Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Athens.
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
- plo koon
- Reactions: 787
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το παιχνίδι του ΣΕΦ ήταν πολύ περίεργο. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως χάσαμε. Και αυτοί δεν είχαν τίποτα τρομερά ποσοστά. Θυμάμαι είχε κάνει αρκετή ζημιά ο Γκάι.tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Μαρ 11, 2024 7:43 pmΑν κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού αρχίσουν και γράφουν από παντού (βλ μητογλου) και οι του Ολυμπιακού χτίζουν το ματς θα κυλήσει όπως στο πρωτάθλημα.
Αν έχουν ισορροπημένα ποσοστά κυρίως στο τρίποντο το ματς θα το πάρει ο Ολυμπιακός που υπερτερεί και μέσα στην ρακέτα.
0

-
- Reactions: 2647
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Είχατε 4/16 βολές, έπαιζε ρόλο αυτό το ποσοστό σε τόσο ''κλειστό'' μάτς.plo koon έγραψε: ↑Δευ Μαρ 11, 2024 7:50 pmΤο παιχνίδι του ΣΕΦ ήταν πολύ περίεργο. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως χάσαμε. Και αυτοί δεν είχαν τίποτα τρομερά ποσοστά. Θυμάμαι είχε κάνει αρκετή ζημιά ο Γκάι.tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Μαρ 11, 2024 7:43 pmΑν κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού αρχίσουν και γράφουν από παντού (βλ μητογλου) και οι του Ολυμπιακού χτίζουν το ματς θα κυλήσει όπως στο πρωτάθλημα.
Αν έχουν ισορροπημένα ποσοστά κυρίως στο τρίποντο το ματς θα το πάρει ο Ολυμπιακός που υπερτερεί και μέσα στην ρακέτα.
1
1

-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν ξερω τι λενε οι προβλεψεις αλλα εγω δε δινω παραπανω απο 1/100000000000 να χασει με διαστρεμμα τετοιο ματς ο Ουοκαπ......πηγε κι εχθες βολτουλα με χαμογελο μεχρι το Καραισκακη.......
Ουτε και ο Λαρε(αν και δεν ξερω τι ακριβως εχει.......).....καποια πραγματα επαφιονται και στη διαθεση και την κραση του αθλητη....
Ουτε και ο Λαρε(αν και δεν ξερω τι ακριβως εχει.......).....καποια πραγματα επαφιονται και στη διαθεση και την κραση του αθλητη....
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Στο ματς του πρωταθλήματος δεν είχαμε αυτή τη φροντλάιν και κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μέχρι τώρα στη σεζόν! Στο ΟΑΚΑ χάσαμε δίκαια αλλά πάλι δεν είχαμε Ράιτ ακόμα. Το ματς θα είναι δύσκολο και θα χρειαστεί καλή άμυνα και ευστοχία σε λογικά πλαίσια για να κερδίσουμε τον ΠΑΟ που έκανε την κοιλιά του και επανέρχεται στα καλά του στάνταρ πλέον!
0
-
- Reactions: 1472
- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρις να ειμαι ορθοπεδικος αλλα εχοντας ως πλαστικος ασχοληθει μεχρι τωρα αρκετα με τις αρθρωσεις ιδιατερα στην ακρα χειρα θα προσπαθησω να σου εξηγησω οσο πιο απλα μπορω.
Οταν υπαρχει διαστρεμα μιλαμε για μια κακωση στους συνδεσμους μιας αρθρωσης. Στη συγκεκριμενη για την ποδοκνιμικη ή αλλιως στην καθομιλουμενη του αστραγαλου. Στην πρωτου βαθμου δεν εχει γινει ριξη του συνδεσμου αλλα μια διαταση που κινητοποίησε του μηχανισμους της φλεγμονης με συνοδο πονο και πρηξιμο. Στη δευτερου βαθμου υπαρχει μερικη ρηξη των ινων του συνδεσμου. Ειτε του 1% ειτε το 99% μιλαμε για δευτερου βαθμου ρηξη των συνδεσμων. Ετσι εχουμε ασταθεια οχι ή στην αρθρωση αναλογως του βαθμου της ρηξης . Ενω στου πρωτου βαθμου ηπια αναπαυση περιδεση και παυσιπονα ειναι η λυση σε δευτερου βαθμου η θεραπεια ειναι ο περιορισμος τις κινησης για μερικες εβδομαδες. Εδω ερχεται ενα αλλα ομως. Αυτο ισχυει για τους απλους και συνηθισμενους ανθρωπισκους καθως στη σταθεροτητα μιας αρθρωσης περαν των συνδεσμων συμβαλουν και οι περιοχικοι μυες με τους τενοντες τους. Ετσι οι πολυ γυμνασμενοι επαγγελματιες αθλητες οπως ο θωμας μπορούν σε περιπτωσεις μικρης μερικης ρηξης να διατηρησουν σταθερότητα της αρθρωσης και να μπορεσουν να επιστρεψουν νωριτερα.
Αυτα ελπιζω να σε καλυψα. Συγνωμη για τα πολλα ορθογραφικα και σαρδαμ αλλα γραφω απο το κινητο
2
2

-
- Reactions: 117
- Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
- Προειδοποιήσεις:
2
Το ματς για τον Ολυμπιακο ειναι Must Win για λογους ψυχολογικους και επικοινωνιακους.
Βεβαια επι της ουσιας ειναι και απο Βαθμολογικης σκοπιας γιατι προχωραει για το Πλεονεκτημα.
1. Ας μην τραυματιστει κανεις αλλος.
2. Ας επιστρεψουν ολοι με το καλο.
Αυτα τα δυο ειναι ζητημα ζωης και θανατου.
Ειναι πολυ πιο σημαντικα απο νικες και πλεονεκτημα.
Μετα δεν τους φοβαμαι.
Αν το Ροστερ ειναι ολο πισω, και ετοιμο να φορτσαρει δεν με πολυ-απασχολει το πλεονεκτημα-μειονεκτημα.
Μπορει να τρυπησουν το ταβανι τους και να πανε μεχρι τελους.
Πραγματικα ειναι απο τις λιγες χρονιες που δεν μπορω να καταληξω μεχρι που μπορουν να φτασουν.
Παντως πριν γινουν οι μεταγραφες ειχα καταληξει (playoff και ευχαριστημενοι θα ημασταν). Μετα αλλαξε το τσιπακι.
Ιn process we trust.
Εξακολουθει Ο κομβικος τιτλος για μενα φετος να ειναι το Πρωταθλημα με μειονεκτημα, κυριως για την ζημια που θα κανει στον Παναθηναικο.
Για τον ιδιο ακριβως λογο θα προτιμουσα τον Παναθηναικο ως αντιπαλο στα playoff παλι με μειονεκτημα
Βεβαια επι της ουσιας ειναι και απο Βαθμολογικης σκοπιας γιατι προχωραει για το Πλεονεκτημα.
Μετα δεν τους φοβαμαι.
Αν το Ροστερ ειναι ολο πισω, και ετοιμο να φορτσαρει δεν με πολυ-απασχολει το πλεονεκτημα-μειονεκτημα.
Πραγματικα ειναι απο τις λιγες χρονιες που δεν μπορω να καταληξω μεχρι που μπορουν να φτασουν.
Παντως πριν γινουν οι μεταγραφες ειχα καταληξει (playoff και ευχαριστημενοι θα ημασταν). Μετα αλλαξε το τσιπακι.
Ιn process we trust.
Εξακολουθει Ο κομβικος τιτλος για μενα φετος να ειναι το Πρωταθλημα με μειονεκτημα, κυριως για την ζημια που θα κανει στον Παναθηναικο.
Για τον ιδιο ακριβως λογο θα προτιμουσα τον Παναθηναικο ως αντιπαλο στα playoff παλι με μειονεκτημα
1
1

Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.
A bronx tale
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.
A bronx tale
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Η λεξη ανθρωπισκος χρησιμοποειται ως χιουμοριστικη στο ποστ μου αν δεν μπορεις να το αντιληφθεις ειναι προβλημα δικο σου και οχι δικο μου. Επισης ο πλαστικος χειρουργος δεν βαζει μονο σιλικονη και οι Ινγλουενσερ δεν ειναι οι μονοι ασθενεις των πλαστικων χειρουργων. Αυτα και δεν δινω περαιρερω συνεχειαXamenaF4_the_return έγραψε: ↑Τρί Μαρ 12, 2024 4:16 am
Το ματς για τον Ολυμπιακο ειναι Must Win για λογους ψυχολογικους και επικοινωνιακους.
Μετα δεν τους φοβαμαι.
Ιn process we trust.
2
2

-
- Reactions: 1245
- Προειδοποιήσεις:
0
παντως εγω αν επρεπε να "κλεψω' 2 παιοκτες απο τον παναθηναικο θα ηταν οι 2 που ανεφερε ο μπιλλυ γκριγκονις και γκραντ δηλαδη αυτοματα αποκτουσες φονια απο την περιφερεια στο 3 και σημαντικη εναλλακτικη πισω απο γουοκαπ στον ασσοBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 09, 2024 11:05 pmΚαι εγώ σέβομαι την κάθε άποψη, αλλά σε βρίσκω λίγο απόλυτο. Ο Γκριγκόνις με σταθερά πάνω από 40% ποσοστό καριέρας στα τρίποντα , μήπως δεν είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ; Ο Γκράντ για μένα είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός, και με μικρότερη εμπειρία στην Ευρωλίγκα σε σχέση με τον Ουόκαπ. Σκέψου να είχε την εμπειρία του Ουόκαπ. Για τους γκάρντ έχω διαφορετική άποψη, θεωρώ ότι υπερτερούμε ποιοτικά. Καλό σου βράδυ.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 09, 2024 10:20 pm
Χωρις να θελω να μπω σε κοντρα μαζι σου καθως δεν εχωωκαι κατι να χωρισω ετσι. Γενικα Πεμπτες Παρασκευες επειδη δεν χειρουργω και τελειωνω σχετικα νωρις απο το ιατρειο βλεπω παρα πολυ ευρωλιγκα γιατι μου αρεσει το αθλημα το οποιο επαιξα και μικρος ως ενα καλο επιπεδο( για Κυπρο) μεχρι τα 17 μου. Φετος παρακολουθησα ολα τα παιχνιδια της ομαδας μου, και τουλαχιστον τα 3 τεταρτα του Παναθηναικου, οπως και παρα πολυ Ρεαλ στη αρχη της χρονιας, Μακαμπι λογω της σχεσης μου με το ισραηλ, Παρτιζαν, Μονακο και Μπαγερν. Καποιες ομαδες γιατι της θεωρω ανταγωνιστες και καποιες γιατι γουσταρω τους προπονητες του. Τελος παντων για να επανελθω στο ζητημα. Ο Αταμαν το λεω πολυ απο το καλοκαιρι ειναι τοπ προπονητης να παιρνει τα μεγιστα απο τους παικτες αστερες που δημιουργει, εξελισσει( τον Μισιτς αυτος τον εκανε πολυβολο, καλος ηταν και πριν αλλα οχι σε αυτο το επιπεδο) και ανακαλυπτει, εχει εξαιρετικο ματι, αλλα προπονητικα ειναι κατω απο την ελιτ. Αποψη μου. Οταν εχεις ενα παικτη οπως ο Χουαντσο που ειναι εξαιρετικος ρολιστας εχει στο ιστορικο του παιχνιδια θριαμβους με την εθνικη του και δεν τον αξοποιεις με ενα συστημα να τον βγαλεις εξω μονο του αυτο κατι λεει. Οταν για παρα πολλα παιχνιδια το παιχνιδι του παναθηναικου ηταν η μπαλα στον Ναν και ανοιξτε να του κανουμε χωρο τι ειναι δεν ειναι αναρχο παιχνιδι; Εχεις δει τον Γκριγκονις ή τον Ναν να βγαινουν μετα απο συνεχομενα σκριν να εκτελεσουν; Εχεις δει κοψιματα των φοργουορντ σου μεσα στη ρακετα; Το να σουταρει ο ναν να παιρνει το ριμπαουντ ο μητογλου ή ο Λεσορ και να κανει μισο πιβοτ ή λει απ και να σκοραρει δεν ειναι οργανωμενο παιχνιδι. Απο το κυπελο και μετα εχω δει πολυ περισσοτερο πασιγκ γκειμ ναι το αναγνωριζω και καλυτερους αυτοματισμους. Αλλα αν εισαι ικανοποιημενος με το επιπεδο μπασκετ που επαιξες φετος οκ εμενα αν το εκανε η ομαδα μου δεν θα πετουσα και την σκουφια μου οπως δεν την πετουσα οταν πηγαινα τελικους με τον κοουτς Σφαιροπουλο ουτε απο την ομαδα μου μεχρι τον Ιανουαριο
Εγω δεν εχω δει προσπαθεια να αξιοποιηθουν τα μεγαλα ατου του παναθηναικου, δηλαδη η αθλητικοτητα των φοργουορντ, το στατικο σουτ καποιων σουτερ του και το επιθετικο ταλεντο των γκαρντ του. Δεν εχω συστηματα, μονο αναρχο παιχνιδι.
