Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
πιανουν και οι βροχες τωρα που να παιξει ο γκος...Μυικο σπασμο λεγανε κοντευει ενα μηνα εξω..Μην ξεχασουμε να τον ανανεωσουμε καμια 3ετια και χασουμε το κελεπουρι..
Ευτυχως ειμαστε απο διακοπη,βλεπω γουοκαπ κανααν να βαρανε 35λεπτα..θα ρεψει παλι ο γουοκαπ χωρις γκος και λονγκ..αντε να μπει 5λεπτα ο λουντζης.
Ευτυχως ειμαστε απο διακοπη,βλεπω γουοκαπ κανααν να βαρανε 35λεπτα..θα ρεψει παλι ο γουοκαπ χωρις γκος και λονγκ..αντε να μπει 5λεπτα ο λουντζης.
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι και εγω βλέπω αυτά τα nunchaku που κρατάει ο Canaan για να φαει και φοβάμαι μην τραυματιστεί ο Γκος. Άσε ρε αγόρι μου Γκος το σούσι μην έχεις κάνα μυικό πάλιplo koon έγραψε: ↑Τετ Φεβ 28, 2024 5:29 pmΕ ποιος έβγαλε τον Γκος από το ψυγείο!?lefpan έγραψε: ↑Τετ Φεβ 28, 2024 5:27 pmΒλέπω όλη την ομάδα με τροφική δηλητηρίαση!!!
Α, ρε κόουτς, με τις ιδέες σου! Ποιός θα σε ξεμπλέξει από τον Δαίδαλο μετά!!!
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -poini-stoΠως να γίνει καλά άμα τρώει και περπατάει?
- lefpan

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Έχω μείνει κατάπληκτος από το υψηλότατο επίπεδο κριτικής του φόρουμ στο θέμα του Γκος.
Και θα σου πούνε "έχω δικαίωμα να κάνω κριτική και να λέω τη γνώμη μου".
Μωρέ, τι μας λέτε; Κριτική είναι αυτό; Ή μήπως είναι έκφραση γνώμης να ειρωνεύεσαι τον παίκτη με αστειότητες κακής ελληνικής κωμωδίας του '60.
Και θα σου πούνε "έχω δικαίωμα να κάνω κριτική και να λέω τη γνώμη μου".
Μωρέ, τι μας λέτε; Κριτική είναι αυτό; Ή μήπως είναι έκφραση γνώμης να ειρωνεύεσαι τον παίκτη με αστειότητες κακής ελληνικής κωμωδίας του '60.
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η χρονιά με την απώλεια Σάσα και του τρίτου γκαρντ μας καθώς και τους πολλούς τραυματισμούς, και την έλλειψη τέταρτου ψηλού διαφαινόταν στην καλύτερη μέτρια. Τελικά με τις χειμερινές μεταγραφές και την άνοδο των υπαρχόντων από χρόνια rebuild πάμε για ολικό καμ μπακ.
Πλεον καλά καλά δεν χωράει στο ρόστερ ο περυσινος mvp!, ενώ το ακριβότερο μας συμβόλαιο προορίζεται για μετρ στα επινίκια στην παλαριακη.
Αν ο γκος είναι καλά στα πλέι οφ/φ4 ιιιισως πάμε καλά με την Μονακό στον τελικό.
Και μετά mike james στα χνάρια του φίλου του, του KD.
Ε μετά θα θέλει 3 μήνες αποθεραπεία οπότε θα επιστρέψει ο ανοιξιάτικος shaqattack στην Α1 στη θέση του αοσμου άγευστου λιθουανου.
Πλέον είναι σαφές:
Ανανέωση χελωνα
Κάποιο λαυράκι Κοουτς Μπι στη θέση γκος (οκ δεχόμαστε και Τζέιμς)
Και κάποιον 3&d στη θέση του αοσμου (οκ κι εδώ δεχόμαστε και Σάσα αλλά καλύτερα να δοκιμάσει άλλη μια χρονιά το παιδί να βγουν τα κουκιά καλύτερα)
#σας_ξαναψαχνουμε
Πλεον καλά καλά δεν χωράει στο ρόστερ ο περυσινος mvp!, ενώ το ακριβότερο μας συμβόλαιο προορίζεται για μετρ στα επινίκια στην παλαριακη.
Αν ο γκος είναι καλά στα πλέι οφ/φ4 ιιιισως πάμε καλά με την Μονακό στον τελικό.
Και μετά mike james στα χνάρια του φίλου του, του KD.
Ε μετά θα θέλει 3 μήνες αποθεραπεία οπότε θα επιστρέψει ο ανοιξιάτικος shaqattack στην Α1 στη θέση του αοσμου άγευστου λιθουανου.
Πλέον είναι σαφές:
Ανανέωση χελωνα
Κάποιο λαυράκι Κοουτς Μπι στη θέση γκος (οκ δεχόμαστε και Τζέιμς)
Και κάποιον 3&d στη θέση του αοσμου (οκ κι εδώ δεχόμαστε και Σάσα αλλά καλύτερα να δοκιμάσει άλλη μια χρονιά το παιδί να βγουν τα κουκιά καλύτερα)
#σας_ξαναψαχνουμε
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... tin-basket
Ώπα, δεν το περίμενα, τουλάχιστον όχι σε αυτή τη φάση.
Άρα μένει πλέον μόνο μία αλλαγή Μίλου μέσα → xxxx Έξω?
Ώπα, δεν το περίμενα, τουλάχιστον όχι σε αυτή τη φάση.
Άρα μένει πλέον μόνο μία αλλαγή Μίλου μέσα → xxxx Έξω?
je suis jazz thrillos 
-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 76149.html
ΜακΚίσικ αντί Μπραζντέικις στα εγχώρια. Μάλλον αναμενόμενη κίνηση, αφού ο Λιθουανός πήρε τις ευκαιρίες του αλλά δεν...
ΜακΚίσικ αντί Μπραζντέικις στα εγχώρια. Μάλλον αναμενόμενη κίνηση, αφού ο Λιθουανός πήρε τις ευκαιρίες του αλλά δεν...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο