Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
Αυξάνοντας την καταπόνηση παικτών με συνεχόμενα 30 πλας λεπτά αυξάνεις μαθηματικά και οχι μόνο ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ τραυματισμού ,μπορει βέβαια να μην συμβεί τίποτα αλλα δε σημαίνει οτι η αρχική παραδοχή δεν ισχύει.Απο εκεί και πέρα εχω την αίσθηση οτι για δυο λόγους ο ΠΑΟ επένδυσε τόσο πολύ σε αυξημένο χρόνο στον σκληρό πυρήνα των 6 παικτών ,οτι σαν νέα ομάδα ηθελε να καλλιεργήσει τη χημεία και δεύτερο η απόδοση του …πυρήνα ήταν τόσο καλή (ειδικα Ντινου,Γκραντ )σε αντίθεση των ….υπολοιπων που έμπαιναν αλλαγή (Χουαντσο ,Κώστα,Μπαλτσε ,Βιλντοζα )που δεν έπειθαν τον κοουτς .Παντα κατι κερδίζεις κατι χάνεις ,κανεις ταμείο στο τέλος .Επισης το αν υπάρξει κάποιας μορφή υπερκόπωση που μπορει να επηρεάσει τη συνολική απόδοση (εκεί κυρίως παίζει Γκραντ ,Λεζορτ)θέλω να πιστεύω οτι το προπονητικό επιτελείο κάνει το κουμάντο του κ εκεί πάλι σούμα στο τέλος.
Το μόνο που θεωρώ ,γνώμη μου,υπερβολικό οτι πας με ΕΝΑ Σέντερ επιπέδου χωρις αξιόπιστη αλλαγή στην ουσία ,οπως δείχνει κ ο κοουτς απο την συμπεριφορά του,σε μια κομβική θέση .ΤΩΡΑ για διαγωνισμό ατυχίας οκ …whatever
Το μόνο που θεωρώ ,γνώμη μου,υπερβολικό οτι πας με ΕΝΑ Σέντερ επιπέδου χωρις αξιόπιστη αλλαγή στην ουσία ,οπως δείχνει κ ο κοουτς απο την συμπεριφορά του,σε μια κομβική θέση .ΤΩΡΑ για διαγωνισμό ατυχίας οκ …whatever

0
-
- Reactions: 2656
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Και εγώ δέχομαι και με το παραπάνω όλα αυτά, η προσέγγιση του σημερινού παιχνιδιού είναι το πρόβλημα. Ας χάσουν σε ένα παιχνίδι που δε θα "κοστίσει", να τους γίνει μάθημα.
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα κοστίσει μια ενδεχόμενη ήττα.
Μπορεί να μην κοστίσει βαθμολογικά, αλλά από άποψη ψυχολογίας εν όψει Φενέρ, πιστεύω πως θα κοστίσει και θα παρακοστίσει.
Γι' αυτό και πιστεύω πως σήμερα θα το πάρει ο ΠΑΟ και μάλιστα με αρκετή διαφορά.
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
Εντελώς άλλο παιχνιδι με φενερ οτι κ να γίνει σήμερα…lefpan έγραψε: ↑Δευ Φεβ 05, 2024 5:58 pmΔεν είναι σίγουρο ότι δεν θα κοστίσει μια ενδεχόμενη ήττα.
Μπορεί να μην κοστίσει βαθμολογικά, αλλά από άποψη ψυχολογίας εν όψει Φενέρ, πιστεύω πως θα κοστίσει και θα παρακοστίσει.
Γι' αυτό και πιστεύω πως σήμερα θα το πάρει ο ΠΑΟ και μάλιστα με αρκετή διαφορά.
2
2