Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Athens.

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μαρ 13, 2024 11:02 am

golitog7 έγραψε:
Τετ Μαρ 13, 2024 10:21 am
Άσχετο αλλά θέλω να αναφέρω κάτι που το σκεφτόμουν και πρόσφατα το άκουσα και στο podcast των Pick n' Popa. Δεν σας έχουν κουράσει λίγο τα Ολυμπιακός Παναθηναικός? Παίζουν πλέον τόσο συχνά που έχει χάσει το νόημα του το όλο πράγμα. Τη μια θα κερδίσει ο ένας την άλλη ο άλλος κλάιν μάιν. Είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια πλέον που στο τέλος της χρονιάς δεν τα θυμάμαι καν. Παλιότερα θυμόμουν με λεπτομέρειες τα παιχνίδια μιας δεκαετίας.
Οσο το ελληνικο πρωταθλημα ειναι σε αυτην την αθλια κατασταση δε προκειται να αλλαξει αυτο.
Οι 2 ομαδες θα ειναι μονιμα σε τελικους πρωταθληματος , κυπελου , σουπερκαπ.

Επισης πλεον ειναι τοσοι οι ξενοι παιχτες που αλλαζουν και συνεχεια που δεν υπαρχει τοσο αυτη η αντιπαλοτητα (σε αγωνιστικα πλαισια) που υπηρχε παλιοτερα. Δεν κανει διαφορα γ αυτους .. ειναι ενα ακομα παιχνιδι

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Μαρ 13, 2024 11:09 am

golitog7 έγραψε:
Άσχετο αλλά θέλω να αναφέρω κάτι που το σκεφτόμουν και πρόσφατα το άκουσα και στο podcast των Pick n' Popa. Δεν σας έχουν κουράσει λίγο τα Ολυμπιακός Παναθηναικός? Παίζουν πλέον τόσο συχνά που έχει χάσει το νόημα του το όλο πράγμα. Τη μια θα κερδίσει ο ένας την άλλη ο άλλος κλάιν μάιν. Είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια πλέον που στο τέλος της χρονιάς δεν τα θυμάμαι καν. Παλιότερα θυμόμουν με λεπτομέρειες τα παιχνίδια μιας δεκαετίας.
Είναι καμία 10αρια τα ελάχιστα, και μπορούν να πάνε μέχρι 17-18+ αναλόγως με το αν θα συναντηθούν στήθους 8 της Ευρωλίγκας και με το όσα παιχνίδια θα έχουν οι σειρές. Είναι όντως παααρα πολλά. Τα μισά είναι ψιλοαδιαφορα, σούπερ καπ, κύπελλο και τα δύο της κανονικής περιόδου στην Α1,που οκ κρίνουν πραγματακια αλλά δεν έχουν την βαρύτητα των τελικών. Το αυριανό έχει μεγάλη σημασία γιατί μπορεί να κρίνει μια πρόκριση στο φ4 για τον νικητή

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3350
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Μαρ 13, 2024 11:10 am

golitog7 έγραψε:
Όντως κάποιες φορές η υπερέκθεση δημιουργεί μια κόπωση, παλιά ωστόσο είχαν περισσότερο ενδιαφέρον και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, τώρα που έχει απαξιωθεί το πρωτάθλημα είναι ψιλοαδιάφορα, στον βαθμό που μπορεί να είναι ένα τέτοιο ντέρμπι. Είναι όμως και θέμα σημαντικότητας, το αυριανό παιχνίδι με την κρισιμότητα που έχει σαφώς και έχει ενδιαφέρον, τώρα αν διασταυρωθούμε και στα playoff έχουμε και 3 έως 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα στον τελικό εντάξει μαζεύονται πολλά.
Το πρόβλημα με τον Γουοκάπ είναι ότι και να παίξει θα μπορέσει να κάνει το γνωστό του μπούλινγκ στην άμυνα στον παίκτη που θα αναλάβει; Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος πάντως ότι θα παίξει, και ο Ολυμπιακός δεν θα διακινδυνεύσει να πάθει κάτι σοβαρότερο αν δεν τον θεωρεί ασφαλές. Με Γκος, Μήτρου μέσα έχουμε χειριστές, ενώ την μπάλα μπορεί να την παίρνει και ο Καναάν να την κατεβάζει που μπορεί να μην έχει δημιουργία αλλά έχει εξαιρετικό χειρισμό, όπως και ο Μακκίαικ.

