2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2485
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 28, 2020 11:31 pm

Μπραουν(700) , Λεκαβιτσιους(400)
Φοστερ(300) , Παππας(300) , Μποχωριδης(200)
Παπαπετρου(800) , Γκριγκονις(500)
Γουιτιγκτον(500) , Μητογλου(500) , Μπεντιλ(200)
Παπαγιαννης(500) , Ματιαγκ(400) , Ιαν(100)

Έχει αρκετά μεγάλη έλλειψη δημιουργίας και μου φαίνεται περίεργη βάση αυτού η επιλογή του Λεκα αλλα οκ , δεν ειναι πολυ κακο... ελπίζω κάτι τετοιο ναναι τουλάχιστον εφικτό οικονομικα.

ΥΓ. Αν πάντως μου λεγανε οτι ντε και καλά πρεπει να βγάλεις εκτος εναν ξενο με τιποτα δεν θα επέλεγα να αφησω τον εκαστοτε πλαγιο και να κρατήσω τον Μπεντιλ για να χω να λεω οτι έβγαλα εναν παιχτη. Αν μπορούμε να έχουμε 7 ξενους τοτε καλως να μεινει κι ο Μπεντιλ εννοειται..

ΥΓ1. Στο παραπανω ροστερ κι ο Αθηναιου αντι για τον Παππα δεν θα με χαλαγε αν πρεπει να γλιτώσουμε από καπου 200χιλ

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 28, 2020 11:33 pm

manj13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2020 11:21 pm
john wick έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2020 11:04 pm
Αν φυγει ο Παππας ,ναι με τα λεφτα του φερνεις Jarell Eddie ή Kc Rivers..
Bendil γιατι να φυγει;
Εχετε φαγωθει ... :fire:
Αφηστε να.βγαλουμε καναν παικτη ρε σεις ,λες και αν ερθει ο Jarell Eddie 1η του χρονια στην EL θα κανει αυτα που εκανε στην Μουρθια νομιζεις...

7 ξενοι
Hermanson , Lo
Foster ,
Gedraitis
Bendil Whitington
Mathiang

Αν θες να πας σε 6 ξενους φερνεις Μητρου Λονγκ κ.κατεβαζεις Whittigton στη θεση 3 (προφανως δλδ δεν πας στον ακριβο Gedra)
Αυτη η 7αδα ξενων φιλε ειναι η απολυτη διαχειριση στα φραγκοδιφραγκα και στο τρεις το λαδι που ειμαστε πλεον....Τωρα θα μου πεις αν αντι για Ματιαγκ ειχα Χαμιλτον..ναι θα μου πεις αλλα τη διαφορα δεν εχω να την καλυψω εσυ και εγω! :P :P

Αν σου πω οτι προτιμω Μathiang απο Hamilton;;; :shock:

1
1 Εικόνα
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Κυρ Ιουν 28, 2020 11:51 pm

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 28, 2020 11:56 pm

john wick έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2020 11:33 pm
manj13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2020 11:21 pm

Αυτη η 7αδα ξενων φιλε ειναι η απολυτη διαχειριση στα φραγκοδιφραγκα και στο τρεις το λαδι που ειμαστε πλεον....Τωρα θα μου πεις αν αντι για Ματιαγκ ειχα Χαμιλτον..ναι θα μου πεις αλλα τη διαφορα δεν εχω να την καλυψω εσυ και εγω! :P :P

Αν σου πω οτι προτιμω Μathiang απο Hamilton;;; :shock:
Πως τα καταφερνεις τοσο καλα στην..αυθυποβολη??? :P :hoho:...Ο Χαμιλτον ειναι λυση τεσταρισμενη..δεν ξερω αν ο Ματιαγκ θ αντεξει βαρια φανελα..Εντουτοις ολα στο παρκε....

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manj13 την Δευ Ιουν 29, 2020 12:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar

Δευ Ιουν 29, 2020 12:08 am

:mrgreen:

Καταρχην ας αρχισουμε να κοιταμε για αλλα 4αρια ,διοτι γραφουν οτι για Whitigton εχουν μπει κ.αλλες ευρωλιγκατες ομαδες.... :cry:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Δευ Ιουν 29, 2020 12:10 am

john wick έγραψε:

Καταρχην ας αρχισουμε να κοιταμε για αλλα 4αρια ,διοτι γραφουν οτι για Whitigton εχουν μπει κ.αλλες ευρωλιγκατες ομαδες.... :cry:
Ετσι για να μπαινουμε και στο πετσι αλλων ομαδων οταν αγοραζαμε οποιον θελαμε.... :sad:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar

Δευ Ιουν 29, 2020 12:12 am

portokalopita13 έγραψε:
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... tou-photo/

αρχιζω να ανησυχω :sad:

Αν 1/100 ισχυει το αρθρο ,καλα κανεις κ ανησυχεις...
Προσωπικά τον εχω ξεγραψει ηδη...
Απο την αλλη βασικη μας προτεραιοτητα πρέπει να ειναι ο βασικος γκαρντ.εκει πρεπει να στοχευσουμε..Παικτη στυλ Whitigton βρισκεις , καλο στρατηγο στο γηπεδο δεν βρισκεις ευκολα..

