Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1449
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
0
Απώλεια ο Ντειβις αλλα χωρις αυτόν κέρδισαν στη Βαρκελώνη Κυριακή.Σκληρη ομάδα χωρις τον μεγάλο σταρ περισσότερο ομάδα με σφραγίδα προπονητή.Μην ξεχναμε την…πολύ καλή παράδοση του Ολυμπιακού με Ισπανικές φέτος έτσι ?BillyPao έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 11:11 pmΜε τον Τουρέ και τον Ντέιβις απόντες, δε νομίζω να δυσκολευτείτε ιδιαίτερα. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η φετινή Βαλένθια.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 10:28 pmΆλλαξε την άμυνα ο Μπαρτζώκας και αποδίδει καλύτερα η ομάδα. Ο Φαλ πρέπει να κάνει το μπαμπούλα μέσα στη ρακέτα!Επίσης με Ράιτ γίναμε πιο γρήγοροι! Είμαι αισιόδοξος για το παιχνίδι με τη Βαλένθια!
Μακαρι πάντως …
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Πολύ σωστά! Ούτε 4 νίκες παραπάνω από τη Ζαλγκίρις, μόνο 3.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 11:11 pmΜε τον Τουρέ και τον Ντέιβις απόντες, δε νομίζω να δυσκολευτείτε ιδιαίτερα. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η φετινή Βαλένθια.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 10:28 pmΆλλαξε την άμυνα ο Μπαρτζώκας και αποδίδει καλύτερα η ομάδα. Ο Φαλ πρέπει να κάνει το μπαμπούλα μέσα στη ρακέτα!Επίσης με Ράιτ γίναμε πιο γρήγοροι! Είμαι αισιόδοξος για το παιχνίδι με τη Βαλένθια!
6
5
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
-
- Reactions: 493
- Προειδοποιήσεις:
0
- plo koon
- Reactions: 758
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σίγουρα είμαστε τυχεροί, αλλά το ματς δεν είναι εύκολο ή μικρό κατόρθωμα το ενδεχόμενο διπλό.SleeperMonk έγραψε: ↑Τετ Φεβ 07, 2024 12:20 pmΕγώ να πω την αμαρτία μου θεωρώ οτι είμαστε αρκετά τυχεροί, για άλλη μια φορά αντιμετωπίζουμε ανταγωνιστή με απώλειες
0

-
- Προειδοποιήσεις:
0
για την ιστορία, ήταν λίγο περιπεχτικο το σχόλιο μου προς οπτικές που βλέπουν τα πάντα μέσα απο το πρίσμα της δικης τους ατυχίας και της τύχης των αλλονώνε.plo koon έγραψε: ↑Τετ Φεβ 07, 2024 12:22 pmΣίγουρα είμαστε τυχεροί, αλλά το ματς δεν είναι εύκολο ή μικρό κατόρθωμα το ενδεχόμενο διπλό.SleeperMonk έγραψε: ↑Τετ Φεβ 07, 2024 12:20 pm
Εγώ να πω την αμαρτία μου θεωρώ οτι είμαστε αρκετά τυχεροί, για άλλη μια φορά αντιμετωπίζουμε ανταγωνιστή με απώλειες
Το παιχνίδι είναι "αίμα και άμμος" και για τις δύο ομάδες, φοβερά δύσκολο και θα παίξει ξύλο άνευ προηγουμένου.
Είναι το πιο δύσκολο και σύναμα το πιο σημαντικό παιχνίδι. Το θετικό, για εμάς, είναι οτι βρίσκουμε/ έχουμε βρει εναν ρυθμό + οτι στο ξύλο κάνουμε double down.
1
1

- plo koon
- Reactions: 758
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρος για αυτό. Όποτε έχουμε φάει αναπάντεχο ξύλο φέτος έχουμε χάσει (πχ στο ΣΕΦ με τον ΠΑΟ). Φαντάζομαι παίζει ρόλο το γεγονός ότι αλλάζουμε πολλές πάσες στην επίθεση και αν επιτραπούν οι επαφές έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να χάσουμε τη μπάλα.SleeperMonk έγραψε: ↑Τετ Φεβ 07, 2024 12:27 pmΤο θετικό, για εμάς, είναι οτι βρίσκουμε/ έχουμε βρει εναν ρυθμό + οτι στο ξύλο κάνουμε double down.
0

