οκ, αλλά αν είσαι καλός για τρίτος σέντερ δεν μπορείς να απαιτείς χρόνο και ρόλο ως δεύτερος ή ως πρώτος. Και πες φεύγει ο Κώστας, θα του δώσει ο Ολυμπιακός π.χ. ρόλο δεύτερου σέντερ ή και οι περισσότερες ευρωλιγκάτες ομάδες; Αν έχεις την ευκαιρία να πάρεις τον Βέσελι ή τον Ταβάρες για να κάνεις δίδυμο με τον Λεσόρτ απλά το κάνεις. Ακόμα περισσότερο που ο Κώστας δεν είναι 20-22 χρονών 26 είναι και πάει στα 27, φέτος απέδειξε για πρώτη φορά στην ουσία ότι μπορεί να έχει ρόλο σε ομάδα της Ευρωλίγκας, έχει αθλητικότητα και μάκρος. Το ζήτημα είναι πόσο μπορεί να ανέβει ακόμα, ποιο είναι το ταβάνι του; Πιστεύουν π.χ στον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να ανέβει τόσο ώστε να σταθεί ως δίδυμο μαζί με τον Λεσόρτ; Προσωπικά δεν είμαι και πολύ σίγουρος γι' αυτό.taurus13 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 02, 2024 6:32 pmΔεν είναι το θέμα αν θα τσαντιστεί ο Κώστας. Ο κάθε παίχτης θέλει και πρέπει να έχει κάποιο ρόλο. Έχει ελληνικό διαβατήριο, σε καλή ηλικία, δείχνει ότι μπορεί να σταθεί κάποια λεπτά ικανοποιητικά και δεν κοστίζει και ένα καράβι λεφτά, που μπορούν να δωθούν κάπου αλλού. Ε, δεν μπορείς να πει ότι δεν είναι ικανοποιητικό πακέτο όλα αυτά.
Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3553
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- plo koon
- Reactions: 756
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είδα το σχόλιό σου τις προάλλες και μου έκανε εντύπωση. Το αστείο είναι ότι τα συνολικά σχόλια σε τοπικ του ΠΑΟ (μετά την επαναφορά του φόρουμ) είναι κάπου στα 33κ και του Ολυμπιακού στα 30κ. Μήπως το να έχεις ρολαρισμένη ομάδα σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να συζητηθούν? Φέτος έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι.HackerBaby έγραψε: ↑Παρ Φεβ 02, 2024 6:35 pmΠαιδιά εγώ θα σας χαιρετήσω , έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλοι οι Παναθηναϊκοί από το φόρουμ ,ειδικά από τους παλιούς έχει μείνει μόνο ένας και ήρθε και η σειρά μου .
Πραγματικά σέβομαι όλους όσους με μεράκι και προσωπικό χρόνο κρατάνε ακόμα το φόρουμ και ευελπιστώ το μπάσκετ στην Ελλάδα να παραμείνει όσο πιο υγιές φαντάζει δυνατό.
Καλή συνέχεια σε όλους
Τεσπα καλή συνέχεια.
0

Νομίζω ότι δεν διάβασες το προηγούμενο post μου...είπα ότι το ιδανικό σενάριο είναι να έρθει ο Ταβάρες, να είναι δεύτερος ο Λεσορ και τρίτος ο Κώστας. Επίσης είπα ότι στον Ολυμπιακό θα είναι σίγουρα τρίτος σέντερ.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 02, 2024 6:37 pmοκ, αλλά αν είσαι καλός για τρίτος σέντερ δεν μπορείς να απαιτείς χρόνο και ρόλο ως δεύτερος ή ως πρώτος. Και πες φεύγει ο Κώστας, θα του δώσει ο Ολυμπιακός π.χ. ρόλο δεύτερου σέντερ ή και οι περισσότερες ευρωλιγκάτες ομάδες; Αν έχεις την ευκαιρία να πάρεις τον Βέσελι ή τον Ταβάρες για να κάνεις δίδυμο με τον Λεσόρτ απλά το κάνεις. Ακόμα περισσότερο που ο Κώστας δεν είναι 20-22 χρονών 26 είναι και πάει στα 27, φέτος απέδειξε για πρώτη φορά στην ουσία ότι μπορεί να έχει ρόλο σε ομάδα της Ευρωλίγκας, έχει αθλητικότητα και μάκρος. Το ζήτημα είναι πόσο μπορεί να ανέβει ακόμα, ποιο είναι το ταβάνι του; Πιστεύουν π.χ στον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να ανέβει τόσο ώστε να σταθεί ως δίδυμο μαζί με τον Λεσόρτ; Προσωπικά δεν είμαι και πολύ σίγουρος γι' αυτό.taurus13 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 02, 2024 6:32 pmΔεν είναι το θέμα αν θα τσαντιστεί ο Κώστας. Ο κάθε παίχτης θέλει και πρέπει να έχει κάποιο ρόλο. Έχει ελληνικό διαβατήριο, σε καλή ηλικία, δείχνει ότι μπορεί να σταθεί κάποια λεπτά ικανοποιητικά και δεν κοστίζει και ένα καράβι λεφτά, που μπορούν να δωθούν κάπου αλλού. Ε, δεν μπορείς να πει ότι δεν είναι ικανοποιητικό πακέτο όλα αυτά.
