Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιαν 28, 2024 10:27 pm

Νομίζω μια ελληνοποίηση του Μιλου θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό, να φτιάξει ένα καλό ρόστερ για του χρόνου.ιδανικο το σενάριο αυτό. Ειδικά σε περίπτωση που έρθει και ο Ντορσει.

Γουολκαπ,Μητρου-Λονγκ,Λαρεντζακης,Παπανικολάου,Ντορσει,Μιλουτινοφ είναι μια παρά πολύ καλή εξάδα Ελλήνων!!!

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 579
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιαν 28, 2024 10:42 pm

Δεν υπάρχει περίπτωση να κοντράρουμε την Real για παίκτη που θέλει να κρατήσει. Και πιο πολλά λεφτά μπορεί να προσφέρει και καλύτερο εγχώριο πρωτάθλημα και καλύτερες προοπτικές για τίτλους και διακρίσεις. Κοινώς παίκτης σαν τον Musa που έχει ήδη πολύ σημαντικό ρόλο στην Real αποκλείεται να τον πάρουμε αν τον θέλουν. Τώρα ο DPG να ξυπνήσει με διάθεση «το αφεντικό τρελάθηκε» και να προσφέρει γη και ουρανό σε Tavares, Hezonjia για να τους φέρει δεν μου φαίνεται εκτός πραγματικότητας. Τα αδέρφια του my way και της «καλύτερης ομάδας της ν-ετίας» δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνουν outbid οποιονδήποτε.

2
2 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1553
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιαν 28, 2024 11:00 pm

Εγω θα κανω την εξης προβλεψη για του χρονου

Ταβαρες nba
Χεζονια παο
Μουσα ρεαλ
Τζειμς ολυμπιακος

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Ιαν 28, 2024 11:30 pm

Καλά, ας μην πάρουμε παίχτη της Ρεαλ αν δεν μας κάτσει. Με ένα Τζέιμς/Γκριγκόνις θα είμαι ευχαριστημένος, ακόμα και ένα (αν είναι καλά) Λόιντ/Γκριγκόνις εντάξει είμαι δηλαδή. :peace:

Για να απαντήσω και στον shaq7, προτιμώ Λάρκιν από οποιοδήποτε παίχτη... ο τύπος είναι διαστημικός τις περιόδους φόρμας του και αν τον φέρναμε... πέραν όλων των άλλων θα χόρταινε το μάτι μας.

Αλλά ψιλό αμφιβάλλω ότι παίχτης που έχει συνηθίσει να παίζει μπάσκετ Αταμάν (και πριν ΝΒΑ, πιο πριν Μπασκόνια) θα προσαρμοστεί τόσο εύκολα σε μπάσκετ σκακιστή. Ο Τζέιμς που έχει περάσει από Περάσοβιτς/Πιανιτζιάνι/Ιτούδη/Πασκουάλ/Σάσα Ομπράντοβιτς θα προσαρμοστεί πιο εύκολα πιστεύω, πέραν του ότι του είναι και το περιβάλλον γνώριμο.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 579
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Κυρ Ιαν 28, 2024 11:38 pm

Πιο πιθανό απ όλα αυτά τα σενάρια μου φαίνεται να έρθει ο Evans. Και πολύ πιο νέος είναι (νομίζω 26-27) και πολύ πιο οικονομικός…

Επίσης με την χρονιά που κάνει ο Grigonis θα ταν έγκλημα να τον αφήσει ο ΠΑΟ να φύγει.

0
AlexD

nba

Κυρ Ιαν 28, 2024 11:53 pm

Sokos έγραψε:
Κυρ Ιαν 28, 2024 11:38 pm
Πιο πιθανό απ όλα αυτά τα σενάρια μου φαίνεται να έρθει ο Evans. Και πολύ πιο νέος είναι (νομίζω 26-27) και πολύ πιο οικονομικός…

Επίσης με την χρονιά που κάνει ο Grigonis θα ταν έγκλημα να τον αφήσει ο ΠΑΟ να φύγει.
Έγκλημα και τιμωρία θα είναι συμφωνώ. Και για Έβανς θα συμφωνούσα... αλλά έχω την εντύπωση ότι οι πρόεδροι θέλουν κάτι πικάντικο και ο Τζέιμς στο δίνει αυτό.

Μου αρέσει ο Έβανς... και με Έβανς/Γκριγκόνις θα ήμουν χαρούμενος :D

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 694

Δευ Ιαν 29, 2024 12:06 am

AlexD έγραψε:
Καλά, ας μην πάρουμε παίχτη της Ρεαλ αν δεν μας κάτσει. Με ένα Τζέιμς/Γκριγκόνις θα είμαι ευχαριστημένος, ακόμα και ένα (αν είναι καλά) Λόιντ/Γκριγκόνις εντάξει είμαι δηλαδή. :peace:

Για να απαντήσω και στον shaq7, προτιμώ Λάρκιν από οποιοδήποτε παίχτη... ο τύπος είναι διαστημικός τις περιόδους φόρμας του και αν τον φέρναμε... πέραν όλων των άλλων θα χόρταινε το μάτι μας.

Αλλά ψιλό αμφιβάλλω ότι παίχτης που έχει συνηθίσει να παίζει μπάσκετ Αταμάν (και πριν ΝΒΑ, πιο πριν Μπασκόνια) θα προσαρμοστεί τόσο εύκολα σε μπάσκετ σκακιστή. Ο Τζέιμς που έχει περάσει από Περάσοβιτς/Πιανιτζιάνι/Ιτούδη/Πασκουάλ/Σάσα Ομπράντοβιτς θα προσαρμοστεί πιο εύκολα πιστεύω, πέραν του ότι του είναι και το περιβάλλον γνώριμο.
Θυμάμαι μια φάση φέτος που η Μονακό έχει την τελευταία κατοχή . Στο timeout ο Obradovic είναι σαφής. Δεν χρειάζεται να πάμε για 3π.

Επαναφορά , μόλις πιάνει την μπάλα ο Τζέιμς 3π καικ καλό βράδυ.

Nα γίνει κάνα τέτοιο με σκακιστή , να βγάλει το τροπάριο να ψέλνει για κάνα μήνα..

1
1 Εικόνα
AlexD

nba

Δευ Ιαν 29, 2024 12:23 am

Θα χει ενδιαφέρον :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7294
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιαν 29, 2024 12:57 am

AlexD έγραψε:

ο λαρκιν στην μπασκονια ηταν πολυ ομαδικος παντως θυμαμαι ματς που μοιραζε μονο και ειχε καμια 10ρια ασσιστ,μαλιστα πρεπει μ.ο να ειχε φοβερο τοτε..ο αταμαν μετα απλα παιζει πιο αλανα αλλα και εκει επαιζε μια χαρα μαζι με μισιτς και μπομπουα..Εγω τον θεωρω ιδανικο για μπαρτζωκα γιατι ειναι κ ηρεμο παιδι,και εγω αν διαλεγα εναν παικτη αυτος θα ταν.

Ο τζειμς με ολους αυτους τους προπονητες κανει οτι του κατεβει και γενικα δεν μπλεκεις μαζι του.. :lol: Βεβαια για να ειμαστε δικαιοι τα τελευταια 2 χρονια εχει σοβαρεψει αρκετα μπασκετικα..Ειναι κανενας σιγουρος οτι με μπαρτζωκα δεν θα παιξουν μπουνιες?!ειδικα ο μαικ αν ακουσει καντηλι ειναι ικανος να σηκωθει να φυγει.

0
AlexD

nba

Δευ Ιαν 29, 2024 1:16 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιαν 29, 2024 12:57 am
AlexD έγραψε:

ο λαρκιν στην μπασκονια ηταν πολυ ομαδικος παντως θυμαμαι ματς που μοιραζε μονο και ειχε καμια 10ρια ασσιστ,μαλιστα πρεπει μ.ο να ειχε φοβερο τοτε..ο αταμαν μετα απλα παιζει πιο αλανα αλλα και εκει επαιζε μια χαρα μαζι με μισιτς και μπομπουα..Εγω τον θεωρω ιδανικο για μπαρτζωκα γιατι ειναι κ ηρεμο παιδι,και εγω αν διαλεγα εναν παικτη αυτος θα ταν.

Ο τζειμς με ολους αυτους τους προπονητες κανει οτι του κατεβει και γενικα δεν μπλεκεις μαζι του.. :lol: Βεβαια για να ειμαστε δικαιοι τα τελευταια 2 χρονια εχει σοβαρεψει αρκετα μπασκετικα..Ειναι κανενας σιγουρος οτι με μπαρτζωκα δεν θα παιξουν μπουνιες?!ειδικα ο μαικ αν ακουσει καντηλι ειναι ικανος να σηκωθει να φυγει.
Καλά ναι όσο και να έχει σοβαρέψει μπασκετικά (που έχει όντως) είναι μεγαλύτερο ρίσκο από τον Λάρκιν που πέραν της μανούρας με τον Κλαιμπερν πέρυσι δεν έχει ακουστεί ποτέ τίποτα ούτε είχε θέμα. Ούτε πιστεύω ότι δεν είναι ομαδικός πάντως, απλά όπως και να το κάνεις είναι συνήθεια τόσα χρόνια.
Θα το δεχτώ σαν ενδεχόμενο πάντως :roofl:

Άντε βρε σαταναδες με τραβήξατε σε συζήτηση για του χρόνου ενώ θα πάρουμε Ευρωλίγκα φέτος λέμε ώχου...

