Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
0
-
- Reactions: 323
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
1
Νύχτα σημαίνει ότι έφυγε επειδή δεν έβρισκε συμβόλαιο για να συνεχίσει, και δεν έχει σχέση με το ποσό έχει καθίσει … ο Σπανούλης έφυγε μόνος του, παρόλο που είχε άλλο ένα χρόνο εγγυημένο συμβόλαιο και θα μπορούσε να μείνει …HackerBaby έγραψε: ↑Δευ Ιαν 29, 2024 10:37 amΔεν μπορεις να λες οτι ο Χεζονια εφυγε νυκτα απο nba , εχει κατσει χρονια και εχει λεπτα . Νυχτα μπορεις να πεις οτι εφυγε ο Σπανουλης ας πουμε.
sorry που σου θίξαμε τον παιχταρά (το <παιχταρά> το λεω και είναι παιχταράς

0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Φιλε μου δεν μου εθιξες κανενα παικτη , απλα διορθωνω τις ανακριβειες σου . Οταν γραφεις οτι εφυγε νυκτα παικτης που εχει 5 χρονιες στο nba με κοντα 20 λεπτα μεσο ορο ειναι ακυρο ΄τι να κανουμε .N.I.2022 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 29, 2024 11:26 amΝύχτα σημαίνει ότι έφυγε επειδή δεν έβρισκε συμβόλαιο για να συνεχίσει, και δεν έχει σχέση με το ποσό έχει καθίσει … ο Σπανούλης έφυγε μόνος του, παρόλο που είχε άλλο ένα χρόνο εγγυημένο συμβόλαιο και θα μπορούσε να μείνει …HackerBaby έγραψε: ↑Δευ Ιαν 29, 2024 10:37 am
Δεν μπορεις να λες οτι ο Χεζονια εφυγε νυκτα απο nba , εχει κατσει χρονια και εχει λεπτα . Νυχτα μπορεις να πεις οτι εφυγε ο Σπανουλης ας πουμε.
sorry που σου θίξαμε τον παιχταρά (το <παιχταρά> το λεω και είναι παιχταράς)… απλά απάντησα στον φίλο που λέει γιατί δεν πάει ΝΒΑ … δεν πάει γιατί απλά δεν τον θέλουν!
Σε χαιρεταω τωρα γιατι το υφος σου δεν με τρελαινει για να ειμαι ειλικρινης .
0
-
- Reactions: 493
- Προειδοποιήσεις:
0