0
Ξέρεις πολλούς που να κάνουνε δυο τάπες και δυο καρφώματα στη μούρη του Φαλ και του Ταβάρες? Για πες μερικούς..τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Φεβ 02, 2024 6:36 pmο ρολος του ειναι να ειναι το δευτερο σεντερ στην ελλαδα και να ξεκουραζει τα υπολοιπα 2taurus13 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 02, 2024 6:32 pmΔεν είναι το θέμα αν θα τσαντιστεί ο Κώστας. Ο κάθε παίχτης θέλει και πρέπει να έχει κάποιο ρόλο. Έχει ελληνικό διαβατήριο, σε καλή ηλικία, δείχνει ότι μπορεί να σταθεί κάποια λεπτά ικανοποιητικά και δεν κοστίζει και ένα καράβι λεφτά, που μπορούν να δωθούν κάπου αλλού. Ε, δεν μπορείς να πει ότι δεν είναι ικανοποιητικό πακέτο όλα αυτά.
αν θελει κατι παραπανω ιδου η ροδος,ας φαει την θεση απτον λεσορ
ας κανει 2 ταπες και 2 καρφωματα στην μουρη του ταβαρες και του φαλ ωστε να μην παρουμε αλλον στην θεση του χρονου
ετσι γινονται βασικα σεντερ ολοι οι παιχτες οχι με τα λογια και με φαντασιακα σεναρια
αν δεν μπορει να φαει την θεση ενος κωνου στην αμυνα οπως ο λεσορ τι αναβαθμιση θελει να παρει
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4437
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
μονο ετσι η με παρομοιο τροπο θα δικαιουται να μην παρουμε καλυτερο παιχτη απο αυτον το καλοκαιριtaurus13 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 02, 2024 6:52 pmΞέρεις πολλούς που να κάνουνε δυο τάπες και δυο καρφώματα στη μούρη του Φαλ και του Ταβάρες? Για πες μερικούς..τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Φεβ 02, 2024 6:36 pm
ο ρολος του ειναι να ειναι το δευτερο σεντερ στην ελλαδα και να ξεκουραζει τα υπολοιπα 2
αν θελει κατι παραπανω ιδου η ροδος,ας φαει την θεση απτον λεσορ
ας κανει 2 ταπες και 2 καρφωματα στην μουρη του ταβαρες και του φαλ ωστε να μην παρουμε αλλον στην θεση του χρονου
ετσι γινονται βασικα σεντερ ολοι οι παιχτες οχι με τα λογια και με φαντασιακα σεναρια
αν δεν μπορει να φαει την θεση ενος κωνου στην αμυνα οπως ο λεσορ τι αναβαθμιση θελει να παρει
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2992
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 267
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εχεις ενα δικιο, ειναι ξεκαθαρα υπερ Ολυμπιακου το φορουμ, εδω ανοιγουν τοπικ και στην εισαγωγη γραφουν οτι δεν παιζει ο Σλουκας και σε παρενθεση (μηπως ειναι καλητερα ετσι;)HackerBaby έγραψε: ↑Παρ Φεβ 02, 2024 6:35 pmΠαιδιά εγώ θα σας χαιρετήσω , έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλοι οι Παναθηναϊκοί από το φόρουμ ,ειδικά από τους παλιούς έχει μείνει μόνο ένας και ήρθε και η σειρά μου .
Πραγματικά σέβομαι όλους όσους με μεράκι και προσωπικό χρόνο κρατάνε ακόμα το φόρουμ και ευελπιστώ το μπάσκετ στην Ελλάδα να παραμείνει όσο πιο υγιές φαντάζει δυνατό.
Καλή συνέχεια σε όλους
Τα γαμωσταυριδια του Μπαρτζωκα δικαιολογουνται γιατι ειναι ο σκακιστης και αυτα τα ποστ ουτε καν διαγραφονται.
Κριμα γιατι τα περισσοτερα μελη ποσταρουν ακρα μπασκετικα!
