Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

BillyPao

 champion
Reactions: 2645
Δημοσιεύσεις: 5411
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 28, 2020 7:08 pm
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Φεβ 21, 2024 10:25 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Φεβ 21, 2024 9:48 pm
Dedalos έγραψε:
Τετ Φεβ 21, 2024 9:04 pm


Από πού προκύπτει ότι δε θα κρατήσει τον ρογκαβοπουλος η Μπασκόνια;;; Από τα Χριστούγεννα και μετά έχει ανοδική πορεία, παίζει αρκετά, στο τελευταίο παιχνίδι έβαλε 13 ποντους
η ανοδικη πορεια απο που προκυπτει?επειδη εκανε ενα μετριο ματς? Δεν πολυ υπολογιζεται 2-5 λεπτα παιζει συνηθως αν δεν υπαρχουν τραυματισμοι..Δεν βλεπω τον λογο να τον κρατησουν,εκτος και τον πιστευουν για καποιο λογο τοσο πολυ..δεν ειναι οτι ειναι και γηγενης για να τον κρατησουν.
Εδώ που τα λέμε, μόνο ο Ντίεθ είναι ουσιαστικά γηγενής στην Μπασκόνια.

1
1 Εικόνα
assistant

 nba
Reactions: 1754
Δημοσιεύσεις: 2574
Εγγραφή: Τρί Ιουν 21, 2022 10:42 am
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 21, 2024 11:01 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Φεβ 21, 2024 4:42 pm
Λέτε να ξαναγίνουν συμπάικτες ο Φαλ με τον Σλούκα?
Οχι ρε συ,δε γινεται να ξαναγυρισει ο Σλουκας.....δεν μπορουμε να του εγγυηθουμε 30 λεπτα σε ολα τα παιχνιδια......

2
2 Εικόνα
assistant

 nba
Reactions: 1754
Δημοσιεύσεις: 2574
Εγγραφή: Τρί Ιουν 21, 2022 10:42 am
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 21, 2024 11:20 pm

eddiedimitris έγραψε:
Τετ Φεβ 21, 2024 7:56 pm
assistant77 έγραψε:
Τετ Φεβ 21, 2024 3:04 pm

Κι επισης ισως βιαστηκαμε να ανανεωσουμε τον Πητερς γιατι μπορει το καλοκαιρι να κυκλοφορει ελευθερος ο Θανασης κι ετσι να κατεβουμε του χρονου στα αορακια με σουπερ ελληνικο κορμο.........
Για την ηλικια σου καλη και η ειρωνεία σου :D
Ρε μαστορα δεν πρεπει να χτυπάμε στα ισα το Ελληνικό πρωταθλημα?Τι γινεται το παρατάμε?
Αν εχεις καποια δέσμευση οτι του χρονου θα ειναι δεδομενα 7 ξενοι ριχτο στο τραπέζι μαζι με τη μαγκια σου...
Απο κει και περα αν στα 32 αφησουμε τον Φαλ μονο για καλο ειναι....Μια φροντ λαιν τυπου Μιλουτινοφ-Πετρουσεφ-Ραιτ-Βεζενκοφ-Πίτερς μια χαρα ειναι και αν δεν ερθει φετος ο Σασα μπορουμε να παρουμε τον Παπαγιαννη...
δεν εχω αποδειξεις οτι το ελληνικο στοιχειο του Παο εχει ξεφυγει τοσο πολυ απ το δικο μας ωστε να ειμαστε αναγκασμενοι να υπογραψουμε Καλαθηδες και Παπαγιαννηδες με αποτελεσμα να αποκλειουμε καθε πιθανοτητα διακρισης στην Ευρωλιγκα......οι περισσοτεροι ξερουν εδω μεσα ποια ειναι η γνωμη μου για τις ελληνικες διοργανωσεις μην τα ξαναλεω και κουραζω......

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

 champion
Reactions: 7268
Δημοσιεύσεις: 10585
Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 21, 2024 11:36 pm

Οι ελληνες του παο αν δεν κανω λαθος ειναι .Σλουκας ,κωστακουμπο,καλαιτζακης,παπαπετρου,μητο,μαντζουκας..Προσωπικα τους κοβω σε πιο τραγικη κατασταση αποτι εμας,οριακα.. ο παπαπετρου δεν ξερουμε αν και ποτε θα ξαναφτασει να ειναι ενας τιμιος ρολιστας,ο σλουκας τραυματιζεται και δεν αποδιδει τουλαχιστον μεχρι στιγμης και μενει μονο ο μητο απο τους υπολοιπους που αξιζει..

