Euroleague Round 24, Olympiacos Piraeus vs ALBA Berlin
Συντονιστής: Captains
McKissic πολύ νωθρός .. Μπήκε λίγο, δεν πήρε πρωτοβουλίες, σε μια περίπτωση σε μπάσιμο που το είχε, έκανε πάσα έξω (νομίζω λάθος κιόλας). Άνευρος.. Περίμενα να κάνει καλό ματσάκι σήμερα..
Έχω παίξει και ένα στοιχηματάκι, Μπραζ 4 πόντοι (οκ), Κάνναν 2 τρίποντα (πάει κι αυτό) και περιμένω τους 6 πόντους του Σάκη .. Μάλλον θα περιμένω πολύ ..
EDIT: Μπήκα να παίξω ένα ψιλό στον Λουκ, έτσι για το καλό - αλλά η στοίχιμαν τουλάχιστον δεν τον είχε καν στα ειδικά παικτών! ... Φοβόντουσαν πως θα τους κλείσει το μαγαζί.
Έχω παίξει και ένα στοιχηματάκι, Μπραζ 4 πόντοι (οκ), Κάνναν 2 τρίποντα (πάει κι αυτό) και περιμένω τους 6 πόντους του Σάκη .. Μάλλον θα περιμένω πολύ ..

EDIT: Μπήκα να παίξω ένα ψιλό στον Λουκ, έτσι για το καλό - αλλά η στοίχιμαν τουλάχιστον δεν τον είχε καν στα ειδικά παικτών! ... Φοβόντουσαν πως θα τους κλείσει το μαγαζί.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος belalik την Τρί Ιαν 30, 2024 9:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- karamelitsa
- Reactions: 1122
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μακίσικ ειδικά αρχίζει να με εκνευρίζει, πέρα από ένα ματς με την Μονακό, είναι εντελώς μέτριος στην καλύτερη φέτος, ελπίζω να ανέβει στην συνέχεια.belalik έγραψε: ↑Τρί Ιαν 30, 2024 9:55 pmMcKissic πολύ νωθρός .. Μπήκε λίγο, δεν πήρε πρωτοβουλίες, σε μια περίπτωση σε μπάσιμο που το είχε, έκανε πάσα έξω (νομίζω λάθος κιόλας). Άνευρος.. Περίμενα να κάνει καλό ματσάκι σήμερα..
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2