτουν να παρουν τα τοπ ονοματα,θα περιμενουν οι παικτες να δουν την κατασταση πρωτα..
Μπορείς να παίξεις κομμούνα με Βεζε/Σλούκα, μπορείς να το παίξεις με Πίτερς/Γκος/Κανααν ή με Πίτερς/Μούσα/Τζέιμς που λέει ο λόγος και ανάλογα πως θα κολλήσει κάθε φορά αλλάζει και το αποτέλεσμα.
Από κει και πέρα για φέτος έτσι και αλλιώς πιστεύω ότι θα παίξουμε μπασκεταρα και θα παλέψουμε στα ίσα να πάμε Φ4, ούτε συμμερίζομαι την άποψη ότι η ομάδα έχει τέτοια έλλειψη σε ταλέντο.
1
1

-
- Reactions: 450
- Δημοσιεύσεις: 549
- Εγγραφή: Τρί Σεπ 07, 2021 3:52 pm
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Φαντάζομαι, δεν θα σε ενοχλούσε τόσο η ελληνοποιηση του Γουοκαπ αν είχατε ελληνοποιήσεις τον Γκιστ που παλευατε τόσα χρόνια...BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 27, 2024 12:42 pmΜη συγκρίνεις ανόμοιες περιπτώσεις. Ο Ντόρσεϊ και ο Καλάθης έχουν κάποια σχέση με την Ελλάδα, από τους προγόνους τους. Ο Μιλουτίνοφ τι σχέση έχει; Απλά θέλετε να λύσετε το πρόβλημα με τα ελληνικά διαβατήρια "ελληνοποιώντας" ξένους. Και άσε το παραμύθι με το "θάψιμο" ταλέντων, έχει κουράσει. Λες και εσείς δίνετε ευκαιρίες π.χ. στον Τανούλη και τον κάθε Τανούλη.
0
-
- Reactions: 450
- Δημοσιεύσεις: 549
- Εγγραφή: Τρί Σεπ 07, 2021 3:52 pm
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Ζεβροσενκο είχε μάνα Ελληνίδα. Εξού και το "Αμανατίδης"AlexD έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 27, 2024 10:38 pmΤι λες ρε θηρίο...lefpan έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 27, 2024 8:27 pm
Σίγουρα ο μόνος!!!!!
Νέλσον-Στεργάκος
Μελίνι-Μελίνι
Ράμπις-Ραμπίδης
Μπρούγος-Μπρούγος
Σοκ-Γιαννόπουλος
Κούουσμα-Μαγουλάς
Τόμιτς-Γιαννακόπουλος
Τάρλατς-Κωνσταντινίδης
Γκούροβιτς-Μαλατράς
Τσουκ-Αργυριάδης
Βούκτσεβιτς-Τσαλίκης
Γιάριτς-Λάτσης
Πετσάρσκι-Μυλωνάς
Στογιάκοβιτς-Κίνης
Νεστέροβιτς-Μακρής (αυτόν εδώ τον ελληνοποίησε ο ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν έπαιξε στον ΠΑΟΚ, έτσι μόνη ωφελημένη βγήκε η Μπολόνια που μετά την ελληνοποίησή του τον χρησιμοποίησε ως κοινοτικό ----and the Oskar lakamias goes to PAOK!!!)
Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι...
Ζεβροσένκο/Αμανατιδης, δεν νομίζω να είχε καταγωγή.
Ζουρπένκο που δυστυχώς έφυγε νωρίς από την ζωή το ίδιο.
Τσακαλιδης ή Αλεξέι Λέντκοβ με δελτίο κολυμβητή; χαχαχα άλλο και αυτό.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 5055
- Δημοσιεύσεις: 9320
- Εγγραφή: Σάβ Μαρ 21, 2020 10:50 am
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο γκιστ δεν μπορουσε να ελληνοποιηθει απλα πουλουσε παπατζα για να ανανεωνει πιο ευκολα τα συμβολαια τουvulkanraven έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 28, 2024 7:36 pm
Φαντάζομαι, δεν θα σε ενοχλούσε τόσο η ελληνοποιηση του Γουοκαπ αν είχατε ελληνοποιήσεις τον Γκιστ που παλευατε τόσα χρόνια...
κατι τετοιο πηγε να πουλησει και ο σαντ ρος ευτυχως δεν την ξαναπατησαμε
0
-
- Reactions: 450
- Δημοσιεύσεις: 549
- Εγγραφή: Τρί Σεπ 07, 2021 3:52 pm
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εδώ, την χρονιά του κορονοιου κατοχύρωσε την βαθμολογία από την μέση και πάνω(!!!) για να μην χάσει το πρωτάθλημα η αγαπημένη του Παναθα αλλά να μην υποβιβαστούν και οι Άρης, ΠΑΟΚ που ήταν σε πολύ χαμηλές θέσεις και μείνει χωρίς κανένα ενδιαφέρον η Α1.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 27, 2024 11:06 pmπως να αποδωσουν οταν ειναι ολη την χρονια τραυματιες και οι 2.. Ουτε ειναι οτι μπορουν να παιξουν ταυτοχρονα..Αν και εχω δει πολλους εδω μεσα να λενε τον παπατζον 4ρι..ενω τον πετρουσεφ 5ρι πχeddiedimitris έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 27, 2024 10:52 pmΕπειδη μεμονωμένα δεν μπορουμε να βλεπουμε τους παίκτες θεωρειτε οτι το δίδυμο Φαλ-Μιλουτινοφ εχει αποδώσει καλα φετος?Ειστε σίγουροι πως συνολικα το δίδυμο Μιλουτινοφ-Παπαγιαννη θα ειναι υποδιαιστερο?
Συνεχεια λενε πως ειτε ο Φαλ ειτε ο Μιλου οταν παιζουν αναπληρωματικοί δεν μπορουν να αποδώσουν και σε γενικες γραμμες το εχουμε δει..Προφανως ο Παπαγιαννης ειναι υποδιαιστερος του Φαλ αλλα το διαβατηριο και η ηλικια συν οτι μπορει να παιζει πιο απελευθερωμένα ο Μιλου δε θα μας κοστίσει...
Ο Ποκουσεφσκι δεν εχει ελληνικό διαβατηριο
Χρειαζομαστε οσο γινεται καλο κορμό Ελλήνων αλλοως δεν τσουλάει ουτε ποτε τσούλησε![]()
Σαν παικτες παντως ο φαλ ειναι 2-3 φορες καλυτερος του παπατζον και παιρνει και 500χιλ λιγοτερα![]()
Πιστευω αν ηταν να τον παρουμε θα ηταν φετος αντι του μιλου..
ο ποκουσεφκι αποκλειεται να μην μπορει να βγαλει διαβατηριο ηταν στην ελλαδα απο τα 14..απλα ο βασιλακοπουλος προσπαθουσε με νυχια και με δοντια να μην βγαλει τοτε,μεχρι και τους κανονισμους της α2 ειχε αλλαξει ο αθεοφοβος..
0
-
- Reactions: 450
- Δημοσιεύσεις: 549
- Εγγραφή: Τρί Σεπ 07, 2021 3:52 pm
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αααααααχχχ! Ας οψεται ο Σφαιροπουλος...Στηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 28, 2024 12:03 pmΤο εχω ξαναγράψει ….Με αυτο το ρόστερ που έχεις τώρα ουτε Τζειμς ,ουτε Λάρκιν κλπ μπορει να ειναι καλύτεροι παίκτες αυτός σου λείπει τώρα όμως.2.06 με άψογο χειρισμό,νιάτα και δολοφονικό σουτ και με έντονη ηγετική προσωπικότητα στα ….25! Τριετές ΧΤΕΣ αξίζει τα 2 καθαρά πλας.καιρος να….γυρισει….σπιτι !Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 28, 2024 11:47 amΕ, πιο πολύ έναν Μούσα χρειαζόμαστε. Αν υπάρχει ελεύθερος πρέπει να τον πάρεις χωρίς τις βλακείες my way πλειστηριασμούς κλπ
Και χωρίς να σκεφτείς ότι έχεις Μπραζ. Κι αυτός 24-25 ετών είναι
(Κ ας μείνει το υπόλοιπο ρόστερ οπως ειναι περιμένοντας ήρεμα ποτέ κ αν θελήσει ο Σασα να γυρίσει )IMG_6822.jpeg
0
-
- Reactions: 465
- Δημοσιεύσεις: 543
- Εγγραφή: Σάβ Μάιος 13, 2023 4:18 pm
- Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Reactions: 1719
- Δημοσιεύσεις: 2767
- Εγγραφή: Τετ Ιούλ 18, 2018 10:46 am
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν μας αφήσεις και ένα λινκ να έχουμε να διαβάζουμε θα είσαι κουκλί ζωγραφιστό.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 28, 2024 8:19 pmΟ Μιλουτινοφ διάβασα ότι βάση νόμου μπορεί να κάνει τα χαρτιά του και πληρεί τις προδιαγραφές για να αιτηθεί Ελληνικό διαβατήριο.
