Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Athens.

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Μαρ 09, 2024 11:05 pm

Christofis έγραψε:
Σάβ Μαρ 09, 2024 10:20 pm
BillyPao έγραψε:
Σάβ Μαρ 09, 2024 4:59 pm

Όταν γράφεις για ''μπάσκετ αλάνας'', φαίνεται ότι δεν έχεις παρακολουθήσει Παναθηναϊκό φέτος... Από ανάγκη ίσως να παίξαμε λίγο ''άναρχα'' σε κάποια παιχνίδια, επειδή έλειπαν οι βασικοί χειριστές μας. Και μην υπερβάλλεις ούτε για τον Κάνααν ούτε για τον Ουόκαπ, όπως και μη ξεχνάς ότι δεν έχουμε παίξει ακόμη πλήρεις απέναντι σας...
Χωρις να θελω να μπω σε κοντρα μαζι σου καθως δεν εχωωκαι κατι να χωρισω ετσι. Γενικα Πεμπτες Παρασκευες επειδη δεν χειρουργω και τελειωνω σχετικα νωρις απο το ιατρειο βλεπω παρα πολυ ευρωλιγκα γιατι μου αρεσει το αθλημα το οποιο επαιξα και μικρος ως ενα καλο επιπεδο( για Κυπρο) μεχρι τα 17 μου. Φετος παρακολουθησα ολα τα παιχνιδια της ομαδας μου, και τουλαχιστον τα 3 τεταρτα του Παναθηναικου, οπως και παρα πολυ Ρεαλ στη αρχη της χρονιας, Μακαμπι λογω της σχεσης μου με το ισραηλ, Παρτιζαν, Μονακο και Μπαγερν. Καποιες ομαδες γιατι της θεωρω ανταγωνιστες και καποιες γιατι γουσταρω τους προπονητες του. Τελος παντων για να επανελθω στο ζητημα. Ο Αταμαν το λεω πολυ απο το καλοκαιρι ειναι τοπ προπονητης να παιρνει τα μεγιστα απο τους παικτες αστερες που δημιουργει, εξελισσει( τον Μισιτς αυτος τον εκανε πολυβολο, καλος ηταν και πριν αλλα οχι σε αυτο το επιπεδο) και ανακαλυπτει, εχει εξαιρετικο ματι, αλλα προπονητικα ειναι κατω απο την ελιτ. Αποψη μου. Οταν εχεις ενα παικτη οπως ο Χουαντσο που ειναι εξαιρετικος ρολιστας εχει στο ιστορικο του παιχνιδια θριαμβους με την εθνικη του και δεν τον αξοποιεις με ενα συστημα να τον βγαλεις εξω μονο του αυτο κατι λεει. Οταν για παρα πολλα παιχνιδια το παιχνιδι του παναθηναικου ηταν η μπαλα στον Ναν και ανοιξτε να του κανουμε χωρο τι ειναι δεν ειναι αναρχο παιχνιδι; Εχεις δει τον Γκριγκονις ή τον Ναν να βγαινουν μετα απο συνεχομενα σκριν να εκτελεσουν; Εχεις δει κοψιματα των φοργουορντ σου μεσα στη ρακετα; Το να σουταρει ο ναν να παιρνει το ριμπαουντ ο μητογλου ή ο Λεσορ και να κανει μισο πιβοτ ή λει απ και να σκοραρει δεν ειναι οργανωμενο παιχνιδι. Απο το κυπελο και μετα εχω δει πολυ περισσοτερο πασιγκ γκειμ ναι το αναγνωριζω και καλυτερους αυτοματισμους. Αλλα αν εισαι ικανοποιημενος με το επιπεδο μπασκετ που επαιξες φετος οκ εμενα αν το εκανε η ομαδα μου δεν θα πετουσα και την σκουφια μου οπως δεν την πετουσα οταν πηγαινα τελικους με τον κοουτς Σφαιροπουλο ουτε απο την ομαδα μου μεχρι τον Ιανουαριο

Εγω δεν εχω δει προσπαθεια να αξιοποιηθουν τα μεγαλα ατου του παναθηναικου, δηλαδη η αθλητικοτητα των φοργουορντ, το στατικο σουτ καποιων σουτερ του και το επιθετικο ταλεντο των γκαρντ του. Δεν εχω συστηματα, μονο αναρχο παιχνιδι.

Αποψη μου ετσι.

