Παναθηναικός - Offtopic
Συντονιστής: Captains
- plo koon
- Reactions: 725
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν σχολίασα διαιτησία. Την εμμονή του ΔΠΓ με τις γάτες σχολίασα.
https://www.youtube.com/watch?v=hfuUe_ ... TRAPTURTLE
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plo koon την Τρί Ιαν 23, 2024 3:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- SteveNashidis
- Reactions: 3661
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- plo koon
- Reactions: 725
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
an kai καταλαβαίνω γιατί, κακώς παρεξηγήθηκε ο σκοπός μου.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 3:46 pmΗ ανάρτηση διαγράφθηκε. Ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό.
Όντως ήθελα να σχολιάσω τη χρήση του "γατος".

0

- SteveNashidis
- Reactions: 3661
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι, δεν εγινε κατι σοβαρό εκ μέρους σου. Απλά δεν θελουμε να εκτροχιαστεί η συζητηση.plo koon έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 3:49 pman kai καταλαβαίνω γιατί, κακώς παρεξηγήθηκε ο σκοπός μου.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 3:46 pmΗ ανάρτηση διαγράφθηκε. Ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό.
Όντως ήθελα να σχολιάσω τη χρήση του "γατος".![]()
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- Conan1982
- Reactions: 3330
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για πείτε 12άδα
Εγώ για Ευρωλίγκα προτείνω:
Σλούκας-Γουόκαπ-Γκραντ-Ναν-Καναάν
Γκριγκόνις-Παπανικολάου-Πίτερς-Μήτογλου
Φαλ-Λεσόρτ-Πετρούσεφ
Για Ελλάδα δεν έχει νόημα ούτως ή άλλως και με ...8άδα να κατέβαινε αυτή η ομάδα σλλά Μήτρου Λονγκ αντί Γκραντ και Κώστας Αντ αντί Πετρούσεφ.
Έχω και ισορροπία στον αριθμό παικτών κάθε ομάδας.
1
1

Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 26, 2024 8:59 amΓια πείτε 12άδα
Εγώ για Ευρωλίγκα προτείνω:
Σλούκας-Γουόκαπ-Γκραντ-Ναν-Καναάν
Γκριγκόνις-Παπανικολάου-Πίτερς-Μήτογλου
Φαλ-Λεσόρτ-Πετρούσεφ
Για Ελλάδα δεν έχει νόημα ούτως ή άλλως και με ...8άδα να κατέβαινε αυτή η ομάδα σλλά Μήτρου Λονγκ αντί Γκραντ και Κώστας Αντ αντί Πετρούσεφ.
Έχω και ισορροπία στον αριθμό παικτών κάθε ομάδας.
O Σλουκας θα παιρνει 1.5 μυριο απο τον καθένα ?
0
- golitog7
- Reactions: 1734
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ωραίος τύπος ο Αταμάν, πολύ τον πάω. Από την εποχή που ήταν στην Εφες τον συμπαθούσα. θυμάμαι μάλιστα μια τρομερή απάντηση σε μια τρομερά ηλίθια ερώτηση που του έκανε ένας δημοσιαγράφος μετά το buzzer beater του Σλούκα σε ματς Ολυμπιακος Εφές πριν κανά δυο χρόνια. Ακόμα γελάω. Μακάρι να μείνει πολλά χρόνια και να έχει όρεξη για συνεντεύξεις. Βαρεθήκαμε τις ίδιες τετριμμένες απαντήσεις από τους προπονητές.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 12, 2024 1:01 pmΩραία συνέντευξη από τον Αταμάν:
Εντάξει παρακάμπτω το σημείο που νομίζει ότι θα ..κερδίσει τον Ολυμπιακό![]()
Το ότι δεν είναι Έλληνας ίσως τον βοηθάει να είναι πιο χαλαρός στις δηλώσεις του, εμένα μ' αρέσει οι προπονητές να λένε αυτό που πιστεύουν χωρίς να πέφτουν να τους φάνε.
για προβλημαστισμό προς τους φίλους του Παο: βάλτε στη θέση του Αταμάν τον κοόυτς B να λέει : φέτος θα χάσετε, τώρα είμαι εγώ εδώ. Ετοιμάστε εισιτήρια για Βερολίνο κτλ κτλ. Και πείτε μου σε πιο βαθμό θα έφτανε η καφρίλα των πνευματικών ογκόλιθων (των μπουκουροειδών) για τον εμπαθή και ΑΛΑΖΟΝΑ Μπαρτζώκα. Μην τσιμπάτε σε κάθε πληρωμένο, απολαύστε τα ωραία τυπάκια που τυχαίνει να έχουμε στους πάγκους.
0
-
- Reactions: 95
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη, το έχουμε ήδη συζητήσει και διαφωνούμε. Ο Αταμάν κάνει statement, δεν ειρωνεύεται και δεν προκαλεί.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 12, 2024 3:04 pmΩραίος τύπος ο Αταμάν, πολύ τον πάω. Από την εποχή που ήταν στην Εφες τον συμπαθούσα. θυμάμαι μάλιστα μια τρομερή απάντηση σε μια τρομερά ηλίθια ερώτηση που του έκανε ένας δημοσιαγράφος μετά το buzzer beater του Σλούκα σε ματς Ολυμπιακος Εφές πριν κανά δυο χρόνια. Ακόμα γελάω. Μακάρι να μείνει πολλά χρόνια και να έχει όρεξη για συνεντεύξεις. Βαρεθήκαμε τις ίδιες τετριμμένες απαντήσεις από τους προπονητές.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 12, 2024 1:01 pmΩραία συνέντευξη από τον Αταμάν:
Εντάξει παρακάμπτω το σημείο που νομίζει ότι θα ..κερδίσει τον Ολυμπιακό![]()
Το ότι δεν είναι Έλληνας ίσως τον βοηθάει να είναι πιο χαλαρός στις δηλώσεις του, εμένα μ' αρέσει οι προπονητές να λένε αυτό που πιστεύουν χωρίς να πέφτουν να τους φάνε.
για προβλημαστισμό προς τους φίλους του Παο: βάλτε στη θέση του Αταμάν τον κοόυτς B να λέει : φέτος θα χάσετε, τώρα είμαι εγώ εδώ. Ετοιμάστε εισιτήρια για Βερολίνο κτλ κτλ. Και πείτε μου σε πιο βαθμό θα έφτανε η καφρίλα των πνευματικών ογκόλιθων (των μπουκουροειδών) για τον εμπαθή και ΑΛΑΖΟΝΑ Μπαρτζώκα. Μην τσιμπάτε σε κάθε πληρωμένο, απολαύστε τα ωραία τυπάκια που τυχαίνει να έχουμε στους πάγκους.
0
Ειναι αλλο πραγμα να παραπονιεσαι , να γκρινιαζεις και αλλο να ειρωνευεσαι ομως.N.I.2022 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 12, 2024 4:28 pmΤο πόσο ξέρει να χάνει το ειδαμε μετά το παιχνίδι με τον ΑΡΗ, που του έφταιγε ακόμα και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα.![]()
Άλλα δεν θα τον κατηγορούσα ποτέ για αυτό!
Γιατί πιστεύω αυτό που λένε ότι :
"Δείξε μου έναν που ξέρει να χάνει, να σου δείξω κάποιον που χάνει πάντα"![]()
0