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar

Δευ Ιουν 29, 2020 12:13 am

manj13 έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2020 12:10 am
john wick έγραψε:

Ετσι για να μπαινουμε και στο πετσι αλλων ομαδων οταν αγοραζαμε οποιον θελαμε.... :sad:

Εμμμ ετσι ειναι αδερφε...
Κυκλος ειναι ολα στη ζωη...

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Δευ Ιουν 29, 2020 12:13 am

john wick έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2020 12:12 am
portokalopita13 έγραψε:
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... tou-photo/

αρχιζω να ανησυχω :sad:

Αν 1/100 ισχυει το αρθρο ,καλα κανεις κ ανησυχεις...
Προσωπικά τον εχω ξεγραψει ηδη...
Απο την αλλη βασικη μας προτεραιοτητα πρέπει να ειναι ο βασικος γκαρντ.εκει πρεπει να στοχευσουμε..Παικτη στυλ Whitigton βρισκεις , καλο στρατηγο στο γηπεδο δεν βρισκεις ευκολα..
Κεινος ο Pangos τι κανει το παλικαρι.....

0
Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions: 218
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC

Δευ Ιουν 29, 2020 12:17 am

Πάντως το ότι ενδιαφέρονται κ άλλοι γι αυτούς που θέλουμε δείχνει ότι ψαχνόμαστε σωστά. Στο τέλος βέβαια μπορεί να καταλήξουμε με ψιλομέτριους πάλι αλλά τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα έχουν ενδιαφέρον, για τα οικονομικά μας πάντα. Αισιοδοξώ ότι στο τέλος τουλάχιστον θα δούμε κάτι διαφορετικό και επιτέλους θα μπορέσουμε να έχουμε και 1-2 παίκτες πριν τους μάθει όλη η Ευρώπη.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Δευ Ιουν 29, 2020 12:27 am

Gino_Bill έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2020 12:17 am
Πάντως το ότι ενδιαφέρονται κ άλλοι γι αυτούς που θέλουμε δείχνει ότι ψαχνόμαστε σωστά. Στο τέλος βέβαια μπορεί να καταλήξουμε με ψιλομέτριους πάλι αλλά τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα έχουν ενδιαφέρον
μωρε μια χαρα ψαχνομαστε και ωραιους παικτες θελουμε φετος,ομως στην τελικη τι να το κανεις αν τον ταδε γουιτινγκτον δεν τον κλεισεις εγκαιρα !
χωρις να λεω οτι μπορουσαμε στην προκειμενη περιπτωση,αφου και αυτος θα θελει να περιμενει-και εμεις επρεπε πρωτα να ξεκαθαρισουμε με Ντεσον !
παντως εδω εμεις σε ενα θρεντ του φορουμ και εχουμε φτιαξει τετοια βαση δεδομενων ! το να κοιταει ο Παναθηναικος 4ρι που ξεχωρισε στην 2η πιο δυνατη διοργανωση και δεν ειναι απο το πανω πανω ραφι(οπως Σενγκελια &Ντερικ Γουιλιαμς που ειναι απλησιαστοι)ειναι το προφανες.απλα αυτο το προφανες δεν συνεβαινε τα προηγουμενα χρονια..! που τωρα παλι θα συζηταγαμε για επιστροφη Κενι Γκαμπριελ η θα ξανα ακουγοταν κανας Οκαρο Γουαιτ ..

0
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Δευ Ιουν 29, 2020 12:35 am

john wick έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2020 10:35 pm
portokalopita13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2020 10:18 pm
https://newspao.gr/thelei-epistrofi-lek ... -dedomena/

ωχ οχι κοτομπουκια :mutombo: !προτιμω ΜαοντοΛο, κυριως λογω αμυνας..

Σσορρυ για το οφτοπικ αλλα γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει να στησεις ενα τετοιο site ,κοστος server κλπ;;;
Μα την Παναγια ,θελω να φτιαξω ενα site με τιτλο ξερω γω basketworld.gr (να μην αναφερομαι μονο σε πρασινους η κόκκινους) κ να πεταω ετσι ειδησεις κουτουρού..
Εχουν εσοδα τετοια sites;
Αν εννοεις αυτη την φαση που πετάει διαφημίσεις μεσω google και παίρνεις ποσοστά, πιο παλιά είχα φτιαξει 2 καναλια στο youtube και ειχα βάλει την λειτουργια εσοδων η οποια νομιζω ειναι πανομοιοτυπη με αυτη που μπαινει στα site και λειτουργει με τον ιδιο τρόπο. Ε γλυκάθηκα και είπα να φτιαξω και τριτο καναλι και είδα οτι τα πράγματα εχουν αλλάξει και για να ξεκινησεις πλεον τις διαφημίσεις θα πρέπει να εχει τεραστια επισκεψιμότητα η σελίδα σου και περιμενεις και μήνες για να εγκριθει. Κοινως έσοδα απο αυτη την φάση δεν παίζουν για 1-2 χρονια πλέον. Τωρα στο θεμα της κατασκευης σελιδας εγω δεν γνωρίζω αλλα θα σου προτεινα να ξεκινήσεις απο αυτα τυπου blogspot.gr που ειναι απλά και free και αν δεις οτι το χομπυ σου σε παει παραπερα πλήρωσε για site εγω αλλαξα μεχρι και δουλεια στο τελος :hoho: σορυ για το οφ τοπικ.