Τωρα οτι δεν εχεις σουτερ επιπεδου Καναν δεν εχεις . Μονο ο χαουαρντ μπορει να σταθει στο ιδιο επιπεδο και ο Λαρκιν. Φυσικα
Οι αλλοι δυο ειναι πολυ περισσοτερο ταλαντουχοι απο τον Ησαια αλλα και ο ησαιας πολυ καλυτερος αμυντικος. Αμυντικο σαν τον γουοκαπ οντως δεν εχεις γιατι πολυ απλα κανεις αλλος δεν εχει ο θωμας σαν αμυντικος ειναι ο κορυφαιος τι να κανουμε. Καλος ο γκραντ ειπα αλλα επιπεδου γκος ο οποιος ειναι επισης πολυ καλος αμυντικος. Καλος και ο ναν οποτε θυμηθει. Αλλα οταν εχεις ναν, σλουκα γκραντ, γκριγκονις και τον βιλντοζα αναξιοποιητο και εχω Γουοκαπ, Γκος(υγιειη) , Καναν, Μακκισικ, Μητρου λογκ, ε δεν νιωθω οτι υστερω με συγχωρεις
Και εγώ σέβομαι την κάθε άποψη, αλλά σε βρίσκω λίγο απόλυτο. Ο Γκριγκόνις με σταθερά πάνω από 40% ποσοστό καριέρας στα τρίποντα , μήπως δεν είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ; Ο Γκράντ για μένα είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός, και με μικρότερη εμπειρία στην Ευρωλίγκα σε σχέση με τον Ουόκαπ. Σκέψου να είχε την εμπειρία του Ουόκαπ. Για τους γκάρντ έχω διαφορετική άποψη, θεωρώ ότι υπερτερούμε ποιοτικά. Καλό σου βράδυ.

0
XamenaF4_the_return

junior
Reactions: 117
Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μαρ 10, 2024 1:36 am

Αν ο Ολυμπιακος κερδισει θα ενισχυθει λιγο(η ελαχιστα) το momentum του
Αν ο χασει δεν εγινε κατι σε οτι αφορα την ψυχολογια και τα επικοινωνιακα.

Αν ο Παναθηναικος κερδισει θα παρει μεγαλο boost απο αυτο που χαθηκε στον τελικο Κυπελου
Αν χασει δεν θα παθει και κατι. Εννοω κατι περισσοτερο απο την απωλεια του κυπελου.
Πρεπει να κερδισει ο Ολυμπιακος οπωσδηποτε για να μην δωσει ψυχολογικη αναταση.

Στα του ματς πιστευω ευκολα-δυσκολα θα ειναι Ασσος

Γενικα στα Playoffs θα ηθελα παρα πολυ ο Ολυμπιακος να παει με Μειονεκτημα εδρας να αντιμετωπισει τον Παναθηναικο.
Αν ηταν δηλαδη να διαλεξω αντιπαλο. Η επιλογη που αξιζει περισσοτερο απο ολες τις αλλα θα ηταν αυτη.

1
1 Εικόνα
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.

A bronx tale
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μαρ 10, 2024 2:56 am

Αν παιξουν γουοκαπ γκος και ειναι σε καλη κατασταση θεωρω μεγαλο φαβορι τον ολυμπιακο..μεσα στο σεφ σε ματς που καιει δυσκολα θα χασει.. Συμφωνω και εγω με την αποψη οτι ο παο δεν εχει και τοση τρελη ποιοτητα στα γκαρντ οσο γραφεται,ο βιλντοζα δεν αποδιδει γενικα,ο σλουκας μεγαλη κλαση αλλα αν βαλουμε οτι θα τον χτυπαμε στην αμυνα συνεχεια δεν νομιζω να μας προβληματισει..οποτε στην ουσια αν μπλοκαρει παλι ο ναν και κουτουλαει στον φαλ και δεν μοιραζει την μπαλα θα δυσκολευτει πολυ ο παο.

Μπορει και να τα βλεπω υπεραισιοδοξα..θα δειξει..βεβαια δεν ξερω τι πιθανοτητες εχουν γκος γουοκαπ να ειναι σε καλη κατασταση.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 10, 2024 9:11 am

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μαρ 10, 2024 2:56 am
Αν παιξουν γουοκαπ γκος και ειναι σε καλη κατασταση θεωρω μεγαλο φαβορι τον ολυμπιακο..μεσα στο σεφ σε ματς που καιει δυσκολα θα χασει.. Συμφωνω και εγω με την αποψη οτι ο παο δεν εχει και τοση τρελη ποιοτητα στα γκαρντ οσο γραφεται,ο βιλντοζα δεν αποδιδει γενικα,ο σλουκας μεγαλη κλαση αλλα αν βαλουμε οτι θα τον χτυπαμε στην αμυνα συνεχεια δεν νομιζω να μας προβληματισει..οποτε στην ουσια αν μπλοκαρει παλι ο ναν και κουτουλαει στον φαλ και δεν μοιραζει την μπαλα θα δυσκολευτει πολυ ο παο.

