2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Ταιλερ Εννις θεωρω πως αποτελεί μια πολύ καλη περίπτωση για εμάς. Συνδυάζει σκορ με δημιουργια οπως το θελουμε , φετος εβγαλε και όλη τη χρονιά στη gleague όντας υγιής, δεν νομίζω να θελουμε κάτι παραπάνω...
Τον ειχε επιλέξει ο Ζοτς κι αυτό μόνο τυχαίο δεν ειναι , ενω τωρα τον κοιτάει εντονα κι ο Σφαιροπουλος που όμως κοιτούσε και τον Μπραουκ λιγο καιρο πριν αλλα δεν το προχωρησε.
Εννις και Βεστερμαν (ή Λο) θα ταν μια καλη σύνθεση στο 《1》. Δεν νομίζω πως θα ζητήσει πάνω απο 600χιλ ο Ταιλερ..
Τον ειχε επιλέξει ο Ζοτς κι αυτό μόνο τυχαίο δεν ειναι , ενω τωρα τον κοιτάει εντονα κι ο Σφαιροπουλος που όμως κοιτούσε και τον Μπραουκ λιγο καιρο πριν αλλα δεν το προχωρησε.
Εννις και Βεστερμαν (ή Λο) θα ταν μια καλη σύνθεση στο 《1》. Δεν νομίζω πως θα ζητήσει πάνω απο 600χιλ ο Ταιλερ..
0
- portokalopita13
- Reactions: 175
- Προειδοποιήσεις:
0
φιλε @τζονιπαο
δεν εχω πειστει για Ενις οτι εχει επανελθει καλα !
gleague φετος την εβγαλε και σκεψου οτι ο Ματζετ εκει ειχε 3 ασιστ παραπανω κατα μ.ο και καπου +10 % στο τριποντο (ο Ενις μονο 32 % )με την δυναμικοτητα της λιγκας γνωστη..!
οτι θα εβγαινε πλ οικονομικος ειναι σιγουρο.σκεψου οτι εχει απλο συμβολαιο με την θυγατρικη των ραπτορς,ενω εγινε αρχες της σεζον αμεσως waived απο Ραπτορς.πολυ λιγα λεφτα παιρνουν σε αυτες τις θυγατρικες,αν δεν εχουν two way! οποτε και τα 600 που λες παρα πολλα ειναι ! σιγουρα κατω απο 500
δεν εχω πειστει για Ενις οτι εχει επανελθει καλα !
gleague φετος την εβγαλε και σκεψου οτι ο Ματζετ εκει ειχε 3 ασιστ παραπανω κατα μ.ο και καπου +10 % στο τριποντο (ο Ενις μονο 32 % )με την δυναμικοτητα της λιγκας γνωστη..!
οτι θα εβγαινε πλ οικονομικος ειναι σιγουρο.σκεψου οτι εχει απλο συμβολαιο με την θυγατρικη των ραπτορς,ενω εγινε αρχες της σεζον αμεσως waived απο Ραπτορς.πολυ λιγα λεφτα παιρνουν σε αυτες τις θυγατρικες,αν δεν εχουν two way! οποτε και τα 600 που λες παρα πολλα ειναι ! σιγουρα κατω απο 500
0
- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
H ενδεχόμενη μεταγραφή Γουίτινγκτον μ' αρέσει πάρα πολύ. Μαζί με Χάρισον οι 2 παίχτες που ζαχάρωνα από Γαλατά πέρυσι. ΟΚ το Χάρισον τον ήθελα ακόμα περισσότερο αλλά τι να κάνεις; Λογικά θα πάρει και λεπτά στο 3 πίσω από Παπαπέτρου, ακολουθώντας το μοντέλο που ακούστηκε πως ήθελε να στήσει ο Βόβορας με τον Ντεσόν
Μια 5άδα του στυλ Γουίτινγκτον (4/3) - Μπέντιλ (4) - Μήτογλου (4/5) - ΜΑΠ σωστός (5) - Παπαγιάννης (5) μου φαντάζει μιά χαρά. Όχι μόνο για τα δεδομένα τα φετινά αλλά και προηγούμενων χρόνων. Θεωρώ πως οι 3 που συνεχίζουν από πέρυσι θα είναι σαφώς καλύτεροι φέτος. Δεν ξέρω σε πόσο μεγάλο βαθμό πάντως κάποια βήματα παραπάνω θα τα κάνουν. Οι 2 προσθήκες επίσης δείχνουν πολύ ορθολογικές. Είναι μια φροντ λάιν επαρκώς αθλητική, καλή αμυντικά, καλή στο ριμπάουντ, με σουτ, με πικ ν ρολ και με ένα σχετικό ποστ παιχνίδι. Μακάρι.
