Παρεξήγησες …Αν μπορεις να τον κρατήσεις τον κρατάς,φοβερός ειναι φέτος.Απλα σα βασικό τριάρι θες τύπου Χεζονια ,κ πρέπει να υπολογίσεις κ την οικονομία του συλλογισμού πόσους ξένους ,το συνολικό ρόστερ ,ρόλους κλπxomitsious έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 11, 2024 8:50 pmΤζέιμς και Ντόρσεϊ έρχονται με ρίσκο για τα αποδυτήρια.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 11, 2024 7:25 pmΠοιες ειναι οι κινήσεις που μπορούν να σε κάνουν καλύτερο του χρόνου?
Ενα σενάριο με Ναν ένα χωρις Ναν
Πρώτο
Θες ενα εξτρα κόμπο να μοιράζει το παιχνιδι κ να μην είστε ολοι με λαμπάδα στις εκκλησίες κάθε Κυριακή μην τραυματιστεί ο (μεγαλύτερος κιόλας κατα ενα χρόνο Σλούκας).Ξεκολειστε με Βιλντοζα δεν ειναι τέτοιος παίκτης οπως φαινεται δεν τον πιστεύει κ ο Αταμαν.Δεν θ αντέξω για άλλη μια χρονια την….υπογλυκαιμια μετά τα παιχνίδια χωρις Σλουκα .Παρτε τον Τζειμς να …γλυκαίνει το παιχνιδι.Ωριμος πια ,ξέρει την ομάδα ,ηγετικός σκόρερ και…βιονικός .Χεζονια στην θέση Γκριγκονις (συμπαθής ο Λιθουανός βοηθάει φέτος σε μεγάλο βαθμό ,βγάλτε μια σελφι πριν φύγει ,μην το συζητάμε άλλο όμως ).
Και απλά ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΕΝΤΕΡ στη θέση Μπαλτσε.
Δεύτερο σενάριο .
Χωρις Ναν ιδανικά Ντορσι σου λύνει τα χέρια .
Ρεαλιστικά απλά κ όμορφα .
Το Βιλντοζα δεν θα τον άλλαζα με κανέναν από τους δύο. Με κάποιον άλλο στυλ Έβανς η Λαρκιν το συζητάω.
Όσο για το Γκριγκονις, τι να πω. Οποίοι δε βλέπουν ότι είναι απίστευτα χρήσιμος στην ομάδα, μπορούν να συνεχίσουν να λένε να τον διώξουμε.
Διαφορετικός παικτης και από Ντόρσεϊ και από Χεζονια, αλλά πράγματα δίνει ο καθένας από αυτούς.
Τώρα αν είμαστε και "κολλημένοι" επειδή μας αρέσουν οι παίκτες που έχουμε και δε θέλουμε αυτούς που προτείνεις, τι να σου πω, μπαρδον.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3973
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αιχμές από τον πατέρα του Ντόρσει για τον ρόλο του στη Φενέρ
https://www.sdna.gr/mpasket/1169516_aih ... -sti-fener
0
- plo koon
- Reactions: 730
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο ΟΑΚΑ δεν κατάλαβα ότι έπαιξε ο Ντόρσευ. Μετά μπήκα και είδα ότι μπήκε 8 λεπτά στο ΟΑΚΑ πήρε 1 σουτ και έχει ΠΙΡ 0 και -11 -/+.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 11, 2024 9:15 pmΑιχμές από τον πατέρα του Ντόρσει για τον ρόλο του στη Φενέρ
0

- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ τον θέλω τον Χεζονια, απλά χωρίς να διώξω ούτε Γκριγκονις ούτε Χουάντσο.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 11, 2024 8:58 pmΠαρεξήγησες …Αν μπορεις να τον κρατήσεις τον κρατάς,φοβερός ειναι φέτος.Απλα σα βασικό τριάρι θες τύπου Χεζονια ,κ πρέπει να υπολογίσεις κ την οικονομία του συλλογισμού πόσους ξένους ,το συνολικό ρόστερ ,ρόλους κλπxomitsious έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 11, 2024 8:50 pm
Τζέιμς και Ντόρσεϊ έρχονται με ρίσκο για τα αποδυτήρια.
Το Βιλντοζα δεν θα τον άλλαζα με κανέναν από τους δύο. Με κάποιον άλλο στυλ Έβανς η Λαρκιν το συζητάω.
Όσο για το Γκριγκονις, τι να πω. Οποίοι δε βλέπουν ότι είναι απίστευτα χρήσιμος στην ομάδα, μπορούν να συνεχίσουν να λένε να τον διώξουμε.
Διαφορετικός παικτης και από Ντόρσεϊ και από Χεζονια, αλλά πράγματα δίνει ο καθένας από αυτούς.
Τώρα αν είμαστε και "κολλημένοι" επειδή μας αρέσουν οι παίκτες που έχουμε και δε θέλουμε αυτούς που προτείνεις, τι να σου πω, μπαρδον.
Μένεις με οχτώ ξένους, αλλά το προτιμώ.
Τώρα για Βιλντοζα, ισχύει ότι μετά τον Μπαλτσεροφσκι ο επόμενος λιγότερο αξιοποιημενος ξένος είναι αυτός. Θεωρώ απλά ότι του χρόνου θα είναι καλύτερος, και αν τον άλλαζα θα το έκανα μόνο για κάποιον τοπ Pg (όχι όμως το Τζέιμς, δε θα ρίσκαρα μαζί του).
Νομίζω πως έχει καταλάβει ότι αν ανταποκρίνεται αμυντικά θα βρει αμέσως περισσότερο χρόνο. Και στο ματς με τη Φενέρ βοήθησε όταν μπήκε στο πρώτο ημίχρονο.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3973
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ε δεν ηταν και για να πολυμπει στο οακαplo koon έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 11, 2024 9:19 pmΣτο ΟΑΚΑ δεν κατάλαβα ότι έπαιξε ο Ντόρσευ. Μετά μπήκα και είδα ότι μπήκε 8 λεπτά στο ΟΑΚΑ πήρε 1 σουτ και έχει ΠΙΡ 0 και -11 -/+.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 11, 2024 9:15 pmΑιχμές από τον πατέρα του Ντόρσει για τον ρόλο του στη Φενέρ

0
Τα προβλήματα με τον Βιλντοζα ειναι δυο.Το βασικό ειναι οτι ο κοουτς της ομάδας δεν τον πιστεύει .Το άλλο ειναι οτι θες ενα βασικό ποιντ που να έχει καλό πλει μεικιν.Δεν φαινεται μέχρι στιγμης να ταιριάζει σ αυτο.Αν πάρεις παικτη μαζί με Ναν (υπόθεση κάνουμε )μαζί με Σλουκα ,Γκραντ έχεις 4 για δυο θέσεις .Εκει κρατάς τον Λιθουανό που μπορει να κάνει τον…Μπομπουα πιο εύκολα απο παίκτες ρυθμού τύπου Ντορσι πχ. κ μπορει να βοηθήσει στο 3 .Υπερβολη να κρατήσεις Βιλντοζα τότε οταν έχεις κ ρολιστα Καλαϊτζάκη .xomitsious έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 11, 2024 9:46 pmΚι εγώ τον θέλω τον Χεζονια, απλά χωρίς να διώξω ούτε Γκριγκονις ούτε Χουάντσο.
Τώρα για Βιλντοζα, ισχύει ότι μετά τον Μπαλτσεροφσκι ο επόμενος λιγότερο αξιοποιημενος ξένος είναι αυτός. Θεωρώ απλά ότι του χρόνου θα είναι καλύτερος, και αν τον άλλαζα θα το έκανα μόνο για κάποιον τοπ Pg (όχι όμως το Τζέιμς, δε θα ρίσκαρα μαζί του).
Νομίζω πως έχει καταλάβει ότι αν ανταποκρίνεται αμυντικά θα βρει αμέσως περισσότερο χρόνο. Και στο ματς με τη Φενέρ βοήθησε όταν μπήκε στο πρώτο ημίχρονο.
