Έχω την αίσθηση οτι πάμε σε νέα εποχή σε σχέση με την ισορροπία ξένων-ελλήνων.Δεν βγαίνουν τα κουκιά για καμία απο τις δύο ομάδες + οτι η ευρολίγκα γίνεται ακόμα πιο μεγάλη, ακόμα πιο δύσκολη. Για καλό ή για κακό το taboo μια ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη έσπασε, οπότε δύσκολο βλέπω να αντικαθιστά παίχτες κορμού απλά για την ισορροπία των διαβατηρίων.eddiedimitris έγραψε: ↑Τετ Φεβ 21, 2024 1:29 pmΠολλα Μπραβο για την ανανέωσης τον Πίτερς....Υποθετω πως αυτο σημαινει οτι δε θα ερθει ο Βεζενκοφ.
Απο κει και περα επειδη πρεπει να μην κανουμε τα ιδια λαθη θα πρεπει να δουμε το θεμα με τα διαβατήρια...
Αν ανανεωσει ο Κειναν τοτε μαλλον με Ντορσει στη θεση Μακισικ ,και Μαντζούκα στη θεση Μπραζντεικις μαλλον θα ειμαστε καλα....Δε ξερω μηπως αντι να φυγει ο Μπραζ θα ηταν καλυτερα Καλαθης στη θεση Γκος
Τώρα το Ντορσει <-> Μακσικ βγάζει νόημα, αλλά στα αλήθεια πιστεύουμε οτι θα αλλάξει ο coach τον Σακιλ;
Επίσης να διώξεις τον Μπραζ, παίχτη νέο με ήδη δύο χρόνια ευρολίγκα και με σαφείς δυνατότητες για να φέρεις τον Μαντζούκα;
Ο οποίος έχει και αυτός περιθώρια, αλλά νομίζω έχει και πολλά ερωτηματικά να τον ακολουθούν. Μπορεί να σταθεί στο 3; Εκτός απο 3πόντο και προσπάθεια στην άμυνα, φέρνει κάτι άλλο στο τραπέζι; Θα τον έβλεπα σαν τεσσάρι εγω, αλλά που να χωρέσει...