Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά, δεν είναι σενάρια, ακόμη και σε μέσα του ΔΓ έχει γραφτεί το τι έγινε:j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2020 3:22 pmΣε όλους αναφέρομαι,κόσμο,δημοσιογράφους κλπ.portokalopita13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2020 2:58 pm
θελω να ελπιζω... οτι δεν αναφερεσαι στις αντιδρασεις του κοσμου !
γιατι αποτελεσμα αυτων ηταν η τρομερα χαρμοσυνη αυτη εξελιξη !αν ο κοσμος ετρωγε αμασητο ολο το σανο,θα ειχαμε σημερα gm τον Μπομη..!
anyway μετα απ αυτα τα υπεροχα νεα ελπιζουμε ξανα![]()
Προσωπικά έχω το εξής κουσούρι και παραξενιά,αν δεν ξέρω κάτι,δεν κάθομαι ποτέ να βγάζω απο το μυαλό μου σενάρια,να τα στήνω,να βγάζω συμπέρασμα,και να κάθομαι να αναθεματίζω,όπως κάνει πολύς κόσμος,είτε απλός φίλαθλος, είτε δημοσιογράφος,είτε οτιδήποτε.
Τώρα αν η αλλαγή αυτή που λες,οφείλεται στο οτι ο jkidd13,έκραζε στο basketforum για τα τελευταία γεγονότα,και άλλοι 2000 αντιστοιχοι jkidd13 έκραζαν σε σχόλια στο fb και το instagram,προσωπικά δεν το πιστεύω. Ουτε υπήρχε περίπτωση να αναλάβει ο Μπόμης,επειδή γράφτηκε σε καποιο σαιτ.
Α. Ο Μάνος και διαφώνησε με τη στάση απέναντι στην Ευρωλίγκα και κουράστηκε και δέχτηκε πρόταση, οπότε κι έφυγε
Β. Υπήρξε "οικογενειακή παρεξήγηση " με τον Αλβέρτη επειδή αρνήθηκε σε μέσο μερικής ιδιοκτησίας ΔΓ να κανει δηλωσεις κατα της 13
Γ. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω η διοίκηση, προσπαθώντας να φέρει ένα άτομο κοινής αποδοχής, άφησε να διαρρεύσει ότι θα εμπλακεί ο ΔΔ, ο οποίος δυσανασχετησε με τη διαρροή, αφού δεν είχε συμφωνήσει σε κάτι χειροπιαστό.
Ας ελπίσουμε ότι το νέο σχήμα:
1. Θα μπορέσει να δουλέψει απρόσκοπτα με τον όποιο προϋπολογισμό του δοθεί. Χωρίς πούλμαν, δημοσκοπήσεις, Πινγκ Γιανγκ κλπ
2. Όποιος από όλους αυτούς πηγαίνει στις συνελεύσεις της Ευρωλίγκας θα δείχνει διάθεση να συνεργαστεί κι όχι να τσιρίζει
3. Λόγω αίγλης κι επαφών θα μπορέσει να προσελκύσει κάποιους παίκτες, δίνοντας μια εικόνα σοβαρότητας
Από κει και πέρα, σωστή κίνηση κι η συνέντευξη τύπου, άντε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός να έχουμε μια κανονική επιτέλους σαιζόν. Κανονική, να μιλάμε για μπάσκετ, όχι για σουβλατζιδικα και προσχωρησεις στο fiba cup.
1
1

- portokalopita13
- Reactions: 175
- Προειδοποιήσεις:
0
οχι πως εχει σημασια τι κανει ο portokalopita και ο kidd και τι γνωμη εχει ο ενας για τον αλλον ,αλλα επετρεψε μου να πω πως καμια τετοια παραξενια οπως την περιγραφεις.. δεν διακρινω ! μια χαρα ας πουμε ασχοληθηκες με την φημη για gm Πεδουλακη,επειδη σου αρεσε σαν ιδεα ! δεν εισαι κανας μυστηριος !ντιπιτζικος εισαι

ας πουμε οτι εγινε αυτο που επρεπε !και ο καθενας τα συμπερασματα του.εγω οτι ηταν αποτελεσμα των αντιδρασεων του κοσμου &εσυ οτι ηταν βαση σχεδιου! γιατι οι σημαιες τελικα δεν υποστελλονται..
0
- j-kidd13
- Reactions: 1767
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ασχοληθηκα σημαίνει ότι ποσταρα την "ειδηση" (που τελικά αποδείχθηκε παπατζα) και απλά είπα ότι μου αρέσει σαν ιδέα.portokalopita13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2020 4:03 pmοχι πως εχει σημασια τι κανει ο portokalopita και ο kidd και τι γνωμη εχει ο ενας για τον αλλον ,αλλα επετρεψε μου να πω πως καμια τετοια παραξενια οπως την περιγραφεις.. δεν διακρινω ! μια χαρα ας πουμε ασχοληθηκες με την φημη για gm Πεδουλακη,επειδη σου αρεσε σαν ιδεα ! δεν εισαι κανας μυστηριος !ντιπιτζικος εισαισαν τον manj πιο κατω που μας καλει να μετανοησουμε.. !απλα εσυ εχεις τον δικο σου τροπο !
ας πουμε οτι εγινε αυτο που επρεπε !και ο καθενας τα συμπερασματα του.εγω οτι ηταν αποτελεσμα των αντιδρασεων του κοσμου &εσυ οτι ηταν βαση σχεδιου! γιατι οι σημαιες τελικα δεν υποστελλονται..
Δεν εχω συμμετάσχει σε θεωριες συνομοσιας παίρνοντας και ότι θα ισχύουν de facto.
0
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να καταλάβω με τις νεες εξελίξεις ο Αλβερτης και ο Διαμαντιδης αναλαμβανουν την ομάδα? Έχουν πχ ενα μπατζετ και πληρη ελευθερία κινήσεων? Μπορούν να πουν πχ. φυγε εσυ ελα εσυ χωρίς εξωγενείς παρεμβάσεις? Αν κανουν κατι διαφορετικό απο αυτο που θελουν πρωην πρόεδροι παραμενουν στο πόστο τους? Αν ναι είναι πολύ καλή εξέλιξη αν για τον χ ψ λόγο φυγουν πριν το τελος της σεζον θα εχουμε μια απο τα ιδια.
1
1

-
- Reactions: 2595
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Πολυ θετικα και χαρμοσυνα τα σημερινά νέα. Μπράβο στη ΚΑΕ που πηρε σχετικά άμεσα θεση και δεν άφησε αυτο το αστείο να τραβήξει κι άλλο. Ο μανος εκανε μια πολύ καλή για τον ίδιο επαγγελματική επιλογη και επέλεξε τον πακτωλό χρημάτων της ζενιτ. Κρίμα όμως που ειχαν προηγηθεί φράσεις οπως "εγω δεν βρίσκομαι στον παο ως επαγγελματίας, εδω ειναι η οικογένεια μου" ή "μετα τον παο ελπιζω να μην μπορώ να περπατήσω.." .
Τα μεγάλα λόγια είναι περιττά πολλές φορές, ολα φαινονται στη πράξη. Παρόλα αυτά ευχαριστούμε προφανως τον Μάνο για τη 30χρονη προσφορα του στην ομαδα και προφανως κατανοούμε την επιλογή του επαγγελματικά.
Επίσης μπράβο στο κόσμο της ομαδας που δεν άφησε να περάσουν έτσι τέτοιες αποφασεις , αντέδρασε κι εβαλε το χεράκι του ωστε κα παρθεί η σημερινή απόφαση.
Τέλος, πολύ ενδιαφέρον το οτι την επομενη βδομαδα θα ακολουθήσει συνέντευξη του μητσου , του φραγκη , του προέδρου και του βοβορα οπου θα μας εξηγήσουν αναλυτικά το πλάνο της ομαδας , μεχρι τουλάχιστον να βρεθεί ο επόμενος ιδιοκτήτης.
Τα μεγάλα λόγια είναι περιττά πολλές φορές, ολα φαινονται στη πράξη. Παρόλα αυτά ευχαριστούμε προφανως τον Μάνο για τη 30χρονη προσφορα του στην ομαδα και προφανως κατανοούμε την επιλογή του επαγγελματικά.
Επίσης μπράβο στο κόσμο της ομαδας που δεν άφησε να περάσουν έτσι τέτοιες αποφασεις , αντέδρασε κι εβαλε το χεράκι του ωστε κα παρθεί η σημερινή απόφαση.
Τέλος, πολύ ενδιαφέρον το οτι την επομενη βδομαδα θα ακολουθήσει συνέντευξη του μητσου , του φραγκη , του προέδρου και του βοβορα οπου θα μας εξηγήσουν αναλυτικά το πλάνο της ομαδας , μεχρι τουλάχιστον να βρεθεί ο επόμενος ιδιοκτήτης.
0
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
συμφωνοι!και καλα εκανες !και επισης καλα κανεις που δεν συμμετεχεις σε θεωριες συνομοσιας!
το προβλημα μας ειναι πως απ οτι φαινεται τις αντιδρασεις του κοσμου για την φυγη Αλβερτη ,τις αναγαγεις ως συμμετοχη σε θεωρια συνομωσιας !και επισης δεν ηταν 2000 περιθωριακοι/γραφικοι οπως προσπαθεις να το παρουσιασεις !ηταν η συντρηπτικη πλειοψηγια του μπασκετικου κοσμου του Παναθηναικου!αν δεν το ειδες ετσι τοτε κατι δεν καταλαβες καλα

0
- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το πρόβλημα σας λέγοντας, τι εννοείς? Και ποιών? Και δεν παρουσιάζω κανένα περιθωριακο. Το να μη σου αρέσει να φύγει ο Φραγκι είναι λογικό, και να γκρινιάζεις.portokalopita13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2020 4:23 pmσυμφωνοι!και καλα εκανες !και επισης καλα κανεις που δεν συμμετεχεις σε θεωριες συνομοσιας!
το προβλημα μας ειναι πως απ οτι φαινεται τις αντιδρασεις του κοσμου για την φυγη Αλβερτη ,τις αναγαγεις ως συμμετοχη σε θεωρια συνομωσιας !και επισης δεν ηταν 2000 περιθωριακοι/γραφικοι οπως προσπαθεις να το παρουσιασεις !ηταν η συντρηπτικη πλειοψηγια του μπασκετικου κοσμου του Παναθηναικου!αν δεν το ειδες ετσι τοτε κατι δεν καταλαβες καλα![]()
Κι εγώ ήμουν κάθετα αντίθετος στο να φύγει ο Μάνος και ο Φράγκι, ειδικά αυτή την περίοδο με την κατάσταση που είναι η ομάδα. Και αν όντως ήταν απόφαση dpg να φύγουν, θα με είχε και την ανάλογη κριτική.Άλλο αυτό, και άλλο να φέρνεις το μηδενισμό και να οραματίζεσαι καταστροφή της ομάδας επειδή θα έρθει ο Μπομης.(το β ενικό δεν αφορά εσενα, είναι για τον οποιοδήποτε).Σε όσους έφτιαχναν σενάρια καταστροφής και αφανισμου χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί αναφέρθηκα με το ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Αλλά όπως φαίνεται, με τον Μάνο δεν είχε κανένα πρόβλημα. Και με τον Φραγκι, υπήρξε κάτι, το οποίο δε θα μάθουμε ποτέ μάλλον. Πάντως για να αντιστραφηκε το κλίμα και να μένει και σε ισχυρό πόστο ο Φραγκι, δεν θα ταν και τίποτα σπουδαίο. Τωρα, ακόμα και να έφευγε ο Φραγκι, σίγουρα κάποια αξιόλογη λύση θα ερχόταν στη θέση του. Σίγουρα όχι ο Μπομης... Τώρα αν άλλαξε ο κόσμος την υπόθεση Φραγκι. Δεν πιστεύω ότι ένας ιδιοκτήτης που θέλει να φύγει, αν θέλει να διώξει πραγματικά κάποιον, θα επιρρεαστει από το τι σχολιάζει ο κόσμος στα μέσα.
Και αν όντως επιρρεαστηκε, τότε οφείλεις να του αναγνωρίσεις ότι αφουγκραστηκε τον κόσμο, και δεν έκανε του κεφαλιού του. Σωστά?
0
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2595
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Παιδια προτεινω να χαλαρώσετε, είναι ευχάριστη μερα η σημερινή. Οι 2 μεγαλυτερες σημαίες του συλλόγου έχουν πλέον την θέση που τους αρμόζει στην ομαδα , ελπίζω ο ντιπιτζης οντως να κάνει στην άκρη και να τους αφησει να οικοδομησουν, αν συμβεί αυτό τοτε πραγματικά πιστεύω ότι τα παλιά καλά χρονια θα επιστρέψουν σύντομα.
Μαθαινω από έμπιστη πηγή επίσης ότι εχει γίνει πρόταση στον Μποντιρογκα για τη θεση του GM.
Αντε να γυρίσει κι ο "SAS AGAPW PARA PARA PARA POLY" απο του χρονου , να πεσει το οακα!!!
Μαθαινω από έμπιστη πηγή επίσης ότι εχει γίνει πρόταση στον Μποντιρογκα για τη θεση του GM.
Αντε να γυρίσει κι ο "SAS AGAPW PARA PARA PARA POLY" απο του χρονου , να πεσει το οακα!!!
0
2
2

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
σημερα παλι παιζει για Ντεγιαν!!το βγαλε πριν λιγα λεπτα και ο Ιταλος ο Λουκα (αυτος που στολιζει,περι της αξιοπιστιας του ο basket72

ο Κοντος και για Διαμαντιδη δεν το βλεπε χθες.. !
αν μενει χωρος για Ντεγιαν η Μπατιστ(που επισης υπαρχει σχετικη φημη)τοτε ναι διδιμο με τον Διαμαντιδη προεδρο θα ηταν ονειρικο
0
- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπατίστ νομίζω θα ψινεται να αρχίσει σιγά σιγά σαν προπονητής, παρά να αναλάβει gm.portokalopita13 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2020 5:02 pmσημερα παλι παιζει για Ντεγιαν!!το βγαλε πριν λιγα λεπτα και ο Ιταλος ο Λουκα (αυτος που στολιζει,περι της αξιοπιστιας του ο basket72)
ο Κοντος και για Διαμαντιδη δεν το βλεπε χθες.. !
αν μενει χωρος για Ντεγιαν η Μπατιστ(που επισης υπαρχει σχετικη φημη)τοτε ναι διδιμο με τον Διαμαντιδη προεδρο θα ηταν ονειρικο
Δεν ξέρω καν αν θα ψινεται να ερθει Ευρώπη.
Ο Ντεγιαν θα ήταν ευχής έργον να αναλάβει. Όλοι θα στέκονται κλαρίνο μπροστά σε έναν μύθο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ .
0