Εμεις εχουμε τον ελληνα γουοκαπ :lol: τον ναζ που εγω τουλαχιστον τον βλεπω να γινεται τιμιος ρολιστας ,τον παπ που μεγαλωνει σιγα σιγα αλλα προσφερει και τον λαρε.. Οποτε οπως το βλεπει κανεις.. σιγουρα ομως οι ομαδες ειναι κοντα σε αξια στους ελληνες και δεν ισχυει οτι πρεπει να τους κυνηγησουμε..

1
1 Εικόνα
Christofis

 euroleague
Reactions: 1469
Δημοσιεύσεις: 1920
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 06, 2022 9:26 am
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 21, 2024 11:56 pm

Τα μονα διαβατηρια που μπορουν να σταθουν στην 12αδα αν και ολα ειναι απιθανα σεναρια ειναι 1. Ντορσει που αν φυγει απο Φενερ θα παει οπου παρει περισσοτερα. 2. Παπαγιαννης μονο σε περιπτωση που φυγει ο Φαλ αρα απιθανο 3. Παπαπετρου λογω του οτι 30αριζει και με τον Αταμαν δεν νομιζω να πολυ καιγεται για αυτον. 4.Θανασης σαν επιπλεον λυση στα φοργουορντ αλλα απιθανο γιατι εχει χαμηλο επιπεδο αντιληψης για μπασκετ μπαρτζωκα 5. Αγραβανης αν επιστρεψει σε καλο επιπεδο μετα τον τραυματισμο αλλα εχει καει απο 15 οπτικες μεριες 6. Καλαθης απιθανο να το κανει στα γεραματα ενω το φοβηθηκε σε μικροτερη ηλικια και θα θελει χρηματα που δεν θα του δωσουνε. Απλα σου δινει τη δυνατοτηα να ψαξεις ξενο σκορερ. 7. Βεζενκοφ απο του χρονου

Παικτες οριακα επιπεδου ευρωλιγκας, νεοι και με προοπτικες: 1. Ρογκαβοπουλος: Απιθανο να γυρισει χωρια να ξερει οτι θα εχει σοβαρο χρονο αυμμετοχης. 2. Μαντζουκας: Αποκλειεται να τον αφησει φετος ο DGP 3. Τρισταν Βουκσεβιτς: Εμεινε στασιμος

Ολοι οι αλλοι δεν κανουν για επιπεδο ευρωλιγκας οποτε δεν εχει νοημα να τους φερουνε.

Για μενα αν μπορουσα να φερω δυο παικτες απο τους παραπανω χωρις επικοινωνιακο κοστος θα ειχα ενα ροστερ:

1. Γουοκαπ, Γκος, Μητρουλογκ
2.Ντορσέι,(μακκισικ) Κεϊναν, Λαρεντζακης
3.Παπανικολαου, Μπραζντέικις, Παπαπετρου ή Μαντζουκας
4.Πετρουσεφ, Πιτερς, Τανουλης
5.Φαλ, Μιλουτινοφ, Ραιτ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

 nba
Reactions: 1927
Δημοσιεύσεις: 2406
Εγγραφή: Τρί Απρ 11, 2017 12:18 pm
Τοποθεσία: Munich
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Φεβ 22, 2024 12:51 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τετ Φεβ 21, 2024 7:29 pm
SleeperMonk έγραψε:
Τετ Φεβ 21, 2024 5:00 pm


ενδιαφέρον...βέβαια ο Φαλ είναι δεμένος πολύ με την ομάδα και δεν το έχει κρύψει καθόλου σε διάφορες δηλώσεις.

Εν ολίγοις θα πρέπει να του τα στάξει χοντρά ο ΔΠΓ.

Για να δούμε...
Δεν νομίζω ο ΔΓ να ασχοληθεί πάλι με το να κλέψει παίχτες του Ολυμπιακού. Θα ήταν γραφικό να κάνεις την ίδια μαγκιά συνεχώς.
Ενώ δεν είναι γραφικός ας πούμε; Πέρα από αυτό θεωρώ ότι αν θες να χτυπήσεις τον Ολυμπιακό πρέπει να του αφαιρέσεις ή τον Μπαρτζωκα (άκυρο ψαρά) ή τον Γουοκαπ (δεύτερο άκυρο ψαρά) ή τον Φαλ (εδώ κάτι μπορεί να γίνει). Όλοι οι υπόλοιποι στον Οσφπ μπορούν να αναπληρωθούν, θα την βρει την άκρη ο σκακιστής. Η δε αξία του Φαλ είναι κατά τη γνώμη μου μεταξύ 1-1,5 μυρια. Ο Οσφπ με τον παραμορφωτικό του καθρέφτη τον κάνει και αυτόν να φαίνεται τρία επίπεδα πάνω το έχει πει και ο ίδιος. Αν φύγει ο Φαλ τότε χάνουμε μεγάλο μέρος της δύναμης μας και μπροστά και πίσω.

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

 euroleague
Reactions: 1551
Δημοσιεύσεις: 1456
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 17, 2022 10:04 pm
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Φεβ 22, 2024 1:06 am

Ο φαλ δεν θα είναι τόσο επιδραστικος σε άλλη ομάδα όπως είναι στον Ολυμπιακό. Βασικά δεν το κόβω να φεύγει το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς.

Ο επόμενος που θα ανανεώσει λέγανε σήμερα στο sport24 είναι ο κανααν. Οπότε κι αυτός θα μείνει του χρόνου. Και ο γκος λένε θα μείνει και απλά θα ψαχτει ο Ολυμπιακός για τον Τζέιμς η κάποιον παρόμοιο στα γκαρντ.

Στο 4-5 επίσης είπαν θα μείνει ως έχει και θα κοιτάξει βεζενκοφ σε περίπτωση που θέλει να γυρίσει, αυτό δεν ξέρω πως θα πάει αν τελικά γίνει δλδ
4. Βεζενκοφ, πετρουσεφ, Πίτερς
5. Φαλ, Μιλουτινοφ, ραιτ;;
Δεν γίνονται αυτά υπερβολή.

Οπότε πάντα σύμφωνα με το σπορτ24 από αυτά που κατάλαβα του χρόνου ο Ολυμπιακός θα είναι κάπως έτσι

1. Γουοκαπ, Γκος, Μήτρου Λονγκ
2. Τζειμς, Κανααν, Λαρεντζάκης
3. Μπραζντεικις, Παπανικολάου
4. Πιτερς, Πετρουσεφ, Τανουλης
5. Φαλ, Μιλουτινοφ, Ράιτ

Σικμα φεύγει
Μακισικ δεν αναφερθηκε καθόλου
Λούντζης το ίδιο

9 ξένοι πάλι..

1
1 Εικόνα
vulkanraven

 a1greece
Reactions: 450
Δημοσιεύσεις: 549
Εγγραφή: Τρί Σεπ 07, 2021 3:52 pm
Αγαπημένη θέση: PF, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Φεβ 22, 2024 9:37 am

pan24 έγραψε:
Τετ Φεβ 21, 2024 7:29 pm
Ο Ντόρσει πιστεύω θα μείνει Φενέρ του χρόνου και όχι μόνο γιατί έχει συμβόλαιο.

Θα έδινε 1,5 μυριο στον Ντόρσει για να παίζει 10-15 λεπτά επειδή έχει διαβατήριο;
Δύσκολο μου φαίνεται και δύσκολο να ήθελε και ο ίδιος τέτοιο ρόλο.

Δεν νομίζω ότι ακόμα και ο ΔΠΓ θα του έδινε 2εκ για να παίζει 15 λεπτα ούτε βέβαια ότι αν φύγει ο Ναν θα είναι αντικαταστάτης του ο Ντόρσει.
Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ντόρσεϊ δεν είναι ευχαριστημένος στην Φενέρ και το ίδιο ισχύει και για την Φενέρ όσον αφορά τον παίκτη. Η κοινή λογική λέει πως το καλοκαίρι θα ψάξουν να βρουν τρόπο για να λύσουν την συνεργασία τους.

Εννοείται πως ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί μαζί του καθώς από τον Μπαρτζώκα μέχρι τους Αγγελόπουλους έχει αναφερθεί πως την ομάδα την απασχολεί κάθε παίκτης με ελληνικό διαβατήριο(που να μπορεί να σταθεί και στην Ευρωλίγκα εννοείται). Επίσης, ο ίδιος ο Ντόρσεϊ ξέρει πως το μπάσκετ που έπαιξε με τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα ούτε το έπαιξε ούτε θα το παίξει πουθενά αλλού, συνεπώς δεν θα τον άφηνε αδιάφορο μια πιθανή επιστροφή. Σαφώς και δεν θα αποκτηθεί για να παίζει 15 λεπτά, αλλά 20 με 25. Ο Κανααν, του χρόνου που πατάει τα 33 θα έχει εντελώς διαφορετικό ρόλο σε σχέση με φέτος και πέρσι. Το πιθανότερο είναι να προορίζεται ως η αλλαγή του βασικού 2αριου με σκοπό αρχικά να τον ξεκουράζει και, κατά δεύτερον, να μπει μέσα και με δύο τρίποντα να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού όταν αυτό είναι απαραίτητο.
Μιλάμε δηλαδή για μαξιμουμ 15 λεπτά. Δε νομίζω να είναι και τόσο άσχημα για έναν 33χρονο.

Έλα τώρα, λες και δεν τον ξερεις...
Προκειμένου να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό, ο ΔΠΓ θα έδινε 5εκ σε παίκτη - στόχο του Ολυμπιακού απλά για να κάθεται στον πάγκο.
Εδώ πήγε την τελευταία στιγμή να χαλάσει την μεταγραφή Πετρουσεφ αλλά ευτυχώς ο Σέρβος είναι άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του.

0
fotis vlachopoulos

 euroleague
Reactions: 1241
Δημοσιεύσεις: 1954
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 15, 2017 11:47 pm
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 22, 2024 11:03 am

Κατ αρχην ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την ανανεωση του πητερς , πολυ τον γουσταρω! ακομα και περσυ που αμφισβητηθηκε εντονα τον πιστευα αφου παικτης με τετοιο ριλις και τετοια ευστοχια δεν βρισκεται ευκολα και οπως φανηκε ηταν καθαρα θεμα χρονου για να αποδωσει . Συν το τεραστιο ατου του καλου χαρακτηρα που δεν εχει δημ,ιουργησει ουδεποτε το παραμικρο. κατα δευτερο λογο επειδη εχει ξεκινησει ενα σουσουρο σχετικα με την φαση με το συμβολαιο του φαλ θεωρω οτι τα πραγματα ειναι απλα . Ο φαλ σε εμας εχει παιξει μπασκετ με ουσια και αποτελεσμα ενω οπουδηποτε αλλου ηταν απλα ενα περιφερομενο βουνο με λιγα λογια εδω εχει βρει την Ιθακη του και δυσκολα θα σκεφτει να φυγει ιδιαιτερα αν γινει μια απλουστατη κινηση που ουσιαστικα δεν επιρρεαζει το συνολικο μπατζετ της ομαδας. ποια ειναι αυτη ? Απλα το ποσο που θα επαιρνε ο καθηγητης του χρονου το προσθετεις στο συμβολαιο του μους και του εμφανιζεις μια νεα βελτιωμενη προταση για μια διετια ακομα με αποδοχες κατα πολυ βελτιωμενες σα σχεση με αυτο που παιρνει τωρα. Αν οντως αληθευει οτι ο λουκ της καρδιας μας παιρνει 600κ το χρονο φτανει ο φαλ να εχει προταση συμβολαιου 1,5Μ στα 32 του (που για ψηλο του σκαριου του με δεδομενα τα προβληματακια στα γονατα του δεν τον λες και στην πρωτη νιοτη του) . γιατι κακα τα ψεμματα ο Ολυμπιακος πλεον εχει την πολυτελεια να εχει μια φροντ λαιν με πητερς πετρουσεφ ραιτ και μιλου πουτ ακομα κι αν επρεπε αν παρει τη σκληρη αποφαση να χαιρετησει τον μους δεν θα σημαινε και το τελος του κοσμου ,χωρις προς Θεου να θελω να πω οτι ο κροκοδειλος δεν ειναι πολυτιμοτατος παικτης για μας ,το καθε αλλο , θεωρω οτι οσο καλο εχει κανει η ομαδα στην καριερα του φαλ αλλο τοσο εχει προσφερει ο Γαλλος στην λειτουργια του συστηματος με το πολυ καλο πασινγκ γκειμ του και την ικανοτητα του να σκεπαζει το καλαθι και να σκοραρει απο το ποστ με αγριο μπουλινγκ στους αντιπαλους ψηλους .

2
2 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
golitog7

 nba
Reactions: 1927
Δημοσιεύσεις: 2406
Εγγραφή: Τρί Απρ 11, 2017 12:18 pm
Τοποθεσία: Munich
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Φεβ 22, 2024 11:58 am

Πάντως είναι αξιοσημείωτο πως ο Ολυμπιακός (κατ επέκταση ο κόουτς Β) παίρνει παίκτες γυρολόγους τους εντάσει στο σύστημα, τους αναπτύσει και μετά μένουν χρόνια στην ομάδα ως πυλώνες. Ο Φαλ και ο Μακκίσικ παίζει μέχρι τα 30 τους να μην είχαν κάτσει δεύτερη χρονιά σε άλλη ομάδα, ο Κάνααν μόνο στην Ούνιξ έκατσε μια φορά για δεύτερο χρόνο, ο Πίτερς επίσης μόνο Μπασκόνια έκατσε δεύτερο χρόνο. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό, είναι ωραίο γενικά να έρχονται παίκτες, να δένονται με την ομάδα και να μένουν πολλά χρόνια. Νομίζω έτσι δενόμαστε και εμείς περοσσότερο με την ομάδα.

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Δημοσιεύσεις: 13063
Εγγραφή: Τετ Ιουν 25, 2014 11:03 am
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 22, 2024 11:58 am

vulkanraven έγραψε:
Πέμ Φεβ 22, 2024 9:37 am
pan24 έγραψε:
Τετ Φεβ 21, 2024 7:29 pm
Ο Ντόρσει πιστεύω θα μείνει Φενέρ του χρόνου και όχι μόνο γιατί έχει συμβόλαιο.

Θα έδινε 1,5 μυριο στον Ντόρσει για να παίζει 10-15 λεπτά επειδή έχει διαβατήριο;
Δύσκολο μου φαίνεται και δύσκολο να ήθελε και ο ίδιος τέτοιο ρόλο.

Δεν νομίζω ότι ακόμα και ο ΔΠΓ θα του έδινε 2εκ για να παίζει 15 λεπτα ούτε βέβαια ότι αν φύγει ο Ναν θα είναι αντικαταστάτης του ο Ντόρσει.
Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ντόρσεϊ δεν είναι ευχαριστημένος στην Φενέρ και το ίδιο ισχύει και για την Φενέρ όσον αφορά τον παίκτη. Η κοινή λογική λέει πως το καλοκαίρι θα ψάξουν να βρουν τρόπο για να λύσουν την συνεργασία τους.

Εννοείται πως ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί μαζί του καθώς από τον Μπαρτζώκα μέχρι τους Αγγελόπουλους έχει αναφερθεί πως την ομάδα την απασχολεί κάθε παίκτης με ελληνικό διαβατήριο(που να μπορεί να σταθεί και στην Ευρωλίγκα εννοείται). Επίσης, ο ίδιος ο Ντόρσεϊ ξέρει πως το μπάσκετ που έπαιξε με τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα ούτε το έπαιξε ούτε θα το παίξει πουθενά αλλού, συνεπώς δεν θα τον άφηνε αδιάφορο μια πιθανή επιστροφή. Σαφώς και δεν θα αποκτηθεί για να παίζει 15 λεπτά, αλλά 20 με 25. Ο Κανααν, του χρόνου που πατάει τα 33 θα έχει εντελώς διαφορετικό ρόλο σε σχέση με φέτος και πέρσι. Το πιθανότερο είναι να προορίζεται ως η αλλαγή του βασικού 2αριου με σκοπό αρχικά να τον ξεκουράζει και, κατά δεύτερον, να μπει μέσα και με δύο τρίποντα να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού όταν αυτό είναι απαραίτητο.
Μιλάμε δηλαδή για μαξιμουμ 15 λεπτά. Δε νομίζω να είναι και τόσο άσχημα για έναν 33χρονο.

Έλα τώρα, λες και δεν τον ξερεις...
Προκειμένου να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό, ο ΔΠΓ θα έδινε 5εκ σε παίκτη - στόχο του Ολυμπιακού απλά για να κάθεται στον πάγκο.
Εδώ πήγε την τελευταία στιγμή να χαλάσει την μεταγραφή Πετρουσεφ αλλά ευτυχώς ο Σέρβος είναι άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του.
Ο Κάνααν θα είναι η αλλαγή του βασικού 2αριου αλλά θα πάρει για βασικό 2αρι τον Ντόρσει;
Γιατί αν πάρεις ας πούμε Τζέιμς ή άλλον τέτοιου επιπέδου και έχεις και Γουόκαπ, Ντόρσει, Κάνααν για το 1-2(συν Λαρεντζάκη και πιθανότατα έναν ακόμα ξένο για 2-3) τα 20-25 λεπτά του Ντόρσει δεν βγαίνουν με τίποτα.
Βγάζεις 20 λεπτά μόνο αν Τζέιμς,Γουόκαπ είναι στα μαξ 25 λεπτά, ο Κάνααν μαξ 10 και Λαρεντζάκης/ξένο 2-3αρο δεν παίζουν δευτερόλεπτο στο 2 που είναι απίθανο.

Θα έβγαινε μια χαρά αν έπαιρνε Ντόρσει αντι Κάνααν αλλά δε νομίζω.

Τώρα για το ότι είναι δυσαρεστημένος από τη Φενέρ και ότι στην Φενέρ είναι δυσαρεστημένοι με αυτόν το ακούω για ράδιο αρβύλα γιατί ακουγόταν από πέρσι την άνοιξη.
Αν κανείς από τους 2 δεν ήθελε να είναι μαζί δεν θα ήταν.
Και βέβαια εξαρτάται τον σχεδιασμό τους για του χρόνου το αν θα τον αφήσουν να φύγει ή οχι που εξαρτάται και από το ποιος θα είναι ο προπονητής τους.

0
assistant

 nba
Reactions: 1754
Δημοσιεύσεις: 2574
Εγγραφή: Τρί Ιουν 21, 2022 10:42 am
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Φεβ 22, 2024 12:13 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Φεβ 22, 2024 11:58 am
vulkanraven έγραψε:
Πέμ Φεβ 22, 2024 9:37 am


Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ντόρσεϊ δεν είναι ευχαριστημένος στην Φενέρ και το ίδιο ισχύει και για την Φενέρ όσον αφορά τον παίκτη. Η κοινή λογική λέει πως το καλοκαίρι θα ψάξουν να βρουν τρόπο για να λύσουν την συνεργασία τους.

Εννοείται πως ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί μαζί του καθώς από τον Μπαρτζώκα μέχρι τους Αγγελόπουλους έχει αναφερθεί πως την ομάδα την απασχολεί κάθε παίκτης με ελληνικό διαβατήριο(που να μπορεί να σταθεί και στην Ευρωλίγκα εννοείται). Επίσης, ο ίδιος ο Ντόρσεϊ ξέρει πως το μπάσκετ που έπαιξε με τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα ούτε το έπαιξε ούτε θα το παίξει πουθενά αλλού, συνεπώς δεν θα τον άφηνε αδιάφορο μια πιθανή επιστροφή. Σαφώς και δεν θα αποκτηθεί για να παίζει 15 λεπτά, αλλά 20 με 25. Ο Κανααν, του χρόνου που πατάει τα 33 θα έχει εντελώς διαφορετικό ρόλο σε σχέση με φέτος και πέρσι. Το πιθανότερο είναι να προορίζεται ως η αλλαγή του βασικού 2αριου με σκοπό αρχικά να τον ξεκουράζει και, κατά δεύτερον, να μπει μέσα και με δύο τρίποντα να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού όταν αυτό είναι απαραίτητο.
Μιλάμε δηλαδή για μαξιμουμ 15 λεπτά. Δε νομίζω να είναι και τόσο άσχημα για έναν 33χρονο.

Έλα τώρα, λες και δεν τον ξερεις...
Προκειμένου να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό, ο ΔΠΓ θα έδινε 5εκ σε παίκτη - στόχο του Ολυμπιακού απλά για να κάθεται στον πάγκο.
Εδώ πήγε την τελευταία στιγμή να χαλάσει την μεταγραφή Πετρουσεφ αλλά ευτυχώς ο Σέρβος είναι άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του.
Ο Κάνααν θα είναι η αλλαγή του βασικού 2αριου αλλά θα πάρει για βασικό 2αρι τον Ντόρσει;
Γιατί αν πάρεις ας πούμε Τζέιμς ή άλλον τέτοιου επιπέδου και έχεις και Γουόκαπ, Ντόρσει, Κάνααν για το 1-2(συν Λαρεντζάκη και πιθανότατα έναν ακόμα ξένο για 2-3) τα 20-25 λεπτά του Ντόρσει δεν βγαίνουν με τίποτα.
Βγάζεις 20 λεπτά μόνο αν Τζέιμς,Γουόκαπ είναι στα μαξ 25 λεπτά, ο Κάνααν μαξ 10 και Λαρεντζάκης/ξένο 2-3αρο δεν παίζουν δευτερόλεπτο στο 2 που είναι απίθανο.

Θα έβγαινε μια χαρά αν έπαιρνε Ντόρσει αντι Κάνααν αλλά δε νομίζω.

Τώρα για το ότι είναι δυσαρεστημένος από τη Φενέρ και ότι στην Φενέρ είναι δυσαρεστημένοι με αυτόν το ακούω για ράδιο αρβύλα γιατί ακουγόταν από πέρσι την άνοιξη.
Αν κανείς από τους 2 δεν ήθελε να είναι μαζί δεν θα ήταν.
Και βέβαια εξαρτάται τον σχεδιασμό τους για του χρόνου το αν θα τον αφήσουν να φύγει ή οχι που εξαρτάται και από το ποιος θα είναι ο προπονητής τους.
Παρτε τον εσεις για αντιΝαν τον Ντορσει....ειναι παρα πολυ καλος για την ταπεινη τη δικη μας την ομαδα.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Δημοσιεύσεις: 13063
Εγγραφή: Τετ Ιουν 25, 2014 11:03 am
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 22, 2024 12:26 pm

assistant77 έγραψε:
Πέμ Φεβ 22, 2024 12:13 pm
pan24 έγραψε:
Πέμ Φεβ 22, 2024 11:58 am


Ο Κάνααν θα είναι η αλλαγή του βασικού 2αριου αλλά θα πάρει για βασικό 2αρι τον Ντόρσει;
Γιατί αν πάρεις ας πούμε Τζέιμς ή άλλον τέτοιου επιπέδου και έχεις και Γουόκαπ, Ντόρσει, Κάνααν για το 1-2(συν Λαρεντζάκη και πιθανότατα έναν ακόμα ξένο για 2-3) τα 20-25 λεπτά του Ντόρσει δεν βγαίνουν με τίποτα.
Βγάζεις 20 λεπτά μόνο αν Τζέιμς,Γουόκαπ είναι στα μαξ 25 λεπτά, ο Κάνααν μαξ 10 και Λαρεντζάκης/ξένο 2-3αρο δεν παίζουν δευτερόλεπτο στο 2 που είναι απίθανο.

Θα έβγαινε μια χαρά αν έπαιρνε Ντόρσει αντι Κάνααν αλλά δε νομίζω.

Τώρα για το ότι είναι δυσαρεστημένος από τη Φενέρ και ότι στην Φενέρ είναι δυσαρεστημένοι με αυτόν το ακούω για ράδιο αρβύλα γιατί ακουγόταν από πέρσι την άνοιξη.
Αν κανείς από τους 2 δεν ήθελε να είναι μαζί δεν θα ήταν.
Και βέβαια εξαρτάται τον σχεδιασμό τους για του χρόνου το αν θα τον αφήσουν να φύγει ή οχι που εξαρτάται και από το ποιος θα είναι ο προπονητής τους.
Παρτε τον εσεις για αντιΝαν τον Ντορσει....ειναι παρα πολυ καλος για την ταπεινη τη δικη μας την ομαδα.
Ντιλ αν μας δώσετε Φαλ και πάρετε Παπαγιάννη :drunk:

0
assistant

 nba
Reactions: 1754
Δημοσιεύσεις: 2574
Εγγραφή: Τρί Ιουν 21, 2022 10:42 am
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Φεβ 22, 2024 1:33 pm

Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη;;;;;;;;;;;ή Ντορσει ή Παπαγιαννη;;;;;;;;Παπαγιαννη ΠΟΤΈ,φερε Ντορσει με max συμβολαιο 950κ που λεμε χαριτολογωντας ολοι οι Ολυμπιακοι....