0
- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα συμφωνούμε σε αυτό.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 11, 2024 9:56 pmΤα προβλήματα με τον Βιλντοζα ειναι δυο.Το βασικό ειναι οτι ο κοουτς της ομάδας δεν τον πιστεύει .Το άλλο ειναι οτι θες ενα βασικό ποιντ που να έχει καλό πλει μεικιν.Δεν φαινεται μέχρι στιγμης να ταιριάζει σ αυτο.Αν πάρεις παικτη μαζί με Ναν (υπόθεση κάνουμε )μαζί με Σλουκα ,Γκραντ έχεις 4 για δυο θέσεις .Εκει κρατάς τον Λιθουανό που μπορει να κάνει τον…Μπομπουα πιο εύκολα απο παίκτες ρυθμού τύπου Ντορσι πχ. κ μπορει να βοηθήσει στο 3 .Υπερβολη να κρατήσεις Βιλντοζα τότε οταν έχεις κ ρολιστα Καλαϊτζάκη .xomitsious έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 11, 2024 9:46 pm
Κι εγώ τον θέλω τον Χεζονια, απλά χωρίς να διώξω ούτε Γκριγκονις ούτε Χουάντσο.
Σλούκας + Γκράντ + Ναν + τοπ PG είναι μια χαρά με Καλαϊτζάκη και Μωραιτη. Και Γκριγκονις με Χεζονια στο 3.
Πάντως δεν νομίζω ότι θα ανέβει και τόσο πολύ το μπάτζετ. Δηλαδή αν πάρεις τοπ ψηλό, Χεζονια και κρατήσεις και Ναν δεν ξέρω αν σου περισσεύουν να αποδεσμεύσεις Βιλντοζα και να πάρεις και πρωτοκλασάτο στη θέση του.
Κατά τη γνώμη μου προέχει να κρατήσεις Ναν, μετά αντικατάσταση Μπαλτσεροφσκι, μετά Χεζονια. Αν περισσεύουν και για upgrade στον άσσο ΟΚ.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι τόσο ο Χουάντσο όσο και ο Βιλντοζα θα είναι καλύτεροι του χρόνου. Και θα έχουν μάθει λίγο το στυλ Αταμάν και χρειάζονται λίγο ακόμα προσαρμογή.
Και τους βλέπεις ότι γουστάρουν και θα προσπαθήσουν. Αντιθέτως Μπαλτσεροφσκι και Παπαπέτρου τους βλέπω λίγο θλιμμένους. Δύσκολα τους βλέπω να βελτιώνονται.
0
-
- Reactions: 473
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Βιλντόζα, πάντως, δεν δείχνει και τόσο καψούρης όσο λες.xomitsious έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 11, 2024 10:17 pmΜα συμφωνούμε σε αυτό.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 11, 2024 9:56 pm
Τα προβλήματα με τον Βιλντοζα ειναι δυο.Το βασικό ειναι οτι ο κοουτς της ομάδας δεν τον πιστεύει .Το άλλο ειναι οτι θες ενα βασικό ποιντ που να έχει καλό πλει μεικιν.Δεν φαινεται μέχρι στιγμης να ταιριάζει σ αυτο.Αν πάρεις παικτη μαζί με Ναν (υπόθεση κάνουμε )μαζί με Σλουκα ,Γκραντ έχεις 4 για δυο θέσεις .Εκει κρατάς τον Λιθουανό που μπορει να κάνει τον…Μπομπουα πιο εύκολα απο παίκτες ρυθμού τύπου Ντορσι πχ. κ μπορει να βοηθήσει στο 3 .Υπερβολη να κρατήσεις Βιλντοζα τότε οταν έχεις κ ρολιστα Καλαϊτζάκη .
Σλούκας + Γκράντ + Ναν + τοπ PG είναι μια χαρά με Καλαϊτζάκη και Μωραιτη. Και Γκριγκονις με Χεζονια στο 3.
Πάντως δεν νομίζω ότι θα ανέβει και τόσο πολύ το μπάτζετ. Δηλαδή αν πάρεις τοπ ψηλό, Χεζονια και κρατήσεις και Ναν δεν ξέρω αν σου περισσεύουν να αποδεσμεύσεις Βιλντοζα και να πάρεις και πρωτοκλασάτο στη θέση του.
Κατά τη γνώμη μου προέχει να κρατήσεις Ναν, μετά αντικατάσταση Μπαλτσεροφσκι, μετά Χεζονια. Αν περισσεύουν και για upgrade στον άσσο ΟΚ.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι τόσο ο Χουάντσο όσο και ο Βιλντοζα θα είναι καλύτεροι του χρόνου. Και θα έχουν μάθει λίγο το στυλ Αταμάν και χρειάζονται λίγο ακόμα προσαρμογή.
Και τους βλέπεις ότι γουστάρουν και θα προσπαθήσουν. Αντιθέτως Μπαλτσεροφσκι και Παπαπέτρου τους βλέπω λίγο θλιμμένους. Δύσκολα τους βλέπω να βελτιώνονται.
Αντίθετα, ο φουκαράς ο Πολωνός δείχνει πολύ περισσότερο να γουστάρει την ομάδα.
2
2

Αυτά είναι ευσεβής πόθοι ότι θα αποδεχθεί έτσι απλά λύση συμβολαίου . Ο βιλτοζα έχει 1,6 το χρόνο συμβόλαιο. Με τη χρονιά που κάνει ,άντε να βρει τα μισά σε άλλη ομάδα. Θα χρειαστεί τουλάχιστον να πληρωθεί η διαφορά. 1,6 για τα δύο χρόνιατουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 11, 2024 8:11 pmσε συνθηκες παρελθοντος δεν θα χρειαζοταν καν προσθηκη στην θεση του βιλντοζαΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 11, 2024 7:47 pm
Αντιγραφεις ειδοποιώ τον δικηγόρο μου….![]()
Η μόνη διαφορά ειναι επειδή δεν ξέρεις πως θα καθαρίσεις με συμβόλαιο Βιλντοζα ,ο κόμπο Γκαρντ ποιοτητας που ειναι απαραιτητος πρέπει να μην έχει σχέση μ αυτόν.(τύπου Τζειμς).Ναν μαζί με Ντορσι στο δυο οταν θα έχεις πχ Τζειμς Σλουκα Γκραντ για δυο θέσεις ειναι λίγο…οβερκιλ κυρίως γιατι Ντορσι ειναι σουτέρ ρυθμού που με Ναν δε θα βρει σχεδόν ποτε ,ίσως πιο χρήσιμος κάποιος πιο …στρικι σουτέρ που δεν θα επηρεάζεται παίζοντας λίγο.
αλλα επειδη στις τωρινες σχεδον σε ολα τα παιχνιδια καποιο γκαρντ θα ειναι οφ χρειαζεται ακομα ενας παιχτης στην θεση του αν φυγει
δεν μιλαω για καποιο τρελο ονομα αλλα καποιος που να μπορει να κανει την δουλιτσα
δυστυχως οταν μιλαμε για κλειστα συμβολαια θα πρεπει να χασει χρημα η ομαδα δεν γινεται αλλιως
εγω τι θα εκανα θα του ελεγα μαγκα εισαι εκτος ομαδας ψαξε βρες αλλη να φυγεις
δεν νομιζω οτι καθισει πανω στο συμβολαιο και να μεινει εκτος επισημων αγωνων για 2 χρονια μετα δεν θα βρισκει ουτε 300κ
φυσικα αν αποφασιστει να τον διωξουμε ,αυτα πολλες εξαρτωνται απο τους τιτλους που θα παρει μια ομαδα,οσο πιο πολλους τοσοι λιγοτεροι φευγουν
Ποιος τρελός θα αφήσει τόσα λεφτά; Για να πάρει χρόνο; Κι αν τραυματιστεί; Που θα ξαναβρεί τέτοια λεφτά που τώρα ειναι εγγυημένα;
Τα συμβόλαια δε λύνονται. Ούτε διακόπτονται , ούτε τίποτε. Μόνο εξαγοράζονται.
Και βιλτοζα και χουαντσο θα είναι πρόβλημα η απομάκρυνση τους. Εκτός πια αν υπάρχει τόσο χρήμα που τους τα χώνεται και φευγουν
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Το αρνητικό στοιχείο του Βιλντοζα είναι ότι σε ό,τι κάνει προσπαθεί να εντυπωσιάσει. Κοιτάζει πάντα να βγάλει κάτι εντυπωσιακό. Ειτε είναι πάσα, ειτε σουτ, ειτε αιφνιδιασμός, κλπ. Ενώ έχει παρά πολύ καλά στοιχεία , δεν κοιτάζει καθόλου την ουσία, αλλά τις εντυπώσεις. Είναι το ακριβώς αντιετο απο τον Ναν, ο οποίος κοιτάζει μόνο την ουσία, πως θα βάλει δηλαδή την μπάλα στο καλάθι, όσο πιο απλά μπορεί.
Ο Αταμαν δείχνει ότι γιαυτο τον πετάει στον πάγκο, γιατί ο Αργεντινός που είναι παιχταράς, πρέπει να σοβαρευτεί, για να πάρει πραγματικά λεπτά στους αγώνες.
Αν δεν αλλάξει νοοτροπία, τον άλλαζα με Ντορσει, ενώ βέβαια όλοι οι υπόλοιποι να έμεναν ίδιοι στην περιφέρεια, καθώς ενα σχήμα με Σλουκα, Ντορσει, Γκριγκονις, μου φαίνεται λειτουργικό.
Ψηλό προσωπικά θα έδινα γη και ύδωρ να πάρω τον Ταις αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Έχει μακρινό σουτ, έχει ποστ παιχνίδι, έχει τα πάντα, και επειδή αποσο θυμάμαι είναι 33-34 θα παίζει 15-20 λεπτά και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Με αυτές τις αλλαγές θα έχουμε 6 ξενους. Τώρα αν ερχόταν και ο Χεζονια στην θέση του Παπαπετρου καθώς αποτι φαίνεται, δεν είναι σε κατάσταση να παίξει Ευρωλίγκα, χωρίς να ξέρω τους λόγους, θα είχαμε 7 ξένους, και προσωπικά θα τον έβαζα στο 3 μαζί με Γκριγκονις και Παναγιώτη.
Ο Αταμαν δείχνει ότι γιαυτο τον πετάει στον πάγκο, γιατί ο Αργεντινός που είναι παιχταράς, πρέπει να σοβαρευτεί, για να πάρει πραγματικά λεπτά στους αγώνες.
Αν δεν αλλάξει νοοτροπία, τον άλλαζα με Ντορσει, ενώ βέβαια όλοι οι υπόλοιποι να έμεναν ίδιοι στην περιφέρεια, καθώς ενα σχήμα με Σλουκα, Ντορσει, Γκριγκονις, μου φαίνεται λειτουργικό.
Ψηλό προσωπικά θα έδινα γη και ύδωρ να πάρω τον Ταις αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Έχει μακρινό σουτ, έχει ποστ παιχνίδι, έχει τα πάντα, και επειδή αποσο θυμάμαι είναι 33-34 θα παίζει 15-20 λεπτά και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Με αυτές τις αλλαγές θα έχουμε 6 ξενους. Τώρα αν ερχόταν και ο Χεζονια στην θέση του Παπαπετρου καθώς αποτι φαίνεται, δεν είναι σε κατάσταση να παίξει Ευρωλίγκα, χωρίς να ξέρω τους λόγους, θα είχαμε 7 ξένους, και προσωπικά θα τον έβαζα στο 3 μαζί με Γκριγκονις και Παναγιώτη.
0
-
- Reactions: 473
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βγαίνει μέχρι στιγμής.
Αλλά θα βγει μέχρι το τελος;...
Στα τελευταία ματς δεν σου φαίνεται κουρασμένος ο Γκραντ;
Φέτος πήγε έτσι από ανάγκη, καθώς ο Βιλντοζα δεν απέδωσε αυτό που φανταζόμασταν.
Αλλά επειδή μας έκατσε φέτος, θα πάρουμε ρίσκο του χρόνου;...
0
- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0