Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
Κι ο Ράιτ παίζει πολύ καλά δεδομένου και των λίγων προπονήσεων με την ομάδα. Δείχνει πολύ καλά στοιχείαRedoctor_33 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 04, 2024 6:23 pmΟ Πετρουσεφ φαίνεται το μεγάλο φετινό στιλ. Απευθείας δώρο απτο Σακραμέντο και τον Σάσα εντωμεταξυ.
Και όπως έχουν πει κι άλλοι οι πολλαπλοί τραυματισμοί έφεραν τον μπραζ στην αρχική πεντάδα που του ταιριάζει περισσότερο. Με το θέμα ασουτιασης του βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. Το ριλις είναι πολύ αργό και μέτριο συνολικά. Δεν έχει εικόνα ότι θα γίνει έστω στρικι σουτέρ αλά παπ πχ.
Έχουν μαζευτεί αρκετοί παίχτες στο 3 αλλά:
Παπ είναι σε πτώση
Μακκισικ επίσης και φέτος έχει ελάχιστες εκλάμψεις ως τώρα.
Μπραζ νομίζω δεν είναι αυτό που θέλουμε ανεξάρτητα του χρόνου προσαρμογής που θέλει το σύστημα Μπαρτζ.
Και για γκος, καλός για 3ο-4ο γκαρντ. Με βάση το μπάτζετ μας θέλουμε κάτι καλύτερο εκεί γενικά.
Ο πετρουσεφ δείχνει την ποιότητα του, νομίζω όμως οτι είναι περισσότερο 5 αρι
1
1

Μιλαμε για παιχνιδι που σου κατεβάζουν τη διαφορά στους 3 κ ξαφνικά πατάς γκάζι κ την πας στους 17 για πλάκα σε 4 λεπτά.Ενεργεια κ φρεσκάδα υπάρχει δεν ειναι για πολλά πολλά το παιχνιδι .Γκος στο ψυγείο να τον βγάλουν πέντε λεπτά πριν το παιχνιδι με Βαλενθια …σύμφωνα με πληροφορίες θα το πάρουν κ στο τσάρτερ να τον ξαναβάλουν μεσα μετά στην επιστροφή….
0
-
- Reactions: 2645
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αν θέλεις να δεις Α1, μη βλέπεις Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ξέρεις από πριν ότι κατά 99% θα κερδίσουν εύκολα. Δες καλύτερα τα παιχνίδια των υπόλοιπων ομάδων, που είναι τουλάχιστον πιο ανταγωνιστικά. Έτσι κάνω εγώ τουλάχιστον, με σπάνιες εξαιρέσεις.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 04, 2024 6:42 pmΜιλαμε για παιχνιδι που σου κατεβάζουν τη διαφορά στους 3 κ ξαφνικά πατάς γκάζι κ την πας στους 17 για πλάκα σε 4 λεπτά.Ενεργεια κ φρεσκάδα υπάρχει δεν ειναι για πολλά πολλά το παιχνιδι .Γκος στο ψυγείο να τον βγάλουν πέντε λεπτά πριν το παιχνιδι με Βαλενθια …σύμφωνα με πληροφορίες θα το πάρουν κ στο τσάρτερ να τον ξαναβάλουν μεσα μετά στην επιστροφή….
0
Γενικά οπως δείχνει η προϊστορία του παίζει καλύτερα με κάποιον αθλητικό δίπλα του αν κ με Μιλου μια χαρά την …έβρισκαν την άκρη .Με τον χρόνο θα παίζει άνετα και στα δυο.Βαζει την μπάλα κάτω κ τεσσάρια τύπου Μητογλου θεωρητικά τα δυσκολεύει κ λόγω του ύψους του.tarp7 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 04, 2024 6:38 pmΚι ο Ράιτ παίζει πολύ καλά δεδομένου και των λίγων προπονήσεων με την ομάδα. Δείχνει πολύ καλά στοιχείαRedoctor_33 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 04, 2024 6:23 pmΟ Πετρουσεφ φαίνεται το μεγάλο φετινό στιλ. Απευθείας δώρο απτο Σακραμέντο και τον Σάσα εντωμεταξυ.
Και όπως έχουν πει κι άλλοι οι πολλαπλοί τραυματισμοί έφεραν τον μπραζ στην αρχική πεντάδα που του ταιριάζει περισσότερο. Με το θέμα ασουτιασης του βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. Το ριλις είναι πολύ αργό και μέτριο συνολικά. Δεν έχει εικόνα ότι θα γίνει έστω στρικι σουτέρ αλά παπ πχ.
Έχουν μαζευτεί αρκετοί παίχτες στο 3 αλλά:
Παπ είναι σε πτώση
Μακκισικ επίσης και φέτος έχει ελάχιστες εκλάμψεις ως τώρα.
Μπραζ νομίζω δεν είναι αυτό που θέλουμε ανεξάρτητα του χρόνου προσαρμογής που θέλει το σύστημα Μπαρτζ.
Και για γκος, καλός για 3ο-4ο γκαρντ. Με βάση το μπάτζετ μας θέλουμε κάτι καλύτερο εκεί γενικά.
Ο πετρουσεφ δείχνει την ποιότητα του, νομίζω όμως οτι είναι περισσότερο 5 αρι
1
1