Καλη συνεχεια
2
2

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- nikolas_asteri
- Reactions: 2992
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά ρε παιδιά και επειδή γράφουν οι Ολυμπιακοί τι σημασία έχει; Εκτός από 4-5 περίεργους οι περισσότεροι έχουν μπασκετική άποψη. Λες και οι αντίστοιχοι παναθηναϊκοί είναι όλοι Ποποβιτς. Ε και αν λένε και κάτι λόγω bias δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, σιγά. Σε echo chamber θα καθόμαστε να ευλογάμε τα γένια μας και την ομαδάρα μας;
Δεν λέω να μείνει κάποιος με το ζόρι αλλά το «λίγοι μείναμε, εγώ την κάνω» είναι λίγο οξύμωρο.
Δεν λέω να μείνει κάποιος με το ζόρι αλλά το «λίγοι μείναμε, εγώ την κάνω» είναι λίγο οξύμωρο.
4
4

To 2ο 5αρι μιας ομάδας πρέπει να μπορεί να σταθεί σε κάθε εδρα και απέναντι σε κάθε αντιπαλο. Το να σπέρνει ο καθε Κώστας Αντετοκουμπο σε μερικά ματς και στ'αλλα να εξαφανιζεται, δε φτανει. Είναι μεγάλη η σεζον και υπάρχουν ευκαιρίες για όλους. Σίγουρα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός έναν καλύτερο παικτη.
Όσο για το παιδί που αποχωρησε, εγώ καταλαβαίνω ότι δεν τον καλύπτει το επιπεδο της συζήτησης μεταξύ των συνοπαδων του εδώ. Υπάρχουν ξεχωριστά θρεντ για κάθε ματς και κάθε ομάδα και οι οπαδοι των 2 αιωνίων γράφουν ως επί το πλείστον για τη δική τους ομαδα ξεχωριστά. Δε βρίσκω καποιο πρόβλημα.
Όσο για το παιδί που αποχωρησε, εγώ καταλαβαίνω ότι δεν τον καλύπτει το επιπεδο της συζήτησης μεταξύ των συνοπαδων του εδώ. Υπάρχουν ξεχωριστά θρεντ για κάθε ματς και κάθε ομάδα και οι οπαδοι των 2 αιωνίων γράφουν ως επί το πλείστον για τη δική τους ομαδα ξεχωριστά. Δε βρίσκω καποιο πρόβλημα.
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Κώστας και λιμάνι, έννοιες ασύμβατες. Σας τον χαρίζουμε.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 02, 2024 4:40 pmΗ αλήθεια να λέγεται....Ομάδα χωρίς πολύ δυνατό δεύτερο 5αρι δεν μπορεί να νιώθει οτι" εχει" την Ευρωλιγκα.
Ερωτηση:Αν μέχρι το τέλος της σεζόν ο Κώστας ανέβει ακόμα ένα επιπεδο ( ρεαλιστικο ετσι οπως παει)....... θα τον "κάψουμε" την επόμενη τελευταία χρονια του συμβολαιου του( και θα φύγει το επόμενο καλοκαίρι για το λιμάνι ) η με ένα Παπαγιαννη να παίζει εναλλάξ με Κωστα(θα παίξουν και τραυματισμοι) θα έβγαιναν χρόνοι και ευκαιρίες για ολους;;;;;;
Ο Βεσελυ είναι και πιο γρήγορος από Ταβαρες.Αλλη η χάρη του μαδριλαινου και δεν ξέρω αν τελικά μας ταιριαζει περισσοτερο(λογικά ταιριαζει αρκετά καλά αφού Χουαντσο ,Μιτο βγαίνουν παραεξω).Ο Βεσελυ όμως πιστεύω μπορεί να παίξει εκτάκτως και 4αρι.
Χθες πρέπει να παιξε καλά ο Ρογκα από τα στατιστικά που είδαΆνετα θα τον άλλαζα με Παπαπετρου όταν και αν ελθει ο Χεζονια.
1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ο Κώστας έχει το σώμα και αθλητικότητα για άλμα εις μήκος. Μπάσκετ δεν ξέρει ούτε πρόκειται να μάθει.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 02, 2024 5:04 pmΤουλουμπα προσωπικά πιστεύω ότι ο Κώστας θα ανέβει πολύ. έχει το σώμα ,την αθλητικοτητα και την δυναμη σε καλη ηλικια......Θα μου πεις ο Ταβαρες βγάζει και τραυματισμους.Επομενως κάτι μπορεί να γίνει και να χωρεσουν ολοι και να μην βγαινει η γλωσσα εξω του Λεσσορτ.Στην τελική έχεις πάντως δίκιο αλλά δεν θέλω να χάσω ένα τόσο καλό με προοπτική Κωστα.Για Παπαγιαννη δεν τρελαίνομαι η αλήθεια lol
Το "έγκλημα" του Παναθηναϊκού είναι που δεν εξελίσσει τον Μπαλτσερόφσκι.
1
1

I never thought there were corners in time