Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 16
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα εκφράσω και τη δική μου γνώμη επί του θέματος και ας ξέρω ότι θα βρει αντίθετους τους περισσότερους.Με αυτό το ρόστερ,θα το θεωρήσω τεράστια έκπληξη αν καταφέρουμε να πάμε Φ4(δεν το συζητώ για κούπα).Με έναν Βιλντοσα που το παιδί δεν είναι υψηλού επιπέδου,έναν Χουαντσο που ακόμη δεν έχω καταλάβει αν είναι καλός παίκτης ή απλά πέσαμε θύματα,χωρίς την ύπαρξη δεύτερου αξιόπιστου σέντερ και με τον Ναν που πέρα από τις προσωπικές φάσεις χαλάει τη δημιουργία ολόκληρης της ομάδας.Συζηταμε για να εκθρονισουμε τη Ρεάλ που το ρόστερ της σου προκαλεί ίλιγγο.Δεν αμφιβάλλω ότι ο dpg κάνει μεγάλη προσπάθεια και ότι θέλει το καλύτερο για την ομάδα αλλά χωρίς 2-3 πολύ δυνατές προσθήκες,δε μας βλέπω να φτάσουμε ως το τέλος του δρόμου
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3973
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
σε ενα φ4 τα παντα μπορουν να γινουνTrelobasketakias92 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 1:29 amΘα εκφράσω και τη δική μου γνώμη επί του θέματος και ας ξέρω ότι θα βρει αντίθετους τους περισσότερους.Με αυτό το ρόστερ,θα το θεωρήσω τεράστια έκπληξη αν καταφέρουμε να πάμε Φ4(δεν το συζητώ για κούπα).Με έναν Βιλντοσα που το παιδί δεν είναι υψηλού επιπέδου,έναν Χουαντσο που ακόμη δεν έχω καταλάβει αν είναι καλός παίκτης ή απλά πέσαμε θύματα,χωρίς την ύπαρξη δεύτερου αξιόπιστου σέντερ και με τον Ναν που πέρα από τις προσωπικές φάσεις χαλάει τη δημιουργία ολόκληρης της ομάδας.Συζηταμε για να εκθρονισουμε τη Ρεάλ που το ρόστερ της σου προκαλεί ίλιγγο.Δεν αμφιβάλλω ότι ο dpg κάνει μεγάλη προσπάθεια και ότι θέλει το καλύτερο για την ομάδα αλλά χωρίς 2-3 πολύ δυνατές προσθήκες,δε μας βλέπω να φτάσουμε ως το τέλος του δρόμου
αν ηταν σειρα αγωνων δεν μπορουμε να περασουμε την ρεαλ
μεταγραφες δεν θα γινουν με αυτους θα παμε
με τον μπαλτσε να ειναι εκτος ομαδας ουσιαστικα
με τον βιλντοζα να παιζει 5λεπτα σε παιχνιδια της α1
με τον λεσορ αναλογα την διαθεση του για να παιξει αμυνα
τον χουαντσο να μην μπορει να βαλει τελειως ελευθερα τριποντα
ετσι θα παμε και με την ελπιδα να αλλαξει κατι απτα παραπανω,εχει ο θεος
0
-
- Reactions: 2320
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Προφανώς δεν είμαστε ομάδα Final 4, ομάδα για τις θέσεις 5-8 είμαστε. Αλλά σκέψου που ήμασταν πέρυσι και που είμαστε φέτος και θα δεις ότι η πρόοδος που έχει γίνει σε λίγους μήνες δεν είναι κσθόλου αμελητέα.Trelobasketakias92 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 1:29 amΘα εκφράσω και τη δική μου γνώμη επί του θέματος και ας ξέρω ότι θα βρει αντίθετους τους περισσότερους.Με αυτό το ρόστερ,θα το θεωρήσω τεράστια έκπληξη αν καταφέρουμε να πάμε Φ4(δεν το συζητώ για κούπα).Με έναν Βιλντοσα που το παιδί δεν είναι υψηλού επιπέδου,έναν Χουαντσο που ακόμη δεν έχω καταλάβει αν είναι καλός παίκτης ή απλά πέσαμε θύματα,χωρίς την ύπαρξη δεύτερου αξιόπιστου σέντερ και με τον Ναν που πέρα από τις προσωπικές φάσεις χαλάει τη δημιουργία ολόκληρης της ομάδας.Συζηταμε για να εκθρονισουμε τη Ρεάλ που το ρόστερ της σου προκαλεί ίλιγγο.Δεν αμφιβάλλω ότι ο dpg κάνει μεγάλη προσπάθεια και ότι θέλει το καλύτερο για την ομάδα αλλά χωρίς 2-3 πολύ δυνατές προσθήκες,δε μας βλέπω να φτάσουμε ως το τέλος του δρόμου
