Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Μαρ 07, 2024 6:25 pm

BillyPao έγραψε:
Πέμ Μαρ 07, 2024 6:21 pm
Heisenberg έγραψε:
Πέμ Μαρ 07, 2024 6:13 pm
Μπαρτζωκιαδα παλι.
ο κοουτς εκανε λαθη σε σικμα και Μπραζ. τελος. με τις διορθωτικες κινησεις ειναι σαν να τα παραδεχτηκε και ο ιδιος.
κανεις αλανθαστος.
του χρονου θα εδιωχνα Γκος Μπραζ και Σικμα και θα επαιρνα Μισιτς (απο τα μεγαλα ονοματα), Ντορσευ (να μοιραζεται χρονο μαζι με κανααν)
και ενα 3αρι δυνατο. και θα επεφτε γλεντι ατελειωτο.
αν για καποιο λογο ερχοταν βενζεκοφ θα κατεβαζαμε τον Πητερς στο 3.
"θα έπεφτε γλέντι ατελείωτο"... Σκέψου να το έγραψα εγώ αυτό, θα είχα ήδη αποβληθεί... :roll:
Εξαρταται πως θα το εγραφες. εγω εννοοουσα οτι η ομαδα θα ηταν πανισχυρη εναντια σε ολους.
εξαλλου στα μεταγραφικα της ομαδας σχολιασα οχι σε καποιο ντερμπι.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μαρ 07, 2024 6:37 pm

Heisenberg έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Πέμ Μαρ 07, 2024 6:21 pm

"θα έπεφτε γλέντι ατελείωτο"... Σκέψου να το έγραψα εγώ αυτό, θα είχα ήδη αποβληθεί... :roll:
Εξαρταται πως θα το εγραφες. εγω εννοοουσα οτι η ομαδα θα ηταν πανισχυρη εναντια σε ολους.
Θα μπορούσες να πεις "θα ήμασταν πανίσχυροι" ή κάτι παρόμοιο. Γιατί όπως και να γράψεις κάτι, σημασία έχει πώς θα το ερμηνεύσει αυτός που θα το διαβάσει. Δε στο λέω με κακία, μια παρατήρηση κάνω. :)

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μαρ 07, 2024 7:20 pm

BillyPao έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

Θα μπορούσες να πεις "θα ήμασταν πανίσχυροι" ή κάτι παρόμοιο. Γιατί όπως και να γράψεις κάτι, σημασία έχει πώς θα το ερμηνεύσει αυτός που θα το διαβάσει. Δε στο λέω με κακία, μια παρατήρηση κάνω. :)
Καλά εσύ μπορείς να ερμηνεύσεις το τζάμπολ για σέντρα. Δεν έχει να λέει.

Για πες , καμιά πρόταση για ρόστερ και μεταγραφή έχεις;

2
2 Εικόνα
BillyPao

champion

Πέμ Μαρ 07, 2024 7:44 pm

AO DAFNIS έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Αφήνω στην άκρη την 1η πρόταση σου, που μάλλον ήταν το λιγότερο περιττή. Τώρα για ρόστερ, πρόταση για εσάς δεν έχω. Περιμένετε να δείτε πώς θα πάει η χρονιά, αξιολογήστε τους παίκτες και μετά προτείνετε αλλαγές. Μπορεί κάποιος παίκτης που δεν αποδίδει καλά τώρα, να παίξει καλύτερα στα κρίσιμα παιχνίδια, υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Πέμ Μαρ 07, 2024 7:53 pm

BillyPao έγραψε:
AO DAFNIS έγραψε:

Αφήνω στην άκρη την 1η πρόταση σου, που μάλλον ήταν το λιγότερο περιττή. Τώρα για ρόστερ, πρόταση για εσάς δεν έχω. Περιμένετε να δείτε πώς θα πάει η χρονιά, αξιολογήστε τους παίκτες και μετά προτείνετε αλλαγές. Μπορεί κάποιος παίκτης που δεν αποδίδει καλά τώρα, να παίξει καλύτερα στα κρίσιμα παιχνίδια, υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο.
Σε αυτό έχεις μεν δίκιο αλλά νομίζω ότι πλέον ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον κάθε παίχτη πάνω κάτω. Μόνος αστερίσκος ο Μπραζντέικις αλλά και για αυτόν διατηρώ σοβαρές αμφιβολίες, από την άποψη ότι μάλλον δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο του βασικού 3αριού σε ομάδα με βλέψεις. Είδωμεν.