0
austerity_blues
Reactions:

Δευ Ιουν 29, 2020 12:42 am

με το συμβόλαιο του Fredette τι γίνεται; τα έχουν βρει για την αποδέσμευση του; ο Thomas λογικά θα βρει ένα καλό συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα οπότε δε νομίζω να είναι πρόβλημα, του Καλάθη έχει ξεκαθαρίσει και οι υπόλοιποι που θα φύγουν φαντάζομαι είναι με μονοετή ή με opt-out.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 722
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Ιουν 29, 2020 1:41 am

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε οικονομική θέση που πιθανόν να τον γυρίζει στα τέλη της δεκαετίας του '80. Καλείται η καινούρια διοίκηση να χτίσει ρόστερ για πρώτη φορά χωρίς κάποιον μεγάλο παίχτη διαθέσιμο (το 2012 υπήρχαν οι Διαμαντίδης-Τσαρτσαρής), πιθανόν με νέα παιδιά και με ξένους από το τρίτοτέταρτο ράφι. Με τον Παπαπέτρου για leader, που δεν είναι το παιδί.

Ειλικρινά όσα χρόνια βλέπω τον Παναθηναϊκό δεν θυμάμαι ποτέ να χρειαζόταν να κάνει κάτι τέτοιο. Για αυτό κιόλας δεν αναδεικνυόντουσαν καινούριοι παίκτες (ίσως δεν χρειαζόταν), για αυτό και δεν αγοραζόνταν ξένοι λαχεία. Ίσως ο τελευταίος μικρός που ξεπετάχτηκε να ήταν ο Οικονόμου. Δεν θυμάμαι άλλον μετά. Έφερε ο Obradovic τον Tepic μπας και αλλά ούτε αυτός έπιασε.

Την τελευταία δεκαετία δοκιμάστηκαν και απέτυχαν οι Παππάς, Γιάνκοβιτς, Μποχωρίδης, Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης και όλοι αποδείχτηκαν κατώτεροι των προσδοκιών. 'Ηρθαν ξένοι που παλαιότερα δεν θα πέρναγαν ούτε απ'εξω (Nelson, Kitchen, Guinn, Thomas κλπ) και τώρα ο σύλλογος είναι αναγκασμένος να δουλέψει μόνο με τέτοιους αθλητές. Φυσικά δεν έφταιγαν μόνο οι παίκτες. Το χειρότερο ακόμη είναι πως τα αγωνιστικά ηνία του, τα αναλαμβάνει ένας άνθρωπος πρωτάρης και άψητος (ο Βόβορας).

Για αυτό όπως λέει και ο φίλος yorgos o Ανάργυρος ήταν πετυχημένος γιατί κατάφερε το 2012 να φτιάξει μια μαχητική ομάδα που έπαιξε παραπάνω από όσο μπορούσε και αντί να χτίσει ο Παναθηναϊκός σε αυτό το πλαίσιο (έστω και με άλλο προπονητή), τώρα που στα οικονομικά βαρέσαν καμπάνες δεν φαίνεται να υπάρχει πλάνο. Δυσκολα τα πράγματα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions: 237
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan

Δευ Ιουν 29, 2020 2:00 am

ssoulliss έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2020 1:41 am
Ίσως ο τελευταίος μικρός που ξεπετάχτηκε να ήταν ο Οικονόμου. Δεν θυμάμαι άλλον μετά. Έφερε ο Obradovic τον Tepic μπας και αλλά ούτε αυτός έπιασε.
O Φώτσης ήταν μάλλον ο τελευταίος. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ, πολύ δύσκολα τα πράγματα πλέον για το σχεδιασμό ανταγωνιστικής ομάδας. Σήμερα διάβασα και το εξής: ότι δεν πάμε για Μποχωρίδη (για να δώσουμε χώρο στον Παππά;) και πάμε για τον Φλιώνη. Δε λέω μπορεί να έχει καλύτερο potential αλλά πλέον είναι 23 και νομίζω ότι είναι πολύ πιο πίσω και από τον 23 ετών Μποχωρίδη .

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”