0
-
- Reactions: 16
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Και εγώ με βάση τις παρούσες συνθήκες μιλάω.Trelobasketakias92 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 1:42 amΣυμφωνώ απόλυτα και δεν έχω να πω τίποτα για τον πρόεδρο.Μιλάω μόνο με βάση τις παρούσες συνθήκες.Τα προηγούμενα χρόνια ήταν μια κακή παρένθεση,ελπίζω να μην επαναληφθεί παρόμοια κατάσταση
0
Η διαφορά με περσυ είναι ότι από 10 εκτόξευσες το μπατζετ στα 20 κ πήρες και έναν …proven κορυφαίο προπονητή κ προσωπικότητα.ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ έχεις πέσει διάνα σε Μητογλου κ Γκραντ κάνουν εκπληκτική χρόνια κ είναι κ από τους λόγους που έχουν κάψει φλάντζα παίζοντας τόσο .Ενταξει δε μιλάω για Σλουκα έχει τέτοια κλάση που είναι στα…αναμενόμενα όπως κ τα θεματάκια με τους τραυματισμούς όποτε οκ.Στους υπόλοιπους έχουμε Γκαι (έφυγε σαν αποτυχία ),Βιλντοζα (δε δικαιολογεί το 1,7 όντας τέταρτος στις επιλογές κοουτς στα Γκαρντ )Χουαντσο (προφανως δεν έχει την παρουσία που περίμενες σοφαρ κ με τα λεφτά που δίνεις )Λεζορτ (μια χαρά μην τρελαθούμε κ αυτός καταθέτει ψυχή κ προσφέρει )Μπλάτσε (πρακτικά ζερο).Περσινός Γκριγκονις φέτος υπερπολύτιμος μέχρι στιγμής.Μια χαρά πας αν σκεφτείς ότι δεν …έπιασαν κ ακριβώς τόπο οι επιλογές κ τα λεφτά .απο εδώ κ πέρα εδώ είμαστε θα δούμε .Για μένα σοβαρέ προβλέψεις απαγορεύονται .(Ναν δεν βάζω καν στην κουβέντα ,επιθετικός ογκόλιθος που δε βλέπουμε συχνά αλλά ιδιαίτερη περίπτωση που σίγουρα όμως ανεβάζει πολύ την ομάδα )BillyPao έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 1:38 amΠροφανώς δεν είμαστε ομάδα Final 4, ομάδα για τις θέσεις 5-8 είμαστε. Αλλά σκέψου που ήμασταν πέρυσι και που είμαστε φέτος και θα δεις ότι η πρόοδος που έχει γίνει σε λίγους μήνες δεν είναι κσθόλου αμελητέα.Trelobasketakias92 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 1:29 amΘα εκφράσω και τη δική μου γνώμη επί του θέματος και ας ξέρω ότι θα βρει αντίθετους τους περισσότερους.Με αυτό το ρόστερ,θα το θεωρήσω τεράστια έκπληξη αν καταφέρουμε να πάμε Φ4(δεν το συζητώ για κούπα).Με έναν Βιλντοσα που το παιδί δεν είναι υψηλού επιπέδου,έναν Χουαντσο που ακόμη δεν έχω καταλάβει αν είναι καλός παίκτης ή απλά πέσαμε θύματα,χωρίς την ύπαρξη δεύτερου αξιόπιστου σέντερ και με τον Ναν που πέρα από τις προσωπικές φάσεις χαλάει τη δημιουργία ολόκληρης της ομάδας.Συζηταμε για να εκθρονισουμε τη Ρεάλ που το ρόστερ της σου προκαλεί ίλιγγο.Δεν αμφιβάλλω ότι ο dpg κάνει μεγάλη προσπάθεια και ότι θέλει το καλύτερο για την ομάδα αλλά χωρίς 2-3 πολύ δυνατές προσθήκες,δε μας βλέπω να φτάσουμε ως το τέλος του δρόμου
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο Γκριγκόνις το καλοκαίρι ήταν για σουτ, ως 2αρι που δεν χωράει γιατί θα έρθουν Ντόρσεϊ στο 2 και Μιχαϊλιουκ στο 3.