0
BillyPao

champion

Πέμ Μαρ 07, 2024 8:03 pm

AO DAFNIS έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Σε αυτό έχεις μεν δίκιο αλλά νομίζω ότι πλέον ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον κάθε παίχτη πάνω κάτω. Μόνος αστερίσκος ο Μπραζντέικις αλλά και για αυτόν διατηρώ σοβαρές αμφιβολίες, από την άποψη ότι μάλλον δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο του βασικού 3αριού σε ομάδα με βλέψεις. Είδωμεν.
Για τον Μπραζντέικις και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερος στην πορεία, αλλά δε νομίζω να φτάσει στα επίπεδα που κάποιοι μπορεί να περίμεναν. Τώρα που το σκέφτομαι, αν ήμουν Ολυμπιακός, μάλλον θα πρότεινα αντικατάσταση του Γκος με κάποιον λιγότερο επιρρεπή σε τραυματισμούς παίκτη και απόκτηση κάποιου καλύτερου παίκτη στη θέση του Σίκμα. Αυτά ως αρχικές σκέψεις. Γενικά πάντως έχετε έναν "κορμό", οπότε δε νομίζω να χρειαστείτε πολλές αλλαγές το καλοκαίρι.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551

Πέμ Μαρ 07, 2024 8:45 pm

BillyPao έγραψε:
AO DAFNIS έγραψε:

Για τον Μπραζντέικις και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερος στην πορεία, αλλά δε νομίζω να φτάσει στα επίπεδα που κάποιοι μπορεί να περίμεναν. Τώρα που το σκέφτομαι, αν ήμουν Ολυμπιακός, μάλλον θα πρότεινα αντικατάσταση του Γκος με κάποιον λιγότερο επιρρεπή σε τραυματισμούς παίκτη και απόκτηση κάποιου καλύτερου παίκτη στη θέση του Σίκμα. Αυτά ως αρχικές σκέψεις. Γενικά πάντως έχετε έναν "κορμό", οπότε δε νομίζω να χρειαστείτε πολλές αλλαγές το καλοκαίρι.
Ο σικμα έχει αντικατασταθεί απ τον Πετρουσεφ.
Εναν παίκτη στην θέση του γκος θέλει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, όχι γιατί δεν είναι παικταρας αλλά γιατί τραυματίζεται εύκολα. Βέβαια ας δούμε πως θα ολοκληρωθεί γενικά η χρονιά.
Τον μπραζντεικις δεν θα τον αφήσει ο Μπαρτζώκας.

0
BillyPao

champion

Πέμ Μαρ 07, 2024 8:56 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Μαρ 07, 2024 8:45 pm
BillyPao έγραψε:

Ο σικμα έχει αντικατασταθεί απ τον Πετρουσεφ.
Εναν παίκτη στην θέση του γκος θέλει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, όχι γιατί δεν είναι παικταρας αλλά γιατί τραυματίζεται εύκολα. Βέβαια ας δούμε πως θα ολοκληρωθεί γενικά η χρονιά.
Τον μπραζντεικις δεν θα τον αφήσει ο Μπαρτζώκας.
Ο Πετρούσεφ ήρθε ως επιπλέον παίκτης, όχι ως αντικαταστάτης του Σίκμα. Αν ο Σίκμα είχε αντικατασταθεί, θα είχε φύγει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Μαρ 07, 2024 9:40 pm

BillyPao έγραψε:
Ο Πετρούσεφ ήρθε ως επιπλέον παίκτης, όχι ως αντικαταστάτης του Σίκμα. Αν ο Σίκμα είχε αντικατασταθεί, θα είχε φύγει.
Εικόνα

4
1 Εικόνα 1 Εικόνα 2 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
BillyPao

champion

Πέμ Μαρ 07, 2024 9:42 pm

lefpan έγραψε:
Πέμ Μαρ 07, 2024 9:40 pm
BillyPao έγραψε:
Εικόνα
Ωραία, τότε γιατί δεν έχει φύγει ο Σίκμα; Αντικατάσταση παίκτη χωρίς να έχει φύγει ο προηγούμενος δεν υφίσταται, προσθήκη λέγεται. Γιατί καλή η χιουμοριστική φωτογραφία με τα πουλάκια, αλλά δεν τη λες και σοβαρή απάντηση...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2734
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Μαρ 07, 2024 11:05 pm

BillyPao έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

Off-topic τελείως.

Το τόπικ αφορά μεταγραφικά. Οποιοδήποτε ποστ από εδώ και πέρα δεν αφορά μεταγραφικά και προτάσεις αλλά σχολιασμό του τι και πως γράφουν οι υπόλοιποι χρήστες (όχι μόνο από τον BillyPao αλλά και οποιοσδήποτε άλλος), θα διαγράφεται και ο χρήστης που έκανε την ανάρτηση θα τρώει μίνιμουμ 1 μέρα off.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Παρ Μαρ 08, 2024 12:26 am

Ο κοπυτς το καλοκαιρι ηθελε να πορευτεί με τη δυαδα Μιλουτινοφ Φαλ στο 5, στο βασικο τεσσερα να παει με τον Πιτερς στα 25-30
Λεπτα οπως περυσι με τον Σασα και να περασει τον Παπανικολαου στο Τεσσερα ωστε να μην τον εχει τρεχα γυρω γυρω ολοι. Για αυτο πηρε τον Ιγκι για να παει με τον Σακ και λιγο απο λαρε και Παπ στο 3. Τον Σικμα τον πηρε ως 4-5 καθως εχει το πλεονεκτημα να σπαει την Μπαλα καλα. Ολα του ρθαν τουμπανο ομως λογω της μυτης του Σακ, των εναλλαξ τρευματισμων στην αρχη της χρονιας των πενταριων οποτε ο Σικμα αναγκαστηκε να παιξει πολυ περισσοτερο απο οτι ηρθε. Οταν ηρθε ο Πετρουσεφ ηρθε με σκοπο να αντικαταστησει τον Σικμα στο τολο του 4-5 με πιο ενεργο ρολο λογω των τραυματισμων. Ελα που ομως ο Ιγκι δεν εγκλιματιστηκε ποτε ο σακ αργησε να μπει στο πνευμα οπως κανει καθε χρονο και ο Παπα τρεχει ακομη απο την θεση 3. Ο σικμα εμεινε για 5ος ψηλος. Εγινε 6ος λογω του οτι τραυματιστηκε ο Μιλου και ηρθε ο Ραιτ. Του χρονου απλα θα παει κε Φαλ, Μιλου, Ραιτ( πιστευω θα δουλευτει να παιξει και στο 4 υπο καποιες συνθηκε καθως εχει το σουτακι απο μεση αποσταση αν και αστοχος ως τωρα στις δοκιμες τουλαχιστον το δοκιμαζει που δειχνει οτι το εχει στο ρεπερτοριο του)Πετρουσεφ, Πιτερς για πενταδα και Παπανικολαου περισσοτερο μπαλαντερ στο 3-4. Θεωρω οτι ο Ιγκι θα μεινει( πρεπει κατ’εμε) και θα μοιραστει τη θεση με τον Μακκισικ οπως ειχε σχεδιαστει για φετος.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Παρ Μαρ 08, 2024 12:53 am

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω εγω στην ομάδα είναι στη θέση 2 όπου αν εξαιρέσεις τον Ησαϊα δεν υπάρχει άλλος παίκτης με μπασκετική αλητεία και σουτάκι από απόσταση στους κοντούς.Θεωρώ ότι του χρόνου πρέπει να πέσει το βάρος εκει και να έρθει ενα βαρόμετρο τύπου είτε Τζέϊμς (δύσκολο καθώς θα ναι το τελευταίο του συμβόλαιο κι ίσως παραμείνει Μονακό) είτε έστω Κίναν Έβανς που θα κούμπωνε εξαιρετικά με Γουόκαπ και να ρχοταν απ τον πάγκο ο Ησαϊας.Μήτρου-Λονγκ,Σίκμα,Λούντζης πρέπει να χαιρετήσουν.
Κι επειδή πρέπει να χουμε κι Ελληνόπουλα για να βγαίνουν τα ρόστερ ένας Τολιόπουλος ή ενας Ρογκαβόπουλος θα μας κάλυπτε μια χαρά.
Γκαρντ:Θωμάς-Γκος-Κάνααν-Μακίσικ-καλός ξένος-Λάρε
Φόργουορντ:Παπ-Μπραζ-Πίτερς-Πετρού
Σέντερ:Φαλ-Μίλου-Μωυσής

Και ένας Έλληνας για θέση 3 ή γκαρντ

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 450
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μαρ 08, 2024 6:28 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Παρ Μαρ 08, 2024 12:53 am
Το μόνο πρόβλημα που βλέπω εγω στην ομάδα είναι στη θέση 2 όπου αν εξαιρέσεις τον Ησαϊα δεν υπάρχει άλλος παίκτης με μπασκετική αλητεία και σουτάκι από απόσταση στους κοντούς.Θεωρώ ότι του χρόνου πρέπει να πέσει το βάρος εκει και να έρθει ενα βαρόμετρο τύπου είτε Τζέϊμς (δύσκολο καθώς θα ναι το τελευταίο του συμβόλαιο κι ίσως παραμείνει Μονακό) είτε έστω Κίναν Έβανς που θα κούμπωνε εξαιρετικά με Γουόκαπ και να ρχοταν απ τον πάγκο ο Ησαϊας.Μήτρου-Λονγκ,Σίκμα,Λούντζης πρέπει να χαιρετήσουν.
Κι επειδή πρέπει να χουμε κι Ελληνόπουλα για να βγαίνουν τα ρόστερ ένας Τολιόπουλος ή ενας Ρογκαβόπουλος θα μας κάλυπτε μια χαρά.
Γκαρντ:Θωμάς-Γκος-Κάνααν-Μακίσικ-καλός ξένος-Λάρε
Φόργουορντ:Παπ-Μπραζ-Πίτερς-Πετρού
Σέντερ:Φαλ-Μίλου-Μωυσής

Και ένας Έλληνας για θέση 3 ή γκαρντ
Με 14 παίκτες δεν πας πουθενά, ιδιαίτερα του χρόνου που θα αυξηθούν και οι ομάδες της Ευρωλίγκας.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 08, 2024 7:25 pm

Εννοειται ότι ο Πετρουσεφ ηλθε ως αντικατάστασης του Σικμα ουσιαστικα(τον ξανθό τον κρατάτε λόγω γκαντεμιάς στους τρσυματισμους).Αν κατέβει ο Πίτερς του χρόνου και στο 3 ανά διαστήματα ο Μπραζιεσκις τι ρόλο θα βαράει.Για μένα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος που με χρονο σε Παπ και ΜκΚισσικ δύσκολα θα ....ηγηθεί στο 3.
Εάν φύγει ο Φαλ και παει στο 5 ο Πετρουσεφ μαζί με Ράιτ και Μιλου θα πάρετε 4αρι στα σιγουρα.Ειναι λίγο στο ξεκάρφωτο ο Μπραζιεσκις .

Με Γουοκαπ-Τζειμς-Μιτρου Λονγκ+έναν νεαρό ελληνα
Κανναν-Λαρεντζακη-Μκ Κισσικ
Παπανικολάου
Πιτερς
..........
Μιλου-Πετρουσεφ-Ραιτ.-νεαρός Έλληνας

Παιζει του Παπαγιαννη αν θέλετε να κρατήσετε τον Πετρουσεφ καθαρα στο 4 κατά κύριο λόγο.
Ντορσευ που να χωρεσει;

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”