Εννοείται πως υπάρχει το ρίσκο να μη βγει τίποτα καλό μιας και κανείς δεν είναι στάνταρ αξίας αλλά η προοπτική υπάρχει.
Όσον αφορά το Λο. ΟΚ. Για δεύτερος δεν θα τα χαλάσουμε αλλά εμένα δεν με ψήνει. Μετρίως μέτριος σε όλα. Έχει πες ένα καλό σουτ αλλά δεν είναι ότι ματώνει και τα διχτάκια. Λίγες προσπάθιες. Λίγα πράγματα. Τουλάχιστον έχει εμπειρία Ευρολίγκας και κρατάει τη μετριότητά του σταθερή. Δεν είναι του βάθους (ούτε του ύψους) παίχτης.
Μια 5άδα του στυλ Γουίτινγκτον (4/3) - Μπέντιλ (4) - Μήτογλου (4/5) - ΜΑΠ σωστός (5) - Παπαγιάννης (5) μου φαντάζει μιά χαρά. Όχι μόνο για τα δεδομένα τα φετινά αλλά και προηγούμενων χρόνων. Θεωρώ πως οι 3 που συνεχίζουν από πέρυσι θα είναι σαφώς καλύτεροι φέτος. Δεν ξέρω σε πόσο μεγάλο βαθμό πάντως κάποια βήματα παραπάνω θα τα κάνουν. Οι 2 προσθήκες επίσης δείχνουν πολύ ορθολογικές. Είναι μια φροντ λάιν επαρκώς αθλητική, καλή αμυντικά, καλή στο ριμπάουντ, με σουτ, με πικ ν ρολ και με ένα σχετικό ποστ παιχνίδι. Μακάρι.
Εννοείται πως υπάρχει το ρίσκο να μη βγει τίποτα καλό μιας και κανείς δεν είναι στάνταρ αξίας αλλά η προοπτική υπάρχει.
Όσον αφορά το Λο. ΟΚ. Για δεύτερος δεν θα τα χαλάσουμε αλλά εμένα δεν με ψήνει. Μετρίως μέτριος σε όλα. Έχει πες ένα καλό σουτ αλλά δεν είναι ότι ματώνει και τα διχτάκια. Λίγες προσπάθιες. Λίγα πράγματα. Τουλάχιστον έχει εμπειρία Ευρολίγκας και κρατάει τη μετριότητά του σταθερή. Δεν είναι του βάθους (ούτε του ύψους) παίχτης.
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ποσο δυσκολο θα ηταν να συμβεί αυτό?
Καλαθης(1,5) , Λο(450) , Αθηναιου(100)
Φοστερ(300) , Μποχω(150)
Παπαπετρου(800) , Γκριγκονις(600)
Γουιτιγκτον(500) , Μητογλου(500) , Μπεντιλ(200)
Παπαγιαννης(500) , Ματιαγκ(400)
6 εκατ μας κανει αν δεν με απατούν τα μαθηματικά μου , όχι και πολλά παραπάνω από τα ροστερ των 5,5 εκ που βγάζουμε τοσο καιρο. Επίσης με Μητσο και Φραγκι στο τιμόνι ισως γυρίσει ο τροχος και με Νικ..
