yorgos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 27, 2020 12:18 pm
..''Παρτο πανω σου???''...η δουλεια του προπονητη ποια ειναι ??να του φερνουν ΚΑΘΕ χρονια τους Σικαγο Μπουλς του 1998 ή να κανει κι αυτος καμμια φορα οτι ο Ιβκοβιτς με το ροστερ που σηκωσε Ευρωλιγκα??...Οχι για ΠΑΝΤΑ αλλα παιξε κι εσυ μια φορα με τα δυσκολα μετα απο το 2002 ρε αδελφε...
To πρόβλημά του δεν είναι το μπάτζετ, το εξηγεί και στο ηχητικό. Το πρόβλημά του είναι ότι δεν ήθελε ο ΔΓ να βγει να εξηγήσει στον κόσμο ότι η ομάδα θα έπαιρνε σαπάκια τύπου Κίτσεν όχι επειδή το ονειρεύτηκε ο Ομπράντοβιτς, αλλά επειδή το μπάτζετ μειώθηκε στο 33%.
Α) Αμα εγω κι εσυ παμε για ν ανανεωσουμε τη συμβαση εργασιας μας κι αντι για τ αφεντικο ερθει εξουσιοδοτημενος εκπροσωπος και μαλιστα ΓΙΟΣ ΤΟΥ θα το παιζουμε βαρια πεπονια..
Το μόνο προσόν που είχε ο ΔΓ είναι ... ότι γεννήθηκε γιος του Παύλου. Κατά τα λοιπά γνωστός στους ξκύκλους της ομάδας ήταν επειδή φόρτωνε παίκτες εκτός πλάνου, για τα βρισίδια, για τις έρευνες του εισαγγελέα για τα στοιχήματά του εις βάρος του Παναθηναϊκού στη Μαλαισία, για το ότι δεν εμφανιζόταν και πολύ συχνά νηφάλιος και για τις φάπες που έφαγε από το Ράτζα. Ναι, αν εμφανιζόταν έστω αντί του Θανάση τέτοιο άτομο μπροστά μου, που με είχε και απλήρωτο και ζητούσε να τον εμπιστευτώ θα είχα φύγει στο πεντάλεπτο, ειδικά αν είχα όλη την Ευρώπη στα πόδια μου γιατί να πάω να εργαστώ για έναν ασόβαρο;
Β) Ηταν απληρωτος...Αυτο ειναι δηλαδη επιβεβαιωτικο οτι ειναι large και αδιαφορος για λεφτα,μπατζετ κτλ....

Όλη τη χρονιά απλήρωτος την έβγαλε και δεν είπε κιχ, κατά τον ίδιο το ΔΓ μάλιστα στη διαβόητη συνέντευξη Τύπου που "τον πρόδωσε το ίδιο του το αίμα". Το ότι ήταν απλήρωτος και δεν είπε τίποτε είναι επιβεβαιωτικό της ασοβαρότητας του ΔΓ. Εσύ πας να συζητήσεις για περεταίρω περικοπές με άνθρωπο που χρωστάει και κρύβεται; Εγώ δε θα πήγαινα, εκτός κι αν ήμουν εντελώς απελπισμένος.
Γ)Μετα την απομαγνητοφωνηση αντι να κανουν την προταση του αφεντικου απο το ποδι στο χερι κι ενω οπως λεει φευγανε παικτες ..ειπανε δεν παμε μωρε μεχρι το Ντουμπαι για κανα σεμιναριο???
Γιατί να μην πάει; Επαγγελματική υποχρέωση είχε και -σε αντίθεση με τον ΔΓ- τις τηρεί απ' ό,τι φαίνεται.
Δ) Αμα του ειχε φορτωσει παικτες και ο ΔΓ δεν ηθελε να εξηγησει στον κοσμο οτι δεν υπαρχει μια -ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ με την τοτε ανακοινωση ανευρεσης αγοραστη- να το εκανε αυτος αντι να παραμυθιαζει κοσμο στο Καραβελ..''εγω θα μεινω για σας '' και αλλα δακρυβρεχτα για να φτασουμε στο ''οι καλυτεροι φιλαθλοι της Ευρωπης ειναι της Φενερ''.....
Το Κάραβελ είναι πριν από αυτές τις συζητήσεις. Και μετά να ήταν δεν έπαιζε και πολύ ρόλο, υπό συγκινησιακή φόρτιση και ιαχές δεκάδων ατόμων ο οποιοσδήποτε μπορεί να σκεφτεί ότι "θα δώσω μια δεύτερη ευκαιρία" και μετά όταν τα βάλει κάτω και πάει να δει με ποιον έχει να κάνει να φύγει τρέχοντας. Στην ηχογραφημένη συζήτηση (από μόνη της λόγος για να μην ξανασυνεργαστεί κανείς με το ΔΓ, είναι και ποινικά κολάσιμο αδίκημα, σε σοβαρή χώρα θα είχε συλληφθεί ο ΔΓ) ο Ομπράντοβιτς τον ρωτάει αν θα εξηγήσει ο ΔΓ στον κόσμο τα περί μπάτζετ και προσδοκιών κι ο ΔΓ τα μασάει "ο κόσμος ξέρει". Βορά για τα λιοντάρια έψαχνε ο ΔΓ στο πρόσωπο του Ομπράντοβιτς: θα συνεχίσουμε σα να μην τρέχει κάστανο κι αν πάμε κατά διαόλου θα πούμε ότι ο κόουτς αυτός δεν μπορεί με μικρά μπάτζτετ, αυτό ήταν το σχέδιο.
Με ''τετοιους τυπους'' λοιπον συνεργαστηκαν Ιβανοβιτς ,Τζορτζεβιτς ,Πασκουαλ και Πιτινο που δεν νομιζω να χουν κανει Αλκατραζ και Σινγκ σινγκ αλλα μαλλον ειναι απο το πανω ραφι προπονητων.....
Είναι ακριβώς αυτό που λέγαμε. Με ανθρώπους με τη φήμη του ΔΓ μόνο άνθρωποι μακροχρόνια άνεργοι, από χαμηλότερο ράφι που ψάχνουν το stepup ή εντελώς ξεβρασμένοι από το μπασκετικό στερέωμα και ανίδεοι επί ευρωπαϊκών θεμάτων θα συνεργάζονταν, αυτό ακριβώς έγινε.
Εν κατακλείδι, εγώ διοίκηση εξαφανισμένη, που με έχει επί μήνες απλήρωτο, παίζει κρυφτούλι, έχει γνωστές πρακτικές κι εξαρτήσεις και καμία απολύτως σοβαρότητα δε θα εμπιστευόμουν για τέτοιο δύσκολο πρότζεκτ. Εκ του αποτελέσματος ο Ομπράντοβιτς κι ο Ιτούδης (που λοιδορήθηκε από τα μέσα του ΔΓ επί χρόνια ως ο πιο εύκολος στόχος από τους 2) είχαν απόλυτο δίκιο. Γλίτωσαν από ένα αφεντικό που είναι εύκολα ο χειρότερος στην ιστορία της Ευρωλίγκας, ακόμη γελάνε με το ΔΓ στους κύκλους της μπασκετικής Ευρώπης, γνωστά τα κατορθώματά του. Είναι ο Μάκης Ψωμιάδης του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ο κορυφαίος της Ευρώπης δεν είχε καμία όρεξη να συνεργαστεί μαζί του και να "απολαύσει" τις τακτικές του, όταν όλη η Ευρώπη ήταν στα πόδια του. Είχε πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ να διαλέξει, χωρίς Μαλαισίες, τραμπουκισμούς, στριγκάκια, Πινγκ Γιανγκ Τσονγκ, κιλοτάκια, κατάρες, απληρωσιές, απειλές κατά παικ΄των, νευρικούς κλονισμούς μάνατζερ, εκδρομές με πούλμαν, ινστα-ιστορίες, σουβλατζίδικα κλπ. Ειλικρινά φαντάζεσαι τον Ομπράντοβιτς να τα ανέχεται όλα αυτά; Σοβαροί να είμαστε. Σα να πάει ο Μάικλ Τζόρνταν σε ομάδα του Μάκαρου ή ο Νανόπουλος να κάνει τον σύμβουλο του Καρανίκα. Ήρωες αυτοί που τον νέχτηκαν

και μάλιστα χειρίστηκαν τα πάντα με περισσή αξιοπρέπεια (ειδικά για τον Πασκουάλ το λέω, αλλά κι οι άλλοι δεν πάνε πίσω). Τι να λέμε τώρα, ότι ο lopini έστελνε απειλητικά μηνύματα στους παίκτες όταν έχαναν τα σουτ και ο άνθρωπος που έστελνε η ΚΑΕ στο αεροδρόμιο να παραλάβει τους νέους παίκτες ήταν ο Νέστωρ με μπλουζάκι Euroleague Mafia. Τσίρκο.
Η τριπλετα ΔΔ Φραγκι Μποντιρογκα πιστευω οτι θα προσελκυσει μεγαλυτερη χρηματοδοτηση, ειτε απο χορηγους, ειτε απο ανθρωπους που θα θελουν να συνεισφερουν στο συγκεκριμενο μοντελο.
Αρχικά η ελπίδα είναι ο σύλλογος να αποκτήσει σοβαρότητα και να πάψει να είναι το ανέκδοτο της Ευρωλίγκας (όχι αγωνιστικά, ως προφίλ εννοώ), που είναι εδώ και 8 χρόνια. Τώρα στο θέμα των χορηγών, λίγες ελπίδες έχω και για επενδυτές θα πρέπει να έχει φύγει ο ΔΓ από τη μέση. Ούτε αγοραστής θα βρεθεί ούτε συνεπενδυτής διότι ο συγκεκριμένος δε θέλει και θα σαμποτάρει οποιονδήποτε προσπαθήσει να αναλάβει. Αλλά μια σοβαρότητα και στα όργανα της Ευρωλίγκας και απέναντι σε παίκτες/μάνατζερ πιστεύω πως θα την έχουμε και άμεσα μάλιστα. Οσο λιγότερο φαίνεται ο ΔΓ, τόσο καλύτερα και οι συγκεκριμένοι έχουν αρκετή αίγλη ώστε να μη φαίνεται καθόλου.