Αν θυμηθούμε πως ήταν το κύπελλο λίγα χρόνια πίσω όπου γινόταν ένας τελικός χωρίς καθόλου κόσμο ή ακόμα χειρότερα με 500-1000 ορκ από την κάθε πλευρά σε απέναντι πέταλα,αστυνομία ενδιάμεσα και τα ορκ να κάνουν ανταλλαγή ιπτάμενων αντικειμένων με την αστυνομία και μεταξύ τους είναι πολύ καλύτερο το τωρινό.
Θέλει κάποιες βελτιώσεις που ελπίζω να γίνουν σταδιακά.
Μια εύκολη βελτίωση είναι στο αγωνιστικό, να βγαίνουν τα ζευγάρια με κλήρωση αντι να εξασφαλίζεις ότι Παναθηναικός-Ολυμπιακός μπορούν να βρεθούν μόνο στον τελικό.
Δίνεις κάποιο κίνητρο στις άλλες ομάδες να βρεθούν στον τελικό και αυξάνεις πολύ τις πιθανότητες έκπληξης.
Αν Άρης ή Προμηθέας έκαναν την έκπληξη και κέρδιζαν στον ημιτελικό δεν υπήρχε περίπτωση να την ξανακάνουν μέσα σε 1-2 μέρες να κερδίσουν και στον τελικό.
Στο οργανωτικό θα πρέπει κάποια στιγμή να φύγουμε από το να είναι ντε και καλά σε νησί αλλά με όσα έγιναν φέτος από θέμα οπαδικής βίας λογικό να το φοβήθηκαν. Ίσως για του χρόνου να μείνει σε νησί αλλά με πιο χαλαρά κριτήρια αγοράς εισιτηρίων, να επιτρέπονται διακριτικά ομάδων κλπ και να δοθούν ίσως κάποια κίνητρα ώστε να έχει περισσότερο κόσμο το γήπεδο και στα άλλα παιχνίδια πέραν του τελικού.