James δεν θέλω τελικα,μια χαρά είναι ο Λαρκιν που έχει ποικιλία στις ενέργειες και μια συνεχή κίνηση περισσότερη από του Τζέιμς που ταιριάζει γάντι στον Ολυμπιακο.
Θεωρώ λάθος να επενδύσουμε 2 μύρια σε παιχτη που δεν ταιριάζει στο παιχνίδι του προπονητη(Χεζονια).Θα μου πεις χάνεις ριμπάουντ από το 3 αλλά θα έχεις Λεσσορτ,Ταβαρες,Βεζενκοφ,Μιτογλου
Πιστεύω ότι ο κόουτς θα θέλει Ταβαρες-Βεζενκοφ με όποιο κόστος και έναν δικό του Λαρκιν αν φυσιολογικά δεν μείνει ο Ναν.Θα έχει 2 πλαγιους(Ντορσει-που κάνει κολακευτικές δηλώσεις "ο Αταμαν είναι ο προπονητής των γκαρντ"+Γκριγκονις που στεκεται αξιοπρεπως στο 3 σε κοντο σχημα- και αμυντικό για ειδικές αποστολές μόνο Καλαιτζακη και Γκραντ.
Δεν νομίζω να αλλάξει την συνταγή του ο τουρκος.Απο την Εφες έφυγε λόγω του ότι δεν κατάφερε να δέσει Κλαιμπερν στην τότε ομάδα και άρχισε να παραπεει.Βλεπει ζεστά τον Παναθηναικο και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη-με ατελιωτο πορτοφολι-του Προέδρου.
Ο Παναθηναικος με Βεζενκοφ αντι Χερναγκομεζ και Ταβαρες αντί Μπαλτσε θα είναι επίσης σουπερ χωρίς Ντορσει ..3-4 μεταγραφες βλέπω δηλαδή.Ταβαρες,Βεζε,Λαρκιν αντί Ναν και ισως Ντορσει αν αποφασισει να βαδίσει με 2 τριπλετες κοντές αλλά παιχταράδες στο 4-5.
Λογικά με κοντές τριπλετες θα ανέβει πολύ και ο Βιλντοζα
Ταβαρες-Βεζε λοιπόν.