-
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα, πιστεύω οτι φέτος το πρόβλημα είναι οτι δεν εχουμε ρυθμό στην επίθεση (για χίλιουσδυο λόγους). Θεωρώ λοιπόν, οτι όταν χάνουμε (όπως με τον ΠΑΟ πχ) χάνουμε γιατί επιθετικά δεν πατάγαμε καλά, όχι γιατί "μασήσαμε".plo koon έγραψε: ↑Τετ Φεβ 07, 2024 12:47 pmΔεν είμαι πάρα πολύ σίγουρος για αυτό. Όποτε έχουμε φάει αναπάντεχο ξύλο φέτος έχουμε χάσει (πχ στο ΣΕΦ με τον ΠΑΟ). Φαντάζομαι παίζει ρόλο το γεγονός ότι αλλάζουμε πολλές πάσες στην επίθεση και αν επιτραπούν οι επαφές έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να χάσουμε τη μπάλα.SleeperMonk έγραψε: ↑Τετ Φεβ 07, 2024 12:27 pmΤο θετικό, για εμάς, είναι οτι βρίσκουμε/ έχουμε βρει εναν ρυθμό + οτι στο ξύλο κάνουμε double down.
Στο ξύλο (στην άμυνα) όμως απαντάμε, μη σου πω οτι ξεκινάμε και εμείς. Έχω την αίσθηση οτι αυτό το κάνουν backup και τα στατιστικά. Πρέπει να έχουμε απο τις καλές άμυνες της euroleague + ότι τα παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος.
Εν κατακλείδι, είμαστε του στυλ "θα φάμε, αλλά θα δώσουμε κιόλας"
0
για την ιστορία διατηρήσαμε και μετά το χθεσινό διπλό την καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα και ξεκλειδώνουμε κάπως στην επίθεση…τα προβλήματα στην επίθεση οφείλονταν κατά τη γνώμη μου απλώς, στο γεγονός ότι το στυλ με τους δύο δεινόσαυρους δεν βγαίνει, ειδικά όταν και οι δύο έχουν έλλειμμα αθλητικότητας..από σπόντα και λογω της ατυχίας με μιλού αναγκαστήκαμε να πάρουμε mobile ψηλό(όχι ντούκι τύπου νίμπο) και είχαμε την τύχη ο Μωυσής να μην έχει αντίπαλο τον έμπειρο και κινητικό ντειβις…
σημαντική νίκη, επιπλέον μπόνους το ότι πήραμε διαφορά και πάμε στην διακοπή ήρεμοι και ανεβαίνουμε..σημαντικός παράγοντας στις φετινές κινήσεις μεσούσης της σεζόν, η τεράστια επένδυση του αιώνιου αντιπάλου..ο ένας τραβάει τον άλλο και ο ανταγωνισμός οδηγεί τελικά σε ισχυρότερες ομάδες..φανταστείτε τι ανταγωνισμό θα είχαμε για τα play in αν όλοι οι συν διεκδικητές δεν έχαναν στο ΟΑΚΑ…
σημαντική νίκη, επιπλέον μπόνους το ότι πήραμε διαφορά και πάμε στην διακοπή ήρεμοι και ανεβαίνουμε..σημαντικός παράγοντας στις φετινές κινήσεις μεσούσης της σεζόν, η τεράστια επένδυση του αιώνιου αντιπάλου..ο ένας τραβάει τον άλλο και ο ανταγωνισμός οδηγεί τελικά σε ισχυρότερες ομάδες..φανταστείτε τι ανταγωνισμό θα είχαμε για τα play in αν όλοι οι συν διεκδικητές δεν έχαναν στο ΟΑΚΑ…
Σωστο αλλα παίζαμε με μικρό ρόστερ και κουρασμένο στο τέλος .Αυτη τη φορά εμείς θα….δερνουμε και θα …ρίχνουμε και μια προπόνηση στην επιστροφή !plo koon έγραψε: ↑Τετ Φεβ 07, 2024 12:47 pmΔεν είμαι πάρα πολύ σίγουρος για αυτό. Όποτε έχουμε φάει αναπάντεχο ξύλο φέτος έχουμε χάσει (πχ στο ΣΕΦ με τον ΠΑΟ). Φαντάζομαι παίζει ρόλο το γεγονός ότι αλλάζουμε πολλές πάσες στην επίθεση και αν επιτραπούν οι επαφές έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να χάσουμε τη μπάλα.SleeperMonk έγραψε: ↑Τετ Φεβ 07, 2024 12:27 pmΤο θετικό, για εμάς, είναι οτι βρίσκουμε/ έχουμε βρει εναν ρυθμό + οτι στο ξύλο κάνουμε double down.
(Πέρα της πλάκας το ρόστερ που έχεις τώρα σου δίνει πολλές δυνατότητες ενεργειακά κ οχι μόνο )
0
Κ αφού τους εξοντώσει θα ξεκινήσει τελικό με πυρηνικό Λουκ για να …λιποθυμήσουν !
1
1