Κύπελλο Ελλάδος 2023-24, Final-8

Συντονιστής: Captains

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 17, 2024 10:36 am

Καλύτερα να ξαναπαίξει με τη Ζαλγκίρις.
Και Ευρωλίγκα να πάρουμε ο γκος δεν γίνεται να μείνει το καλοκαίρι
Το ξέραμε όταν τον περνάμε ότι είχε προβλήματα τραυματισμού.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Φεβ 17, 2024 11:08 am

O Γκος και πέρσι έτσι ήταν, έπαιξε με τη Ρεάλ 26 από τα 41 παιχνίδια της Ρεαλ Ευρωλίγκα, πρόπερσι στα 29 και στην Ισπανία θα είναι κάτι αντίστοιχο.

Είναι οκ αν έχεις δόμηση σαν την Ρεάλ όμως.
Δηλαδή έκτος από τον βασικό άσσο να υπάρχει και κάποιος από τους άλλους κοντούς που να παίζει το ίδιο καλά και στο 2 και στο 1 για να παίζουν μαζί όταν είναι οκ ο Γκος αλλιώς να τον καλύπτει όταν λείπει για να μην φαίνεται.

Στην Ρεαλ είχε Σέρχι, Γιούλ, Κοζέρ που μπορούσαν και οι 3 να παίξουν στο 1.
Στον Ολυμπιακό ο Λόνγκ θα μπορούσε να παίξει τέτοιο ρόλο, δεν φαίνεται να έχει μπει πολυ μεν αλλά νομίζω για 10-12 λεπτά είναι παραπάνω από οκ.

Όσον αφορά τον Βιλντόζα μου φαίνεται αρκετά ανησυχητικό γιατί είναι ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατό, στο ίδιο γόνατο πριν λίγο καιρό έπαθε μηνίσκο και επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ. Μπορεί να είναι τυχαίο μπορεί και οχι.
Σε συνδυασμό με το θέμα του Σλούκα στον προσαγωγό, αν και οι 2 κληρονόμησαν πρόβλημα που θέλει μεγάλο χρόνο ξεκούρασης για να αποθεραπευτεί πλήρως και αρα θα παίζουν με πρόβλημα μέχρι το καλοκαίρι, είναι σημαντικό θέμα.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Φεβ 17, 2024 12:02 pm

pan24 έγραψε:
O Γκος και πέρσι έτσι ήταν, έπαιξε με τη Ρεάλ 26 από τα 41 παιχνίδια της Ρεαλ Ευρωλίγκα, πρόπερσι στα 29 και στην Ισπανία θα είναι κάτι αντίστοιχο.

Δηλαδή έκτος από τον βασικό άσσο να υπάρχει και κάποιος από τους άλλους κοντούς που να παίζει το ίδιο καλά και στο 2 και στο 1 για να παίζουν μαζί όταν είναι οκ ο Γκος αλλιώς να τον καλύπτει όταν λείπει για να μην φαίνεται.

Στον Ολυμπιακό ο Λόνγκ θα μπορούσε να παίξει τέτοιο ρόλο, δεν φαίνεται να έχει μπει πολυ μεν αλλά νομίζω για 10-12 λεπτά είναι παραπάνω από οκ.

Όσον αφορά τον Βιλντόζα μου φαίνεται αρκετά ανησυχητικό γιατί είναι ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατό, στο ίδιο γόνατο πριν λίγο καιρό έπαθε μηνίσκο και επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ. Μπορεί να είναι τυχαίο μπορεί και οχι.
Σε συνδυασμό με το θέμα του Σλούκα στον προσαγωγό, αν και οι 2 κληρονόμησαν πρόβλημα που θέλει μεγάλο χρόνο ξεκούρασης για να αποθεραπευτεί πλήρως και αρα θα παίζουν με πρόβλημα μέχρι το καλοκαίρι, είναι σημαντικό θέμα.
Στο Hoopfellas πάντως, γνωστός σχολιαστής έγραψε ότι ο Βιλντόζα δεν έχει κάποιο θέμα και η απουσία του από το παιχνίδι με τον Άρη είναι θέμα τακτικής, επειδή δεν είναι καλός αμυντικός.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:

Σάβ Φεβ 17, 2024 12:32 pm

BillyPao έγραψε:
pan24 έγραψε:

Στο Hoopfellas πάντως, γνωστός σχολιαστής έγραψε ότι ο Βιλντόζα δεν έχει κάποιο θέμα και η απουσία του από το παιχνίδι με τον Άρη είναι θέμα τακτικής, επειδή δεν είναι καλός αμυντικός.
Μακάρι αλλά δεν βλέπω τον λόγο.

Μπορούσε να τον έχει 12αδα και να μην παίξει πολύ ή να τον έχει έτσι κι αλλιώς εκτός 12αδας για προφύλαξη και για να πάρει λίγο χρόνο και ο Μπάλτσε και δεν θα έλεγε κανείς κάτι.

Αν το παιχνίδι πάει για 20 πόντους δεν έχει καμία σημασία που δεν είναι καλός αμυντικός θα ξεκούραζε τους άλλους.

Αν πάει ντέρμπι, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν θα πάρει λεπτά ο Μωραΐτης, θα ήθελες τον Βιλντόζα έστω για 10 λεπτά να δώσει μερικές ανάσες. Διαφορετικά με τον Σλούκα στην κατάσταση που είναι Ναν και Γκράντ θα παίξουν από 35 λεπτά ενώ θα έχουν τον τελικό αύριο.

BillyPao

champion
Reactions:

Σάβ Φεβ 17, 2024 12:47 pm

pan24 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Μπορούσε να τον έχει 12αδα και να μην παίξει πολύ ή να τον έχει έτσι κι αλλιώς εκτός 12αδας για προφύλαξη και για να πάρει λίγο χρόνο και ο Μπάλτσε και δεν θα έλεγε κανείς κάτι.

Αν το παιχνίδι πάει για 20 πόντους δεν έχει καμία σημασία που δεν είναι καλός αμυντικός θα ξεκούραζε τους άλλους.

Αν πάει ντέρμπι, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν θα πάρει λεπτά ο Μωραΐτης, θα ήθελες τον Βιλντόζα έστω για 10 λεπτά να δώσει μερικές ανάσες. Διαφορετικά με τον Σλούκα στην κατάσταση που είναι Ναν και Γκράντ θα παίξουν από 35 λεπτά ενώ θα έχουν τον τελικό αύριο.
Αν είχε πρόβλημα, η μαγνητική του δε θα έβγαινε "καθαρή". Και η ομάδα έχει παίξει αρκετά παιχνίδια χωρίς τον Βιλντόζα ή με τον Βιλντόζα να παίζει λίγα λεπτά, οπότε νομίζω ότι μπορεί να διαχειριστεί αυτή την απουσία.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:

Σάβ Φεβ 17, 2024 12:54 pm

BillyPao έγραψε:
pan24 έγραψε:

Αν είχε πρόβλημα, η μαγνητική του δε θα έβγαινε "καθαρή". Και η ομάδα έχει παίξει αρκετά παιχνίδια χωρίς τον Βιλντόζα ή με τον Βιλντόζα να παίζει λίγα λεπτά, οπότε νομίζω ότι μπορεί να διαχειριστεί αυτή την απουσία.
Και για τον Σλούκα καθαρή μαγνητική έλεγαν για κάποιο διάατημα αλλά ότι συνέχιζε να έχει ενοχλήσεις, και ο Λεσόρ στην μέση καθαρή μαγνητική είχε αλλά έπαιζε/παίζει με πρόβλημα για εβδομάδες. Η καθαρή μαγνητική το μόνο που σου εξασφαλίζει είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Συμφωνώ ότι ο Βιλντόζα δεν είναι καμιά σπουδαία απουσία όπως παίζει ΟΜΩΣ αυτό προυποθέτει ο Σλούκας να μπορέσει να παίξει πάνω από 10 λεπτά ή το παιχνίδι να καθαρίσει νωρίς για να μπορέσει να γίνει συντήρηση εν όψει του τελικού. Διαφορετικά η κούραση Ναν-Γκράντ μπορεί να κοστίσει αύριο.

Πάντως πιστεύω ότι το παιχνίδι θα καθαρίσει από νωρίς, θα είναι περισσότερο σαν το Ολυμπιακός-Περιστέρι παρα σαν το προηγούμενο με τον Άρη.
Αν πάμε να ξαναχάσουμε από τον Άρη σε μερικές μέρες ε τι να πω...

BillyPao

champion
Reactions:

Σάβ Φεβ 17, 2024 1:01 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Φεβ 17, 2024 12:54 pm
BillyPao έγραψε:

Και για τον Σλούκα καθαρή μαγνητική έλεγαν για κάποιο διάατημα αλλά ότι συνέχιζε να έχει ενοχλήσεις, και ο Λεσόρ στην μέση καθαρή μαγνητική είχε αλλά έπαιζε/παίζει με πρόβλημα για εβδομάδες. Η καθαρή μαγνητική το μόνο που σου εξασφαλίζει είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Συμφωνώ ότι ο Βιλντόζα δεν είναι καμιά σπουδαία απουσία όπως παίζει ΟΜΩΣ αυτό προυποθέτει ο Σλούκας να μπορέσει να παίξει πάνω από 10 λεπτά ή το παιχνίδι να καθαρίσει νωρίς για να μπορέσει να γίνει συντήρηση εν όψει του τελικού. Διαφορετικά η κούραση Ναν-Γκράντ μπορεί να κοστίσει αύριο.

Πάντως πιστεύω ότι το παιχνίδι θα καθαρίσει από νωρίς, θα είναι περισσότερο σαν το Ολυμπιακός-Περιστέρι παρα σαν το προηγούμενο με τον Άρη.
Αν πάμε να ξαναχάσουμε από τον Άρη σε μερικές μέρες ε τι να πω...
Αν μπούμε με τη νοοτροπία που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη, όλα είναι πιθανά. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι αν μπούμε συγκεντρωμένοι και είμαστε στοιχειωδώς εύστοχοι, θα κερδίσουμε. Βέβαια τέτοια παιχνίδια είναι και θέμα μέρας, για αυτό και δε κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα...

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Φεβ 17, 2024 1:36 pm

pan24 έγραψε:

Σας παρακαλώ, σταματήστε να το λέτε αυτό το πράγμα γιατί απλά δεν ισχύει.

Φέτος ο Γκος έχει σαφώς κάποιο θέμα γιατί βγάζει όλη την ώρα μυϊκά θέματα και μένει εκτός.

Στην Ρεαλ όμως δεν πάθαινε τέτοια, έπαθε ένα σωρό άλλα πράγματα και ατυχίες.

2021-2022

29/39 ματς.

6 ματς (R6-11) έχασε επειδή χτύπησε τένοντα στο δάχτυλο του χεριού του στο ματς με την Φενέρ.
2 ματς (R22-23) έχασε από Covid-19.
Το ματς στο R28 δεν ξέρω γιατί το έχασε.
Μετά χτύπησε πάρα πολύ άσχημα και έμεινε 6 μήνες έξω στο 1' του ημιτελικού εναντίον της Μπαρτσα. Άμα δεις την φάση θα καταλάβεις...

2022-2023

26/41

Τα πρώτα 7 τα έχασε γιατί ήταν εκτός από τον ημιτελικό του 22.
R20 μένει εκτός με πυρετό.

R29-34 (+24 από αναβολή) έχασε με τραυματισμό που δεν ξέρω τι ήταν, ίσως αυτό να ήταν μυϊκό.

Ίσως μου λείπει ένα ματς, δε ξέρω. Αλλά πάντως δεν ισχύει ότι είχε θέματα μυϊκά και θα έπρεπε να το ξέρουμε ότι θα χτυπάει συνέχεια. Συγκυρία δείχνει να ήταν.

Τώρα όμως, έχει... και προτιμώ να μείνει εκτός για το κύπελλο αν αυτό βοηθήσει να μείνει υγιής μέχρι το τέλος.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Σάβ Φεβ 17, 2024 6:10 pm

Φοβερή η αμυνα πάνω στον Τολιοπουλο στο πρώτο δεκάλεπτο…καλησπέρα

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Φεβ 17, 2024 6:21 pm

Εγώ Άρης δεν είμαι αλλά ρε κοσμοτε βάλε 2 όσο γίνεται πιο αντικειμενικούς σπικερ, αυτοί οι δύο μόνο που δεν κλαίνε που χάνει ο Παναθηναϊκός

belalik

Honorary
Reactions:

Σάβ Φεβ 17, 2024 6:27 pm

Εντυπωσιακό πάντως, και άξιο συγχαρητηρίων, το γεγονός πως ο Άρης, με συνολικό μπάτζετ όσο αμείβεται ένας αναπληρωματικός του ΟΣΦΠ/ΠΑΟ, καταφέρνει να παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Σάβ Φεβ 17, 2024 6:28 pm

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Φεβ 17, 2024 6:21 pm
Εγώ Άρης δεν είμαι αλλά ρε κοσμοτε βάλε 2 όσο γίνεται πιο αντικειμενικούς σπικερ, αυτοί οι δύο μόνο που δεν κλαίνε που χάνει ο Παναθηναϊκός
Υπερβολικός εισαι…

Fitz

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Σάβ Φεβ 17, 2024 6:29 pm

Jer-aye-an Grant, λες και παίζει και ο Jerami ας πούμε και πρέπει να λενε και το (λάθος) μικρό του μήπως και το μπερδέψουμε.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Σάβ Φεβ 17, 2024 6:33 pm

belalik έγραψε:
Σάβ Φεβ 17, 2024 6:27 pm
Εντυπωσιακό πάντως, και άξιο συγχαρητηρίων, το γεγονός πως ο Άρης, με συνολικό μπάτζετ όσο αμείβεται ένας αναπληρωματικός του ΟΣΦΠ/ΠΑΟ, καταφέρνει να παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Παίζει σωστά σαν ομάδα του λείπει ένας ακόμα πιο ποιοτικός παίκτης στην περιφέρεια κ ένας πιο ποιοτικός ψηλός όμως …

Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions:

Σάβ Φεβ 17, 2024 6:38 pm

πολυ ξυλο ο αρης μα πολυ ξυλο.

Μπραβο στον τολιοπουλο , μου βαζει τα γυαλια

Δυο βασικα κανει ο σλουκας και γυραει η μπαλα στην επιθεση , ειναι απιστευτο..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδας”