2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 27, 2020 3:36 pm

Δεν ξέρω αν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το μπάτζετ της νεας σεζον θα βασίζεται αποκλειστικά στα έσοδα, χωρις να ξέρουμε ακομα ποσο θα είναι αυτά. Δεν ξέρουμε ακόμα αν η ομάδα θα μπορεί να έχει κόσμο στις κερκίδες και άρα διάρκειας που αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων. Για να μην αντιμετωπίσει λοιπόν ο Παναθηναϊκός οικονομική τρύπα και για να μην φτάσει να χρωστάει πρέπει να βασιστεί στα ΣΙΓΟΥΡΑ έσοδα του και να κινηθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με αυτά.

Που σημαίνει ότι μπορεί να είναι στα 3 - 5 εκατομμύρια

Περιμένω η καε να βγάλει διάρκειας ακομα και αν τα ματς γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Ο κόσμος θα στηρίξει τις προσπάθειες ΔΔ και Φραγκι

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Ιουν 27, 2020 3:52 pm

shtarkws έγραψε:
Σάβ Ιουν 27, 2020 3:36 pm
Περιμένω η καε να βγάλει διάρκειας ακομα και αν τα ματς γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Ο κόσμος θα στηρίξει τις προσπάθειες ΔΔ και Φραγκι
Στην Ελλάδα οι στηριχτάκηδες κάθε μεγάλης ομάδας δεν είναι πάνω από 10-15.000, οι υπόλοιποι είναι (είμαστε) οπαδοί των επιτυχιών πρώτα και μετά της όποιας Παναθηναϊκής/Ολυμπιακής Ιδέας. Και φυσικά μετρημένοι στα δάχτυλα οι πρωταρχικά λάτρεις του αθλήματος. Θέλουμε νίκες, τίτλους, παικταράδες και καζούρα στους αντιπάλους, αυτά μας θρέφουν. Το αποδεικνύουν τα χρόνια του Κορυδαλλού σε εμάς, το ποδόσφαιρο, το paoalive κτλ στον Παναθηναϊκό.

Τα 200άρια και 300άρια "στήριξης" για ΔΔ και Φράγκι είναι απλά ουτοπικό σενάριο. Ακόμα και τα 50άρικα ουτοπικά είναι.

titsokk

a1greece
Reactions: 177
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 27, 2020 3:57 pm

Ο λαπροβιτολα μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ. Κατ εμέ εδώ αξίζει υπέρβαση σε συμβόλαιο εκατομμυριου. Ο συγκεκριμένος είναι εξαιρετικός πόιντ γκαρντ. Άμυνα οργάνωση επίθεση με την ίδια ένταση και βέλτιστα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αξίζει.
Το θέμα είναι τι ζητάει οικονομικως

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιουν 27, 2020 4:36 pm

titsokk έγραψε:
Σάβ Ιουν 27, 2020 3:57 pm
Ο λαπροβιτολα μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ. Κατ εμέ εδώ αξίζει υπέρβαση σε συμβόλαιο εκατομμυριου. Ο συγκεκριμένος είναι εξαιρετικός πόιντ γκαρντ. Άμυνα οργάνωση επίθεση με την ίδια ένταση και βέλτιστα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αξίζει.
Το θέμα είναι τι ζητάει οικονομικως
ο λαπρο πηρε 700-800 μαξ φετος απο ρεαλ. μετα απο κακη χρονια και χρονια κορωνοιου θεωρω οτι δεν θα βρεθει καποιος να του δωσει πανω απο 600. το μυριο ειναι ουτοπικο για αυτον. εγω ακομα και με 500 τον βλεπω αν δεν βρει καμια καλη προταση.

εχει αποτυχει κιολας οσες φορες εχει παιξει ευρωλιγκα και σιγουρα μια καλη ομαδα δεν νομιζω να του δωσει ρολο.

παντως εγω ακομα και ετσι προτιμω τον χερμανσον, που και πετυχε στην ευρωλιγκα και σαφως ειναι και πολυ πιο εξελιξιμος.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 27, 2020 4:53 pm

Tracy Mac έγραψε:

ο λαπρο πηρε 700-800 μαξ φετος απο ρεαλ. μετα απο κακη χρονια και χρονια κορωνοιου θεωρω οτι δεν θα βρεθει καποιος να του δωσει πανω απο 600. το μυριο ειναι ουτοπικο για αυτον. εγω ακομα και με 500 τον βλεπω αν δεν βρει καμια καλη προταση.

εχει αποτυχει κιολας οσες φορες εχει παιξει ευρωλιγκα και σιγουρα μια καλη ομαδα δεν νομιζω να του δωσει ρολο.

παντως εγω ακομα και ετσι προτιμω τον χερμανσον, που και πετυχε στην ευρωλιγκα και σαφως ειναι και πολυ πιο εξελιξιμος.
Μόλις μπήκα στο φόρουμ και δεν έχω διαβάσει νέα. Εδώ είδα ότι φεύγει τελικά ο Λάπρο. Φέτος πήρε ένα εκατομύρριο στη Ρεάλ πάντως.

Στην Ισπανία το 800ρι το έχει για πλάκα. Αν πάει σε μεσαία ομάδα θα βγει μες τους 5 πρώτους σκόρερς.
Έχει και πασαπόρτι ιταλιάνικο ("τάνος", όπως τους λένε στην πατρίδα του) και μετράει διπλά αυτό στην Ισπανία με τους περιορισμούς για παίκτες εκτός Ευρώπης/Κοτονού.

djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Σάβ Ιουν 27, 2020 5:02 pm

manj13 έγραψε:
Σάβ Ιουν 27, 2020 1:32 am
djibriliant έγραψε:
Σάβ Ιουν 27, 2020 1:10 am

Καταλάβαμε δεν σου αρεσει ο Καλαθης, καποιοι συμφωνουν καποιοι διαφωνουν χωρις καποιο νεο επιχειρημα δεν εχει νοημα η ιδια αποψη που λες καθε μερα εδω και ενα μηνα.
Φιλε μου εσυ δεν εγραψες για τυχον ανατροπη με Καλαθη??...Εγω προσωπικα ειδα κι επαθα για να φυγει!...Μην με κανεις να ανησυχω! :mrgreen:
Δεν εξεφρασα αποψη για την αξια του :roofl:

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 27, 2020 5:11 pm

O Λάπρο την πρώτη του χρονιά με την τότε Κάχα, όντως δεν ήταν καλός.
Αλλά φέτος το γύρισε από τα χριστούγεννα και μετά. Πριν έναν μήνα μάλιστα, έβγαινε από το περιβάλλον της Ρεάλ επιθυμία για παραμονή του κι ήταν αυτός που ωθούσε στο να μείνει ελεύθερος προκειμένου να πάει κάπου να παίζει βασικός.
Δεν ξέρω έκτοτε τι έγινε. Μπορεί να έχει σχέση και με την πρωτάκουστη (όχι όμως και παράλογη, με τόσα που έγιναν με τον covid -19) αποτυχία της Ρεάλ στην ACB. Ή μπορεί να εισακούστηκε ή εξεφρασμένη επιθυμία του.
* Η εύπορη Μπανταλόνα πάντως θα χαρεί να τον πάρει πίσω στην Καταλονία.

Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιουν 27, 2020 5:27 pm

djibriliant έγραψε:
Σάβ Ιουν 27, 2020 5:02 pm
manj13 έγραψε:
Σάβ Ιουν 27, 2020 1:32 am

Φιλε μου εσυ δεν εγραψες για τυχον ανατροπη με Καλαθη??...Εγω προσωπικα ειδα κι επαθα για να φυγει!...Μην με κανεις να ανησυχω! :mrgreen:
Δεν εξεφρασα αποψη για την αξια του :roofl:
Ο Μητσος γινεται να μπαινει στο τελευταιο 10λεπτο??? :banana:

1
1 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Σάβ Ιουν 27, 2020 5:33 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιουν 27, 2020 4:53 pm
Tracy Mac έγραψε:

Μόλις μπήκα στο φόρουμ και δεν έχω διαβάσει νέα. Εδώ είδα ότι φεύγει τελικά ο Λάπρο. Φέτος πήρε ένα εκατομύρριο στη Ρεάλ πάντως.

Στην Ισπανία το 800ρι το έχει για πλάκα. Αν πάει σε μεσαία ομάδα θα βγει μες τους 5 πρώτους σκόρερς.
Έχει και πασαπόρτι ιταλιάνικο ("τάνος", όπως τους λένε στην πατρίδα του) και μετράει διπλά αυτό στην Ισπανία με τους περιορισμούς για παίκτες εκτός Ευρώπης/Κοτονού.
ακομα και ετσι, δεν νομιζω να βρει τοσα πολλα στην acb. ειδικα λεει οτι μπανταλονα θα γυρισει. δεν νομιζω να του δωσει τοσα.

οσο περναει ο καιρος παντως, αν δεν βρει καλη προταση με κανα 500-600αρι θα καταληξει θεωρω.

και 700 να ζητησει 1000 φορες ο χερμανσον με 600.

0
Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 224
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Ιουν 27, 2020 6:16 pm

Λαπριβιτολα,Σάικς, Καλαϊτζάκης
Φόστερ,Νεντοβιτς, Μποχωριδης
Παπαπέτρου, Κασελακης
Μήτογλου,Γουιτινγκτον,Μπεντιλ
Τέρρυ, Παπαγιάννης, Μπουρούσης

1
1 Εικόνα
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Σάβ Ιουν 27, 2020 6:26 pm

βλεπουμε και Μαοντο Λο λεει ο Κοτζιας!
ο coach φαινεται διαβαζει προτασεις portokalopita στο φορουμ :mrgreen:

@nocenternoparty καλα που θυμιζεις Τερι,που δεν παιζει καθολου εδω.ενω εχω διαβασει οτι παραμενει στην λιστα υποψηφιων 5ριων.εδω και καιρο

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Σάβ Ιουν 27, 2020 6:50 pm

να συνδιαστει με βασικο ασσο ο ΜαοντοΛο λεει ο Κοτζιας!
με ποιον θα τον συνδιαζατε ;
νταξει δεν ειναι κανας πρωτοκλασσατος δημιουργος ο ΓερμανοΣενεγαλεζος,αλλα συμπληρωνει αρκετες περιπτωσεις παικτων!ειδικα τυπου Λορεντζο που τους λειπει μονο το σουτ (δεν ξερω μονο μηπως τετοια διδιμα παρα ειναι ακριβα για τα δεδομενα μας.. )
ακομα μπορει να πηγαινει σε καποια σχηματα στο 2 !επισης σημαντικο αυτο.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Σάβ Ιουν 27, 2020 7:13 pm

https://www.onsports.gr/basket/euroleag ... -maonto-lo

για να το βγαζει και το onsports του dpg σημαινει οτι το ενδιαφερον εχει παρει σοβαρες διαστασεις :wink:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος portokalopita13 την Σάβ Ιουν 27, 2020 7:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Σάβ Ιουν 27, 2020 7:18 pm

Kαλη περίπτωση για δεύτερος pg ο Λο.
Προέρχεται και από καλή χρονια με τη Bayern.
Έχει σουτακι, παίζει και αμυνα,εχει αθλητικότητα. Από τις καλές περιπτώσεις.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Σάβ Ιουν 27, 2020 7:22 pm

j-kidd13 έγραψε:
Σάβ Ιουν 27, 2020 7:18 pm
Kαλη περίπτωση για δεύτερος pg ο Λο.
Προέρχεται και από καλή χρονια με τη Bayern.
Έχει σουτακι, παίζει και αμυνα,εχει αθλητικότητα. Από τις καλές περιπτώσεις.
για δευτερος ειναι λουκουμι!για βασικος οχι,ειναι λιγος !απλα επειδη τοσο φθηνος δεν θα ειναι για τα δεδομενα μας, υποθετω οτι ο βασικος θα ειναι σχεδον ισαξιος ! οποτε κατι σε Χερμανσον+Λο φανταζομαι! που εμενα θα με αφηνε πολυ ικανοποιημενο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”