Εγώ στην αρχή της χρονιά έλεγα ό,τι και ο Στηβ ασχέτως αν έχω διαψευθεί πανυγηρικά. Πως γίνεται μία ομάδα με τόσους 38αρηδες να είναι καλή απλά και μόνο επειδή προσέθεσε έναν παίκτη? Θα δείξει, πάντως χθες ο Τσατσο και ο Γιουλ παίζανε σαν παλαίμαχοι.Sharp Shooter έγραψε: ↑Παρ Μαρ 01, 2024 1:17 pmΣίγουρα αιρετική. Γιατί η Ρεάλ έχει ρόστερ 14 παικτών και κάνει συντήρηση από το Νοέμβρη. Μην την βλέπεις τώρα που κάνει ξεμούδιασμα και τρολάρει. Σε σειρά αγώνων είναι ανίκητη…Στηβ Κερ έγραψε: ↑Παρ Μαρ 01, 2024 8:44 am(Έχει φάει όλος ο μπασκετικός κόσμος την παραμυθα της Ρεάλ που πάει με περιφέρεια τον τρελοΚαμπατσο και 3 οβερ 38 παίκτες πίσω κ δίπλα του να….ελεγξουν το παιχνιδι αν χρειαστεί .Να παρακαλάνε πρέπει ολοι να πέσουν μαζί της σε σειρά αγώνων ,ξεχνάνε τη σειρά με Παρτιζαν ,η πιστεύουν οτι τα παιχνίδια του Γκος σε ελεγχόμενο ρυθμό στο Βελιγράδι μπορει να τα κάνει ο Καμπατσο )
Αιρετική άποψη της ημέρας πάω να Κοιμησω καναν άρρωστο….
Όσο για τον Καμπατσο μόνο τρελός δεν είναι. Ο τύπος είναι παικταράς και μπορεί μέσα σε ενάμισι λεπτό να αλλάξει τον ρυθμό ενός αγώνα.
Όσον αφορά τον Καμπατσο, εγώ είδα τον Παναθηναικό να τον εξουδετερώνει επιθετικά και αμυντικά.
Επιθετικά πήγαινε under στα screen και πήρε μόνο ένα τριποντο στο τέλος όταν είχαν όλα κριθεί
Αμυντικά δεν μπορούσε με τίποτα να σπάσει screen και έφαγε τουλάχιστον 3-4 τρίποντα μετά απο σκριν.
Στα δικά μας τώρα. Η νίκη σήμερα γίνεται αναγκαία εφόσον στοχεύουμε τοπ4. Με ήττα σήμερα μένουμε αρκετά πίσω καθώς στο τέλος της ημέρας πρέπει να είμαστε από πάνω από ΠΑΟ, Μπολόνια και Φενέρ.