Αφού έτσι το θες θα πάρεις και την ανάλογη απάντηση. Εκθειάζω τον Moses που είναι αντίπαλος του Tavares.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 3:24 pmΔε θα εξηγήσω πάλι τα αυτονόητα, όταν εκθειάζεις τον αντίπαλο του Λεσόρ, ταυτόχρονα μειώνεις και τον Λεσόρ. Απλή λογική είναι.ankostas333 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 3:11 pm
Σε παρακαλώ παρέθεσέ μου το ποστ που αναφέρθηκα στον Λεσόρ.
Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Athens.
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 92
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Επειδή έχω βαρεθεί να επαναλαμβανομαι, αντιστρέφω τη λογική σου: Το να κράζουν κάποιοι Παναθηναϊκοί τους παίκτες της ομάδας τους για να φανούν στα μάτια των Ολυμπιακών "αντικειμενικοί", δεν τους κάνει πιο αντικειμενικούς. Για να επιστρέψω στην ουσία, εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι κάποιοι να περιμένουν "στη γωνία" όπως λέμε, να κράζουν την ομάδα τους μετά από κάθε ήττα. Εγώ δεν το κάνω γιατί ξέρω ότι δεν προσφέρει τίποτα και ούτε είμαι πιο Παναθηναϊκός αν πω "πάλι έχασε ο μυρωδιάς ο Αταμάν", "γλέντησε τον Λεσόρ ο Ράιτ" κλπ. Αλλά όπως το βλέπει κανείς, το κράξιμο πάντα έχει πέραση στον Παναθηναϊκό και κάποιοι όπως φαίνεται ζουν για αυτό. Αρκεί να συγκρίνει κανείς τον αριθμό των ποστ μετά από νίκες με τον αριθμό των ποστ μετά από ήττες.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 3:10 pmΜπίλυ κάνεις το ίδιο πράγμα που είπαμε πριν λίγες εβδομάδες. Δεν θα το αναφέρω στο μέλλον (ελπίζω) γιατί είναι σταθερή αντίδραση εκ μέρους σου και επίσης δεν θέλω να είμαι μέρος του dogpiling.
Το να λες κάτι κατά του Παναθηναικού, δεν σε κάνει λιγότερο Παναθηναικό. Όπως το να λές κάτι υπέρ του δεν σε κάνει περισσότερο Παναθηναικό. Το να λες ότι ο Λεσόρ έπαιξε άσχημα, δεν σε κάνει λιγότερο Παναθηναικό. Οι περισσότεροι δεν ψέγουμε καν τον παίκτη, αλλά τους υπεύθυνους που τον έχουν αφήσει μόνο του. Το ότι ο Ραιτ έκανε 22 PIR σε 15.5 λεπτά τι λέει για την απόδοση του αντίστοιχου παίκτη του Παναθηναικού; Δεν σημαίνει ότι τον έκανε γιογιο; Δεν καταλαβαίνω τον τυφλό τρόπο με τον οποίο προσπαθείς να υπερασπιστείς τον Παναθηναικό λες και είναι η οικογένεια σου. Τσιλ, αθλητική ομάδα είναι, από τύχη την υποστηρίζεις, τα έκανε σκατά χθες, έχασε από μια καλύτερη ομάδα, προχωράμε.
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Reactions: 1204
- Προειδοποιήσεις:
2
Μα ποιος ειπε οτι ο λεσορ ειναι αχρηστος βρε παιδια? Ειναι δυνατον? Παιχαταρας ειναι ο ανθρωπος.
Και ο ραιτ παιχταρας ειναι φαινεται απο τον τροπο που αγωνιζεται, τι να πουμε οτι ειιναι κατσαπλιας επειδη δεν επαιξε καλα στο 2ο του παιχνιδι απεναντι στον ιμπακα?
Τι λογικη ειναι αυτη? Ναι μπορει και να μην κανει την σπουδαια καριερα του ταβαρες(ουτε ο λεσορ εχει τετοια καριερα) αλλα το εχει ο ανθρωπος τι να κανουμε.
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτο το ποστ τωρα δεν ειναι προσβλητικο απεναντι σε τοσα παιδια?BillyPao έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 3:34 pmΕπειδή έχω βαρεθεί να επαναλαμβανομαι, αντιστρέφω τη λογική σου: Το να κράζουν κάποιοι Παναθηναϊκοί τους παίκτες της ομάδας τους για να φανούν στα μάτια των Ολυμπιακών "αντικειμενικοί", δεν τους κάνει πιο αντικειμενικούς.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 3:10 pmΜπίλυ κάνεις το ίδιο πράγμα που είπαμε πριν λίγες εβδομάδες. Δεν θα το αναφέρω στο μέλλον (ελπίζω) γιατί είναι σταθερή αντίδραση εκ μέρους σου και επίσης δεν θέλω να είμαι μέρος του dogpiling.
Το να λες κάτι κατά του Παναθηναικού, δεν σε κάνει λιγότερο Παναθηναικό. Όπως το να λές κάτι υπέρ του δεν σε κάνει περισσότερο Παναθηναικό. Το να λες ότι ο Λεσόρ έπαιξε άσχημα, δεν σε κάνει λιγότερο Παναθηναικό. Οι περισσότεροι δεν ψέγουμε καν τον παίκτη, αλλά τους υπεύθυνους που τον έχουν αφήσει μόνο του. Το ότι ο Ραιτ έκανε 22 PIR σε 15.5 λεπτά τι λέει για την απόδοση του αντίστοιχου παίκτη του Παναθηναικού; Δεν σημαίνει ότι τον έκανε γιογιο; Δεν καταλαβαίνω τον τυφλό τρόπο με τον οποίο προσπαθείς να υπερασπιστείς τον Παναθηναικό λες και είναι η οικογένεια σου. Τσιλ, αθλητική ομάδα είναι, από τύχη την υποστηρίζεις, τα έκανε σκατά χθες, έχασε από μια καλύτερη ομάδα, προχωράμε.
Τουλαχιστον εγω εκανα χιουμουρ πριν.
Μπιλυ φτανει
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Είναι προσβλητικό να λέω τη γνώμη μου για το αν θεωρώ κάποιον αντικειμενικό ή όχι αλλά είναι χιούμορ το ποστ που έκανες πριν; Αυτό που για σένα είναι χιούμορ, μπορεί να θίγει τον άλλον, όπως έθιξε και εμένα. Άσχετο, αλλά για κάποιο λόγο νόμιζα ότι είσαι Παναθηναϊκός, έχοντας όνομα "tokalytero3d".tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 3:40 pmΑυτο το ποστ τωρα δεν ειναι προσβλητικο απεναντι σε τοσα παιδια?
Μπιλυ φτανει
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3925
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
μονο στο 5 φιλεWeRuleThisLand έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 12:24 pmΔεν θεωρώ ότι ο παο είναι πιο ποιοτικός. Απλά πλήρωσε πολλές υπεραξίες για να πείσει παίχτες λόγω παρκαρίσματος. Σε καμία περίπτωση επειδή πλήρωσε πολλά δεν σημαίνει ότι αγόρασε την ανάλογη ποιότητα.
Ειδικά στο 4-5 η ποιότητα και η ποσότητα του Ολυμπιακού σε σχέση με τον παο είναι χαοτική.
στο 4 ο μητογλου μαζι με χουαντσο ετσω και οπως παιζει αυτος στεκονται σχετικα καλα
η μεγαλη διαφορα ειναι στην θεση 5
0
-
- Προειδοποιήσεις:
2
Επειδη ειναι γνωμη σου δεν σημαινει αυτοματα οτι δεν μπορει να ειναι και προσβλητικη.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 3:45 pmΕίναι προσβλητικό να λέω τη γνώμη μου για το αν θεωρώ κάποιον αντικειμενικό ή όχι αλλά είναι χιούμορ το ποστ που έκανες πριν; Αυτό που για σένα είναι χιούμορ, μπορεί να θίγει τον άλλον, όπως έθιξε και εμένα.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 3:40 pm
Αυτο το ποστ τωρα δεν ειναι προσβλητικο απεναντι σε τοσα παιδια?
