Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Το αποχαιρετιστηριο του Μανου Παπαδοπουλου...Respect...A μην ξεχασω να προλαβω παλι τους πιθανον εξανισταμενους...Οσα λεει για τον Δημητρη Γιαννακοπουλο ειναι για τους τυπους λογω οτι φευγει και θελει ν αφησει καλες εντυπωσεις...ε ναι τι αλλο..ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ λεμε..
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... nathinaiko

1
1

“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στα ελληνικά λοιπόν του λέει "εσείς θα εξηγήσετε στον κόσμο;" και η απάντηση που πήρε ήταν από την πόρτα σου περνώ και μαγειρεύεις ψάρια.''To πρόβλημά του δεν είναι το μπάτζετ, το εξηγεί και στο ηχητικό. '' ...ΑΥΤΟ εξηγει στο ηχητικο??...Στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ειναι αδερφε...
Και πολύ καλά τους έλεγε, 7 χρόνια έκατσε. Από κει και πέρα, έβγαλε όλη τη χρονιά με ομάδα απλήρωτη (ενδεχομένως να είναι κι ο ίδιος) και δεν είπε κιχ. Τι άλλο θες να κάνει αν δεν τον έπεισαν; Να κάτσει άλλα 7;.εδω εφυγε απο τη Φενερ που του δωσε 200 σε ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ..ειναι επειδη κι εκει τους ελεγε ''οικογενεια''.....
Ούτε ο Μπέος, ούετ ο Κόκκαλης. Ούτε για την επίθεση στην Πανόρμου θα καταδικαστεί, στα δικαστήρια με το Σπανούλη δεν πήγε λόγω ασθένειας αλλά ήταν σε συναυλία στο Βερολίνο, για τους τρμαπούκους στα αποδυτήρια τιμωρήθηκε, για τα "Φούφη θα έρθω σπίτι σου το βράδυ με άλλους πες στη γυναίκα σου να περιμένει" δεν τιμωρήθηκε (εντάξει, τιμωρήθηκε ...3 μήνες αποκλεισμού από το γήπεδο... καλοκαιρινούς, που είναι τα γήπεδα κλειστά). Αθώος, περιστερά, άμεμπτος.Κι εγω μπορει να εχω κατηγορηθει ειδικα αν ειμαι δημοσιο προσωπο οτι ειμαι ο διαδοχος του ..Εσκομπαρ στα καρτελ...Καταδικαστηκε για κατι???...
Την οποία κληρονόμησε ως κραταιά εταιρείας, επειδή γεννήθηκε. Και την οποία έχει πολύ λιγότερο κραταιά. Με κέρδη πια κάτω από 5εκ και πτώση 40% και πέρυσι, φαντάσου να μην την είχε κληρονομήσει και κραταιά. Οι δε άλλες εταιρείες του ομίλου dpg είναι από ελλειμματικές ως παραπαίουσες. Αν το επιχείρημά σου είναι ότι είναι ταλαντούχος επειχειρηματίας, δε νομίζω ότι στέκει. Κατάφερε όμως και γεννήθηκε. Είναι κι αυτό ένα κατόρθωμα.Ειναι προεδρος και ιδιοκτητης μιας απ τις μεγαλυτερες εταιρειες με κερδη εκατομμυριων???..
Ειναι αποδεκτος σε οποιοδηποτε κοινωνικο κυκλο και τζετ σετ χωρις κανενα αποκλεισμο
Όχι. Όπου είναι δεκτός είναι επειδή γεννήθηκε, κατά τα λοιπά θεωρείται ένα μη ισορροπημένο άτομο με παρεκκλίνουσες συμπεριφορές, lopiniκούς φίλους και συχνάζω νε Νέστορες κραδαίνοντας κιλωτάκια.
Είπαμε, γεννήθηκε. Γεννήθηκε πλούσιος για την ακρίβεια.εκτος απο καποια ενωση ψητοπωλειων/σουβλατζιδικων?? Ε μαλλον κατι καταφερνει κι ο ιδιος....
Απολαβές είχε και στο Νοτυμπάι, βάσει σύμβασης. Η οποία μάλιστα δεν είναι ασύμβατη με την ιδιότητά του ως προπονητής, κάθε άλλο.Επαγγελματικη υποχρεωση ειχε ΜΟΝΟ σ αυτον που ειχε υπαλληλικη σχεση και απολαβες...
Αν είσαι γιατρός σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο που έχει να σε πληρώσει μήνες, ψάχνεις να βρεις τον ιδιοκτήτη και τελικά σε βάζουν σε συνάντηση με τον "ισιότροπο κι όχι ιδιαίτερα νηφάλιο γιο του" που σε μαγνητοσκοπεί και ταυτόχρονα έχεις δεσμευθεί ότι θα πας σε ιατρικό συνέδριο ναι, πας.Αμα εγω εχω προβλημα στη δουλεια μου θα τ αφησω να την διαλυσει για να παω σε σεμιναριο κηπουρικης????
Ας συνεχίσει να πληρώνει το Σάλε προς το παρόν....Και αν ηταν κανενας αλλος ο ΔΓ θα του χε ετοιμο το πασαπορτι οπως στον Τζορτζεβιτς...Απο το αεροδρομιο του Ελληνικου στην επιστροφη....
Σε πιάνω αδιάβαστο για μερακλή! Τζαμαϊκάνικο είναι το Captain Morgan, στο ηρωικό νησί διαθέτουμε Habana Club, Santiago, Caney και Cubay. Αν κι εγώ τη βγάζω με ταπεινά Aldabo..Εκτος αν εχεις εκει στην Κουβα ηδη πιει 2 μπουκαλια Captain Morgan!!!
Ναι, συνεχώς και ασταμάτητα. Η διοίκηση δε φταίει ποτέ για τίποτε. Απλά βγάζει στα μανταλάκια τους παίκτες "πετάξτες τις φανέλες", τους προπονητές "Αργύρη βρες πλάνο", άλλους προπινητές "είχε ταβάνι ο ΠΑσκουάλ", "ο Τζόρτζεβθτς δε φοράει παντελόνια", τους παίκτες που δε δέχονται να υπογράψουν "θα με βρείτε μπροστά σας σε κάθε εκδοχή της ζωής σας", με τους διαιτητές, την Ευρωλίγκα, τους αφούς, την κυβέρνηση που δε συλλαμβάνει το Σπανούλη, τους οργανωμένους, τους επιχειρηματίε ςπου δε βάζουν λεφτά για να κάνει εμπορικά αυτός, με ποιον δεν τα έβαλε; Πάντα φταίνε οι άλλοι. Η μόνη αυτοκριτική που θυμάμαι είναι κάτι που είπε μια φορά για τον Αργύρη και δε θυμάμαι αν μετανόησε και για την κοτσάνα της ελληνιποίησης με το Χαραλαμπόπουλος αρχηγό που θα παίρναμε Ευρωλίγκα... πρόπερσι..Απο το 2012 που παλευει μονος του εχει κατηγορησει τους παντες τι να λεμε τωρα...
Ο Πιτίνο δεν έβρισκε δουλειά ούτε στη g-league, ο ΠΑσκουάλ ήταν χρόνια άνεργος κι είχε εργαστεί σε ένα σύλλογο. "Πάνω" ράφι ήταν προπονητές που έπαιρναν ή διεκδικούσαν Ευρωλίγκες. Τώρα ο Πιτίνο από το πάνω ράφι... Διάβασα τη συνέντευξη του ανθρώπου που έκανε το σκάουτινγκ επί Πιτίνο κι ήταν ακόμη χειρότερα κι από αυτά που υποθέταμε εδώ μέσα. Μάλλον του άρεσε η προφορά Τόνι Μοντάνα που είχε ο Ρίκουλας, αλλιώς δεν εξηγείται η πρόσληψη.Αφου δεν μπορεσε να φερει τον Φιλ Τζακσον αλλα τον Πιτινο και τον Πασκουαλ μιλαμε για καταντια....Ειναι να γελαει κανεις που λεγε κι ο Φιλιππας.....
Φίλε όποιος ανέχεται τέτοιο αφεντικό ήρωας είναι..Δεν υπαρχουν ''ηρωες΄'' στον επαγγελματικ αθλητισμο που να ''ανεχονται'' και αλλα γλαφυρα....
3
3

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θεωρούσε ότι έχει να κάνει με σοβαρή διοίκηση κι όχι με παρτσακλό ναι, θα το έκανε. Το έκανε το 2004, το έκανε και το 2005 με πολύ χαμηλό μπάτζετ.Το πρόβλημα του δεν νομίζω ότι είναι τι θα πούμε στον κόσμο.Δηλαδή θεωρείς οτι αν του έλεγε οτι θα βγώ και θα πώ οτι του χρόνου δεν θα έχουμε μεγάλο μπάτζετ,μην περιμένετε πολλά,πάμε για ό,τι καλύτερο μπορέσουμε,ο Ζοτς θα ήταν οκ και θα έμενε?
Ναι, προσπάθεια κάνεις με σοβαρούς ανθρώπους. Να είσαι κι απλήρωτος, να κάνει ομάδα με σαπάκια, να μην είναι ξεκάθαρο στον κόσμο ότι ο στόχος είναι η οκτάδα και αν και να έχεις και για διοίκηση το μαύρο πρόβατο της ΚΑΕ, ε είναι λίγο too much. Τα γεγονότα τον διακιώνουν, η διοίκηση ΔΓ ήταν ό,τι πιο ασόβαρο έχουμε δει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αυτού του επιπέδου.Αλλα και σε μια ομάδα που στα εχει δώσει όλα,μπορείς και να κάτσεις να στηρίξεις μια προσπάθεια
12 μύρια δεν είναι καθαροί μισθοί αλλά το συνολικό μπάτζετ, με 6 εκ έκανε ομαδα ο Πεδουλάκης εκείνη τη χρονιά. Γεγονότα είναι αυτά όχι υποθέσεις.Και το σαπάκια τύπου Κίτσεν...Καλό το να δημιουργούμε εντυπώσεις αλλά με τα 12 μυρια που του εδινε μπατζετ,δεν νομίζω οτι παίρνεις παίκτες τύπου Κίτσεν
Ναι, που τραυματίστηκε ο Ούκιτς και πήγαμε με τον κανέναν όλη τη σαιζόν.Και του λέει οτι απο την μεθεπόμενη χρονιά το μπάτζετ θα μπορεί να ανέβει
Δε διαφωνούμε εδώ αγαπητέ. Όλα αυτά μαζί. Αυτό που λέω είναι ότι πιστεύω ότι αν είχε απέναντί του τον Παύλο, θα έμενε. Με το ΔΓ αδύνατον, ήδη γνώριζε το ποιόν του.Δεν ήθελε να μείνει και για το μπατζετ,και για το είχε στο μυαλό του οτι θα τσαλάκωνε τον μύθο που είχε χτίσει,μπορεί και επειδή δεν πίστευε πως θα λειτουργήσει καλά με τον dpg.
Εννοείς ότι όταν έγινε το ραντεβού ήταν εξοφλημένος ο Ζοτς; Δε νομίζω... Εγώ το πρώτο που θα έκανα αν ήταν να τον καλέσω για συζήτηση ήταν να τον εξοφλήσω ή να εγγυηθώ τουλάχιστον ότι θα τα πάρει. Για κάποιο λόγο αυτό το κομμάτι της συζήτησης βέβαια δεν το έβγαλε ο ΔΓ.Απλήρωτο τον Ζοτς δεν τον αφησε ο dpg,ποτε προλαβε να του χρωσταει οταν μολις εχει αναλαβει?
Γκαγκαλού και Ντελκ, κατά δήλωση Φράτζα.Ποιους παικτες φορτωσε μεχρι το 2012 εκτος πλανου ο dpg?
Ναι, δικές μου προσωπικές μαρτυρίες. Κάποτε έβαλα και φωτό στο φόρουμ κι έφαγα φάουλ.Για το οτι δεν εμφανιζοταν συχνα νηφαλιος εχεις καποια αποδειξη?
Αγνοώ τη δήλωση, αλλά δεν τον πλάκωσε επειδή ήταν γιος του Παύλου, αλλά επειδή ένα σκασμένο 17 χρονών μπήκε στα αποδυτήρια κι απειλούσε τους παίκτες που αποκλείστηκαν από τη Μιλάνο, δεν τους έφτανε ο αποκλεισμός έχουν και τον κάθε 17χρονο να κάνει τον Τόνι Μοντάνα από τα Lidl.Οσο για τις φαπες,νομιζω ο Ρατζα εχει δηλωσει πως δεν ηξερε οτι ειναι ο γιος του Παυλου αυτος.
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- manj13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Aπ οτι κατεληξα τελικα το προβλημα ειναι που γεννηθηκε ..πλουσιος!!....Μαλιστα ...Φιλε μου ας γεννιομασταν εμεις απο πλουσια ξερεις τι και θα παιρναμε εμεις τον Παναθηναικο...''Ατιμη κενωνια που αλλους τους ανεβαζεις κι αλλους τους ριχνεις στα ξενα χερια'' που λεγε κι η Μιτση Κωστανταρα!!!yorgos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 27, 2020 9:01 pmΣτα ελληνικά λοιπόν του λέει "εσείς θα εξηγήσετε στον κόσμο;" και η απάντηση που πήρε ήταν από την πόρτα σου περνώ και μαγειρεύεις ψάρια.''To πρόβλημά του δεν είναι το μπάτζετ, το εξηγεί και στο ηχητικό. '' ...ΑΥΤΟ εξηγει στο ηχητικο??...Στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ειναι αδερφε...
Και πολύ καλά τους έλεγε, 7 χρόνια έκατσε. Από κει και πέρα, έβγαλε όλη τη χρονιά με ομάδα απλήρωτη (ενδεχομένως να είναι κι ο ίδιος) και δεν είπε κιχ. Τι άλλο θες να κάνει αν δεν τον έπεισαν; Να κάτσει άλλα 7;.εδω εφυγε απο τη Φενερ που του δωσε 200 σε ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ..ειναι επειδη κι εκει τους ελεγε ''οικογενεια''.....
Ούτε ο Μπέος, ούετ ο Κόκκαλης. Ούτε για την επίθεση στην Πανόρμου θα καταδικαστεί, στα δικαστήρια με το Σπανούλη δεν πήγε λόγω ασθένειας αλλά ήταν σε συναυλία στο Βερολίνο, για τους τρμαπούκους στα αποδυτήρια τιμωρήθηκε, για τα "Φούφη θα έρθω σπίτι σου το βράδυ με άλλους πες στη γυναίκα σου να περιμένει" δεν τιμωρήθηκε (εντάξει, τιμωρήθηκε ...3 μήνες αποκλεισμού από το γήπεδο... καλοκαιρινούς, που είναι τα γήπεδα κλειστά). Αθώος, περιστερά, άμεμπτος.Κι εγω μπορει να εχω κατηγορηθει ειδικα αν ειμαι δημοσιο προσωπο οτι ειμαι ο διαδοχος του ..Εσκομπαρ στα καρτελ...Καταδικαστηκε για κατι???...Την οποία κληρονόμησε ως κραταιά εταιρείας, επειδή γεννήθηκε. Και την οποία έχει πολύ λιγότερο κραταιά. Με κέρδη πια κάτω από 5εκ και πτώση 40% και πέρυσι, φαντάσου να μην την είχε κληρονομήσει και κραταιά. Οι δε άλλες εταιρείες του ομίλου dpg είναι από ελλειμματικές ως παραπαίουσες. Αν το επιχείρημά σου είναι ότι είναι ταλαντούχος επειχειρηματίας, δε νομίζω ότι στέκει. Κατάφερε όμως και γεννήθηκε. Είναι κι αυτό ένα κατόρθωμα.Ειναι προεδρος και ιδιοκτητης μιας απ τις μεγαλυτερες εταιρειες με κερδη εκατομμυριων???..
Ειναι αποδεκτος σε οποιοδηποτε κοινωνικο κυκλο και τζετ σετ χωρις κανενα αποκλεισμο
Όχι. Όπου είναι δεκτός είναι επειδή γεννήθηκε, κατά τα λοιπά θεωρείται ένα μη ισορροπημένο άτομο με παρεκκλίνουσες συμπεριφορές, lopiniκούς φίλους και συχνάζω νε Νέστορες κραδαίνοντας κιλωτάκια.
Είπαμε, γεννήθηκε. Γεννήθηκε πλούσιος για την ακρίβεια.εκτος απο καποια ενωση ψητοπωλειων/σουβλατζιδικων?? Ε μαλλον κατι καταφερνει κι ο ιδιος....
Απολαβές είχε και στο Νοτυμπάι, βάσει σύμβασης. Η οποία μάλιστα δεν είναι ασύμβατη με την ιδιότητά του ως προπονητής, κάθε άλλο.Επαγγελματικη υποχρεωση ειχε ΜΟΝΟ σ αυτον που ειχε υπαλληλικη σχεση και απολαβες...Αν είσαι γιατρός σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο που έχει να σε πληρώσει μήνες, ψάχνεις να βρεις τον ιδιοκτήτη και τελικά σε βάζουν σε συνάντηση με τον "ισιότροπο κι όχι ιδιαίτερα νηφάλιο γιο του" που σε μαγνητοσκοπεί και ταυτόχρονα έχεις δεσμευθεί ότι θα πας σε ιατρικό συνέδριο ναι, πας.Αμα εγω εχω προβλημα στη δουλεια μου θα τ αφησω να την διαλυσει για να παω σε σεμιναριο κηπουρικης????Ας συνεχίσει να πληρώνει το Σάλε προς το παρόν....Και αν ηταν κανενας αλλος ο ΔΓ θα του χε ετοιμο το πασαπορτι οπως στον Τζορτζεβιτς...Απο το αεροδρομιο του Ελληνικου στην επιστροφη....
Σε πιάνω αδιάβαστο για μερακλή! Τζαμαϊκάνικο είναι το Captain Morgan, στο ηρωικό νησί διαθέτουμε Habana Club, Santiago, Caney και Cubay. Αν κι εγώ τη βγάζω με ταπεινά Aldabo..Εκτος αν εχεις εκει στην Κουβα ηδη πιει 2 μπουκαλια Captain Morgan!!!
Ναι, συνεχώς και ασταμάτητα. Η διοίκηση δε φταίει ποτέ για τίποτε. Απλά βγάζει στα μανταλάκια τους παίκτες "πετάξτες τις φανέλες", τους προπονητές "Αργύρη βρες πλάνο", άλλους προπινητές "είχε ταβάνι ο ΠΑσκουάλ", "ο Τζόρτζεβθτς δε φοράει παντελόνια", τους παίκτες που δε δέχονται να υπογράψουν "θα με βρείτε μπροστά σας σε κάθε εκδοχή της ζωής σας", με τους διαιτητές, την Ευρωλίγκα, τους αφούς, την κυβέρνηση που δε συλλαμβάνει το Σπανούλη, τους οργανωμένους, τους επιχειρηματίε ςπου δε βάζουν λεφτά για να κάνει εμπορικά αυτός, με ποιον δεν τα έβαλε; Πάντα φταίνε οι άλλοι. Η μόνη αυτοκριτική που θυμάμαι είναι κάτι που είπε μια φορά για τον Αργύρη και δε θυμάμαι αν μετανόησε και για την κοτσάνα της ελληνιποίησης με το Χαραλαμπόπουλος αρχηγό που θα παίρναμε Ευρωλίγκα... πρόπερσι..Απο το 2012 που παλευει μονος του εχει κατηγορησει τους παντες τι να λεμε τωρα...
Ο Πιτίνο δεν έβρισκε δουλειά ούτε στη g-league, ο ΠΑσκουάλ ήταν χρόνια άνεργος κι είχε εργαστεί σε ένα σύλλογο. "Πάνω" ράφι ήταν προπονητές που έπαιρναν ή διεκδικούσαν Ευρωλίγκες. Τώρα ο Πιτίνο από το πάνω ράφι... Διάβασα τη συνέντευξη του ανθρώπου που έκανε το σκάουτινγκ επί Πιτίνο κι ήταν ακόμη χειρότερα κι από αυτά που υποθέταμε εδώ μέσα. Μάλλον του άρεσε η προφορά Τόνι Μοντάνα που είχε ο Ρίκουλας, αλλιώς δεν εξηγείται η πρόσληψη.Αφου δεν μπορεσε να φερει τον Φιλ Τζακσον αλλα τον Πιτινο και τον Πασκουαλ μιλαμε για καταντια....Ειναι να γελαει κανεις που λεγε κι ο Φιλιππας.....
Φίλε όποιος ανέχεται τέτοιο αφεντικό ήρωας είναι..Δεν υπαρχουν ''ηρωες΄'' στον επαγγελματικ αθλητισμο που να ''ανεχονται'' και αλλα γλαφυρα....

0
- ssoulliss
- Reactions: 4017
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θέλω να κάνω δύο επισημάνσεις, αν και μάλλον δεν έχουν καμμία σημασία τη σήμερον ημέρα.
Αρχικά ο Pascual απόλύθηκε από την Barca το καλοκαίρι του 2016 και προσελήφθει από τον Παναθηναϊκό λίγους μήνες μετά. Δεν ήταν χρόνια άνεργος. Μακροχρόνια ανενεργοί ήταν οι Ivanovic-Djordjevic.
Το δεύτερο έχει να κάνει με το σκηνικό με τον Ράτζα. Από ότι θυμάμαι έγινε το 1999 μετά από ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα που καθόρισε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. Επί Σούμποτιτς προπονητή. Ο Γιαννακόπουλος τα έβαλε με τον Σούμποτιτς και ο Ράτζα θύμωσε και έγιναν ομορφιές.

Αρχικά ο Pascual απόλύθηκε από την Barca το καλοκαίρι του 2016 και προσελήφθει από τον Παναθηναϊκό λίγους μήνες μετά. Δεν ήταν χρόνια άνεργος. Μακροχρόνια ανενεργοί ήταν οι Ivanovic-Djordjevic.
Το δεύτερο έχει να κάνει με το σκηνικό με τον Ράτζα. Από ότι θυμάμαι έγινε το 1999 μετά από ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα που καθόρισε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. Επί Σούμποτιτς προπονητή. Ο Γιαννακόπουλος τα έβαλε με τον Σούμποτιτς και ο Ράτζα θύμωσε και έγιναν ομορφιές.

0
- manj13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ακριβης και στα δυο...Οσο για το γνωστο περιστατικο ΔΓ /Ρατζα... ο ΔΓ μπορει να κανει και ως χομπυ πυγμαχια αλλα το γνωθι σεαυτον να μην τα βαλει μ ενα θηριο 2,11 νομιζω οτι το εχει.....Δεν υπολογισε απλα τη σχεση Σουμποτιτς/Ρατζα...ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 12:35 amΘέλω να κάνω δύο επισημάνσεις, αν και μάλλον δεν έχουν καμμία σημασία τη σήμερον ημέρα.![]()
Το δεύτερο έχει να κάνει με το σκηνικό με τον Ράτζα. Από ότι θυμάμαι έγινε το 1999 μετά από ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα που καθόρισε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. Επί Σούμποτιτς προπονητή. Ο Γιαννακόπουλος τα έβαλε με τον Σούμποτιτς και ο Ράτζα θύμωσε και έγιναν ομορφιές.![]()
0
το πραγματικά εντυπωσιακό της υπόθεσης με το Ράτζα είναι ότι υπήρξε εποχή που οι δημοσιογράφοι μπορούσαν να δημοσιεύσουν την ιστορία χωρίς να φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα/καριέρα.
επίσης, το αν ήταν απλήρωτος ο Ομπράντοβιτς όταν έφυγε από τον Παναθηναϊκό το απαντά ο ίδιος ο Δημήτρης
https://www.eurohoops.net/el/dribbling- ... %83%ce%b5/
τέλος, έχει καταδικαστεί και για αυτό :
https://fws.gr/eikosi-mines-fylakisi-st ... skindilia/
επίσης, το αν ήταν απλήρωτος ο Ομπράντοβιτς όταν έφυγε από τον Παναθηναϊκό το απαντά ο ίδιος ο Δημήτρης
https://www.eurohoops.net/el/dribbling- ... %83%ce%b5/
τέλος, έχει καταδικαστεί και για αυτό :
https://fws.gr/eikosi-mines-fylakisi-st ... skindilia/
Δεν έχει κάποιο νόημα να συνεχιστεί η συζήτηση αφού δεν προσπαθείς ούτε στο ελάχιστο να καταλάβεις.
Ας το πάμε βήμα βήμα μήπως γίνει πιο κατανοητό. Αρχικά, ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο τραγικό είναι από μόνο του να συγκρίνεις τον πρόεδρο μιας ομάδας με χουλιγκανς και να προσπαθείς να εξισώσεις τις πράξεις τους.
Έστω ότι η ενέργεια των Αγγελόπουλων είναι το ίδιο με τον ΔΓ να βρίζει τον Σπανούλη. Γιατί αυτό δίνει δίκιο στον ΔΓ;
Δεν καταλαβαίνει ότι η λογική του «Αφού κάνει λάθος ο γείτονας τότε μπορώ να κάνω και γω» είναι τραγική;
Τέλος γιατί επιμένεις να τον συγκρίνεις με Χούλιγκανς, Αγγελόπουλους κ.λπ; Σύγκρινε τη συμπεριφορά του ΔΓ με τη συμπεριφορά του Θανάση και του Παύλου, ή έστω με τη συμπεριφορά 100 άλλων προέδρων που υπάρχουν στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Το μόνο που κατάφερε με αυτό είναι να γίνει η ομάδα αντικείμενο σχολιασμού (αρνητικού προφανώς) και περίγελος της Ευρώπης.
Εκ του αποτελέσματος δεν ξέρουμε αν δικαιώθηκε γιατί δεν ξέρουμε προφανώς τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε αυτό το περιστατικό.
Αν πρέπει να πάρει κάποιος τα εύσημα για εκείνο το πρωτάθλημα αυτός είναι ο Πασκουάλ που κράτησε την ομάδα ενωμένη.
Προφανώς τέτοιον άνθρωπο δεν θα τον ήθελα όχι για πρόεδρο της ομάδας μου αλλά να μην υπάρχει καν στη κοινωνία που ζω, με την ευρύτερη έννοια.
Όπως είπε ο yorgos το μόνο του προσόν είναι ότι γεννήθηκε πλούσιος και γιός ενός φανταστικού ανθρώπου όπως ο Παύλος, γιατί κατα τα άλλα από που να αρχίσεις. Και μόνο που έχει σαν είδωλο έναν ανισσόροπο φανταστικό χαρακτήρα σαν τον Τόνυ Μοντάνα καταλαβαίνεις πολλά.
Λοιπόν, εδώ για να αθωώσεις τον ΔΓ τον συκγρίνεις αφενώς με τους τελειωμένους χούλιγκανς και αφαιτέρου με τους Αγγελόπουλους που δεν απέτρεψαν τους χούλιγκανς από το να ανεβάσουν το πανό.3)Για το περιστατικο ζητησε συγγνωμη πανω απο μια φορα...Και στον ιδιο το Σπανουλη και σε media...Αν ζητησουν συγνωμη κι αυτοι που εγραψαν σε ΠΑΝΟ στο ΣΕΦ να σαπισουν τα κοκκαλα του ΔΔ απο καρκινο και οι Αφοι κοιταγαν τ αστερια το ξανασυζηταμε
Ας το πάμε βήμα βήμα μήπως γίνει πιο κατανοητό. Αρχικά, ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο τραγικό είναι από μόνο του να συγκρίνεις τον πρόεδρο μιας ομάδας με χουλιγκανς και να προσπαθείς να εξισώσεις τις πράξεις τους.
Έστω ότι η ενέργεια των Αγγελόπουλων είναι το ίδιο με τον ΔΓ να βρίζει τον Σπανούλη. Γιατί αυτό δίνει δίκιο στον ΔΓ;
Δεν καταλαβαίνει ότι η λογική του «Αφού κάνει λάθος ο γείτονας τότε μπορώ να κάνω και γω» είναι τραγική;
Τέλος γιατί επιμένεις να τον συγκρίνεις με Χούλιγκανς, Αγγελόπουλους κ.λπ; Σύγκρινε τη συμπεριφορά του ΔΓ με τη συμπεριφορά του Θανάση και του Παύλου, ή έστω με τη συμπεριφορά 100 άλλων προέδρων που υπάρχουν στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Το βλέπω όπως σου είπα παραπάνω. Το λάθος του «γείτονα» δεν μου δίνει το δικαίωμα να κάνω λάθος και εγώ. Και όπως σου ξαναείπα, φαντάζεσαι κάποιον άλλον σοβαρό άνθρωπο να κάνει τα ίδια;4)Αφηνει στρινγκ σε παγκους κτλ...Κακο ισως αλλα μαλλον πολυ πιο ευθυμο απο το να απειλεισαι με ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ σε αγωνα Ευρωλιγκας πως το βλεπεις???
Που τα έχεις δει αυτά; Προφανώς και δεν φύγαν οι περισσότεροι λόγω χρημάτων αλλά 4 παίκτες αρνήθηκαν να γυρίσουν και πήραν αεροπορικά. Αμέσως, αν θυμάσαι καλά, άρχισαν να βγαίνουν φήμες για διακοπή συμβολαίων κ.λπ. μέχρι που προφανώς αντιλήφθηκε το κράξιμο που θα πέσει αν κάνει κάτι τέτοιο και ηρέμησε.1)Δεν σου κανει το αφεντικο ??...Φευγεις..Δεν ειδα να φυγει κανεις..Ειναι γλυκο το δολλαριο...Ομοιως κι ο Κερεχετα...Money talks ..A και δικαιωθηκε εκ του αποτελεσματος...Ο υπαλληλος που χαζευει του σφιγγεις τα λουρια..αλλιως συντομα το αφεντικο θα ναι κι αυτο υπαλληλος
Το μόνο που κατάφερε με αυτό είναι να γίνει η ομάδα αντικείμενο σχολιασμού (αρνητικού προφανώς) και περίγελος της Ευρώπης.
Εκ του αποτελέσματος δεν ξέρουμε αν δικαιώθηκε γιατί δεν ξέρουμε προφανώς τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε αυτό το περιστατικό.
Αν πρέπει να πάρει κάποιος τα εύσημα για εκείνο το πρωτάθλημα αυτός είναι ο Πασκουάλ που κράτησε την ομάδα ενωμένη.
Δεν είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεσαι, εν έτη 2020, πόσο τραγική εικόνα είναι αυτή ενός εκατομμυριούχου προέδρου να εισβάλλει σε σουβλατζίδικο και να το σπάει. Προφανώς ήταν η μέρα που ήθελε να παίξει scarface ή gta στην πραγματική ζωή.2) Σπαει σουβλατζιδικα...Ηρθε να σπασει το δικο σου φιλε?...το δικο μου??..Μπαα..μαλλον δεν εχει αχτι τς σουβλατζιδικα ..Αν τωρα αυτοι που τα εχουν πανε και φωναζουν στη μουρη του λοονταριου μαλλον τζογαρουν ασχημα...Αν ειναι σωστο και πρεπον??...Αν καποιος νομιζει οτι στο κοσμο του 2020 η αντιμετωπιση ειναι ιδια για ολους συγνωμη δεν μπορω να ονειροβατω...Αν τα βαλω με τον οποιοδηποτε ΔΓ και δεν το παρω αλλιως νωρις....
Προφανώς τέτοιον άνθρωπο δεν θα τον ήθελα όχι για πρόεδρο της ομάδας μου αλλά να μην υπάρχει καν στη κοινωνία που ζω, με την ευρύτερη έννοια.
Όπως είπε ο yorgos το μόνο του προσόν είναι ότι γεννήθηκε πλούσιος και γιός ενός φανταστικού ανθρώπου όπως ο Παύλος, γιατί κατα τα άλλα από που να αρχίσεις. Και μόνο που έχει σαν είδωλο έναν ανισσόροπο φανταστικό χαρακτήρα σαν τον Τόνυ Μοντάνα καταλαβαίνεις πολλά.
2
2

- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολυ ενδιαφέρουσα ανατροπή των γεγονότων με την ανακοίνωση Φράνκι και Μήτσου. Μου τσίγκλησε το συναίσθημα μπορώ να πω.
Μακάρι να ισχύει ότι δεν πρόκειται ν' ασχοληθεί με τίποτα άλλο πλέον ο ΝτιΠιΤζις αλλά δεν το νομίζω. Πρόσφατα διάβασα πως αιμοραγεί φόλοουερς. Με την παραπάνω κίνηση μπορεί να τους αύξησε. Καλή κίνηση.
Δεν ξέρω πως θ' ανταπεξέλθουν οι ζωντανοί μύθοι μας αλλά και κυματοθραύστες θα είναι και συσπείρωση θα φέρουν. Μακάρι να φέρουν και επιτυχίες.
Προσωπικά φτιάχτηκα (ειδικά αν δούμε και κανά Μποντιρόγκα στο πλάι). Απλά φοβάμαι πως ο ενθουσιασμός αυτός μπορεί να μην κρατήσει για πάρα πολύ αν δεν δείξει σημάδια ζωής η ομάδα. Σίγουρα κερδίσουμε χρόνο και κύρος (κάτι που μας έχει λείψει). Ας δείξει η ομάδα πως κάτι γίνεται και όλα καλά θα πάνε (κι ας είναι λίγο στενάχωρο να βλέπεις τόσο ταλέντο με πολιτικά και άσπρες τρίχες στην άκρη του πάγκου και όχι στο παρκέ)
Μακάρι να ισχύει ότι δεν πρόκειται ν' ασχοληθεί με τίποτα άλλο πλέον ο ΝτιΠιΤζις αλλά δεν το νομίζω. Πρόσφατα διάβασα πως αιμοραγεί φόλοουερς. Με την παραπάνω κίνηση μπορεί να τους αύξησε. Καλή κίνηση.
Δεν ξέρω πως θ' ανταπεξέλθουν οι ζωντανοί μύθοι μας αλλά και κυματοθραύστες θα είναι και συσπείρωση θα φέρουν. Μακάρι να φέρουν και επιτυχίες.
Προσωπικά φτιάχτηκα (ειδικά αν δούμε και κανά Μποντιρόγκα στο πλάι). Απλά φοβάμαι πως ο ενθουσιασμός αυτός μπορεί να μην κρατήσει για πάρα πολύ αν δεν δείξει σημάδια ζωής η ομάδα. Σίγουρα κερδίσουμε χρόνο και κύρος (κάτι που μας έχει λείψει). Ας δείξει η ομάδα πως κάτι γίνεται και όλα καλά θα πάνε (κι ας είναι λίγο στενάχωρο να βλέπεις τόσο ταλέντο με πολιτικά και άσπρες τρίχες στην άκρη του πάγκου και όχι στο παρκέ)
0
- manj13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ουτε εσυ προσπαθεις να καταλαβεις φιλε μου....Οτι το ''Imagine'' ειναι τραγουδακι και ο Λενον νεκρος απο το 38αρι του Τσαπμαν στα 1980....Και να μην θελεις να υπαρχουν τετοιοι στην κοινωνια ειναι ρομαντικο μεν αλλα την Γη μπορει να την κληρονομησουν οι πραοι AΛΛΑ αφου την διαφεντεψουν οι δυνατοι...Το πρωταθλημα αν οι παικτες κι ο Πασκουαλ παρεα δεν ηταν πληρωμενοι απο τον ΔΓ, δεν θα βλεπες πρωταθλημα γιατι θα παιζες με Κιτσεν Αρμστρονγκ και δε πα να χες προπονητη τον Ποποβιτς....Μην τα ξαναλεμε..Money talks and bullshit walks....Α και δεν δικαιωνω κανενα για οτι κανει ο ''γειτονας'''...Αλλα αν ο ''γειτονας'' γουσταρει ζουγκλα με ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ κι οχι αθωα στρινγκ και να κανει αυτος κουμαντο οπως τοτε με Κοκαλισταν που ο καπετανιος την εκανε...προτιμω ΔΓ ''ταλιμπαν'' και να τους παει αιμα...Οσο για το ρεζιλι και περι Ευρωλιγκας...Μολις ξαναξεκινησουν τιποτε ομορφιες παλι κι οχι με τον Παναθηναικο αλλα με Μπασκονιες και Ζαλγκιρις τη νεα χρονια....κατσε να δεις τι εχει να γινει...Ο ΔΓ εχει πεταξει τη βενζινη....Να δεις ποσοι θα βρεθουν πλεον να πεταξουν το σπιρτο στη''στραβη''....manos_89 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 1:29 amΔεν έχει κάποιο νόημα να συνεχιστεί η συζήτηση αφού δεν προσπαθείς ούτε στο ελάχιστο να καταλάβεις.
Λοιπόν, εδώ για να αθωώσεις τον ΔΓ τον συκγρίνεις αφενώς με τους τελειωμένους χούλιγκανς και αφαιτέρου με τους Αγγελόπουλους που δεν απέτρεψαν τους χούλιγκανς από το να ανεβάσουν το πανό.3)Για το περιστατικο ζητησε συγγνωμη πανω απο μια φορα...Και στον ιδιο το Σπανουλη και σε media...Αν ζητησουν συγνωμη κι αυτοι που εγραψαν σε ΠΑΝΟ στο ΣΕΦ να σαπισουν τα κοκκαλα του ΔΔ απο καρκινο και οι Αφοι κοιταγαν τ αστερια το ξανασυζηταμε
Το βλέπω όπως σου είπα παραπάνω. Το λάθος του «γείτονα» δεν μου δίνει το δικαίωμα να κάνω λάθος και εγώ. Και όπως σου ξαναείπα, φαντάζεσαι κάποιον άλλον σοβαρό άνθρωπο να κάνει τα ίδια;4)Αφηνει στρινγκ σε παγκους κτλ...Κακο ισως αλλα μαλλον πολυ πιο ευθυμο απο το να απειλεισαι με ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ σε αγωνα Ευρωλιγκας πως το βλεπεις???
Που τα έχεις δει αυτά; Προφανώς και δεν φύγαν οι περισσότεροι λόγω χρημάτων αλλά 4 παίκτες αρνήθηκαν να γυρίσουν και πήραν αεροπορικά. Αμέσως, αν θυμάσαι καλά, άρχισαν να βγαίνουν φήμες για διακοπή συμβολαίων κ.λπ. μέχρι που προφανώς αντιλήφθηκε το κράξιμο που θα πέσει αν κάνει κάτι τέτοιο και ηρέμησε.1)Δεν σου κανει το αφεντικο ??...Φευγεις..Δεν ειδα να φυγει κανεις..Ειναι γλυκο το δολλαριο...Ομοιως κι ο Κερεχετα...Money talks ..A και δικαιωθηκε εκ του αποτελεσματος...Ο υπαλληλος που χαζευει του σφιγγεις τα λουρια..αλλιως συντομα το αφεντικο θα ναι κι αυτο υπαλληλος
Δεν είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεσαι, εν έτη 2020, πόσο τραγική εικόνα είναι αυτή ενός εκατομμυριούχου προέδρου να εισβάλλει σε σουβλατζίδικο και να το σπάει. Προφανώς ήταν η μέρα που ήθελε να παίξει scarface ή gta στην πραγματική ζωή.2) Σπαει σουβλατζιδικα...Ηρθε να σπασει το δικο σου φιλε?...το δικο μου??..Μπαα..μαλλον δεν εχει αχτι τς σουβλατζιδικα ..Αν τωρα αυτοι που τα εχουν πανε και φωναζουν στη μουρη του λοονταριου μαλλον τζογαρουν ασχημα...Αν ειναι σωστο και πρεπον??...Αν καποιος νομιζει οτι στο κοσμο του 2020 η αντιμετωπιση ειναι ιδια για ολους συγνωμη δεν μπορω να ονειροβατω...Αν τα βαλω με τον οποιοδηποτε ΔΓ και δεν το παρω αλλιως νωρις....
0
Σου κάνει εντύπωση που από όλη την αποστολή του Παναθηναϊκού, παίκτες, τεχνικό τιμ, φροντιστές κτλ, Γιαννακόπουλος και μπράβοι (οι οποίοι τραβούσαν συνεχώς βίντεο της ζούγκλας) ο μόνος που είδε χειροβομβίδα είναι ο Πιτίνο; και άντε την είδε, ήταν τόση η ένταση του αγώνα που ξέχασε να το πει σε οποιονδήποτε και το θυμήθηκε 3 μήνες μετά σε μια συνέντευξη; σκέψου τη φάση, ένας οπαδός κρατούσε χειροβομβίδα μέσα σε γήπεδο με 10.000 ανθρώπους. το ότι δε βρέθηκε ένας άνθρωπος από τους Ολυμπιακούς να αντιδράσει που ο διπλανός του κρατάει χειροβομβίδα; και αυτό λογικό; ούτε ένας δε φοβήθηκε;
- manj13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Θυμασαι το ματς στο ΣΕΦ που κρατησε μεχρι τις 2:30 τα ξημερωματα???...Τοτε λεω που οι επιστημονεςτου ΣΕΦ πεταγαν στον Διαμαντιδη και τον Μπατιστ απο σιφωνια απο τις τουαλλετες μεχρι μπουκαλια νερου με ουρα και αλλα συναφη....Βεβαια ο Μητσος κι ο Μαικ δεν εφευγαν ουτε με παλαγκο απο το ΣΕΦ ...Μεχρι τις 2:3Ο εκατσαν και τα βαζαν ..Κι αντε παλι τα υδραυλικα ....Δεν ζητησαν ομως διακοπηausterity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 2:01 amΣου κάνει εντύπωση που από όλη την αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία τράβαγε συνεχώς βίντεο της ζούγκλας, ο μόνος που είδε χειροβομβίδα είναι ο Πιτίνο; και άντε την είδε, ήταν τόση η ένταση του αγώνα που ξέχασε να το πει σε οποιονδήποτε και το θυμήθηκε 3 μήνες μετά σε μια συνέντευξη; σκέψου τη φάση, ένας οπαδός κρατούσε χειροβομβίδα μέσα σε γήπεδο με 10.000 ανθρώπους. το ότι δε βρέθηκε ένας άνθρωπος από τους Ολυμπιακούς να αντιδράσει που ο διπλανός του κρατάει χειροβομβίδα; και αυτό λογικό; ούτε ένας δε φοβήθηκε;

0
άρα όντως συνέβη αυτό που είπε ο Πιτίνο; υπήρξε οπαδός στο ΣΕΦ με χειροβομβίδα και τον είδε μόνο αυτός;manj13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 2:10 amΘυμασαι το ματς στο ΣΕΦ που κρατησε μεχρι τις 2:30 τα ξημερωματα???...Τοτε λεω που οι επιστημονεςτου ΣΕΦ πεταγαν στον Διαμαντιδη και τον Μπατιστ απο σιφωνια απο τις τουαλλετες μεχρι μπουκαλια νερου με ουρα και αλλα συναφη....Βεβαια ο Μητσος κι ο Μαικ δεν εφευγαν ουτε με παλαγκο απο το ΣΕΦ ...Μεχρι τις 2:3Ο εκατσαν και τα βαζαν ..Κι αντε παλι τα υδραυλικα ....Δεν ζητησαν ομως διακοπηausterity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 2:01 am
Σου κάνει εντύπωση που από όλη την αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία τράβαγε συνεχώς βίντεο της ζούγκλας, ο μόνος που είδε χειροβομβίδα είναι ο Πιτίνο; και άντε την είδε, ήταν τόση η ένταση του αγώνα που ξέχασε να το πει σε οποιονδήποτε και το θυμήθηκε 3 μήνες μετά σε μια συνέντευξη; σκέψου τη φάση, ένας οπαδός κρατούσε χειροβομβίδα μέσα σε γήπεδο με 10.000 ανθρώπους. το ότι δε βρέθηκε ένας άνθρωπος από τους Ολυμπιακούς να αντιδράσει που ο διπλανός του κρατάει χειροβομβίδα; και αυτό λογικό; ούτε ένας δε φοβήθηκε;...απο τα καλοπαιδα του ΣΕΦ οχι χειροβομβιδα μεχρι και αντιαρματικο RPG τους εχω ικανους...Οταν ο Σπανουλης σηκωσε πρωταθλημα στο ΟΑΚΑ και δεν ανοιξε μυτη....
- manj13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Θυμασαι για ποιο λογο ειπε ο ΔΓ οτι εφυγε απο το ΣΕΦ???...''Κινδυνευε η σωματικη μας ακεραιοτητα''...Δεν νομιζω να εννοουσε μ αυτη την ''ασφαλεια'' που τον συνοδευει κλωτσιες και μπουνιες...austerity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 2:13 amάρα όντως συνέβη αυτό που είπε ο Πιτίνο; υπήρξε οπαδός στο ΣΕΦ με χειροβομβίδα και τον είδε μόνο αυτός;manj13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 2:10 am
Θυμασαι το ματς στο ΣΕΦ που κρατησε μεχρι τις 2:30 τα ξημερωματα???...Τοτε λεω που οι επιστημονεςτου ΣΕΦ πεταγαν στον Διαμαντιδη και τον Μπατιστ απο σιφωνια απο τις τουαλλετες μεχρι μπουκαλια νερου με ουρα και αλλα συναφη....Βεβαια ο Μητσος κι ο Μαικ δεν εφευγαν ουτε με παλαγκο απο το ΣΕΦ ...Μεχρι τις 2:3Ο εκατσαν και τα βαζαν ..Κι αντε παλι τα υδραυλικα ....Δεν ζητησαν ομως διακοπη...απο τα καλοπαιδα του ΣΕΦ οχι χειροβομβιδα μεχρι και αντιαρματικο RPG τους εχω ικανους...Οταν ο Σπανουλης σηκωσε πρωταθλημα στο ΟΑΚΑ και δεν ανοιξε μυτη....

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manj13 την Κυρ Ιουν 28, 2020 2:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
άρα την είδε και ο ΔΓ τη χειροβομβίδα;manj13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 2:15 amΘυμασαι για ποιο λογο ειπε ο ΔΓ οτι εφυγε απο το ΣΕΦ???...''Κινδυνευε η σωματικη μας ακεραιοτητα''...Δεν νομιζω να εννοουσε μ αυτη την ''ασφαλεια'' που τον συνοδευει κλωτσιες και μπουνιες...austerity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 2:13 am
άρα όντως συνέβη αυτό που είπε ο Πιτίνο; υπήρξε οπαδός στο ΣΕΦ με χειροβομβίδα και τον είδε μόνο αυτός;![]()