Euroleague Round 25, Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos Athens
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 558
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει αυτό που έβαλε Μωραΐτη στα τελευταία...7 δευτερόλεπτα αγγίζει τα όρια της κοροϊδίας.
Κατά τα άλλα ο Παναθηναϊκός φάνηκε να έχει ξεμείνει από ενέργεια σήμερα, κάτι που εν μέρει είναι λογικό, αφού παίζει με πολύ κλειστό ροτέισον.
ΥΓ: Ο Ναν είναι πραγματικά απολαυστικός, ο πιο χαρισματικός σκόρερ στην Ευρώπη νομίζω.
ΥΓ2: Πολύ τίμια ομάδα η Ζαλγκίρις επί Τρινκέρι.
Κατά τα άλλα ο Παναθηναϊκός φάνηκε να έχει ξεμείνει από ενέργεια σήμερα, κάτι που εν μέρει είναι λογικό, αφού παίζει με πολύ κλειστό ροτέισον.
ΥΓ: Ο Ναν είναι πραγματικά απολαυστικός, ο πιο χαρισματικός σκόρερ στην Ευρώπη νομίζω.
ΥΓ2: Πολύ τίμια ομάδα η Ζαλγκίρις επί Τρινκέρι.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ψιλό μύριζε ήττα, που όμως θα τους ξυπνήσει πριν το ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική.
Ο Γκραντ δεν μπορούσε μόνος του να ματσάρει τέτοια ενέργεια που έβγαλαν οι άλλοι και σιγά σιγά σας πήγαινε ο Έβανς κυρίως στον ρυθμό που ήθελε. Και σε μια τέτοια βραδιά όμως που πέραν του Ναν δεν πήγε τίποτα καλά, μέχρι τα τελευταία 2' έλεγες ένα έτσι να κάνετε θα το πάρετε τελικά. Κατάκτηση είναι αυτό, του ανθρώπου που και εμένα με βγάζει έξω από τα ρούχα μου βράδια σαν αυτό...
Ο Έβανς στο μεταξύ το παράχεσε με τα 0 λάθη και τα 2 χαμένα σουτ.
Ο Γκραντ δεν μπορούσε μόνος του να ματσάρει τέτοια ενέργεια που έβγαλαν οι άλλοι και σιγά σιγά σας πήγαινε ο Έβανς κυρίως στον ρυθμό που ήθελε. Και σε μια τέτοια βραδιά όμως που πέραν του Ναν δεν πήγε τίποτα καλά, μέχρι τα τελευταία 2' έλεγες ένα έτσι να κάνετε θα το πάρετε τελικά. Κατάκτηση είναι αυτό, του ανθρώπου που και εμένα με βγάζει έξω από τα ρούχα μου βράδια σαν αυτό...
Ο Έβανς στο μεταξύ το παράχεσε με τα 0 λάθη και τα 2 χαμένα σουτ.
0
Όσα κ να βαλουν χρεαιζεται ένας τρίτος πόλος που φέτος ειναι Μητογλου Γκραντ .Το ατού του ΠΑΟ στο φορμαρίσμα του ήταν κ το ποσο συμπαγής ήταν στην αμυνα μην το ξεχναμε….TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 02, 2024 10:09 pmΓενικά οι παίχτες κλειδιά για τον ΠΑΟ για εμένα πάντα είναι Ναν και Γκριγκόνις! Δεν τους περιόρισαν σήμερα αλλά πάλι δεν έφταναν. Αν κάποιος μπορεί να περιορίσει αυτούς τους 2 θα κερδίσει. Αυτοί έχουν το βρωμόχερο.
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ισχύει αυτό που λες! Γενικά είναι αρκετά σκληρός αμυντικά ο ΠΑΟ του Αταμάν. Και επιθετικά πολύ ταλέντο. Λείπει το μυαλό και το decision making του Σλούκα στα κρίσιμα σημεία. Επίσης με ένα πεντάρι δεν πας πουθενά. Οι άλλοι 2 δεν υπολογίζονται.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Παρ Φεβ 02, 2024 10:16 pmΌσα κ να βαλουν χρεαιζεται ένας τρίτος πόλος που φέτος ειναι Μητογλου Γκραντ .Το ατού του ΠΑΟ στο φορμαρίσμα του ήταν κ το ποσο συμπαγής ήταν στην αμυνα μην το ξεχναμε….TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 02, 2024 10:09 pmΓενικά οι παίχτες κλειδιά για τον ΠΑΟ για εμένα πάντα είναι Ναν και Γκριγκόνις! Δεν τους περιόρισαν σήμερα αλλά πάλι δεν έφταναν. Αν κάποιος μπορεί να περιορίσει αυτούς τους 2 θα κερδίσει. Αυτοί έχουν το βρωμόχερο.
0
- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και αυτός και ο Βιλντοζα εκτός τόπου και χρόνου από την αρχή της σεζόν. Τον Χουαντσο τον σώζει μόνο ότι παίζει και καμία άμυνα. Ο άλλος προφανώς ήρθε για διακοπές εδώ.
Για Λεσορ έχετε καταλάβει ότι από την αρχή της σεζόν δεν παίζει κάτω από 30 λεπτά σε ΚΑΘΕ αγώνα; Τον έχει κάψει ο άλλος στον πάγκο. Δεν φταίει ο παίκτης για να τον κράζετε. Δεν αντέχει άλλο ο άνθρωπος.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 5023
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο λεσορ και στο πρωτο λεπτο που ειναι ξεκουραστος ιδια αμυνα παιζει δηλαδη την αμυνα του κωνου οπου ν βαλε αλλο γραμμαgkostas37 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 02, 2024 10:26 pm
Και αυτός και ο Βιλντοζα εκτός τόπου και χρόνου από την αρχή της σεζόν. Τον Χουαντσο τον σώζει μόνο ότι παίζει και καμία άμυνα. Ο άλλος προφανώς ήρθε για διακοπές εδώ.
Για Λεσορ έχετε καταλάβει ότι από την αρχή της σεζόν δεν παίζει κάτω από 30 λεπτά σε ΚΑΘΕ αγώνα; Τον έχει κάψει ο άλλος στον πάγκο. Δεν φταίει ο παίκτης για να τον κράζετε. Δεν αντέχει άλλο ο άνθρωπος.
υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις που εχει παιξει καλες αμυνες κυριως στο 4ο δεκαλεπτο γιατι ξερει οτι το τελος αφηνει τις πιο δυνατες εντυπωσεις
0