Euroleague Round 26, Panathinaikos vs Fenerbahce
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- nikolas_asteri
- Reactions: 3409
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αλλά τουλάχιστον ξέρει τι κάνει και οι προσπάθειες που παίρνει είναι τουλάχιστον οκ. Πάει πολύ μέσα, έχει midrange, έχει bag που λένε στο χωριό. Κι εμένα μου τη δίνει που δεν είναι λίγο πιο ομαδικός αλλα ο τύπος δεν σταματιέται. Και το καλύτερο είναι πως δεν δείχνει να επηρεάζεται από κάποιο κακό ξεκίνημα. Καμία σύγκριση.
1
1

-
- Reactions: 406
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς, προφανώς, συμφωνούμε. Απλή παρατήρηση έκανα. Είναι όαση ο τύπος, ακόμα κι αν ξεκινάει κρύος. Οδηγία του Αταμαν είναι (φανταζομαι), απλά είναι λίγο αποκρουστικό για το θέαμα και τη συνέχεια.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Φεβ 09, 2024 11:10 pmΝαι αλλά τουλάχιστον ξέρει τι κάνει και οι προσπάθειες που παίρνει είναι τουλάχιστον οκ. Πάει πολύ μέσα, έχει midrange, έχει bag που λένε στο χωριό. Κι εμένα μου τη δίνει που δεν είναι λίγο πιο ομαδικός αλλα ο τύπος δεν σταματιέται. Και το καλύτερο είναι πως δεν δείχνει να επηρεάζεται από κάποιο κακό ξεκίνημα. Καμία σύγκριση.
0
-
- Reactions: 95
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακριβώς θα είχαμε καθαρίσει από νωρίς !τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Φεβ 09, 2024 11:18 pmκριμα ηταν ευκαιρια να παρουμε και την διαφορα αν το εβαζε ο γκραντ στο τελος
καλη εμφανιση για τρια δεκαλεπτα
το πρωτο ηταν ως μη γενομενο θυμισε σουπερ καπ
πιστευω οτι αν δεν ειχε ξεχασει τον χουαντσο στον παγκο σχεδον ολο το 4ο δεκαλεπτο θα ειμαμε κερδισει με μεγαλυτερη διαφορα
1
1

-
- Reactions: 275
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολυ σημαντικη νικη, μπραβο στην ομαδαρα μας!
Κριμα για την διαφορα, ισως επρεπε να παιξει περισσοτερο ο Χουαντσο.
Παμε στην διακοπη να ξεκουρασουμε λιγο τον Γκραντ και να μπει ο Σλουκας κανονικα. Ο Βιλντοζα τελικα δεν ειναι για μεγαλη ομαδα, τελος.
Χουαντσο και Καλαιτζακης το γυρισαν μεσω ασφυκτικης αμυνας και καθοριστικα καλαθια του Ναν. Τελικα ειχε δικιο η Φενερ ηρθε να χασει.
Παπαγιαννη αγορινα μου, κατσε εκει καλα εισαι!
Κριμα για την διαφορα, ισως επρεπε να παιξει περισσοτερο ο Χουαντσο.
Παμε στην διακοπη να ξεκουρασουμε λιγο τον Γκραντ και να μπει ο Σλουκας κανονικα. Ο Βιλντοζα τελικα δεν ειναι για μεγαλη ομαδα, τελος.
Χουαντσο και Καλαιτζακης το γυρισαν μεσω ασφυκτικης αμυνας και καθοριστικα καλαθια του Ναν. Τελικα ειχε δικιο η Φενερ ηρθε να χασει.
Παπαγιαννη αγορινα μου, κατσε εκει καλα εισαι!
2
2

Κυριαρχία στο ριμπάουντ ,άμυνα που έπνιξε και το εύκολο καλάθι Ναν.Απο εμφάνιση συνέχισε ότι άρχισε στην ουσία από Αρμανι .Επιθετικα χωρίς έμπνευση ,Ναν κάνει τον …Γκάλη (σε τρελαίνει ποσό εύκολο κάνει να φαίνεται το καλάθι ),Μητογλου Έχει κάψει φλάντζες ,Γκραντ με οξυγόνο αλλά πάντα θετικος ,Γκριγκονις τον σημαδεύουν και οι…απέξω ,Λεζορτ ….μοναξια μου όλα ,τρομερός Χουαντσο στην άμυνα ειδικά στα ριμπάουντ αμφισβητούσε κάθε κατοχή κάτω από καλάθι ,επιθετικα μμμμ δεν τον ….παιζουν τα αλλά παιδάκια δεν το πολύ κυνηγάει πλέον ,οι υπόλοιποι ηρωικοί …συνοδοιπόροι !!! .Καλο για τον ΠΑΟ να μη μείνει στο αποτέλεσμα .Σα νίκη τεράστια πάντως κ αυτό μένει μέχρι το επόμενο παιχνίδι .
0