Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1304
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο πριντεζης ηταν πρωτα υπερβολικα πολλη δουλεια και μετα ταλεντο. Εφτασε για μενα να ειναι το κορυφαιο τεσσερα της 20ετιας στην Ευρωπη. Αλλα δεν ειχε το εμφυτο ταλεντο ουτε του Φανη ουτε του Φωτση.lefpan έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 16, 2024 9:27 pmΝα συμπληρώσω ότι πρέπει να έχεις και την όρεξη για δουλειά που έριξε ο Πρίντεζης (και ο Παπανικολάου).Christofis έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 16, 2024 9:08 pmΓενικα φοργουορντ για να εισαι πρωταγωνιστης και να εισαι ελληνας πρεπει να εχεις το ταλεντο του φανη και του φωτση. Ολοι οι υπολοιποι ηταν παικταραδες μεσα απο το συστημα, την ομαδα και τους παικταραδες γκαρντ που τους εκαναν μαγκες
Ο παπανικολαου ειναι μια κατηγορια μονος του ως προς την συνεισφορα στο παιχνιδι αλλα δεν ηταν ποτε ο επιθετικος πρωταγωνιστης.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι γιατι το εκανε στα 22 του αλλα δεν μπορει στα 30. Μην γινεσαι υπερβολικος φιλτατε σακ. Ξαναλεω υπαρχουν παικτες που ταιριαζουν σε ομαδες και προπονητες. Να σας θυμισω οτι ο 28χρονος Φαλ οταν ηρθε στην ομαδα ηταν ενας μετριος γυρολογος μεταξυ ευρωλιγκας και eurocup, Ο σακ στα 28 ηταν ενας γυρολογος που δεν επαιξε ποτε σε υψηλο επιπεδο, ο Αντιτς ηρθε απο τα αζητητα. Το οτι ο Παπαπετρου που εχει παιξει σε μας σε τελικους ευρωλιγκας και τη σωματοδομη που εχει δεν μπορει να παιξει 15-20 λεπτα σε ομαδα με σταθερους ρολους και συστηματα ε δεν θελω να το πιστεψω. Μπορει να ειμαι και λαθος αλλα επειδη μας πουλησε και πηγε απεναντι δεν σημαινει οτι πρεπει να τον ισοπεδωνουμε.
Φυσικα αποψη μου ειναι ετσι. Παντως φωτια υπαρχει το εχει ο πει ο σταυρου off the record και οπως εχω ξαναπει ειναι απο τους λιγους που εμπιστευομαι
0
-
- Reactions: 1736
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
μπορεις να μου πεις εναν τομεα στον οποιο εχει βελτιωθει ο Παπαπετρου απ τη μερα που τον φεραμε απ το κολλεγιο;;;;;;;;;;βαλε ενα παιχνιδι του 2016 να δεις και πες μου οτι στον χ ή ψ τομεα ειναι καλυτερος......Christofis έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 16, 2024 10:32 pmΝαι γιατι το εκανε στα 22 του αλλα δεν μπορει στα 30. Μην γινεσαι υπερβολικος φιλτατε σακ. Ξαναλεω υπαρχουν παικτες που ταιριαζουν σε ομαδες και προπονητες. Να σας θυμισω οτι ο 28χρονος Φαλ οταν ηρθε στην ομαδα ηταν ενας μετριος γυρολογος μεταξυ ευρωλιγκας και eurocup, Ο σακ στα 28 ηταν ενας γυρολογος που δεν επαιξε ποτε σε υψηλο επιπεδο, ο Αντιτς ηρθε απο τα αζητητα. Το οτι ο Παπαπετρου που εχει παιξει σε μας σε τελικους ευρωλιγκας και τη σωματοδομη που εχει δεν μπορει να παιξει 15-20 λεπτα σε ομαδα με σταθερους ρολους και συστηματα ε δεν θελω να το πιστεψω. Μπορει να ειμαι και λαθος αλλα επειδη μας πουλησε και πηγε απεναντι δεν σημαινει οτι πρεπει να τον ισοπεδωνουμε.
Φυσικα αποψη μου ειναι ετσι. Παντως φωτια υπαρχει το εχει ο πει ο σταυρου off the record και οπως εχω ξαναπει ειναι απο τους λιγους που εμπιστευομαι
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Που εχω πει εγω οτι εχει βελτιωθει. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν σου ηταν χρησιμος γιατι εγω θυμαμαι να προκρινομαι εναντιον της Εφες στ Φαιναλ φορ με τον Παπαπετρου να κανει τρομερη σειρα. Σημαινει οτι ο παικτης μια χαρα επιπεδου ευρωλιγκας ητανε και ειναι. Το οτι φετος ειναι σαν παλαιμαχος δεν θεωρω οτι φταει μονο αυτος( τραυματισμοι, προπονητης, στυλ παιχνιδιου) .assistant77 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 16, 2024 10:38 pmμπορεις να μου πεις εναν τομεα στον οποιο εχει βελτιωθει ο Παπαπετρου απ τη μερα που τον φεραμε απ το κολλεγιο;;;;;;;;;;βαλε ενα παιχνιδι του 2016 να δεις και πες μου οτι στον χ ή ψ τομεα ειναι καλυτερος......Christofis έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 16, 2024 10:32 pm
Ναι γιατι το εκανε στα 22 του αλλα δεν μπορει στα 30. Μην γινεσαι υπερβολικος φιλτατε σακ. Ξαναλεω υπαρχουν παικτες που ταιριαζουν σε ομαδες και προπονητες. Να σας θυμισω οτι ο 28χρονος Φαλ οταν ηρθε στην ομαδα ηταν ενας μετριος γυρολογος μεταξυ ευρωλιγκας και eurocup, Ο σακ στα 28 ηταν ενας γυρολογος που δεν επαιξε ποτε σε υψηλο επιπεδο, ο Αντιτς ηρθε απο τα αζητητα. Το οτι ο Παπαπετρου που εχει παιξει σε μας σε τελικους ευρωλιγκας και τη σωματοδομη που εχει δεν μπορει να παιξει 15-20 λεπτα σε ομαδα με σταθερους ρολους και συστηματα ε δεν θελω να το πιστεψω. Μπορει να ειμαι και λαθος αλλα επειδη μας πουλησε και πηγε απεναντι δεν σημαινει οτι πρεπει να τον ισοπεδωνουμε.
Εμενα μου κανει εσας οχι. Για να υπαρχει διοδος επικοινωνιας σημαινει οτι κανει και στον κοουτς θεωρητικα( δεν μιλαω για σύμφωνια)
0
-
- Reactions: 1736
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εγω το αποκλειω να θελει αυτον τον παιχτη ο Μπαρτζωκας,κι ακομα περισσοτερο αποκλειω να θελει ο ιδιος ο παιχτης να γυρισει μετα απο οσα εχει ακουσει.......για μενα το καλυτερο για το παιδι ειναι να παει Σαλονικα να παιζει Αρη ή Παοκ,να παιζει πολυ,να κανει και ζωαρα και να γουσταρει......για ευρωλιγκα δεν κανει πλεον,την τελευτια του ευκαιρια την εχασε περσι στην Παρτιζαν οπου στο τελος ο Ζελικο τον σουταρε για τον Πονιτκα....Christofis έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 16, 2024 10:45 pmΠου εχω πει εγω οτι εχει βελτιωθει. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν σου ηταν χρησιμος γιατι εγω θυμαμαι να προκρινομαι εναντιον της Εφες στ Φαιναλ φορ με τον Παπαπετρου να κανει τρομερη σειρα. Σημαινει οτι ο παικτης μια χαρα επιπεδου ευρωλιγκας ητανε και ειναι. Το οτι φετος ειναι σαν παλαιμαχος δεν θεωρω οτι φταει μονο αυτος( τραυματισμοι, προπονητης, στυλ παιχνιδιου) .assistant77 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 16, 2024 10:38 pm
μπορεις να μου πεις εναν τομεα στον οποιο εχει βελτιωθει ο Παπαπετρου απ τη μερα που τον φεραμε απ το κολλεγιο;;;;;;;;;;βαλε ενα παιχνιδι του 2016 να δεις και πες μου οτι στον χ ή ψ τομεα ειναι καλυτερος......
Εμενα μου κανει εσας οχι. Για να υπαρχει διοδος επικοινωνιας σημαινει οτι κανει και στον κοουτς θεωρητικα( δεν μιλαω για σύμφωνια)
0
- Conan1982
- Reactions: 3574
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το τελευταίο γιατί το λες, έχει ακουστεί κάτι;Christofis έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 16, 2024 10:45 pm
Που εχω πει εγω οτι εχει βελτιωθει. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν σου ηταν χρησιμος γιατι εγω θυμαμαι να προκρινομαι εναντιον της Εφες στ Φαιναλ φορ με τον Παπαπετρου να κανει τρομερη σειρα. Σημαινει οτι ο παικτης μια χαρα επιπεδου ευρωλιγκας ητανε και ειναι. Το οτι φετος ειναι σαν παλαιμαχος δεν θεωρω οτι φταει μονο αυτος( τραυματισμοι, προπονητης, στυλ παιχνιδιου) .
Για μένα είναι πνευματικό το ζήτημα, όχι αν μπορεί, αλλά αν θέλει, σ' αυτό την απάντηση την έχει μόνο ο ίδιος.
0
-
- Reactions: 686
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Παπαπέτρου είναι σε ελεύθερη πτώση. Θες λίγο οι (εκ του αποτελέσματος) λάθος επιλογές, θες λίγο το λάθος mentality , θες λίγο οι τραυματισμοί έχει πάει πολύ πίσω. Στο μπάσκετ Αταμάν σίγουρα είναι παραφωνία και δεν ταιριάζει καθόλου. Το στυλ του Μπαρτζώκα ίσως για αυτόν θα ήταν καλή ευκαιρία αλλά δεν νομίζω ότι θα ήταν καλή για τον Ολυμπιακό.
Να μοιραστεί το 3 με Παπανικολάου; Κάκιστη επιλογή. Καλύτερα Μπραζ που ενδεχομένως να έχει ένα potential.
Να παίξει στο 4 με Πιτερς , Πετρούσεφ;
Δεν τον βλέπω να χωράει σε κανένα σενάριο. Ακόμα και σε εντελώς συμπληρωματικό ρόλο να έρθει είναι πιο λογικό ο coach να δώσει αυτόν τον ρόλο σε ένα guard παρά σε ένα τριαμισάρι.
Να μοιραστεί το 3 με Παπανικολάου; Κάκιστη επιλογή. Καλύτερα Μπραζ που ενδεχομένως να έχει ένα potential.
Να παίξει στο 4 με Πιτερς , Πετρούσεφ;
Δεν τον βλέπω να χωράει σε κανένα σενάριο. Ακόμα και σε εντελώς συμπληρωματικό ρόλο να έρθει είναι πιο λογικό ο coach να δώσει αυτόν τον ρόλο σε ένα guard παρά σε ένα τριαμισάρι.
3
3

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχει πει ο Σταυρου off the record, το εχω ακουσει με τα αυτια μου, οτι απο ελληνικα συμβολαια που θα κυνηγησει ο Ολυμπιακος ειναι αυτα του Παπαπετρου και του Μαντζουκα και οτι εχει γινει ηδη μια πρωτη συζητηση μανατζαρεων.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 16, 2024 10:59 pmΤο τελευταίο γιατί το λες, έχει ακουστεί κάτι;Christofis έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 16, 2024 10:45 pm
Που εχω πει εγω οτι εχει βελτιωθει. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν σου ηταν χρησιμος γιατι εγω θυμαμαι να προκρινομαι εναντιον της Εφες στ Φαιναλ φορ με τον Παπαπετρου να κανει τρομερη σειρα. Σημαινει οτι ο παικτης μια χαρα επιπεδου ευρωλιγκας ητανε και ειναι. Το οτι φετος ειναι σαν παλαιμαχος δεν θεωρω οτι φταει μονο αυτος( τραυματισμοι, προπονητης, στυλ παιχνιδιου) .
Για μένα είναι πνευματικό το ζήτημα, όχι αν μπορεί, αλλά αν θέλει, σ' αυτό την απάντηση την έχει μόνο ο ίδιος.
0
- shaq7
- Reactions: 6724
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αφου και οι 2 εχουν συμβολαια και μαλιστα με τον αιωνιο αντιπαλο δεν στεκει..γιατι οπως το εμαθε ο σταυρου(αν δεν το βγαλε απο το κεφαλι του) ετσι θα το μαθει και ο δπγ..τι πιθανοτητες εχει να τους αφησει να ρθουν σε μας?.. Παντως τον σταυρου γενικα δεν τον θυμαμαι ποτε να εχει πετυχει μεταγραφη,δεν ειναι καν στην κλικα των ζερβα καβαλιερατου κτλ η σδνα για να εχει καποια προσβαση.
Τον μαντζουκα θα τον ηθελα αλλα στο 4 δεν χωραει με τιποτα και στο 3 θελουμε κατι καλυτερο,το παιδι πρεπει να παει καπου να παιζει.
Τον μαντζουκα θα τον ηθελα αλλα στο 4 δεν χωραει με τιποτα και στο 3 θελουμε κατι καλυτερο,το παιδι πρεπει να παει καπου να παιζει.
1
1

-
- Reactions: 1396
- Προειδοποιήσεις:
3
Αν μπορει να παρει μαντζουκα ο ολυμπιακος δεν το σκεφτεται καθολου. Αν οχι, ο παπαπετρου μια χαρα κανει. Στα χερια του μπαρτζωκα θα ξανανιωσει πιστευω.
Ο ολυμπιακος και ο μπαρτζωκας εχουν επενδυσει στον μπραζντεικις δεν θα τον αφησουν ετσι απλα. Σιγουρα θα του δωθει χρονος. Και σωστα.
Μπορει να ειναι αλλος παικτης του χρονου, αν και την επομενη σεζον εχει παρομοια εικονα με την φετινη ναι τοτε μαλλον θα αποδεσμευτει.
Ο ολυμπιακος εναν παικτη ψαχνει για του χρονου λογικα. Το θεμα ειναι σε ποιου εκ των τριών την θεση.
Γκος
Κανααν
Μακισικ
Αν προκυψει θεμα ποιοτικού παικτη με διαβατηριο πχ ντορσει τοτε θα το δει για παραπανω προσθηκες.
Ο ολυμπιακος και ο μπαρτζωκας εχουν επενδυσει στον μπραζντεικις δεν θα τον αφησουν ετσι απλα. Σιγουρα θα του δωθει χρονος. Και σωστα.
Μπορει να ειναι αλλος παικτης του χρονου, αν και την επομενη σεζον εχει παρομοια εικονα με την φετινη ναι τοτε μαλλον θα αποδεσμευτει.
Ο ολυμπιακος εναν παικτη ψαχνει για του χρονου λογικα. Το θεμα ειναι σε ποιου εκ των τριών την θεση.
Γκος
Κανααν
Μακισικ
Αν προκυψει θεμα ποιοτικού παικτη με διαβατηριο πχ ντορσει τοτε θα το δει για παραπανω προσθηκες.
0
Αρχικά να θυμίσω ότι ο παπαπετρου έχει βάλει 39 πόντους σε παιχνίδι ευρολιγκα. Επίσης προσωπικά δεν τον θεωρώ τελειωμένο. Στον φετινό ΠΑΟ η μισή ομάδα είναι εκτός πλάνων προπονητή.
Στον ΟΣΦΠ όμως θεωρώ ότι δε χωράει με τίποτα. Έχουμε τριαροτεσσαρι τον Παπ , και τεσαροτριαρι τον Πίτερς(τον χρησιμοποιεί ήδη και στο 3 ο προπονητής)
Και του χρόνου το καλοκαίρι μπορεί να γυρίσει και ο Σάσα. Επίσης στο 3 χώνουμε και Σάκη και Λάρι λόγω συνωστισμου στα γκαρ. Άσε που υπάρχει κι ο λιθουανός
Προσωπικά τον μαντζουκα θα ήθελα ,αλλά καλύτερα το παιδί να πάει σε μεσαία ισπανική να παίζει . Ίσως , να ξαναεβλεπα και σε τι κατάσταση είναι ο Χαραλαμπόπουλος
Γενικά πάντως στο 3 δε θέλουμε παίκτη. Με το συνωστισμό στο 4, ο Παπ του χρόνου θα παίζει μόνο στο 3. Ας πούμε 20 λεπτά(στα κρισιμα παιχνίδια παραπάνω)Και 10 λεπτά ο Πίτερς , μένουν 10 λεπτά για τον Σάκη , τον λάρι και τον Λιθουανό. .