0
Το motion της ομάδας, και πέρυσι που λειτουργούσε καλύτερα, δε βασιζόταν σε κουβάλημα της μπάλας η δημιουργία από το small forward. Είχε πολύ κίνηση εκτός μπαλας, κοψίματα και γουοκαπ σε καλή κατάσταση και Σλούκα.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 28, 2024 5:49 pmΣ αυτο το παιχνιδι μπορούσε να φανεί λειτουργικό και σχήμα με Μακισικ στο 5….tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 28, 2024 5:38 pmΆσχετο αλλά μου πέταξε χθες το YouTube το ματς παο Ολυμπιακός που διακόπηκε στους τελικούς, είδα σε αρκετές φάσεις στο 3 Πίτερς και στο 4 βεζενκοφ και φάνηκε αρκετά λειτουργικό.
Τώρα που έχει πετρουσεφ γιατί δεν τον δοκιμάζει και στο 3 τον Πίτερς να έχει και εκεί έναν παίκτη που μπορεί με τα σουτ να ανοίξει τις άμυνες και τον Ρυθμό;
Δύσκολο κ περιστασιακό σχήμα …..ουτε ο Σασα ειναι 3 ουτε ο Πίτερς ….Πλεον πια με την πίεση που ασκούν στην περιφέρεια οι ομάδες ,ειδικα οι αντίπαλοι μας για να σπάσουν το motion, ο καλός χειρισμός της μπάλας στο 4 ειναι κακός και δεν φτάνει οταν πάνε στο 3 και πιο…πίσω…Να μην κάθησε να εξηγήσω τι γίνεται στην αμυνα ποσο δυσλειτουργικό ειναι ( μιλαμε πάντα για βασικό σχήμα οχι κανα 3λεπτο περιστασιακά και αν )
Και πάλι από το μέσο της χρονιάς , που οι αντίπαλοι μας έμαθαν , περιοριστικέ η αποτελεσματικότητα του motion. Η ομάδα από το μέσο της χρονιάς και μετά είχε πρωταγωνιστές την άμυνα και προσωπικές ενέργειες Σάσα και Σλούκα
Με Σάσα Πίτερς στο 4,3 έχεις δύο δολοφόνους που θα αναγκάζουν την άμυνα να τραβιέται προς τα έξω ανοίγοντας χώρους. Φαντάσου να παίζει πικ εν ρολ ο Τζέιμς με τον Ράιτ με Σάσα Πίτερς στις γωνιές.
Μια προϋπόθεση έχει ένα τέτοιο σχήμα. Και τα δύο γκαρ να είναι πολύ καλοί χειριστές. Πχ Τζέιμς γκος ,Τζέιμς λογκ.
Για την άμυνα τι πρόβλημα υπάρχει; Τα περισσότερα 3αρια στην Λίγκα έχουν παρόμοια σωματοδομή με τους Σάσα Πίτερς. Εξάλλου από τη στιγμή που παίζουμε άμυνα με αλλαγές , έτσι κι αλλιώς καλούνται να μαρκάρουνε κοντύτερος παίκτες. Και με τα θηρία στο 5 που έχουμε, υπάρχει επιπλέων κάλυψη
Ο Πίτερς ,άσχετα με τον Σάσα, πρέπει να ξεκινήσει να παίρνει χρόνο στο 3. α)λόγω του προβληματικού μπραζντεκις β) για να βρει επιπλέων χρόνο ο πολλά υποσχόμενος πετρουσεφ.
0
Θα του δώσουν 2 πάνω από το τραπέζι και 2 κάτω από το τραπέζι .Δεν είμαστε μόνο στο ελλαντα πονηροί....Στηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 28, 2024 10:05 pmΠροφανως .απλα έχει 4 παίκτες Ταβαρες Μούσα Χεζονια Πουαριε που λήγουν τα συμβόλαια τους κ δεν έχουν ανανεώσει.ΕΙΔΙΚΑ Ταβαρες που είναι το τελευταίο του συμβόλαιο θα πάει για τα λεφτά .Συνηθως αυτούς που θέλουν τους ανανεώνουν νωρίτερα .Δινουν λεφτά αλλά δεν έχουν τόσο τρέλα συμβόλαια καθαρά
0