Ροστεραρα θα ταν ρε φιλε , κρίμα.
Καλαθης(1,5) , Λο(450) , Αθηναιου(100)
Φοστερ(300) , Μποχω(150)
Παπαπετρου(800) , Γκριγκονις(600)
Γουιτιγκτον(500) , Μητογλου(500) , Μπεντιλ(200)
Παπαγιαννης(500) , Ματιαγκ(400)
6 εκατ μας κανει αν δεν με απατούν τα μαθηματικά μου , όχι και πολλά παραπάνω από τα ροστερ των 5,5 εκ που βγάζουμε τοσο καιρο. Επίσης με Μητσο και Φραγκι στο τιμόνι ισως γυρίσει ο τροχος και με Νικ..
Ροστεραρα θα ταν ρε φιλε , κρίμα.
0
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
ροστερ χωρις Παππα!με εξοικονομιση 3-4 κατοσταρικων
:
Παπαγιαννης,Μαθιανγκ,Καββαδας
Γουιτινγκτον(pf-sf),Μητογλου,Μπεντιλ
Παπαπετρου,Κασελακης
Φοστερ,ΤζαρελΕντι(sg-sf),Μποχωριδης
Γιοβιτς,Λο,Καλαιτζακης
*ευρωλιγκα η αλλαγη Παπαπετρου θα μπορουν να ειναι εναλλαξ οι Τζαρελ Εντι & ΓΟυιτινγκτον!
*ο Τζαρελ Εντι στο 2 δινει εξτρα πλεονεκτημα για ψηλα σχηματα

Παπαπετρου,Κασελακης
Γιοβιτς,Λο,Καλαιτζακης
*ευρωλιγκα η αλλαγη Παπαπετρου θα μπορουν να ειναι εναλλαξ οι Τζαρελ Εντι & ΓΟυιτινγκτον!
0
Ωραίο είναι φίλε και προσιτό νομίζω στα καινούργια δεδομένα, σε εξασφαλίζει και στο 2 με Έντι- ίσως ο Καββαδάς δεν χρειάζεται και τόσο. Έχεις Μπέντιλ, Μήτογλου για συμπληρωματικά 5αρια.portokalopita13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 11:29 amροστερ χωρις Παππα!με εξοικονομιση 3-4 κατοσταρικων:
Παπαπετρου,Κασελακης
Γιοβιτς,Λο,Καλαιτζακης
Ρόστερ χωρίς Παππά η ρόστερ με 10λεπτο Παππά δε θα υπάρξει.portokalopita13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 11:29 amροστερ χωρις Παππα!με εξοικονομιση 3-4 κατοσταρικων:
Παπαπετρου,Κασελακης
Γιοβιτς,Λο,Καλαιτζακης
Ο Παππάς θα είναι ο βασικός σούτινγκ γκαρντ ειδικά μέχρι να εγκατασταθεί στο τοπ επίπεδο Ευρωλίγκας (αν φυσικά συμβεί αυτό) ο Φοστερ
1
1

- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
- pan24
- Reactions: 2430
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το θέμα είναι, θα παίζει με τη θηλιά στο λαιμό αν παίζει πολύ ο Παππάς ή αν δεν παίζει πολύ;portokalopita13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 11:44 amναι οκ!αν ο Βοβορας εχει αποφασισει να παιζει με την θηλια στον λαιμο ,τοτε ας προοριζει Παππα για βασικουρα.στο μεταξυ εδω προτασεις για ροστερ νομιζω εχουμε το περιθωριο να φτιαχνουμε και ροστερ που δεν θα διακατεχονται απο τετοιες αυτοκτονικες τασεις
Εκεί θα φανεί κιόλας κατά πόσο έχει κάνει στην άκρη ο ΔΓ, δεν είναι πολύ μακριά οι εποχές που στις ήττες έφταιγε ο προπονητής επειδή δεν έβαζε τον Παππά να παίζει.
Πολύ ωραίο το ρόστερ σου πιο πάνω αν και δεν θεωρώ ότι ο Καββαδάς χρειάζεται, στο κάτω κάτω αν θέλουμε κάτι τέτοιο ας κρατήσουμε με 100-150 χιλιάδες τον Βουγιούκα.
Επίσης από τη στιγμή που ο Σβέντ ανανέωσε με Χίμκι δε νομίζω να αφήσουν ελεύθερο τον Γιόβιτς.
Ο Γιόβιτς της τελευταίας διετίας που σουτάρει με 40%+ τρίποντο είναι το ιδανικό συμπλήρωμα δίπλα σε κάποιον σαν τον Σβεντ
Τον καλύπτει αμυντικά, βάζει τα στατικά σουτ όταν βρεθεί ελεύθερος επειδή η άμυνα έκλεισε στον Ρώσο, δεν ζητάει πολλές μπάλες, βλέπει την πάσα και στο τσακίρ κέφι κάνει και καμιά μπούκα
Αν δεν μπορούμε κάποιον pass first επιπέδου Γιόβιτς και πάνω για το 1 χρειαζόμαστε σκόρερ οπωσδήποτε.
Αλλιώς η ομάδα για να βρει σκορ θα βασίζεται στο καλό σενάριο σε 2 πρωτοεμφανιζόμενους στην Ευρωλίγκα για να βρει σκορ, στο κακό που δεν καταφερνουμε Γουίτινγκτον και πάμε με Ουάιτ θα βασιζόμαστε μόνο στον Φόστερ
0
βρισκω υπερβολική τη λέξη αυτοκτονικές.portokalopita13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 11:44 amναι οκ!αν ο Βοβορας εχει αποφασισει να παιζει με την θηλια στον λαιμο ,τοτε ας προοριζει Παππα για βασικουρα.στο μεταξυ εδω προτασεις για ροστερ νομιζω εχουμε το περιθωριο να φτιαχνουμε και ροστερ που δεν θα διακατεχονται απο τετοιες αυτοκτονικες τασεις
Ο Παππάς της σοβαρής βερσιον είναι ανώτερος απο κάθε λεγεωνάριο. Κατανοώ απόλυτα τη δυσπιστία πλέον ωστοσο δε νομιζω οτι χρειαζεται καποιο θαυμα για να παιξει μπασκετ.
Μια σοβαρη κουβεντα, ενα πλάνο της προκοπης και εμπιστοσυνη.
Εχει ψωμια ακομη . Ουσιαστικα παιζει μονος του στη θεση 2 πλεον. Αν δεν ανταποκριθει ουτε και φετος τι να πω.
1
1

-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν υπαρχει λογος να φυγει ο παππας. απο την στιγμη που δεν θα εχουμε μεγαλα συμβολαια σε ξενους και καποιοι σιγουρα δεν θα μας βγουν, τοτε πρεπει να εχουμε και καποιους ελληνες. και στα γκαρντ δεν εχουμε κανεναν! πρεπει να μεινει αλλα με 300 χιλ και οχι 400 και ταυτοχρονα να μην αποκτηθουν κασελ-ιαν-μποχω κλπ. δεν εχει νοημα γιατι δεν θα βοηθησουν. ας μεινουν αθηναιου-καλαιτζακης για 5ο-6ο γκαρντ ή να παει δανεικος ο καλαιτζακης και να ερθει μονο με 100 χιλ ο μποχω, αλλιως οχι.
