Αν εννοείς τον Korkmaz, απ'όσο ξέρω δεν έχει υπογράψει πουθενά ακόμα. Έγινε waive από την Ιντιάνα, αλλά δεν είδα κάτι για Ευρώπη ακόμα.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 14, 2024 4:17 pmΒλέπω ομάδες να δυναμώνουν για του χρόνου(Μπάρτσα Ρούμπιο,Φενέρ Κούρμαζ)και έχει έναν παραπάνω λόγο να ανέβασει κατά πολύ το μπάτζετ ο Προεδρος!!!!!Τα βλέπει αυτά και ο Αταμάν.
Θα ήθελα 5ετες με το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας στον Βεζενκοφ .Μεγάλη ευκαιρία που έχουμε πλήρη εικόνα με την 5αδα ψηλών των αιωνίων που θα μείνει εκτός απροόπτου και του χρόνου!!!!!!Με Βεζε δεν παίρνεις Χεζονια αλλα.μπορεις να πας σε έναν Πιερ που μάλλον θα παραμεριστει λόγω Κουρμαζ και Μπιμπεροβιτς.
Σλουκας-Γκραντ-Λαρκιν-(Μωραιτης)
Ντόρσεϊ -Γκριγκονις
Πιερ-Καλαιτζακης
Βεζενκοφ-Μιτογλου
Ταβαρες-Λεσσορτ -Κωστας.
Παρεμπιπτόντως εγώ αν ήμουν ο Αταμάν, θα είχα προσεγγίσει ήδη τον συγκεκριμένο. Μπορεί να κάνει πλάκα εδώ από του χρόνου - κάτι τύπου Bogda το 2017. Εκεί θα στόχευα, αντί του Hezonja, με σκοπό να τα δώσω όλα για Τavares.
ΥΓ: Ο Βεζε δεν πρόκειται να παίξει σε εμάς. Πρώτα απ'όλα έχει συμβόλαιο, μπορεί να βρει ρόλο με ένα χρόνο εμπειρίας εκεί και θα θέλει να το εξαντλήσει. Συν ότι ας πούμε ότι επέστρεφε, με τα τωρινά δεδομένα το θεωρώ υπερβολικά απίθανο (έως αδιανόητο) να έρθει στον Παναθηναϊκό.