Το ξερω αυτά τα βλέπω λόγω του Ολυμπιακού δεν …περιμένω τίποτα προφανως.εδω βλέπουμε …γιουροκαπ και μπασκετοτσουλου πέρα απο το κάψιμο με …μαραθώνιο Ευρωλίγκας .εχει Μπαρτσα Βαλενθια λίγκα εντεζα σε λίγο …BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 04, 2024 6:46 pmΑν θέλεις να δεις Α1, μη βλέπεις Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ξέρεις από πριν ότι κατά 99% θα κερδίσουν εύκολα. Δες καλύτερα τα παιχνίδια των υπόλοιπων ομάδων, που είναι τουλάχιστον πιο ανταγωνιστικά. Έτσι κάνω εγώ τουλάχιστον, με σπάνιες εξαιρέσεις.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 04, 2024 6:42 pmΜιλαμε για παιχνιδι που σου κατεβάζουν τη διαφορά στους 3 κ ξαφνικά πατάς γκάζι κ την πας στους 17 για πλάκα σε 4 λεπτά.Ενεργεια κ φρεσκάδα υπάρχει δεν ειναι για πολλά πολλά το παιχνιδι .Γκος στο ψυγείο να τον βγάλουν πέντε λεπτά πριν το παιχνιδι με Βαλενθια …σύμφωνα με πληροφορίες θα το πάρουν κ στο τσάρτερ να τον ξαναβάλουν μεσα μετά στην επιστροφή….
Τα κρίσιμα ..ντερμπακια του εσακε τα βλέπω όσο μπορώ και….αντεχω !!!!!

0
-
- Reactions: 2645
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Και εγώ βλέπω και ξένα πρωταθλήματα, ό,τι καλό παιχνίδι υπάρχει που θα το προσέξω.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 04, 2024 6:53 pmΤο ξερω αυτά τα βλέπω λόγω του Ολυμπιακού δεν …περιμένω τίποτα προφανως.εδω βλέπουμε …γιουροκαπ και μπασκετοτσουλου πέρα απο το κάψιμο με …μαραθώνιο Ευρωλίγκας .εχει Μπαρτσα Βαλενθια λίγκα εντεζα σε λίγο …
Τα κρίσιμα ..ντερμπακια του εσακε τα βλέπω όσο μπορώ και….αντεχω !!!!!![]()

1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραίος ο μικρός ο Μπαζίνας.
Πολλά κέφια ο Λούντζης.
Ωραίες κινήσεις έχει ο Τανούλης και βλέπει γρήγορα τις πάσες. Δεν το λέω από σήμερα μόνο, γενικά. Να δούμε τι θα γίνει και με αυτόν του χρόνου.
Για Ναζ ναι κάποιο μπέρδεμα υπάρχει εκεί, δεν διέκρινα κάτι συγκεκριμένο με Λούντζη και Λάρε πάντως. Αγωνιστικό φάνηκε, ίσως αυτό που λέει ο Στιβ.
Πολλά κέφια ο Λούντζης.
Ωραίες κινήσεις έχει ο Τανούλης και βλέπει γρήγορα τις πάσες. Δεν το λέω από σήμερα μόνο, γενικά. Να δούμε τι θα γίνει και με αυτόν του χρόνου.
Για Ναζ ναι κάποιο μπέρδεμα υπάρχει εκεί, δεν διέκρινα κάτι συγκεκριμένο με Λούντζη και Λάρε πάντως. Αγωνιστικό φάνηκε, ίσως αυτό που λέει ο Στιβ.
0