Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Athens.

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 15, 2024 9:51 am

tarp7 έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 9:48 am
slok έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 9:35 am

Στην περιπτωση αυτη υπαρχει σιγουρα ξηλωμα-

Χουαντσο - Μπλατσε - Βιλντοζα - Παπαπετρου - Ισως Γκριγκονις

Αλλιως βλεπω μονο

Μπλατσε - Βιλντοζα να αποχωρουν
Ο χουάντσο έχει κλειστό συμβόλαιο και για του χρόνου με πολλά λεφτά. 4,5 εκ για 2 χρόνια, είναι πολύ δύσκολο να φύγει
Δεν έχει συμβόλαιο 1 εκ που θα βρεθεί κάποιος να του δώσει 600κ και θα του δώσει τα υπόλοιπα 400κ ο ΠΑΟ
Θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που θα του δώσει 1,5 εκ για να φύγει αλλά με τέτοια χρονιά ποιος θα βρεθεί να του τα δώσει
Nαι αλλα σκεψου εναν παιχτη που του λενε φετος εισαι εκτος ομαδας και κατσει πανω στο συμβολαιο του και δεν παιξει μπασκετ ενα χρονο και μια μια πολυ κακη πρτη σεαζον. Μετα που θα βρει ομαδα?

Ειναι 28 χρονων οχι 33

Το ιδιο και ο Βιλντοζα.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3926
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μαρ 15, 2024 9:57 am

Quincy έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 9:46 am
Αυτή η υπέροχη στους ψηλούς που έχει ο ΟΣΦΠ απέναντι στον ΠΑΟ που (σωστά) λέτε, εγώ θα πω πως δεν φάνηκε χτες. Ο ΠΑΟ πήρε πολλά περισσότερα ριμπάουντ και εξουδετέρωσε πλήρως τον φακό. Κυρίως λόγω της παρουσίας του Μήτρογλου που καλύπτει τέλεια όλες τις αδυναμίες του λεσορτ. Όσο για τον Ράιτ αυτό που έγινε χτες ήταν περίεργο. Είτε ανακάλυψαν εκεί στον Πειραιά έναν πολύ αθλητικό ψηλό με απίστευτο touch και αίσθηση του καλαθιού, είτε κανείς δεν περίμενε ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοια ο Ράιτ σε αυτό το επίπεδο (ούτε καν ο λεσορτ), και πιάστηκαν όλοι στον ύπνο που σημαίνει ότι οι άμυνες στο μέλλον θα τον περιορίσουν πολύ,είτε ήταν απλώς σε μια τέλεια μέρα και θα αργήσουμε να ξαναδούμε κάτι παρόμοιο. Γενικά δεν ήταν και πολύ λογικό να βάζει το 1/3 των ποντων ο Ράιτ.
σε ολα τα φετινα παιχνιδια εκτος απο αυτο στο σεφ της α1 αναμεσα στους διακριθεντες σας ηταν το σεντερ,αλλη φορα ο μιλουνιτοφ αλλη φορα ο φαλ αλλη ο πετρουσεφ αλλη ο ραιτ
ε μαντεψε ποιος τους μαρκαρει ολους αυτους
προφανως και δεν γινεται να βαλουν ολοι αυτοι συγχρονως απο 20 ποντους
καποιος απο αυτους θα ειναι σε καλη μερα οποτε ξεκινας εχοντας καπαρωσει οτι θα κανει παρτυ στο 5

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Παρ Μαρ 15, 2024 9:59 am

Quincy έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 9:46 am
Αυτή η υπέροχη στους ψηλούς που έχει ο ΟΣΦΠ απέναντι στον ΠΑΟ που (σωστά) λέτε, εγώ θα πω πως δεν φάνηκε χτες. Ο ΠΑΟ πήρε πολλά περισσότερα ριμπάουντ και εξουδετέρωσε πλήρως τον φακό. Κυρίως λόγω της παρουσίας του Μήτρογλου που καλύπτει τέλεια όλες τις αδυναμίες του λεσορτ. Όσο για τον Ράιτ αυτό που έγινε χτες ήταν περίεργο. Είτε ανακάλυψαν εκεί στον Πειραιά έναν πολύ αθλητικό ψηλό με απίστευτο touch και αίσθηση του καλαθιού, είτε κανείς δεν περίμενε ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοια ο Ράιτ σε αυτό το επίπεδο (ούτε καν ο λεσορτ), και πιάστηκαν όλοι στον ύπνο που σημαίνει ότι οι άμυνες στο μέλλον θα τον περιορίσουν πολύ,είτε ήταν απλώς σε μια τέλεια μέρα και θα αργήσουμε να ξαναδούμε κάτι παρόμοιο. Γενικά δεν ήταν και πολύ λογικό να βάζει το 1/3 των ποντων ο Ράιτ.
Δεν είναι πρώτη φορά που δείχνει ο ραιτ να έχει τόσο καλή επαφή με το καλάθι. Με το καλημέρα έβαλε 15 πόντους απέναντι στην αλμπα που είναι σπάνιο, σε τέτοιο επίπεδο Στο τελικό κυπέλου είχε 10 πόντους.
Ο Ράιτ οδήγησε τη Μερκεζεφέντι σε τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Γαλατασαράι (102-87) του Ντι Μποστ, του Κλέμεν Πρέπελιτς, του Τζόνα Ράντεμπο, ματς στο οποίο έβαλε 36 πόντους !!!!!!! (13/16 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 7/9 βολές), μάζεψε έξι ριμπάουντ και μοίρασε τρεις ασίστ σε 34:37. Και δεν ήταν και πολύ καιρό στην ομάδα, μόλις 4 αγώνες είχε παίξει. Πρέπει να στείλουμε μια ανθοδέσμη στον ΑΤΑΜΑΝ που δεν το πήρε

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Παρ Μαρ 15, 2024 10:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μαρ 15, 2024 10:01 am

Αν παιζαν μπάσκετ τα μπάτζετ ο Ολυμπιακός θα ήταν ικανοποιημένος αν κάθε χρονιά τερμάτιζε 10ος 11ος. Μην προσπαθείτε να χρυσωσετε το χάπι.

Αν έμπαινε το σουτ του σλουκα λέει θα είχαμε άλλο ματς, παιδιά αν μπαιναν τρια τέσσερα αμαρκαριστα τρίποντα που έχασε ο κανααν και ο Πίτερς στο+10 (τονίζω ποιοί τα έχασαν) το ματς θα πήγαινε για 20αρα.
Δεν είναι λογική αυτή.
Για πρώτη χρονιά μετά από 3 χρόνια ανυπαρξίας μια χαρά τα πάει ο Παναθηναϊκός. Το θέμα είναι ότι το μοντέλο που έχει επιλέξει (χαλαω ενα τσουβαλι λεφτά) να μπορέσει να το υποστηρίξει σε βάθος χρόνου. Προσωπικά πιστεύω ότι οι ομάδες χτίζονται και δεν αγοράζονται.
Γενικά καλή δουλειά ο αταμαν την πρώτη του χρονιά αλλά και πολλά λάθη. Δεν θα μιλήσω για 5αρια κλπ τα χετε αναλύσει αλλά δεν χωράει το μυαλό μου να έχει έναν παικταρα με τέτοιο συμβόλαιο σαν τον χουαντσο και να τον έχει αχρηστεψει.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Μαρ 15, 2024 10:02 am

slok έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 9:51 am

Nαι αλλα σκεψου εναν παιχτη που του λενε φετος εισαι εκτος ομαδας και κατσει πανω στο συμβολαιο του και δεν παιξει μπασκετ ενα χρονο και μια μια πολυ κακη πρτη σεαζον. Μετα που θα βρει ομαδα?