Τελικά μέσα στην χρονιά έγινε το (για μένα) αναμενόμενο, ο Γκριγκόνις καπάρωσε θέση βασικού από το 3 αλά Σιμόν.
Το πρόβλημα με το να κρατήσεις Γκριγκόνις λοιπόν δεν είναι στο 2, γιατί εκεί (κανονικά) δεν θα τον έβαζε ποτέ ο Αταμάν, δεν του ταιριάζει στο 2 σαν παίχτης.
Θέλεις Χεζονια; Πρέπει να βρεις τρόπο να παίξει στο 4 με Γκριγκόνις στο 3 λοιπόν.
Θέλεις να κρατήσεις και Χουάντσο; Πρέπει να βάλεις Ντίνο και στο 5 τότε.
Θέλεις Ταβάρες; κάτι από τα δύο παραπάνω δεν μπορεί να γίνει.
Για μένα είναι τόσο απλό και δεν έχει τόση σχέση με Ντόρσεϊ.
Τελικά μέσα στην χρονιά έγινε το (για μένα) αναμενόμενο, ο Γκριγκόνις καπάρωσε θέση βασικού από το 3 αλά Σιμόν.
Το πρόβλημα με το να κρατήσεις Γκριγκόνις λοιπόν δεν είναι στο 2, γιατί εκεί (κανονικά) δεν θα τον έβαζε ποτέ ο Αταμάν, δεν του ταιριάζει στο 2 σαν παίχτης.
Θέλεις Χεζονια; Πρέπει να βρεις τρόπο να παίξει στο 4 με Γκριγκόνις στο 3 λοιπόν.
Θέλεις να κρατήσεις και Χουάντσο; Πρέπει να βάλεις Ντίνο και στο 5 τότε.
Θέλεις Ταβάρες; κάτι από τα δύο παραπάνω δεν μπορεί να γίνει.
Για μένα είναι τόσο απλό και δεν έχει τόση σχέση με Ντόρσεϊ.
0
-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Conan1982
- Reactions: 3352
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι και θέμα shoot selection, ο Παπαπέτρου αν αξιοποιείται σωστά και παίρνει σουτ με καλές προϋποθέσεις μπορεί να σουτάρει με πολύ καλά ποσοστά αλλά δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός δημιουργώντας μόνος του το τρίποντο. Για μένα θα μπορούσε να είχε πάει πολύ καλύτερα γενικά αν ο ίδιος είχε αποδεχτεί τον ρόλο που πρέπει να έχει μέσα σε μια ομάδα.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ακριβώς, τουλάχιστον δε το βλέπω μόνο εγώ. Εδώ που τα λέμε βέβαια, και χωρίς τον Λεσόρ με ένα απλά ικανοποιητικό ποσοστό στα τρίποντα θα κερδίζαμε, αλλά είχαμε μόλις 4/17 και ο Άρης 11/27.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 9:55 amΤο πρόβλημα μας είναι στο 5. Έχετε έναν παίχτη που υπολογίζει ο Αταμάν. Αν αυτός λείπει τότε πέφτει πολύ η δυναμική της ομάδας. Γενικά ο Λεσόρτ είναι δυνατός παίχτης. Γι αυτό χάσατε χθες. Αν έπαιζε δεν θα χάνατε ποτέ.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αυτό ακριβώς. Ο μόνος τρόπος για να κέρδιζε το χθεσινό παιχνίδι ο Άρης ήταν να έχουμε απουσίες και να είμαστε άστοχοι, και αυτό συνέβη.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 12:32 pmΟ βασικός λόγος είναι. Αν γίνει άλλες 5 φορές χωρίς Λεσόρτ θα κερδίσετε και τις 5, αλλά έγραψε επειδή ακριβώς έλειπε ο Λεσόρτ και η ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Αν έπαιζε αυτός δεν θα χάνατε!
1
1