Μπορει και να τα βλεπω υπεραισιοδοξα..θα δειξει..βεβαια δεν ξερω τι πιθανοτητες εχουν γκος γουοκαπ να ειναι σε καλη κατασταση.
Γενικά υπέρ του ΟΣΦΠ είναι το κλίμα. Μάλλον εξαιτίας του κυπέλλου. Αλλά δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση το διπλό. Χρειάζεται τις προσωπικότητες του ο ΠΑΟ περισσότερο από τον ΟΣΦΠ που έχει βαθος και περισσότερες λύσεις. Δηλαδή δεν γίνεται λεσορτ και Σλούκας να παίξουν όπως τον τελικό κυπέλλου και να έχει τύχη ο ΠΑΟ.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Μαρ 10, 2024 11:10 am

Το παιχνίδι ξεκινάει από 50-50.
Από πλευράς Παναθηναϊκού τα ερωτήματα είναι δύο:
Μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι σε ομάδα που παίζει τόσο πιεστική άμυνα; Δεν έχει πείσει πάνω σε αυτό φέτος.
Μπορεί να βγάλει στην ίδια ένταση ολόκληρο το παιχνίδι με το κλειστό ροτέισον που παίζει ο Αταμάν;
Από πλευράς Ολυμπιακού τα θέματα είναι επίσης δύο:
Θα εμφανίσει επαρκή και ικανοποιητική απόδοση στα γκαρντ; Η καλή παρουσία Γουόκαπ θα είναι καταλυτική.
Θα έχει ένα φυσιολογικό ποσοστό στο τρίποντο;

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar

Κυρ Μαρ 10, 2024 1:18 pm

lefpan έγραψε:
Κυρ Μαρ 10, 2024 11:10 am
Το παιχνίδι ξεκινάει από 50-50.
Από πλευράς Παναθηναϊκού τα ερωτήματα είναι δύο:
Μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι σε ομάδα που παίζει τόσο πιεστική άμυνα; Δεν έχει πείσει πάνω σε αυτό φέτος.
Μπορεί να βγάλει στην ίδια ένταση ολόκληρο το παιχνίδι με το κλειστό ροτέισον που παίζει ο Αταμάν;
Από πλευράς Ολυμπιακού τα θέματα είναι επίσης δύο:
Θα εμφανίσει επαρκή και ικανοποιητική απόδοση στα γκαρντ; Η καλή παρουσία Γουόκαπ θα είναι καταλυτική.
Θα έχει ένα φυσιολογικό ποσοστό στο τρίποντο;
Σε ένα παιχνίδι μετά από 5 μέρες ρεπό ναι, μπορούν να παίξουν σε φουλ ένταση 30+ λεπτά οι βασικοί και από 20+ ο 6ος και 7ος χωρίς να πέσει η απόδοση τους. Το πρόβλημα με το κλειστό ροτεισον φαίνεται σε σειρές κυρίως στα τελευταία δύο παιχνίδια που μαζεύεται η κούραση, αλλά ακόμα και τότε μπορεί να μην αποδειχτει τόσο σπουδαίο.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Μαρ 10, 2024 1:20 pm

Quincy έγραψε:
Γενικά υπέρ του ΟΣΦΠ είναι το κλίμα. Μάλλον εξαιτίας του κυπέλλου.
Είναι μία τοπ ομάδα που παίζει εντός έδρας. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολλή ανάλυση γιατί είναι το φαβορί :D

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar

Κυρ Μαρ 10, 2024 1:21 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Μαρ 10, 2024 1:20 pm
Quincy έγραψε:
Γενικά υπέρ του ΟΣΦΠ είναι το κλίμα. Μάλλον εξαιτίας του κυπέλλου.
Είναι μία τοπ ομάδα που παίζει εντός έδρας. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολλή ανάλυση γιατί είναι το φαβορί :D
Μπα, είναι αλλιώς το ΟΣΦΠ ΠΑΟ. Αν είχε κερδίσει πχ ο ΠΑΟ τότε θα τα λέγαμε ανάποδα τώρα εμείς

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Κυρ Μαρ 10, 2024 1:28 pm

Γενικά είναι 50-50 το ματς αλλά έχουμε ελαφρύ μομέντουμ! Εμείς είμαστε σε καλή φόρμα ενώ και αυτοί πέρασαν το ντεφορμάρισμα και είναι στην επάνοδο! Μας έκαναν ήδη ένα διπλό στο πρωτάθλημα οπότε δεν νομίζω η ομάδα να το χάσει και πάλι στην έδρα μας!

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Μαρ 10, 2024 1:44 pm

Ε ναι, ένα τέτοιο ντέρμπι (κανονικές χρονιές, όχι πέρυσι πχ) είναι πάντα 50-50 έτσι και αλλιώς.

Δεν έχει καμία σημασία οτιδήποτε άλλο, αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεκάδες άνθρωποι δουλεύουν ασταμάτητα για αυτό το συγκεκριμένο ματς. Όλα είναι πιθανά.

Το μομεντουμ είναι σαφώς με τον Ολυμπιακό και αυτό δίνει ώθηση σε περίπτωση που ξεκινήσει καλά το ματς, βάζει όμως επιπλέον άγχος σε περίπτωση που ξεκινήσει στραβά.

Ας δούμε και ποιοι θα παίξουν τελικά και το συζητάμε πάλι.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Κυρ Μαρ 10, 2024 2:02 pm

Δε νομιζω υπαρχει μομεντουμ στο ματς αυτο παιδια.

Ειναι ξεκαθαρο 50-50

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Κυρ Μαρ 10, 2024 2:22 pm

Αν οι δυο συγκεκριμενες ομαδες δε λεγονταν Ολυ-Παο και με βαση την εικονα που εχουν και οι δυο τις τελευταιες 40-45 μερες θα ελεγα οτι οι γηπεδουχοι θα ειχαν 95% πιθανοτητες να κερδισουν.....με τη σημειωσε οτι ο Ουοκαπ θα επαιζε κανονικα.....τον Γκος δεν τον βαζω καθολου στη κουβεντα,ειναι non-factor,μπορει να προπονηθει ολη τη βδομαδα στο 100% και να τραυματιστει στο ζεσταμα του αγωνα κανοντας διατασεις.....

Επειδη ομως οι δυο ομαδες ονομαζονται Ολυμπιακος και Παναθηναικος με ο,τι αυτο συνεπαγεται απο θεματα ιστοριας και ψυχολογιας δινω 51%--49% πιθανοτητες λογω εδρας(οχι λογω φιλαθλων,δεν παιζουν αυτοι....λογω του οτι ξερουμε το γηπεδο.)

0
nikkal

euroleague
Reactions: 484
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Μαρ 10, 2024 3:22 pm

Η λογική λέει πως το παιχνίδι θα είναι σφιχτό και θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Προσωπικά πιστευω πως δύο στοιχεία είναι αυτά που χαρακτηριζουν το μέχρι σήμερα παιχνίδι του Παναθηναϊκου (αναφέρομαι σε αυτόν διότι είναι η ομάδα μου). Το πρώτο είναι ο προβλέψιμος τρόπος επιθετικής λειτουργιας της ομάδας και το δεύτερο είναι η περιορισμένη επιδραστικοτητα του προπονητή κατά την διάρκεια των αγώνων.
Οπότε νομίζω πως το διακυβευμα του παιχνιδιού έχει να κάνει με τις εξής δύο παραμέτρους:
1) Θα ετοιμάσει ο Αταμαν κάποια έκπληξη σε επίπεδο τακτικής ή θα ακολουθήσει την μέχρι τώρα πεπατημένη; Θα δούμε κάτι διαφορετικό από παίκτες με περιορισμένη επιθετική συνεισφορά όπως ο Ερνανγκομεθ ή ο Βιλντζόζα, οι οποιοι πιστεύω πως κάλλιστα μπορούν να αναδειχθούν σε x-factors της ομάδας. Εάν όχι, δυσκολεύει το πράγμα, ειδικά απέναντι σε μια τόσο συμπαγή και σφυρηλατημένη ομάδα.
2) Θα υλοποιηθεί το (εκ των προτέρων καθορισμενο) πλάνο του Άταμαν ή θα του στραβωσει το παιχνίδι; Θα μπορέσουν να εκτελέσουν τα πιονια (=παίκτες) που θα τοποθετήσει στο ταμπλό από την αρχή τις προκαθορισμένες κινήσεις (=τακτικές) ή θα του χαλασει τα σχέδια ο αντίπαλος; Στο δεύτερο σενάριο νομίζω πως η πλάστιγγα θα γύρει υπέρ του γηπεδούχου.
Με λιγα λογια, νίκη της ομάδας μου βλέπω μόνο εάν συμβεί τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω.
Με έναν Παναθηναϊκό που επιθετικά θα αναλωθεί μόνο σε iso του Ναν και pnr του Λεσόρ ή που θα του χαλασει το σχεδιασμένο πλανο από νωρίς δεν βλέπω φως.
Αντίθετα, δίνω πολλές πιθανότητες για νίκη εάν δούμε κάτι διαφορετικό επιθετικά ή εάν καταφέρει να εκτελεσει (πιστα και με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο) το πλάνο του.

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1124

Κυρ Μαρ 10, 2024 3:23 pm

assistant77 έγραψε:
Κυρ Μαρ 10, 2024 2:22 pm
Αν οι δυο συγκεκριμενες ομαδες δε λεγονταν Ολυ-Παο και με βαση την εικονα που εχουν και οι δυο τις τελευταιες 40-45 μερες θα ελεγα οτι οι γηπεδουχοι θα ειχαν 95% πιθανοτητες να κερδισουν.....με τη σημειωσε οτι ο Ουοκαπ θα επαιζε κανονικα.....τον Γκος δεν τον βαζω καθολου στη κουβεντα,ειναι non-factor,μπορει να προπονηθει ολη τη βδομαδα στο 100% και να τραυματιστει στο ζεσταμα του αγωνα κανοντας διατασεις.....

Επειδη ομως οι δυο ομαδες ονομαζονται Ολυμπιακος και Παναθηναικος με ο,τι αυτο συνεπαγεται απο θεματα ιστοριας και ψυχολογιας δινω 51%--49% πιθανοτητες λογω εδρας(οχι λογω φιλαθλων,δεν παιζουν αυτοι....λογω του οτι ξερουμε το γηπεδο.)
Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που δεν θα ήθελα με τίποτα διασταύρωση των "αιωνίων" στην 8αδα.
Τα παιχνίδια μεταξύ των δύο αυτών ομάδων και εφόσον δεν υπάρχει τεράστια αγωνιστική διαφορά , μπορεί να τα κερδίσει οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες ανεξαρτήτως παραγόντων (καλύτερη φόρμα , απουσίες κλπ) που με άλλους αντιπάλους θα ήταν καθοριστικοί.

Το ματς είναι ορισμός του 50/50 .

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Κυρ Μαρ 10, 2024 4:43 pm

Το παιχνιδι ειμαι 55-45% υπερ του γηπεδουχου αν ειναι υγιειη τα δυο βασικα του πλειμεικερ που ειναι και οι δυο καλυτεροι αμυντικοι γκαρντ του απο θεμα πιεση στην μπαλα και ογκου ειδικα οταν απεναντι σου δεν εχεις ιδιαιτερα αθλητικους παικτες οπως ο σλουκας και βιλντοζα ή πολυ αθλητικους οπως ο ναν και γκραντ στην πρωτη και δευτερη περιπτωση αντιστοιχα.

Ο παναθηναικος εχει μεγαλο προβλημα στη ρακετα απεναντι στα τεραστια κορμια του Ολυμπιακου αλλα εχει δυο φοργουορντ που μπορουν να αλλαξουν τη ροη του αγωνα τον Ντινο και τον Χουαντσο. Το κλειδι θα ειναι ποσο ευστοχος ειναι ο ναν απο την περιφερεια ωστε να του επιτραπουν ανοικτοι διαδρομοι για την ρακετα.

Γενικα για να εχει τυχη ο Παναθηναικος πρεπει να το παει σε γρηγορο ρυθμο, να του μπουν τα πρωτα σουτ απο παικτες κλειδια και να αντεξει στα φαουλ και σε δυναμεις απεναντι στους ψηλους του ολυμπιακου. Αν παει με το γνωστο παιχνιδι Ναν καο αγιος ο Θεος, Γυρω γυρω ολοι να βρω τον Λεσορ καπου καλα τρυπομενο δεν το βλεπω να μπορει να κερδισει το παιχνιδι. Επειδη ομως ειναι παιχνιδι ειδικων συνθηκων οι προβλεψεις πανε για φουντα και ξαφνικα να βγει ο βιλντοζα και να βαλει τριαντα ποντους ή να παιξει ο Μπαλτσεροφσκι και να θυμηθει οτι εχει ωραιες κινησεις μεσα στη ρακετα και να βαλει 20 εμεις μπορει να μιλαμε και ο θεος του Μπασκετ να γελαει.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”