Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2732
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Φεβ 04, 2024 6:36 pm

Φιλότιμος ο Πάπας αλλά όπως τον βλέπω στον Προμηθέα που έχει χειρότερους συμπαίκτες από αυτούς που είχε στον Ολυμπιακό και τον βοηθούσαν, οριακά είναι επιπέδου Α1.

Wright πολύ καλός και πιο ξεψαρωμένος σήμερα.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Κυρ Φεβ 04, 2024 6:38 pm

Redoctor_33 έγραψε:
Κυρ Φεβ 04, 2024 6:23 pm
Ο Πετρουσεφ φαίνεται το μεγάλο φετινό στιλ. Απευθείας δώρο απτο Σακραμέντο και τον Σάσα εντωμεταξυ.

Και όπως έχουν πει κι άλλοι οι πολλαπλοί τραυματισμοί έφεραν τον μπραζ στην αρχική πεντάδα που του ταιριάζει περισσότερο. Με το θέμα ασουτιασης του βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. Το ριλις είναι πολύ αργό και μέτριο συνολικά. Δεν έχει εικόνα ότι θα γίνει έστω στρικι σουτέρ αλά παπ πχ.

Έχουν μαζευτεί αρκετοί παίχτες στο 3 αλλά:
Παπ είναι σε πτώση
Μακκισικ επίσης και φέτος έχει ελάχιστες εκλάμψεις ως τώρα.
Μπραζ νομίζω δεν είναι αυτό που θέλουμε ανεξάρτητα του χρόνου προσαρμογής που θέλει το σύστημα Μπαρτζ.

Και για γκος, καλός για 3ο-4ο γκαρντ. Με βάση το μπάτζετ μας θέλουμε κάτι καλύτερο εκεί γενικά.
Κι ο Ράιτ παίζει πολύ καλά δεδομένου και των λίγων προπονήσεων με την ομάδα. Δείχνει πολύ καλά στοιχεία
Ο πετρουσεφ δείχνει την ποιότητα του, νομίζω όμως οτι είναι περισσότερο 5 αρι

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Φεβ 04, 2024 6:39 pm

O Walkup φαίνεται να συνέρχεται. Φαντάζομαι ο Γκος δεν παίζει για να προστατευτεί.

1
1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Φεβ 04, 2024 6:41 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Κυρ Φεβ 04, 2024 6:36 pm
Οι μόνες σοβαρές διαπιστώσεις η καλή κατάσταση του Θωμά ,φαίνεται να έχει ηρεμήσει ,κ οτι όντως ο Μωυσής δεν ειναι πυροτέχνημα κ σίγουρα θα βοηθήσει το ποσο θα δούμε…
Και ο Παπ έχει κέφια. Το ύφος του στην διπλή προσποίηση τα λέει όλα.

1
1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Κυρ Φεβ 04, 2024 6:42 pm

Μιλαμε για παιχνιδι που σου κατεβάζουν τη διαφορά στους 3 κ ξαφνικά πατάς γκάζι κ την πας στους 17 για πλάκα σε 4 λεπτά.Ενεργεια κ φρεσκάδα υπάρχει δεν ειναι για πολλά πολλά το παιχνιδι .Γκος στο ψυγείο να τον βγάλουν πέντε λεπτά πριν το παιχνιδι με Βαλενθια …σύμφωνα με πληροφορίες θα το πάρουν κ στο τσάρτερ να τον ξαναβάλουν μεσα μετά στην επιστροφή….

0
Στηβ Κερ

euroleague

Κυρ Φεβ 04, 2024 6:44 pm

Βασικό στοίχημα που δεν ….πολυσυζητειται οτι ο Ναζ φαίνεται λίγο μπερδεμένος μεταξύ ποιντ και δυο κ πρέπει να βρει τα πατήματα του …

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague

Διαισθάνομαι κάτι και πείτε μου αν είμαι λάθος.

Βλέπω μία έλλειψη συνεργασίας του Λούντζη και σε μικρότερο βαθμό του Λαρυ με τον Μητρου Λονγκ.

0
AlexD

nba

Κυρ Φεβ 04, 2024 6:46 pm

plo koon έγραψε:

Βλέπω μία έλλειψη συνεργασίας του Λούντζη και σε μικρότερο βαθμό του Λαρυ με τον Μητρου Λονγκ.
Δεν το είχα προσέξει, θα εστιάσω αμέσως :secret:

0
BillyPao

champion
Reactions: 2645
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Στηβ Κερ έγραψε:
Μιλαμε για παιχνιδι που σου κατεβάζουν τη διαφορά στους 3 κ ξαφνικά πατάς γκάζι κ την πας στους 17 για πλάκα σε 4 λεπτά.Ενεργεια κ φρεσκάδα υπάρχει δεν ειναι για πολλά πολλά το παιχνιδι .Γκος στο ψυγείο να τον βγάλουν πέντε λεπτά πριν το παιχνιδι με Βαλενθια …σύμφωνα με πληροφορίες θα το πάρουν κ στο τσάρτερ να τον ξαναβάλουν μεσα μετά στην επιστροφή….
Αν θέλεις να δεις Α1, μη βλέπεις Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ξέρεις από πριν ότι κατά 99% θα κερδίσουν εύκολα. Δες καλύτερα τα παιχνίδια των υπόλοιπων ομάδων, που είναι τουλάχιστον πιο ανταγωνιστικά. Έτσι κάνω εγώ τουλάχιστον, με σπάνιες εξαιρέσεις.

0
Στηβ Κερ

euroleague

Κυρ Φεβ 04, 2024 6:47 pm

tarp7 έγραψε:
Κυρ Φεβ 04, 2024 6:38 pm
Redoctor_33 έγραψε:
Κυρ Φεβ 04, 2024 6:23 pm
Ο Πετρουσεφ φαίνεται το μεγάλο φετινό στιλ. Απευθείας δώρο απτο Σακραμέντο και τον Σάσα εντωμεταξυ.

Και όπως έχουν πει κι άλλοι οι πολλαπλοί τραυματισμοί έφεραν τον μπραζ στην αρχική πεντάδα που του ταιριάζει περισσότερο. Με το θέμα ασουτιασης του βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. Το ριλις είναι πολύ αργό και μέτριο συνολικά. Δεν έχει εικόνα ότι θα γίνει έστω στρικι σουτέρ αλά παπ πχ.

Έχουν μαζευτεί αρκετοί παίχτες στο 3 αλλά:
Παπ είναι σε πτώση
Μακκισικ επίσης και φέτος έχει ελάχιστες εκλάμψεις ως τώρα.
Μπραζ νομίζω δεν είναι αυτό που θέλουμε ανεξάρτητα του χρόνου προσαρμογής που θέλει το σύστημα Μπαρτζ.

Και για γκος, καλός για 3ο-4ο γκαρντ. Με βάση το μπάτζετ μας θέλουμε κάτι καλύτερο εκεί γενικά.
Κι ο Ράιτ παίζει πολύ καλά δεδομένου και των λίγων προπονήσεων με την ομάδα. Δείχνει πολύ καλά στοιχεία
Ο πετρουσεφ δείχνει την ποιότητα του, νομίζω όμως οτι είναι περισσότερο 5 αρι
Γενικά οπως δείχνει η προϊστορία του παίζει καλύτερα με κάποιον αθλητικό δίπλα του αν κ με Μιλου μια χαρά την …έβρισκαν την άκρη .Με τον χρόνο θα παίζει άνετα και στα δυο.Βαζει την μπάλα κάτω κ τεσσάρια τύπου Μητογλου θεωρητικά τα δυσκολεύει κ λόγω του ύψους του.

1
1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague

Κυρ Φεβ 04, 2024 6:53 pm

BillyPao έγραψε:
Στηβ Κερ έγραψε:
Αν θέλεις να δεις Α1, μη βλέπεις Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ξέρεις από πριν ότι κατά 99% θα κερδίσουν εύκολα. Δες καλύτερα τα παιχνίδια των υπόλοιπων ομάδων, που είναι τουλάχιστον πιο ανταγωνιστικά. Έτσι κάνω εγώ τουλάχιστον, με σπάνιες εξαιρέσεις.
Το ξερω αυτά τα βλέπω λόγω του Ολυμπιακού δεν …περιμένω τίποτα προφανως.εδω βλέπουμε …γιουροκαπ και μπασκετοτσουλου πέρα απο το κάψιμο με …μαραθώνιο Ευρωλίγκας .εχει Μπαρτσα Βαλενθια λίγκα εντεζα σε λίγο …
Τα κρίσιμα ..ντερμπακια του εσακε τα βλέπω όσο μπορώ και….αντεχω !!!!! :welcome:

0
Στηβ Κερ

euroleague

Κυρ Φεβ 04, 2024 6:56 pm

plo koon έγραψε:

Ειναι αυτο που λέω πρέπει να βρει τα πατήματα του ο Ναζ με τους άλλους Γκαρντ

0
BillyPao

champion
Reactions: 2645
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Φεβ 04, 2024 6:58 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Κυρ Φεβ 04, 2024 6:53 pm
BillyPao έγραψε:

Το ξερω αυτά τα βλέπω λόγω του Ολυμπιακού δεν …περιμένω τίποτα προφανως.εδω βλέπουμε …γιουροκαπ και μπασκετοτσουλου πέρα απο το κάψιμο με …μαραθώνιο Ευρωλίγκας .εχει Μπαρτσα Βαλενθια λίγκα εντεζα σε λίγο …
Τα κρίσιμα ..ντερμπακια του εσακε τα βλέπω όσο μπορώ και….αντεχω !!!!! :welcome:
Και εγώ βλέπω και ξένα πρωταθλήματα, ό,τι καλό παιχνίδι υπάρχει που θα το προσέξω. :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague

Κυρ Φεβ 04, 2024 7:04 pm

Walkup, Wright, Petrusev καλοί.
Braz, λαρυ κακοι, αλλά τι να κάνουμε.
Μητρου ουδέτερος. Πρέπει να μειώσει τα λάθη, κάνει πολλά.
Goss DNP ελπίζω να μη συμβαίνει κάτι.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plo koon την Κυρ Φεβ 04, 2024 7:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AlexD

nba

Κυρ Φεβ 04, 2024 7:04 pm

Ωραίος ο μικρός ο Μπαζίνας.

Πολλά κέφια ο Λούντζης.

Ωραίες κινήσεις έχει ο Τανούλης και βλέπει γρήγορα τις πάσες. Δεν το λέω από σήμερα μόνο, γενικά. Να δούμε τι θα γίνει και με αυτόν του χρόνου.

Για Ναζ ναι κάποιο μπέρδεμα υπάρχει εκεί, δεν διέκρινα κάτι συγκεκριμένο με Λούντζη και Λάρε πάντως. Αγωνιστικό φάνηκε, ίσως αυτό που λέει ο Στιβ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”