0
fotis vlachopoulos

 euroleague
Reactions: 1241
Δημοσιεύσεις: 1954
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 15, 2017 11:47 pm
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 22, 2024 1:51 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 22, 2024 11:58 am
Πάντως είναι αξιοσημείωτο πως ο Ολυμπιακός (κατ επέκταση ο κόουτς Β) παίρνει παίκτες γυρολόγους τους εντάσει στο σύστημα, τους αναπτύσει και μετά μένουν χρόνια στην ομάδα ως πυλώνες. Ο Φαλ και ο Μακκίσικ παίζει μέχρι τα 30 τους να μην είχαν κάτσει δεύτερη χρονιά σε άλλη ομάδα, ο Κάνααν μόνο στην Ούνιξ έκατσε μια φορά για δεύτερο χρόνο, ο Πίτερς επίσης μόνο Μπασκόνια έκατσε δεύτερο χρόνο. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό, είναι ωραίο γενικά να έρχονται παίκτες, να δένονται με την ομάδα και να μένουν πολλά χρόνια. Νομίζω έτσι δενόμαστε και εμείς περοσσότερο με την ομάδα.
Ολοι οι παικτες που εχει αναδειξει ο μπαρτζωκας (παρεα με ολο το σταφ της ομαδας) δεν ηταν τιποτα τυχαιοι . ολοι τους ειχαν καλα χαρακτηριστικα αλλα και αδυναμιες που σε αλλα συστηματα κι αλλες ομαδες φαινοταν να τους επηρεαζουν ενω σε εμας δεν εχουν τοσο αντικτυπο . το συστημα του κοουτς μπι ειναι φτιαγμενο με τροπο τετοιο ωστε να "κρυβει" η' να καλυπτει αυτες τις αδυναμιες μεσω του ομαδικου παιχνιδιου και να αναπτυσει τις δυνατες πτυχες του καθε παικτη σε επιπεδο που να μοιαζει εξωπραγματικο παλι μεσα απο την ομαδικη δουλεια. Αυτο βεβαια προυποθετει και πολλη δουλεια αλλλα και πληροτητα της ομαδας ,κατι που φανηκε εντονα την πριοδο που αντιμετωπισαμε συνεχεις τρυαματισμους κι επρεπε να γινουν αλχημειες . Επισης σημαινει οτι το ροστερ πρεπει να δουλευει σαν καλοκουρδισμενο ρολοι αλλιως αρκει ενας αδυναμος κρικος και το οικοδομημα κλυδωνιζεται (τι λεξεις χρησιμοποιω ο ατιμος...καλα αν θυμαμαι να βαζω και τονος στις λεξεις θα γραφω κειμεναρες λεμε )και φυσικα χρειαζεται και μαεστρια στην καθοδηγηση και διαχειριση των παικτων αλλα και αντανακλαστικα γρηγορα ωστε τυχον αστοχιες (οπως λχ με την αποκτηση του σικμα που δεν απεδωσε ) να διορθωνονται αμεσα .εμεις εχουμε την τυχη οτι περα απο καλος κοουτς δειχνει να ειναι και καλος "ψυχολογος" ο μπαρτζωκας αφου για τον καθε παικτη δειχνει να βρισκει τα κουμπια του αλλος με το καροτο κι αλλος με το μαστιγιο και να τους εντασσει στο συστημα του "ξεζουμιζοντας " ολα τα αποθεματα ταλεντου τους για να παιζει ομορφο και συναμα αποδοτικο μπασκετ και φυσικα η διοικηση που μαθαινοντας απο λαθη του παρελθοντος ,φετος ειδικα απο τη μια φροντιζει να κραταει τους παικτες ανανεωνοντας τους νωριτερα αλλα και να φερνει παικτες οταν η ομαδα τους χρειαζεται

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”