ο λο μου αρεσει σαν παικτης για 2ος ασσος. βεβαια να πω την αληθεια δεν θα μας ανεβασει επιπεδο, αλλα σιγουρα θα ειναι σταθερος παρα πολυ. αναλογα και με το τι βασικο ασσο θα αποκτησουμε θα εξαρτηθει αν θα ειναι καλος ή οχι στο ροστερ μας. βεβαια μου εχει κολλησει οτι θα ηταν καλυτερα να παιρναμε τον αλογο τον αλεξ χαμιλτον, που μου φαινεται οτι εχει και τεραστια προοπτικη! ειναι ενας πιο αθλητικος χακετ, ενω ειναι και τρομερος slasher.
ας πουμε χερμανσον-χαμιλτον μου αρεσει πολυ περισσοτερο σαν διδυμο στον ασσο απο οτι το γιοβιτς-λο. και φυσικα πολυ πιο φθηνο το πρωτο και με πολυ μεγαλυτερη προοπτικη απο το νεροβραστο διδυμο των γιοβιτς-λο!
ο λο μου αρεσει σαν παικτης για 2ος ασσος. βεβαια να πω την αληθεια δεν θα μας ανεβασει επιπεδο, αλλα σιγουρα θα ειναι σταθερος παρα πολυ. αναλογα και με το τι βασικο ασσο θα αποκτησουμε θα εξαρτηθει αν θα ειναι καλος ή οχι στο ροστερ μας. βεβαια μου εχει κολλησει οτι θα ηταν καλυτερα να παιρναμε τον αλογο τον αλεξ χαμιλτον, που μου φαινεται οτι εχει και τεραστια προοπτικη! ειναι ενας πιο αθλητικος χακετ, ενω ειναι και τρομερος slasher.
ας πουμε χερμανσον-χαμιλτον μου αρεσει πολυ περισσοτερο σαν διδυμο στον ασσο απο οτι το γιοβιτς-λο. και φυσικα πολυ πιο φθηνο το πρωτο και με πολυ μεγαλυτερη προοπτικη απο το νεροβραστο διδυμο των γιοβιτς-λο!
0
- portokalopita13
- Προειδοποιήσεις:
0
- pan24
- Reactions: 2430
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Παππάς πέραν της σοβαρότητας που του λείπει πρακτικά έχει κάπου 1,5 χρόνο να παίξει μπάσκετ λόγω χιαστών και προέρχεται από δεύτερη ρήξη χιαστών. Ελάχιστοι παίκτες καταφέρνουν να επιστρέψουν όπως ήταν μετά από 2 χιαστούς και ο Παππάς δεν ήταν κανένας τρομερός σουτέρ-οργανωτής κλπ να πεις ας χάσει λίγο σε αθλητικότητα δεν πειράζει έχει τα υπόλοιπα.titsokk έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 12:01 pmβρισκω υπερβολική τη λέξη αυτοκτονικές.portokalopita13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 11:44 am
ναι οκ!αν ο Βοβορας εχει αποφασισει να παιζει με την θηλια στον λαιμο ,τοτε ας προοριζει Παππα για βασικουρα.στο μεταξυ εδω προτασεις για ροστερ νομιζω εχουμε το περιθωριο να φτιαχνουμε και ροστερ που δεν θα διακατεχονται απο τετοιες αυτοκτονικες τασεις
Ο Παππάς της σοβαρής βερσιον είναι ανώτερος απο κάθε λεγεωνάριο. Κατανοώ απόλυτα τη δυσπιστία πλέον ωστοσο δε νομιζω οτι χρειαζεται καποιο θαυμα για να παιξει μπασκετ.
Μια σοβαρη κουβεντα, ενα πλάνο της προκοπης και εμπιστοσυνη.
Εχει ψωμια ακομη . Ουσιαστικα παιζει μονος του στη θεση 2 πλεον. Αν δεν ανταποκριθει ουτε και φετος τι να πω.
Το μόνο που είχε σε αρκετά καλό επίπεδο ήταν η έκρηξη στο πρώτο βήμα που του επέτρεπε να πηγαίνει προς τα μέσα.
Αυτό είναι που χάνεται κυρίως μετά από χιαστό
0