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μαρ 13, 2024 12:18 pm

Οταν οι ομαδες ειναι και οι δυο καλες οπως φετος βλεπονται πολυ ευχαριστα......ο Παναθηναικος ειναι ενας πολυ δυνατος διεκδικητης φετος οποτε το αυριανο το περιμενω με την ιδια ανυπομονησια σαν να παιζαμε με Ρεαλ ή Μπαρτσα.......ενα ακομη απαιτητικο παιχνιδι σ αυτην τη διοργανωση,δεν μπαινω σε αντιπαλοτητες,δε με αφορουν.......μια πολυ ομορφη βραδια η αυριανη που θα τη μοιραστω οπως σχεδον παντα με το β@ζελο τον αδερφο μου.....μασα,πιωμα,μακρια τα γυναικοπαιδα.......σουπερ.

2
2 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1996

Τετ Μαρ 13, 2024 12:28 pm

golitog7 έγραψε:
Συμφωνώ έχουν κουράσει. Όταν παίζουν τόσες πολλές φορές χάνετε και το νόημα του ντέρμπι και δεν υπάρχει και το ενδιαφέρον που είχαν αυτά τα παιχνίδια παλιότερα. Οι ομάδες θα πρέπει να το προσέξουν αυτό . Πόσες φορές θα θες να δεις το ίδιο πράγμα;

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2789
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Μαρ 13, 2024 12:45 pm

Έτσι όπως είναι οι δυναμικές των ομάδων στην Ελλάδα (δηλαδή ΠΑΟ-ΟΛΥ κύπελλο, σούπερ καπ, τελικούς) ο μόνος τρόπος να μειωθούν τα παιχνίδια είναι είτε να καταργηθούν κάποια (όπως το σούπερ καπ) είτε να γίνουν μονά παιχνίδια κάποιες σειρές.

Δεν γίνεται να λέμε «πρέπει να το κοιτάξουν αυτό» όταν είναι πολύ συγκεκριμένες οι αναμετρήσεις και απλά τυχαίνει στην Ελλάδα να είναι μόνιμοι (αιώνιοι αν θέλετε) αντίπαλοι. Στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα όλοι παίζουν με όλους. Δεν αλλάζει αυτό εκτός αν αλλάξει το φορματ (που δεν νομίζω, εκτός αν σε κάποια φάση γιγαντωθεί με είσοδο ΝΒΑ κλπ και γίνουν τύπου περιφέρειες).

Ε οκ, μια στο τόσο θα πετυχαίνουν ο ένας τον άλλο στα πλειοφφ, δεν θα είναι κάθε συχνά (μάλλον).

0
Εικόνα
assistant

nba

Τετ Μαρ 13, 2024 1:08 pm

ελπιζει να παιξουν ειπε ο Μπαρτζωκας για Ουοκαπ-Γκος........αρα οπως λεγαμε κι εχθες θα παιξει ο Θωμας......για το Λαρε δεν ειπε τιποτα αρα ειναι σιγουρος.....οποτε με μοναδικη πιθανη απουσια τον Γκος ειμαστε καλα.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1191
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μαρ 13, 2024 1:27 pm

Εγω ως λατρης του Μπασκετ λατρευω να βλεπω Παναθηναικος Ολυμπιακος οπως ειναι ομαδες φετος οχι οπως τα προγουμενα 2 χρονια. Και 30 φορες γιατι οχι. Αφου δεν εχουμε ικανοποιητικο πρωταθλημα ας βλεπουμε ωραια παιχνιδια. Ενα ντεπι εχει παντα την ομορφια του.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague

Τετ Μαρ 13, 2024 1:30 pm

assistant77 έγραψε:
Τετ Μαρ 13, 2024 1:08 pm
ελπιζει να παιξουν ειπε ο Μπαρτζωκας για Ουοκαπ-Γκος........αρα οπως λεγαμε κι εχθες θα παιξει ο Θωμας......για το Λαρε δεν ειπε τιποτα αρα ειναι σιγουρος.....οποτε με μοναδικη πιθανη απουσια τον Γκος ειμαστε καλα.
Στο podcast των bald brothers ειπανε χθες οτι θα παιξει σιγουρα ο γκος. Οποτε υπερχει πιθανοτητα να ειμαστε πληρης στα γκαρντ. Μπορει οχι στο βελτιστο επιπεδο αλλα τουλαχιστον θα υπαρχουν λυσεις. Και ας νικησει αυτος που θα παιξει καλυτερα. Βλεπω κλειστο σκορ και οποιος σκοραρει πανω ή κοντα στους 70 ποντους θα το παρει

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τετ Μαρ 13, 2024 1:50 pm

Προσωπικα εμενα μου αρεσει το μπασκετ πιο πολυ απο το οπαδικο κομματι. Ειμαι παναθηναικος αλλα για να κατσω να παρακολουθησω την ομαδα πρεπει αυτη και σε συναρτηση ο αγωνας να μου προσφερει κατι.

Για το λογο αυτο δε συμμεριζομαι το μεμπτο της αποψης που λεγεται συχνα, στα δυσκολα χρονια δεν ασχολεισαι και οταν φτιαχνουμε ομαδα τοτε ξαφνικα βλεπεις μπασκετ παλι. Μα Φυσικα . Ειναι διασκεδαση πανω απο ολα για τους θεατες , το εισητηριο η την συνδρομητικη την πληρωνω για να δω κατι που με ελκυει. Ειτε απο αποψη ποιοτητας ειτε σασπενς Ειμαι πελατης οχι οπαδος ,ουτε συναιτερος του καθε προεδρου. .. Με το ιδιο σκεπτικο δε θα πας να δεις μια ταινια με χαλια κριτικες ουτε θα πας να πιεις ποτο καπου που δε σ αρεσει.

Οποτε ναι θελω περισσοτερα παιχνιδια ευρωλιγκας , θελω να μπορω να βλεπω και ελληνικο πρωταθλημα τα σκ χωρις να βαριεμαι, θελω ποικιλια και οχι 30 παιχνιδια παναθηναικος ολυμπιακος το χρονο . .

Φετος ειναι η πρωτη φορα που παραδεχομαι τον Γιαννακοπουλο οχι για την ομαδα αλλα για το γηπεδο που φτιαχνει γιατι καταλαβαινει οτι για να ζητησει πρεπει να παρεχει ολοκληρωμενο προιον.

3
3 Εικόνα
Christofis

euroleague

Τετ Μαρ 13, 2024 2:42 pm

slok έγραψε:
Τετ Μαρ 13, 2024 1:50 pm
Προσωπικα εμενα μου αρεσει το μπασκετ πιο πολυ απο το οπαδικο κομματι. Ειμαι παναθηναικος αλλα για να κατσω να παρακολουθησω την ομαδα πρεπει αυτη και σε συναρτηση ο αγωνας να μου προσφερει κατι.

Για το λογο αυτο δε συμμεριζομαι το μεμπτο της αποψης που λεγεται συχνα, στα δυσκολα χρονια δεν ασχολεισαι και οταν φτιαχνουμε ομαδα τοτε ξαφνικα βλεπεις μπασκετ παλι. Μα Φυσικα . Ειναι διασκεδαση πανω απο ολα για τους θεατες , το εισητηριο η την συνδρομητικη την πληρωνω για να δω κατι που με ελκυει. Ειτε απο αποψη ποιοτητας ειτε σασπενς Ειμαι πελατης οχι οπαδος ,ουτε συναιτερος του καθε προεδρου. .. Με το ιδιο σκεπτικο δε θα πας να δεις μια ταινια με χαλια κριτικες ουτε θα πας να πιεις ποτο καπου που δε σ αρεσει.

Οποτε ναι θελω περισσοτερα παιχνιδια ευρωλιγκας , θελω να μπορω να βλεπω και ελληνικο πρωταθλημα τα σκ χωρις να βαριεμαι, θελω ποικιλια και οχι 30 παιχνιδια παναθηναικος ολυμπιακος το χρονο . .