Μπιλυ φτανει
Ναι δεν εχεις δικαιωμα να εκφραζεις τετοια γνωμη οταν χαρακτηριζεις καποιους οτι κανουν κατι χωρις να εισαι σιγουρος γι αυτο μονο και μονο επειδη το φανταστηκες.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2731
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αντιστρέφεις την λογική μου. Λες ακριβώς αυτό που λέω εγώ στο πρώτο κομμάτι "Το να κράζουν κάποιοι Παναθηναϊκοί τους παίκτες της ομάδας τους" απλά με εντελώς άλλο συμπέρασμα. Δηλαδή απλά λες κάτι δικό σου, καμία σχέση με τη λογική μου.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 3:34 pmΕπειδή έχω βαρεθεί να επαναλαμβανομαι, αντιστρέφω τη λογική σου: Το να κράζουν κάποιοι Παναθηναϊκοί τους παίκτες της ομάδας τους για να φανούν στα μάτια των Ολυμπιακών "αντικειμενικοί", δεν τους κάνει πιο αντικειμενικούς. Για να επιστρέψω στην ουσία, εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι κάποιοι να περιμένουν "στη γωνία" όπως λέμε, να κράζουν την ομάδα τους μετά από κάθε ήττα. Εγώ δεν το κάνω γιατί ξέρω ότι δεν προσφέρει τίποτα και ούτε είμαι πιο Παναθηναϊκός αν πω "πάλι έχασε ο μυρωδιάς ο Αταμάν", "γλέντησε τον Λεσόρ ο Ράιτ" κλπ. Αλλά όπως το βλέπει κανείς, το κράξιμο πάντα έχει πέραση στον Παναθηναϊκό και κάποιοι όπως φαίνεται ζουν για αυτό. Αρκεί να συγκρίνει κανείς τον αριθμό των ποστ μετά από νίκες με τον αριθμό των ποστ μετά από ήττες.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 3:10 pmΜπίλυ κάνεις το ίδιο πράγμα που είπαμε πριν λίγες εβδομάδες. Δεν θα το αναφέρω στο μέλλον (ελπίζω) γιατί είναι σταθερή αντίδραση εκ μέρους σου και επίσης δεν θέλω να είμαι μέρος του dogpiling.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχουμε κάποια κάψα να φανούμε "αντικειμενικοί"; Για να μη με κακοχαρακτηρίσει ο κοτζίτο και ο κόναν στην πιάτσα ξέρω γω; Είμαστε εδώ (οι περισσότεροι) γιατί μας αρέσει το μπασκετάκι και στο όριο του δυνατού μπορούμε να ξεπερνάμε αυτά τα στείρα οπαδικά "οι από δω ^*&^% τους από κει". Εγώ δεν έχω δει κάποιον εδώ "να περιμένει στη γωνία" πάντως. Τα ίδια λέμε κάθε εβδομάδα χοντρικά εδώ και μήνες. Απλά οι νίκες βάζουν μερικά πράγματα κάτω από το χαλάκι κλασσικά.
Εντωμεταξύ μπλέκεις και ανόμοια πράγματα. Το ότι ο Ραιτ γλέντησε τον Λεσορτ είναι γεγονός. Ίσως μπορεί να εκφραστεί με πιο κόσμιο τρόπο αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Τώρα το αν ο Αταμάν είναι μυρωδιάς, δεν μπορώ να το κρίνω, αλλά αυτή είναι η μοίρα του καφενείου, τι να κάνουμε. Λέμε και καμία μαλακία να περνάει η ώρα.
Για τον αριθμό των ποστ, έτσι είναι γενικά οι άνθρωποι στο ιντερνετ. Αν δεις σε όλα τα σοσιαλ μίντια προωθείται ο θυμός πιο πολύ γιατί η έρευνα έχει δείξει ότι με τα αρνητικά συναισθήματα είναι πολύ πιο πιθανό να κάνεις engage με το ποστ. Αυτό πχ να το έχεις υπόψη σου και στα reviews που διαβάζεις για κάποιο μέρος στο google, είναι πολύ πιο πιθανό κάποιος με κάποια αρνητική εμπειρία να βρει κίνητρο για να σχολιάσει.
Ε αν κερδίσουμε την Άλμπα, τι να πούμε στο φόρουμ; Ε οκ, έγινε αυτό που περίμεναν όλοι.
4
3
1

nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 3:49 pmΔεν αντιστρέφεις την λογική μου. Λες ακριβώς αυτό που λέω εγώ στο πρώτο κομμάτι "Το να κράζουν κάποιοι Παναθηναϊκοί τους παίκτες της ομάδας τους" απλά με εντελώς άλλο συμπέρασμα. Δηλαδή απλά λες κάτι δικό σου, καμία σχέση με τη λογική μου.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 3:34 pm
Επειδή έχω βαρεθεί να επαναλαμβανομαι, αντιστρέφω τη λογική σου: Το να κράζουν κάποιοι Παναθηναϊκοί τους παίκτες της ομάδας τους για να φανούν στα μάτια των Ολυμπιακών "αντικειμενικοί", δεν τους κάνει πιο αντικειμενικούς. Για να επιστρέψω στην ουσία, εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι κάποιοι να περιμένουν "στη γωνία" όπως λέμε, να κράζουν την ομάδα τους μετά από κάθε ήττα. Εγώ δεν το κάνω γιατί ξέρω ότι δεν προσφέρει τίποτα και ούτε είμαι πιο Παναθηναϊκός αν πω "πάλι έχασε ο μυρωδιάς ο Αταμάν", "γλέντησε τον Λεσόρ ο Ράιτ" κλπ. Αλλά όπως το βλέπει κανείς, το κράξιμο πάντα έχει πέραση στον Παναθηναϊκό και κάποιοι όπως φαίνεται ζουν για αυτό. Αρκεί να συγκρίνει κανείς τον αριθμό των ποστ μετά από νίκες με τον αριθμό των ποστ μετά από ήττες.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχουμε κάποια κάψα να φανούμε "αντικειμενικοί"; Για να μη με κακοχαρακτηρίσει ο κοτζίτο και ο κόναν στην πιάτσα ξέρω γω; Είμαστε εδώ (οι περισσότεροι) γιατί μας αρέσει το μπασκετάκι και στο όριο του δυνατού μπορούμε να ξεπερνάμε αυτά τα στείρα οπαδικά "οι από δω ^*&^% τους από κει". Εγώ δεν έχω δει κάποιον εδώ "να περιμένει στη γωνία" πάντως. Τα ίδια λέμε κάθε εβδομάδα χοντρικά εδώ και μήνες. Απλά οι νίκες βάζουν μερικά πράγματα κάτω από το χαλάκι κλασσικά.
Εντωμεταξύ μπλέκεις και ανόμοια πράγματα. Το ότι ο Ραιτ γλέντησε τον Λεσορτ είναι γεγονός. Ίσως μπορεί να εκφραστεί με πιο κόσμιο τρόπο αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Τώρα το αν ο Αταμάν είναι μυρωδιάς, δεν μπορώ να το κρίνω, αλλά αυτή είναι η μοίρα του καφενείου, τι να κάνουμε. Λέμε και καμία μαλακία να περνάει η ώρα.
Για τον αριθμό των ποστ, έτσι είναι γενικά οι άνθρωποι στο ιντερνετ. Αν δεις σε όλα τα σοσιαλ μίντια προωθείται ο θυμός πιο πολύ γιατί η έρευνα έχει δείξει ότι με τα αρνητικά συναισθήματα είναι πολύ πιο πιθανό να κάνεις engage με το ποστ. Αυτό πχ να το έχεις υπόψη σου και στα reviews που διαβάζεις για κάποιο μέρος στο google, είναι πολύ πιο πιθανό κάποιος με κάποια αρνητική εμπειρία να βρει κίνητρο για να σχολιάσει.
Ε αν κερδίσουμε την Άλμπα, τι να πούμε στο φόρουμ; Ε οκ, έγινε αυτό που περίμεναν όλοι.
Πολυ σωστος.
Οτι φετος ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα απο τον παναθηναικο ειναι γεγονος μεχρι τωρα . Και βαση αποτελεσματων στα μεταξυ τους και βαση σταθεροτητας και ομοιογενειας. Πολλοι οι παραγοντες γι αυτο .. αυτους τους παραγοντες συζηταμε εδω
Οπως και οτι ο Λεσσορτ ειναι καλυτερος παιχτης απο τον wright γενικα ειναι επισης γεγονος . Τωρα, οχι του χρονου η σε 2 χρονια. Και ο Λεσσορ εκανε giogio τον Ταβαρες , τι σημαινει αυτο ειναι καλυτερος παιχτης?
Πιστευω οι περισσοτεροι Ολυμπαικοι εδω μεσα εαν τους ελεγαν τωρα ανταλλαγη wright - lessort δε θα το σκεφτονταν και πολυ
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όπως αντίστοιχα και το δικό σου "χιούμορ" για μένα δεν ήταν χιούμορ.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 3:49 pmΕπειδη ειναι γνωμη σου δεν σημαινει αυτοματα οτι δεν μπορει να ειναι και προσβλητικη.
Ναι δεν εχεις δικαιωμα να εκφραζεις τετοια γνωμη οταν χαρακτηριζεις καποιους οτι κανουν κατι χωρις να εισαι σιγουρος γι αυτο μονο και μονο επειδη το φανταστηκες.
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Ολυμπιακος ηταν μετριοκακος εχθες μπροστα με αθλια ποσοστα και μεγαλη νευρικοτητα.......τον εσωσαν η αμυνα του που δεν αντιμετωπισε κανενα θεμα αφου ο Αταμαν δεν ειχε φρεσκες ιδεες,το βαθος του αφου πηρε πραγματα απο 9-10 παιχτες και τελος αυτο το ΄΄θειο ταυρι΄΄,αυτος ο Λεσορ απ τα Lidl που πηραμε απ το πανερι και μας εχει αλλαξει τη χρονια....
Ο Λεσορ ειναι παιχταρας για μενα αλλα ειναι μονος του.....αυτη η ελλειψη 2ου σεντερ που να μπορει να δωσει εστω 10 ποιοτικα λεπτα κατεβαζει το ταβανι της ομαδας......νομιζω οτι στα playoffs σε σειρα 5 αγωνων δε βγαινει μ ενα σεντερ,θα υπαρχει θεμα οποις αντιπαλος κι αν σας κατσει....
ΥΓ πως καταφερνεις ρε billy να κανεις τατανα ενα σχετικα ησυχο thread μονο εσυ ξερεις.........εχεις μαλωσει με τους παντες,δεν ειναι ευκολο αυτο.......με καμια 60αρια ποσταρισματα το τελευταιο 24ωρο το μονο που μπορω να συμπερανω ειναι οτι ζηλευεις τον kidd και το honorary που γραφει κατω απ τ ονομα του.......αν συνεχισεις ετσι τελη καλοκαιριου θα τρωει τη σκονη σου....
Ο Λεσορ ειναι παιχταρας για μενα αλλα ειναι μονος του.....αυτη η ελλειψη 2ου σεντερ που να μπορει να δωσει εστω 10 ποιοτικα λεπτα κατεβαζει το ταβανι της ομαδας......νομιζω οτι στα playoffs σε σειρα 5 αγωνων δε βγαινει μ ενα σεντερ,θα υπαρχει θεμα οποις αντιπαλος κι αν σας κατσει....
ΥΓ πως καταφερνεις ρε billy να κανεις τατανα ενα σχετικα ησυχο thread μονο εσυ ξερεις.........εχεις μαλωσει με τους παντες,δεν ειναι ευκολο αυτο.......με καμια 60αρια ποσταρισματα το τελευταιο 24ωρο το μονο που μπορω να συμπερανω ειναι οτι ζηλευεις τον kidd και το honorary που γραφει κατω απ τ ονομα του.......αν συνεχισεις ετσι τελη καλοκαιριου θα τρωει τη σκονη σου....
1
1

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αυτη την στιγμη που μιλαμε στην πρωτη 6αδα των ομαδων τα σεντερ που ισως μπορει και με προυποθεσεις να μαρκαρει ο λεσορ ειναι της μονακο
με ολες τις υπολοιπες ομαδες τα παιχνιδια μας ξεκινανε με δεδομενο οτι τα αντιπαλα σεντερ θα κανουν παρτυ η τουλαχιστον θα εχουν μια καλη εμφανιση
συμφωνω απολυτα με τον μπιλυ οτι δεν γινεται να βγουν ολες οι μεταγραφες μιας ομαδας
και σε καμια περιπτωση δεν μπορω να κατηγορησω την διοικηση που εσκασε λεφτα και εφερε ονοματα
και ο παο και οσφπ εχουν κατα καιρους φορτωθει πολλα παλτα
και φετος η καλοκαιρινη στελεχωση του οσφπ δεν ηταν καλη
το καταλαβαν ομως και την βελτιωσαν μεσα στην χρονια,επισης καταλαβαν οτι μονο αν γινουν πανισχυροι στο 5 θα μπορεσουν να κανουν κατι καλο και τι εκαναν πηγαν και πηραν παιχτες
την ωρα που εμεις μιλουσαμε για χημειες και δικαιολογιες επιπεδου δημοτικου οι αλλοι εκαναν βελτιωτικες κινησεις διχως να φοβηθουν να δοκιμασουν να ρισκαρουν
ο παο διαλεξε τον δρομο να κανει την ζωη του δυσκολη διχως λογο,να πυροβολησει τα ποδια του μη κανοντας το αυτονοητο που το εβλεπαν ολοι εδω και μηνες
τωρα το πουλακι πεταξε και θα μεινουμε με αυτους που εχουμε ,κατι ειπαν στο καθεστωτικο για παιχτη πριν τα πλευοφ της α1 αλλα το θεωρω παπατζα που απλα το ειπαν για να δωσουν ελπιδες οτι μπορει να ερθει κανενας της προκοπης
θα παμε να παρουμε κανα απιθανιδη που θα ερθει να παιξει για 5 παιχνιδια ξερω γω
τιποτα δεν θα γινει οπως ειμαστε θα κλεισουμε την χρονια
με ολες τις υπολοιπες ομαδες τα παιχνιδια μας ξεκινανε με δεδομενο οτι τα αντιπαλα σεντερ θα κανουν παρτυ η τουλαχιστον θα εχουν μια καλη εμφανιση
συμφωνω απολυτα με τον μπιλυ οτι δεν γινεται να βγουν ολες οι μεταγραφες μιας ομαδας
και σε καμια περιπτωση δεν μπορω να κατηγορησω την διοικηση που εσκασε λεφτα και εφερε ονοματα
και ο παο και οσφπ εχουν κατα καιρους φορτωθει πολλα παλτα
και φετος η καλοκαιρινη στελεχωση του οσφπ δεν ηταν καλη
το καταλαβαν ομως και την βελτιωσαν μεσα στην χρονια,επισης καταλαβαν οτι μονο αν γινουν πανισχυροι στο 5 θα μπορεσουν να κανουν κατι καλο και τι εκαναν πηγαν και πηραν παιχτες
την ωρα που εμεις μιλουσαμε για χημειες και δικαιολογιες επιπεδου δημοτικου οι αλλοι εκαναν βελτιωτικες κινησεις διχως να φοβηθουν να δοκιμασουν να ρισκαρουν
ο παο διαλεξε τον δρομο να κανει την ζωη του δυσκολη διχως λογο,να πυροβολησει τα ποδια του μη κανοντας το αυτονοητο που το εβλεπαν ολοι εδω και μηνες
τωρα το πουλακι πεταξε και θα μεινουμε με αυτους που εχουμε ,κατι ειπαν στο καθεστωτικο για παιχτη πριν τα πλευοφ της α1 αλλα το θεωρω παπατζα που απλα το ειπαν για να δωσουν ελπιδες οτι μπορει να ερθει κανενας της προκοπης
θα παμε να παρουμε κανα απιθανιδη που θα ερθει να παιξει για 5 παιχνιδια ξερω γω
τιποτα δεν θα γινει οπως ειμαστε θα κλεισουμε την χρονια
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ο καθένας έχει τις απόψεις του, είναι δύσκολο για μένα να πω αν κάτι είναι "αντικειμενικά" σωστό ή λάθος. Για μένα ο Ολυμπιακός δεν έχει καλύτερη ομάδα ποιοτικά, αλλά έχει μεγαλύτερη "συνοχή", καλύτερη "χημεία" και περισσότερη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Σε αυτά έχει βασιστεί για να κάνει τις πορείες του τα τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στα τελευταία Final 4. Αυτό δε σημαίνει ότι η πορεία του Παναθηναϊκού είναι αποτυχημένη, γιατί μέτρο σύγκρισης είναι το που βρισκόταν η ομάδα πριν λίγους μήνες και όχι μια "έτοιμη" ομάδα με 4 χρόνια τον ίδιο προπονητή. Επομένως δε χρειάζεται γκρίνια και απογοήτευση, παρά μόνο εμπιστοσύνη στην ομάδα που προσπαθεί να ξανακαθιερωθεί στην ελίτ της Ευρωλίγκας. Δε θα επεκταθώ περισσότερο, γιατί έχω κουραστεί να απαντάω σε όλους και δεν έχει νόημα να προσπαθούν κάποιοι να αλλάξουν τις απόψεις μου ή εγώ τη δική τους.
ΥΓ 1. Αν όλοι οι σέντερ των ομάδων της 1ης 6άδας, "γλεντούσαν" τον Λεσόρ, δε θα ήμασταν εκεί που είμαστε βαθμολογικά, αλλά πολύ πιο κάτω.
ΥΓ 2. Ότι από εκεί που περιμέναμε να τελειώσει η περσινή σεζόν, φτάσαμε να αγωνιούμε για το αν θα πάρουμε πλεονέκτημα ή όχι, δείχνει την πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα σε λίγους μήνες. Κάποιοι βέβαια πάντα γκρινιάζουν, αλλά και 29-0 να είχαμε πάλι θα γκρίνιαζαν.
ΥΓ 3. Όποιος έχει κάτι να συζητήσει μαζί μου, σε προσωπικό μήνυμα.
ΥΓ 1. Αν όλοι οι σέντερ των ομάδων της 1ης 6άδας, "γλεντούσαν" τον Λεσόρ, δε θα ήμασταν εκεί που είμαστε βαθμολογικά, αλλά πολύ πιο κάτω.
ΥΓ 2. Ότι από εκεί που περιμέναμε να τελειώσει η περσινή σεζόν, φτάσαμε να αγωνιούμε για το αν θα πάρουμε πλεονέκτημα ή όχι, δείχνει την πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα σε λίγους μήνες. Κάποιοι βέβαια πάντα γκρινιάζουν, αλλά και 29-0 να είχαμε πάλι θα γκρίνιαζαν.

ΥΓ 3. Όποιος έχει κάτι να συζητήσει μαζί μου, σε προσωπικό μήνυμα.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Παρ Μαρ 15, 2024 4:34 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
με τον ραιτ οχι γιατι δεν εχουμε επαρκες δειγμα γραφης τι παιχτης ειναιslok έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 4:00 pm
Πολυ σωστος.
Οτι φετος ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα απο τον παναθηναικο ειναι γεγονος μεχρι τωρα . Και βαση αποτελεσματων στα μεταξυ τους και βαση σταθεροτητας και ομοιογενειας. Πολλοι οι παραγοντες γι αυτο .. αυτους τους παραγοντες συζηταμε εδω
Οπως και οτι ο Λεσσορτ ειναι καλυτερος παιχτης απο τον wright γενικα ειναι επισης γεγονος . Τωρα, οχι του χρονου η σε 2 χρονια. Και ο Λεσσορ εκανε giogio τον Ταβαρες , τι σημαινει αυτο ειναι καλυτερος παιχτης?
Πιστευω οι περισσοτεροι Ολυμπαικοι εδω μεσα εαν τους ελεγαν τωρα ανταλλαγη wright - lessort δε θα το σκεφτονταν και πολυ
αλλα με φαλ η μιλουτινοφ τον ανταλλαζα χτες και πληρωνα κιολας
επισης τον αλλαζα ακομα και τον βεσελι τον πουαριε τον γουιλι τον μοτλει τον ταβαρες
περιπου δηλαδη σχεδον με ολα τα σεντερ της πρωτης 6αδας της ευρωλιγκας
δηλαδη τραγικο
1
1