0
belalik

Honorary
Reactions: 271

Δευ Ιαν 29, 2024 1:38 am

tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Ιαν 28, 2024 11:00 pm
Εγω θα κανω την εξης προβλεψη για του χρονου

Ταβαρες nba
Χεζονια παο
Μουσα ρεαλ
Τζειμς ολυμπιακος
Συμφωνω .. και εγω αυτα βλεπω.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7294
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιαν 29, 2024 2:19 am

ο ταβαρες στα 32 τι να κανει στο ΝΒΑ? λογικα θα κοιταξει να παρει ενα τελευταιο 3ετες με μαξ λεφτα.. θεωρω η ρεαλ εχει τον πρωτο λογο,μετα επισης δεν ξερω γιατι σαν επιλογη εχετε μονο τον παο λες και δεν υπαρχει μονακο,φενερ,αρμανι,εφες κτλ να του δωσουν 3-4εκ..

τον χεζονια θα μπορουσα να τον δω παο,θεωρω η ρεαλ θα δωσει βαση να κρατησει μουσα και ταβαρες κυριως..τον ντορσει λογικα τον εχει κλεισει ηδη.

τον τζειμς θελω να τον δω στον ολυμπιακο αν δεν ερχεται ο λαρκιν..θεωρω οτι θα μαστε απο τα φαβορι αλλα τελικα δεν θα τον παρουμε γιατι οι αφοι θα του δινουν λιγοτερα με την λογικη οτι σε μας πρεπει να ρθεις με σκοντο..Γενικα ακριβο παικτη σε μας μονο τον σασα θα μπορουσα να δω η τον ποκου. Παλι με το my way θα παμε απλα τωρα λεμε παικταραδες να χαιρομαστε :lol:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5055
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιαν 29, 2024 6:07 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιαν 29, 2024 2:19 am
ο ταβαρες στα 32 τι να κανει στο ΝΒΑ? λογικα θα κοιταξει να παρει ενα τελευταιο 3ετες με μαξ λεφτα.. θεωρω η ρεαλ εχει τον πρωτο λογο,μετα επισης δεν ξερω γιατι σαν επιλογη εχετε μονο τον παο λες και δεν υπαρχει μονακο,φενερ,αρμανι,εφες κτλ να του δωσουν 3-4εκ..

τον χεζονια θα μπορουσα να τον δω παο,θεωρω η ρεαλ θα δωσει βαση να κρατησει μουσα και ταβαρες κυριως..τον ντορσει λογικα τον εχει κλεισει ηδη.

τον τζειμς θελω να τον δω στον ολυμπιακο αν δεν ερχεται ο λαρκιν..θεωρω οτι θα μαστε απο τα φαβορι αλλα τελικα δεν θα τον παρουμε γιατι οι αφοι θα του δινουν λιγοτερα με την λογικη οτι σε μας πρεπει να ρθεις με σκοντο..Γενικα ακριβο παικτη σε μας μονο τον σασα θα μπορουσα να δω η τον ποκου. Παλι με το my way θα παμε απλα τωρα λεμε παικταραδες να χαιρομαστε :lol:
συμφωνω ο ταβαρες πρεπει να εχει παρει την γλυκα του απτο νβα τι να παει ξανα εκει να κανει
και εγω νομιζω οτι θα χτυπησει το τελευταιο του μεγαλο συμβολαιο σιγουρα πανω απο 3 εκατ
δεν θα υπαρχουν πολλες ομαδες που θα μπορουν να δωσουν πολυ παραπανω πχ 5 εκατ
θα ειναι κοντα οι προσφορες και θα διαλεξει που του αρεσει

τον χεζονια με λιγο πανω απο 2 εκατ τον εχουμε παρει

ο τζειμς ειναι ο φτηνοτερος απο τα μεγαλα ονοματα τετοιου στυλ οπως λαρκιν κτλ
αλλα και παλι θα χρειαστουν πανω απο 2 εκατ σιγουρα για να αρχισουν οι συνομιλιες

αυτα τα My way δεν μπαινω σε πλειστηριασμους τα δινω μια διορια και μετα δεν ασχολουμαι και τα ελα με ενα πακετο πασαντεμπο απλα για να εχεις την τιμη να παιξεις τα συστηματα του σκακιστη φανταζομαι θα εχουν καταλαβει στον οσφπ οτι στην αγορα δεν περνανε

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Δευ Ιαν 29, 2024 8:48 am

Καλά μην τρελαθούμε τόσα χρόνια στην αγορά επαφές με μάνατζερ κλπ ξέρουν πολύ καλά τι παίζει.Το αν επιλέγουν να δώσουν και ποσα και σε ποιον άλλο θέμα …άμαθοι δεν είναι σίγουρα

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1320
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Ιαν 29, 2024 10:04 am

Αυτός ο παικταράς ο Χεζονια πώς και δεν βλέπει nba; Πραγματικά, τι να έρθει να κάνει στην Ευρώπη σε οποιαδήποτε ομάδα αν έχει, που έχει, τηλεκατευθυνόμενο σουτ;

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”