Ειναι 28 χρονων οχι 33

Το ιδιο και ο Βιλντοζα.
ειναι διαφορετικες περιπτωσεις
ο ενας αλλο 1 χρονο συμβολαιο,ειναι ισπανος που θα εχει ζητηση απτις ισπανικες ομαδες,εχει προμοσιον και γνωριμιες και οταν θυμαται κατι κανει,ισως μπορεσει να βρει κανα προθυμο να τον παρει με κανα 1.5αρι θα παει και στην χωρα του μικρη η χασουρα
ο βιλντοζα δεν εχει καμια προοπτικη να τον παρει καποιος δεν θα αξιζει ουτε 800κ το καλοκαιρι
επισης δυστυχως εχει αλλα 2 χρονια συμβολαιο με 1.6 τον χρονο
μιλαμε για τρελο καψιμο χρηματων
αν δεχτει να φυγει με 1-1.5 να κανουμε τον σταυρο μας

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3311
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Μαρ 15, 2024 10:04 am

Εμένα μου κάνει εντύπωση και η "απουσία" του Παπαπέτρου, εντάξει απουσίασε καιρό, αλλά έχει 2 μήνες που έχει επιστρέψει σχεδόν και φαίνεται ελάχιστα, δεν ταιριάζει στο σύστημα του Αταμάν; Δεν είναι καλά σωματικά; Τα έχει παρατήσει; Πάντως είναι λίγο θλιβερή η εικόνα του.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague

tokalytero3d έγραψε:
Αν παιζαν μπάσκετ τα μπάτζετ ο Ολυμπιακός θα ήταν ικανοποιημένος αν κάθε χρονιά τερμάτιζε 10ος 11ος. Μην προσπαθείτε να χρυσωσετε το χάπι.

Αν έμπαινε το σουτ του σλουκα λέει θα είχαμε άλλο ματς, παιδιά αν μπαιναν τρια τέσσερα αμαρκαριστα τρίποντα που έχασε ο κανααν και ο Πίτερς στο+10 (τονίζω ποιοί τα έχασαν) το ματς θα πήγαινε για 20αρα.
Δεν είναι λογική αυτή.
Για πρώτη χρονιά μετά από 3 χρόνια ανυπαρξίας μια χαρά τα πάει ο Παναθηναϊκός. Το θέμα είναι ότι το μοντέλο που έχει επιλέξει (χαλαω ενα τσουβαλι λεφτά) να μπορέσει να το υποστηρίξει σε βάθος χρόνου. Προσωπικά πιστεύω ότι οι ομάδες χτίζονται και δεν αγοράζονται.
Γενικά καλή δουλειά ο αταμαν την πρώτη του χρονιά αλλά και πολλά λάθη. Δεν θα μιλήσω για 5αρια κλπ τα χετε αναλύσει αλλά δεν χωράει το μυαλό μου να έχει έναν παικταρα με τέτοιο συμβόλαιο σαν τον χουαντσο και να τον έχει αχρηστεψει.

Πλεον δεν ξερω αν ο Χουατσο ειναι παιχταρας, αν νομιζαμε οτι ειναι παιχταρας και ειχαμε στο μυαλο μας τον Bo Cruz ή αν τον εχει αχρηστευσει ο Αταμαν.

Ειναι μυστηριο τι γινεται με τον παιχτη αυτο.

Δηλαδη και ο αταμαν να εφταιγε , δε γινεται να μη μπορει να βαλει 1-2 καλαθια στον αγωνα σταθερα με τετοια προσοντα . Να πω οτι του λειπει κατι? Δεν εχει καποια χτυπητη αδυναμια στο παιχνιδι του .. Ειλικρινα δε ξερ τι να πω

Νιωθω οτι οι Ισπανοι δε πιανουν πουθενα στην ευρωπη και θελουν να παιζουν στη χωρα τους.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Μαρ 15, 2024 10:10 am

Conan1982 έγραψε:
Εμένα μου κάνει εντύπωση και η "απουσία" του Παπαπέτρου, εντάξει απουσίασε καιρό, αλλά έχει 2 μήνες που έχει επιστρέψει σχεδόν και φαίνεται ελάχιστα, δεν ταιριάζει στο σύστημα του Αταμάν; Δεν είναι καλά σωματικά; Τα έχει παρατήσει; Πάντως είναι λίγο θλιβερή η εικόνα του.
αν ηταν σε καλη κατασταση θα τον αφηνε να φυγει ο ζελικο?
βεβαια την ηξεραν την κστασταση του στην ομαδα αλλα εχει χαρη ο περιορισμος των ξενων αλλιως δεν θα τον επαιρνε ο αταμαν βασικα δεν τον πολυηθελε κιολας οπως ειχαν πει απτο καλοκαιρι αλλα δεν υπηρχαν και επιλογες
αν ξεπερασει τον τραυματισμο του οριστικα θα ειναι καλη αλλαγη του χεζονια
για παραπανω δεν ειναι ετσι και αλλιως

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3311
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Μαρ 15, 2024 10:19 am

τουλουμπα έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
βεβαια την ηξεραν την κστασταση του στην ομαδα αλλα εχει χαρη ο περιορισμος των ξενων αλλιως δεν θα τον επαιρνε ο αταμαν βασικα δεν τον πολυηθελε κιολας οπως ειχαν πει απτο καλοκαιρι αλλα δεν υπηρχαν και επιλογες
Εντάξει, άλλο δεν είναι σε καλή κατάσταση και άλλο το είμαι αλλού.
Για μένα φταίει η εικόνα που είχε ο Παπαπέτρου για τον εαυτό του. ο Πιτίνο είχε αντιληφθεί πλήρως τις δυνατότητες και τις είχε αξιοποιήσει μέσα σε ένα ομαδικό πλαίσιο που ο Παπαπέτρου ήταν πολύ καλός και αποτελεσματικός. Αυτός όμως ήθελε να είναι ηγέτης, να έχει την μπάλα στα χέρια του, είναι γνωστή άλλωστε και η άρνηση του να παίξει ως 4 στον Ολυμπιακο, και στον Παναθηναϊκό του "πέρασε", ανέβασε προσωρινά τα βασικά του στατιστικά, είχε την μπάλα στα χέρια του, έπαιρνε προσπάθειες, ρίχνοντας την αποτελεσματικότητα του όμως. Ε, από εκεί τον πήρε η κάτω βόλτα, νομίζω έχει καταλάβει ποια στην Παρτιζάν αλλά και στον Παναθηναϊκό ότι τέτοιο ρόλο δεν πρόκειται να έχει και έχει "ξενερώσει". Αυτά μην τα παίρνετε ως δεδομένα, είναι δικές μου απλώς σκέψεις. Νομίζω ότι είναι στο χέρι του να το ξεπεράσει, να παίξει άμυνες, να παλέψει, να δείξει ότι είναι παίκτης και όχι παλαίμαχος, 30 χρονών είναι μόνο.

0
tarp7

allstar

Παρ Μαρ 15, 2024 10:20 am

tokalytero3d έγραψε:

Δεν είναι λογική αυτή.
Γιατί τον έχει αχρηστέψει, δεν συμφωνώ . Εκτός της Εθνικής Ισπανίας πουθενά δεν έχει παίξει ως σταρ μπάσκετ, άμα ήταν τόσο παικταράς θα είχε κάνει και 10 παιχνίδια σούπερ που δεν.
Νομίζω και χτίζονται και αγοράζονται. Η εφές, η μονακό αγόρασε την ομάδα όπως κι ο ΠΑΟ φέτος και κάνουν πολύ καλή πορεία, ο ολυμπιακός την έχτισε την ομαδα, εξαρτάται από το μπάτζετ που έχει κάθε ομάδα πιστεύω και πια οι ομάδες δίνουν πολλούς αγώνες μέσα στη χρονιά

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μαρ 15, 2024 10:25 am

Με τέτοιο Μήτογλου που να βρει χρόνο ο χουαντσο ρε σεις; Πολυτέλεια ο χουαντσο σε αυτόν τον ΠΑΟ αλλά δεν ήταν λάθος η απόκτηση του με τοσο μεγάλη απουσία του Ντίνου από τα γήπεδα. Δοκίμασε κάποια στιγμή ο Αταμάν ένα ψηλό σχήμα με χουαντσο, Ντίνο, λεσορτ προς το τέλος, αλλά δεν είναι εποχή τώρα για πειραματα.

Εγώ θα τον άλλαζα τον Ισπανό του χρόνου για ένα μεγάλο συμβόλαιο στο 3

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague

Παρ Μαρ 15, 2024 10:26 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 10:19 am
τουλουμπα έγραψε:

Εντάξει, άλλο δεν είναι σε καλή κατάσταση και άλλο το είμαι αλλού.
Για μένα φταίει η εικόνα που είχε ο Παπαπέτρου για τον εαυτό του. ο Πιτίνο είχε αντιληφθεί πλήρως τις δυνατότητες και τις είχε αξιοποιήσει μέσα σε ένα ομαδικό πλαίσιο που ο Παπαπέτρου ήταν πολύ καλός και αποτελεσματικός. Αυτός όμως ήθελε να είναι ηγέτης, να έχει την μπάλα στα χέρια του, είναι γνωστή άλλωστε και η άρνηση του να παίξει ως 4 στον Ολυμπιακο, και στον Παναθηναϊκό του "πέρασε", ανέβασε προσωρινά τα βασικά του στατιστικά, είχε την μπάλα στα χέρια του, έπαιρνε προσπάθειες, ρίχνοντας την αποτελεσματικότητα του όμως. Ε, από εκεί τον πήρε η κάτω βόλτα, νομίζω έχει καταλάβει ποια στην Παρτιζάν αλλά και στον Παναθηναϊκό ότι τέτοιο ρόλο δεν πρόκειται να έχει και έχει "ξενερώσει". Αυτά μην τα παίρνετε ως δεδομένα, είναι δικές μου απλώς σκέψεις. Νομίζω ότι είναι στο χέρι του να το ξεπεράσει, να παίξει άμυνες, να παλέψει, να δείξει ότι είναι παίκτης και όχι παλαίμαχος, 30 χρονών είναι μόνο.
Ξερει πολυ μπασκετ αλλα μπασκετ που παιζοταν 15 χρονια πριν. Σωματικα δε μπορει να ακολουθησει σε τοπ λεβελ. Αργος , χωρις αλμα με μετριο σουτ σε μια εποχη που η ταχυδυναμη και ο υψηλος ρυθμος ειναι το παν.
Ειναι αυτο που λεμε θελει το μυαλο αλλα το σωμα δεν ακολουθει.

Ειναι δυσκολο να συνειδητοποιησεις κατι τετοιο σα παιχτης.

0
SleeperMonk

senior
Reactions: 466

Παρ Μαρ 15, 2024 10:27 am

Quincy έγραψε:
Πέμ Μαρ 14, 2024 9:47 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Μαρ 14, 2024 9:39 pm

Πάρα πάρα πολλά και αβίαστα λάθη ο Ναν. Που θα πάει, αν μείνει θα καταλάβει ότι κάποια ματς είναι διαφορετικά από τα άλλα.
Ο Ναν έχει όλες τις παθογένειες ενός ταλαντούχου παιχταρά ΝΒΑερ. Μπερδεύεται πάρα πολύ με τις ομαδικές άμυνες, τις αλλαγές, τις αλληλοκαλύψεις και την πίεση στην οποία δεν είναι συνηθισμένος. Ωστόσο προσπαθεί να διαβάσει τις άμυνες και δεν καταφεύγει στο ένστικτο αμέσως. Αν αποφασίσει να μείνει στην Ευρώπη μπορεί εύκολα να φτάσει στο επίπεδο του Λαρκιν, του Κλάιμπερν κλπ. Για πρώτη του σεζόν παίζει πολύ καλά
Θα συμφωνήσω, νομίζω οτι πράγματι προσπαθεί να διαβάσει το παίχνιδι και δεν πάει ντουγρου.

Νομίζω οτι δεν τον βοηθάνε οι θέσεις ή κινήσεις των υπολοίπων; Έχει την διάθεση να την πασάρει, αλλά δεν έχει ποτέ κάποια lane να περάσει την μπάλα.

Αντε πες εμείς παίζουμε και άμυνα του θανάτου, το παθαίνει και με ομάδες με λεπτότερο αμυντικό φίλτρο.

Εδω θεωρώ πρέπει να τον βοηθήσει ο Αταμαν, μέσα απο το σύστημα να του δώσει επιλογές όταν πέφτει σε τοίχο.

1
1 Εικόνα
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Μαρ 15, 2024 10:28 am

tokalytero3d έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 5:20 am
WeRuleThisLand έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 3:11 am
Ρόστερ σεζόν 2024-25

1-Γουoκαπ,Κιναν Έβανς, Λονγκ, Λουτζης
2-Ντορσει, Λαρετζακης
3-Παπανικολαου, μιχαλιουκ η φοντεκιο
4-πιτερς, πετρούσεφ
5-Φαλ, Μιλου, Ράιτ

7 ξένοι. Το σηκώνουμε φέτος και του χρόνου με αυτό το ρόστερ πάμε για back-to-back
Δεν αφήνει μπραζντεικις του χρόνου ο Μπαρτζώκας, ούτε μακισικ, ούτε γκος.
Μόνο του σικμα θα σπάσει.
Αν τα βρουν και με κανααν θα μείνει κι αυτός αν όχι θα πάρει κάποιον στην θέση του.

Σίγουρα πολλά θα κριθούν και από την κατάληξη της φετινής χρονιάς.
Μακισικ πλέον στα 34-35 θα χαιρετήσει. Μονή περίπτωση να παραμείνει στο ρόστερ να πάρει διαβατήριο. Κάναν επίσης ακούγεται ότι δεν θα συνεχίσει. Γι'αυτό δεν έχει γίνει κίνηση ανανέωσης ακόμα. Πάμε για Ντόρσεϊ. Δεν θέλει να έχει πάλι 9-10 ξένους ο κοουτς.

Μπραζντεκις δεν δείχνει να κόλλησε δεν έχει νόημα να ταλαιπωρεί αυτός εμάς και εμείς αυτόν. Το ότι δεν έχει καλό σουτ από τη θέση 3 επίσης είναι τεράστιο θέμα. Δε νομίζω να συνεχίσει.

0
tarp7

allstar

Παρ Μαρ 15, 2024 10:37 am

WeRuleThisLand έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 10:28 am
tokalytero3d έγραψε:
Παρ Μαρ 15, 2024 5:20 am

Δεν αφήνει μπραζντεικις του χρόνου ο Μπαρτζώκας, ούτε μακισικ, ούτε γκος.
Μόνο του σικμα θα σπάσει.
Αν τα βρουν και με κανααν θα μείνει κι αυτός αν όχι θα πάρει κάποιον στην θέση του.

Σίγουρα πολλά θα κριθούν και από την κατάληξη της φετινής χρονιάς.
Μακισικ πλέον στα 34-35 θα χαιρετήσει. Μονή περίπτωση να παραμείνει στο ρόστερ να πάρει διαβατήριο. Κάναν επίσης ακούγεται ότι δεν θα συνεχίσει. Γι'αυτό δεν έχει γίνει κίνηση ανανέωσης ακόμα. Πάμε για Ντόρσεϊ. Δεν θέλει να έχει πάλι 9-10 ξένους ο κοουτς.

Μπραζντεκις δεν δείχνει να κόλλησε δεν έχει νόημα να ταλαιπωρεί αυτός εμάς και εμείς αυτόν. Το ότι δεν έχει καλό σουτ από τη θέση 3 επίσης είναι τεράστιο θέμα. Δε νομίζω να συνεχίσει.
Ο μακίσικ μόνο για ευρωλίγκα μπορεί να μείνει. Με το χαμηλό επίπεδο των νέων ελλήνων παικτών πρέπει να έχεις 9 ξένους αν θες να διακριθείς στην ευρωλίγκα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”