Φετος ειναι η πρωτη φορα που παραδεχομαι τον Γιαννακοπουλο οχι για την ομαδα αλλα για το γηπεδο που φτιαχνει γιατι καταλαβαινει οτι για να ζητησει πρεπει να παρεχει ολοκληρωμενο προιον.
Εγω θελω την δεκαετια του 90 που στον Απολλωα πατρων υπαρχουν 2 ΝΒΑrs, πηγαινες να παιξεις σε Ηρακλη και Πανιωνιο και εφτυνες αιμα, που ο Παπαγου μπορουσε ευκολα να σε νικησει,να μην μιλησω για Αρη, Παοκ και Αεκ. Δυστυχως δεν υπαρχουν αυτα και δεν προκειται να υπαρξουν σε αυτη τη ζωη ξανα. Οποτε παρα να βλεπω τον Ολυμπιακο με το Λαυριο, τον Παναθηναικο με τον κολοσσο και να ξερεις οτι 5 λεπτα μπασκετ αρκουν για να νικησουν ε και δεν μου κανει κλικ προτιμω να βλεπω οσο περισσοτερα καλα παιχνιδια Ολυμπιακος Παναθηναικος. Περισσοτερα παιχνιδια ερχονται στην Ευρωλιγκα και απο οταν αλλαξε το συστημα με σε πραγματικο πρωταθλημα οπως ειναι τωρα θεωρω αναβαθμιστηκε πολυ το προιον. Απλα καλο θα ηταν να βρεθει μι συνιστωσα ωστε να υπαρχει και ο προβιβασμος και ο υποβιβασμος για να μην παιζουν στο τελος ομαδες οπως η Αλμπα μονο για την χαρα του παιχνιδιου

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τετ Μαρ 13, 2024 3:14 pm

plo koon έγραψε:
Τρί Μαρ 12, 2024 2:39 pm
Δεν πρέπει να μας κυριεύσει η απογοήτευση μετά την ήττα από τον ΠΑΟ. Ας είμαστε υγιείς με την Εφές να πάμε να κερδίσουμε και ας χτυπήσουμε τις θέσεις 5-6.
Είσαι time traveler; Έρχεσαι από το μέλλον και ειρηνικά; Αν ναι, πες και ακριβές σκορ να φορτώσω την περιουσία μου μπας και ξεχρεώσω δυο-τρία πράγματα. :D

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3350
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Μαρ 13, 2024 3:23 pm

Sharp Shooter έγραψε:
plo koon έγραψε:
Τρί Μαρ 12, 2024 2:39 pm
Δεν πρέπει να μας κυριεύσει η απογοήτευση μετά την ήττα από τον ΠΑΟ. Ας είμαστε υγιείς με την Εφές να πάμε να κερδίσουμε και ας χτυπήσουμε τις θέσεις 5-6.
Είσαι time traveler; Έρχεσαι από το μέλλον και ειρηνικά; Αν ναι, πες και ακριβές σκορ να φορτώσω την περιουσία μου μπας και ξεχρεώσω δυο-τρία πράγματα. :D
Έστω την διαφορά βρε αδελφέ.
:dribble:

1
1 Εικόνα
assistant

nba

Τετ Μαρ 13, 2024 3:43 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Μαρ 13, 2024 3:23 pm
Sharp Shooter έγραψε:

Έστω την διαφορά βρε αδελφέ.
:dribble:
9 ποντους στο κοκκινο......84-75...... :dribble: :dribble:

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Μαρ 13, 2024 3:48 pm

Lapro13 έγραψε:
Τρί Μαρ 12, 2024 7:54 pm
Οι απουσιες δεν πολυ μετρανε στα ντερμπυ, ισα οσα συσπειρωνουν μια ομαδα.

Φαβορι ο Ολυμπιακος με η χωρις Γουκαπ, λογω εδρας και μομεντουμ. Οχι ομως οσο το δινουν οι book 1.5 ο ασσος και 2.4 το διπλο.

Ο Παναθηναικος θα πρεπει να δωσει απαντησεις σε ζητηματα τακτικης που επεφερε ο τελικος κυπελλου. Ιδωμεν, ανυπομωνω! :dribble:
60-40 ειναι οι αποδοσεις που αναφερεις αμα τις μετατρεψεις σε ποσοστα . Μια χαρα ειναι

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”