Αποψη μου ετσι.
Τωρα οτι δεν εχεις σουτερ επιπεδου Καναν δεν εχεις . Μονο ο χαουαρντ μπορει να σταθει στο ιδιο επιπεδο και ο Λαρκιν. Φυσικα
Οι αλλοι δυο ειναι πολυ περισσοτερο ταλαντουχοι απο τον Ησαια αλλα και ο ησαιας πολυ καλυτερος αμυντικος. Αμυντικο σαν τον γουοκαπ οντως δεν εχεις γιατι πολυ απλα κανεις αλλος δεν εχει ο θωμας σαν αμυντικος ειναι ο κορυφαιος τι να κανουμε. Καλος ο γκραντ ειπα αλλα επιπεδου γκος ο οποιος ειναι επισης πολυ καλος αμυντικος. Καλος και ο ναν οποτε θυμηθει. Αλλα οταν εχεις ναν, σλουκα γκραντ, γκριγκονις και τον βιλντοζα αναξιοποιητο και εχω Γουοκαπ, Γκος(υγιειη) , Καναν, Μακκισικ, Μητρου λογκ, ε δεν νιωθω οτι υστερω με συγχωρεις
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνω καθολου σε αυτο που λες. Εγβ θα επαιρνα και ναν και μητογλου. Απλα ο γκριγκονις δεν ειναι τριαρι ειναι δυο που μπρει υπο πρπυποθεσεις 3 οπως ο Λαρε. Στη θεση του λαρε γκριγκονις ειναι τρομερη αναβαθμιση. Ο γκραντ ειναι κλεψια με το ποσο που τον πηρε ο Παο απλα αν ειναι υγιης ο γκος τον θεωρω πιο ποιοτικο. Σιγουρα για μενα ο καλος γουοκαπ ειναι δυο σκαλες ανωτερος και απο τους δυο στη συνολικη συνεισφορα στο παιχνιδι. Απο την συνολικη συνεισφορα του γκος λογω των τραυματισμων θα προτιμουσα γκραντ. Για αυτο και εγραψα ξεκαθαρα ο υγιης γκοςfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Μαρ 12, 2024 9:22 amπαντως εγω αν επρεπε να "κλεψω' 2 παιοκτες απο τον παναθηναικο θα ηταν οι 2 που ανεφερε ο μπιλλυ γκριγκονις και γκραντ δηλαδη αυτοματα αποκτουσες φονια απο την περιφερεια στο 3 και σημαντικη εναλλακτικη πισω απο γουοκαπ στον ασσοBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 09, 2024 11:05 pm
Και εγώ σέβομαι την κάθε άποψη, αλλά σε βρίσκω λίγο απόλυτο. Ο Γκριγκόνις με σταθερά πάνω από 40% ποσοστό καριέρας στα τρίποντα , μήπως δεν είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ; Ο Γκράντ για μένα είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός, και με μικρότερη εμπειρία στην Ευρωλίγκα σε σχέση με τον Ουόκαπ. Σκέψου να είχε την εμπειρία του Ουόκαπ. Για τους γκάρντ έχω διαφορετική άποψη, θεωρώ ότι υπερτερούμε ποιοτικά. Καλό σου βράδυ.
0