Κύπελλο Ελλάδος 2023-24, Final-8
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει κουράσει η κατάσταση με τον Γκος... τιμιότατος παίχτης αλλά θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά η αποδέσμευσή του το καλοκαίρι. Δεν γίνεται να ξεκινάς τη σεζόν έχοντας ως δεδομένο πως ο ένας σου PG θα είναι μία μέσα, δύο έξω.
Κατά τα άλλα πειστική εμφάνιση δίχως να φορτσάρουμε ιδιαίτερα σήμερα. Παπ, Λάρυ και Ράιτ πολύ καλοί.
Κατά τα άλλα πειστική εμφάνιση δίχως να φορτσάρουμε ιδιαίτερα σήμερα. Παπ, Λάρυ και Ράιτ πολύ καλοί.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το ματς δυστυχώς δεν μπόρεσα να το δω και δεν έχω καθόλου εικόνα.
Χωρίς Goss πιστεύω δεν έχουμε πολλά περιθώρια για ματς με ΠΑΟ.
Συμφωνώ ότι πρέπει να συζητηθεί πολύ σοβαρά η λύση του συμβολαίου του το καλοκαίρι. Ο τύπος τραυματίζεται μέχρι και στον ύπνο του. Πιο πολύ βλέπει τους γιατρούς παρά τους συμπαίκτες του. Δεν γίνεται να μιλάμε για ατυχία.
Χωρίς Goss πιστεύω δεν έχουμε πολλά περιθώρια για ματς με ΠΑΟ.
Συμφωνώ ότι πρέπει να συζητηθεί πολύ σοβαρά η λύση του συμβολαίου του το καλοκαίρι. Ο τύπος τραυματίζεται μέχρι και στον ύπνο του. Πιο πολύ βλέπει τους γιατρούς παρά τους συμπαίκτες του. Δεν γίνεται να μιλάμε για ατυχία.
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πλεον ο Γκος δε χρειαζεται καν να παιξει για να τραυματιστει.........τραυματιζεται απ τις αναθυμιασεις του παρκε......κατ ευθειαν μου ηρθε κι αυτο που εγραψε πριν λιγες μερες ο φιλος μου ο ΑλεξΝτι οτι δε θα ξαναχασει αλλο παιχνιδι φετος
Το καλο ειναι οτι εχουμε δυο βδομαδες για να παμε Λιθουανια,αν δεν προλαβε το τραβηγμα να γινει θλαση λογικα θα προλαβει.....να κανει το ζεσταμα.
Στην ηλικια μου παντως πρεπει να μειωσω το αγχος......καθε πρωι ξυπναω και βλεπω αν ειναι καλα τα παιδια μου και ο Ναιτζελ..........για του χρονου λεω......δε θα τη βγαλω καθαρη.
Το καλο ειναι οτι εχουμε δυο βδομαδες για να παμε Λιθουανια,αν δεν προλαβε το τραβηγμα να γινει θλαση λογικα θα προλαβει.....να κανει το ζεσταμα.
Στην ηλικια μου παντως πρεπει να μειωσω το αγχος......καθε πρωι ξυπναω και βλεπω αν ειναι καλα τα παιδια μου και ο Ναιτζελ..........για του χρονου λεω......δε θα τη βγαλω καθαρη.
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 67967.html
Εξω αυριο και ο Γκος(κι ευχομαι και μεθαυριο......μην παθει καμια υποτροπη)
Εξω αυριο και ο Γκος(κι ευχομαι και μεθαυριο......μην παθει καμια υποτροπη)
-
WeRuleThisLand

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
3
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι προφανές για τον Γκος ότι έχει ένα πρόβλημα που δεν γίνεται πλήρης αποκατάσταση γιατί πρέπει να παίζει κιόλας και το ερώτημα είναι αν μπορεί να γίνει πλήρης αποκατάσταση και σε τι χρόνο. Αν είναι να πάθει κάτι σοβαρό ας πάει στην ευχή ο τελικός και ας κάτσει το ιατρικό τιμ να δουλέψει μαζί του ΄μέχρι τον Μάρτιο. Αν είναι Μπαρτζώκεια κίνηση τακτικής μάλλον Πόκερ θυμίζει παρά σκάκι.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο