2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 28, 2020 12:13 pm

titsokk έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2020 12:01 pm

Εχει ψωμια ακομη . Ουσιαστικα παιζει μονος του στη θεση 2 πλεον. Αν δεν ανταποκριθει ουτε και φετος τι να πω.
α εγω νομιζα τον υπολογιζεις οπως οι περισσοτεροι σαν αναγκαιο κακο ! αντιθετως βλεπω να τον πιστευεις κιολας,με πολλα τα ψωμια ακομη !μαλιστα :o

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 28, 2020 12:14 pm

Oποιος μου αναφερει παικτη της γενιας του Παππα που εκανε καλυτερο ματς απο τον χειροτερο Παππα στο καλυτερο φεγγαρι του να μου τον υπενθυμισετε...Ασχετως με τον αν ο Παππας ειναι αυτοκαταστροφικος ή οτι αλλο εχουμε αναφερει δυστυχως ειναι οτι καλυτερο απο το τιποτε που εχει να αναδειξει η γενια του...Στον φετινο Παναθηναικο κατ εμε θα εχει 20λεπτο στανταρ...Και αυτη η φετινη ομαδα θα του ταιριαζει...Γιατι θα ναι πρωτος στο χωριο...

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Κυρ Ιουν 28, 2020 12:19 pm

Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2020 12:09 pm
δεν υπαρχει λογος να φυγει ο παππας. απο την στιγμη που δεν θα εχουμε μεγαλα συμβολαια σε ξενους και καποιοι σιγουρα δεν θα μας βγουν, τοτε πρεπει να εχουμε και καποιους ελληνες. και στα γκαρντ δεν εχουμε κανεναν! πρεπει να μεινει αλλα με 300 χιλ και οχι 400 και ταυτοχρονα να μην αποκτηθουν κασελ-ιαν-μποχω κλπ. δεν εχει νοημα γιατι δεν θα βοηθησουν.
δεν συμμεριζομαι την λογικη αυτη.ποιος ο λογος να μετραμε τους Ελληνες με γνωμωνα το ποιος ειναι πιο ικανος να βοηθησει στην ευρωλιγκα,αφου στην ευρωλιγκα μπορεις να εχεις 7 ξενους +Παπαπετρου Παπαγιαννη+Μητογλου,με την διαφορα απο τα 300 του Παππα να πηγαινουν για μια καλυτερη περιπτωση ξενου! δεν θα ειναι το προβλημα μας οι θεσεις 11-12 !
η παρουσια Παππα προδιαθετει και σοβαρο ρολο.γιατι ως γνωστον οταν δεν εχει ρολο &αυξημενο ρολο κανει μανουρες..! γιατι να προτιμουμε μια τετοια συνθηκη δεν καταλαβαινω..

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Κυρ Ιουν 28, 2020 12:25 pm

manj13 έγραψε:
Oποιος μου αναφερει παικτη της γενιας του Παππα που εκανε καλυτερο ματς απο τον χειροτερο Παππα στο καλυτερο φεγγαρι του να μου τον υπενθυμισετε...
ποιος σου ειπε οτι αναζηταμε παικτη της γενιας του Παππα για ρολο 20λεπτων ?

μου θυμιζει τοτε μου ψαχναμε καλυτερο ξενο σεντερ,με τον Ιαν να επαιρνε ως τριτος
500χιλιαρικα και λεγαμε :
βρειτε εναν καλυτερο 33χρονο Ελληνα απο τον Βουγιουκα

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος portokalopita13 την Κυρ Ιουν 28, 2020 12:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Κυρ Ιουν 28, 2020 12:26 pm

https://www.sdna.gr/mpasket/735072_peri ... aprobitola

ε ας του κανουμε μια προσφορα! εμενα το Λαπροβιτολα +Λο μου αρεσει

2
2 Εικόνα
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 28, 2020 12:33 pm

Νομίζω ότι δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά στον Λάπρο. Αν σας περίσσευαν να το συζητάγαμε.

Για τον Παππά, έχετε μείνει πίσω. Μετά τους τραυματισμούς του, ο παίκτης δεν κάνει για την Ευρωλίγκα. Ας αφήσουμε στην άκρη την εκκωφαντική αναντιστοιχία ανάμεσα στα συμβόλαια που έπαιρνε και την προσφορά του ακόμα και πριν τους τραυματισμούς του.
Ο τύπος θυμίζει Βουγιούκα και κάνει τον Βεζένκοφ να δείχνει Μπιέλιτσα. :)

Σας εύχομαι ειλικρινά να επικρατήσει η μπασκετική λογική και να πάρετε Μποχωρίδη στη θέση του. Για 10 λεπτά μάξιμουμ κι αυτός εννοείται.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Κυρ Ιουν 28, 2020 12:36 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2020 12:33 pm

Για τον Παππά, έχετε μείνει πίσω. Μετά τους τραυματισμούς του, ο παίκτης δεν κάνει για την Ευρωλίγκα. Ας αφήσουμε στην άκρη την εκκωφαντική αναντιστοιχία ανάμεσα στα συμβόλαια που έπαιρνε και την προσφορά του ακόμα και πριν τους τραυματισμούς του.
δηλαδη θες να μας πεις οτι ο Νωντας Παπαντωνιου που ειναι της γενιας του εχει κανει καλυτερα παιχνιδια στην ευρωλιγκα ? :mrgreen:

(παρεπιπτοντως της γενιας Παππα ειναι ο Σλουκας :roofl: )

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιουν 28, 2020 12:37 pm

manj13 έγραψε:
Oποιος μου αναφερει παικτη της γενιας του Παππα που εκανε καλυτερο ματς απο τον χειροτερο Παππα στο καλυτερο φεγγαρι του να μου τον υπενθυμισετε...Ασχετως με τον αν ο Παππας ειναι αυτοκαταστροφικος ή οτι αλλο εχουμε αναφερει δυστυχως ειναι οτι καλυτερο απο το τιποτε που εχει να αναδειξει η γενια του...Στον φετινο Παναθηναικο κατ εμε θα εχει 20λεπτο στανταρ...Και αυτη η φετινη ομαδα θα του ταιριαζει...Γιατι θα ναι πρωτος στο χωριο...
Σλούκας, Παπανικολάου δυο παίκτες γεννημένοι το 1990 όπως ο Παππάς.
Αλλά όπως λέει ο πορτοκαλόπιτα, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε παίκτες της γενιάς του Παππά.
Το ερώτημα είναι αν με 300-400 χιλιάδες βρίσκεις κάποιον, οποιασδήποτε εθνικότητας, που να παίζει καλύτερα από τον τωρινό Παππα.
Γιατί αν ναι, αν έχεις 6 Έλληνες δίνεις τα 400 σε ξένο και είσαι οκ, αν δεν έχεις 6 Έλληνες δίνεις 300 σε έναν ξένο και 100 σε έναν οποιονδήποτε Έλληνα για Α1.
Κι εγώ πιστεύω ότι θα έχει ένα 20λεπτο αλλά όχι επειδή δεν μπορούμε να βρούμε καλύτερο

1
1 Εικόνα
titsokk

a1greece
Reactions: 177
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 28, 2020 12:46 pm

pan24 έγραψε:
manj13 έγραψε:
Αλλά όπως λέει ο πορτοκαλόπιτα, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε παίκτες της γενιάς του Παππά.
Το ερώτημα είναι αν με 300-400 χιλιάδες βρίσκεις κάποιον, οποιασδήποτε εθνικότητας, που να παίζει καλύτερα από τον τωρινό Παππα.
Γιατί αν ναι, αν έχεις 6 Έλληνες δίνεις τα 400 σε ξένο και είσαι οκ, αν δεν έχεις 6 Έλληνες δίνεις 300 σε έναν ξένο και 100 σε έναν οποιονδήποτε Έλληνα για Α1.
Κι εγώ πιστεύω ότι θα έχει ένα 20λεπτο αλλά όχι επειδή δεν μπορούμε να βρούμε καλύτερο
για τον Παπανικολαου θα διαφωνησω. Η πορεία του δε δειχνει κατι αξιοπροσεκτα ανωτερο του Παππα και μαλιστα διηγαγε στο παρελθον περιοδο που προσομοιαζε σε πρωην μπασκετμπολιστα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 28, 2020 12:48 pm

pan24 έγραψε:
manj13 έγραψε:
Για τον Σλουκα θα συμφωνησω απολυτα...λσθος μου που μου διεφυγε ισως γιατι ενδομυχα λογω εξελιξης τον εχω "βγαλει" απ αυτη τη γενια και τον "σπρωχνω"στην προηγουμενη...Ο Παπ εχει κανει σιγουρα καλυτερα μεμονωμενα ματς απ τον Παππα...αλλα τους εντασσω στο ιδιο επιπεδο "αυτοαπορριψης" των δυνατοτητων τους...Απο τους υπαρχοντες ο μονος που μπορει να περασει σε αλλο επιπεδο ειναι ο Παπαπετρου....Και μετα το ερεβος...αν απο την Εθνικη ομαδα βγαλεις Καλαθη και Αντετοκουνμπο μιλαμε για την απολυτη τραγωδια...κι αυτο βεβαια ισχυει και στις μικροτερες ηλικιες..

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manj13 την Κυρ Ιουν 28, 2020 12:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Κυρ Ιουν 28, 2020 12:48 pm

titsokk έγραψε:

για τον Παπανικολαου θα διαφωνησω. Η πορεία του δε δειχνει κατι αξιοπροσεκτα ανωτερο του Παππα και μαλιστα διηγαγε στο παρελθον περιοδο που προσομοιαζε σε πρωην μπασκετμπολιστα.
σε 3-2-1
απασφαλιζει ο @basket72

:twisted: :bblove:

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 28, 2020 12:49 pm

titsokk έγραψε:

Μαζί σου θα διαφωνήσει και όλη η μπασκετική Ευρώπη και η επίσημη Ευρωλίγκα. Καλή η ¨τρέλα¨με την χ ομάδα μας αλλά υπάρχει και το μπασκετάκι....
Η περιόδος που αναφέρεσαι κράτησε λίγους μήνες. Έκτοτε ψηφίστικε στην καλύτερη αμυντική πεντάδα της Ευρώπης. Ειλικρινά δεν υπάρχει καμιά σχέση.

titsokk

a1greece

Κυρ Ιουν 28, 2020 12:56 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2020 12:49 pm
titsokk έγραψε:

Μαζί σου θα διαφωνήσει και όλη η μπασκετική Ευρώπη και η επίσημη Ευρωλίγκα. Καλή η ¨τρέλα¨με την χ ομάδα μας αλλά υπάρχει και το μπασκετάκι....
οπως το θετεις θα νομισει καποιος που δεν ξερει για ποιον μιλαμε οτι συγκρινουμε τον Κλαιντ Ντρεξλερ με τον συμπαθεστατο Γιωργο Χρυσανθοπουλο.

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 28, 2020 1:04 pm

titsokk έγραψε:

οπως το θετεις θα νομισει καποιος που δεν ξερει για ποιον μιλαμε οτι συγκρινουμε τον Κλαιντ Ντρεξλερ με τον συμπαθεστατο Γιωργο Χρυσανθοπουλο.
Εντάξει, δεν επιμένω. Το καλό για μένα είναι ότι ο Παπανικολάου παίζει στην ομάδα μου κι ότι ο Παππάς παίζει στον ¨αιώνιο¨. Τα έχουμε δει και στην μπάλα. Με Ολυμπιακάρες, Παναθηναϊκάρες, Αεκάρες και Παοκάρες που είχαν a priori εξασφαλισμένη τη θέση βασικού.

Καλά ξεμπερδέματα.

titsokk

a1greece

Κυρ Ιουν 28, 2020 1:07 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2020 1:04 pm
titsokk έγραψε:

Εντάξει, δεν επιμένω. Το καλό για μένα είναι ότι ο Παπανικολάου παίζει στην ομάδα μου κι ότι ο Παππάς παίζει στον ¨αιώνιο¨. Τα έχουμε δει και στην μπάλα. Με Ολυμπιακάρες, Παναθηναϊκάρες, Αεκάρες και Παοκάρες που είχαν a priori εξασφαλισμένη τη θέση βασικού.

Καλά ξεμπερδέματα.
μπορεί. Θα φανεί εν καιρώ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”