Αν φύγει ο λιθουανός αλλάζει η κουβέντα. Αλλά αυτή τη στιγμή δε προκύπτει κάτι τέτοιο.
Στον ΟΣΦΠ όμως θεωρώ ότι δε χωράει με τίποτα. Έχουμε τριαροτεσσαρι τον Παπ , και τεσαροτριαρι τον Πίτερς(τον χρησιμοποιεί ήδη και στο 3 ο προπονητής)
Και του χρόνου το καλοκαίρι μπορεί να γυρίσει και ο Σάσα. Επίσης στο 3 χώνουμε και Σάκη και Λάρι λόγω συνωστισμου στα γκαρ. Άσε που υπάρχει κι ο λιθουανός
Προσωπικά τον μαντζουκα θα ήθελα ,αλλά καλύτερα το παιδί να πάει σε μεσαία ισπανική να παίζει . Ίσως , να ξαναεβλεπα και σε τι κατάσταση είναι ο Χαραλαμπόπουλος
Γενικά πάντως στο 3 δε θέλουμε παίκτη. Με το συνωστισμό στο 4, ο Παπ του χρόνου θα παίζει μόνο στο 3. Ας πούμε 20 λεπτά(στα κρισιμα παιχνίδια παραπάνω)Και 10 λεπτά ο Πίτερς , μένουν 10 λεπτά για τον Σάκη , τον λάρι και τον Λιθουανό. .
Αν φύγει ο λιθουανός αλλάζει η κουβέντα. Αλλά αυτή τη στιγμή δε προκύπτει κάτι τέτοιο.
0
-
- Reactions: 1396
- Προειδοποιήσεις:
3
Οι σιγουροι αυτην την στιγμη που μιλαμε για του χρονου ειναι οι εξης?
1. Γουοκαπ ....... Μητρου λονγκ
2. ....... ........ Λαρεντζακης
3. Παπανικολαου Μπραζντεικις
4. Πιτερς Πετρουσεφ
5. Φαλ, Μιλουτινοφ, Ραιτ
Τανουλης δανεικος?
Λουντζης Φευγει?
Οι κενες θεσεις ειναι πολυ πιθανον να μεινουν ως εχει δλδ με Γκος, κανααν, Μακισικ. Εγω πιστευω οτι θα παει σε μια αλλαγη ο μπαρτζωκας. Δεν ξερω σε ποιου την θεση ομως ουτε ποιος θα ερθει.
1. Γουοκαπ ....... Μητρου λονγκ
2. ....... ........ Λαρεντζακης
3. Παπανικολαου Μπραζντεικις
4. Πιτερς Πετρουσεφ
5. Φαλ, Μιλουτινοφ, Ραιτ
Τανουλης δανεικος?
Λουντζης Φευγει?
Οι κενες θεσεις ειναι πολυ πιθανον να μεινουν ως εχει δλδ με Γκος, κανααν, Μακισικ. Εγω πιστευω οτι θα παει σε μια αλλαγη ο μπαρτζωκας. Δεν ξερω σε ποιου την θεση ομως ουτε ποιος θα ερθει.
0
- shaq7
- Reactions: 6724
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Σιγουρα θα παιξει ρολο ποιοι καλοι παικτες θα ειναι ελευθεροι και αν ο σασα θελει να γυρισει απο καλοκαιρι(το πιθανοτερο αν δεν μεινει εκει να τον αφησουν προς χριστουγεννα). Αν ερθει ο σασα δεν χρειαζομαστε καποιο βαρυ πυροβολικο σωνει και ντε..επισης εκει κρατας και τον μπραζντεικις μιας και στο 3 θα παιζει και ο πιτερς.
Αν δεν ερθει λογικα ο μπαρτζω θα ψαξει γκαρντ τουρμπατο...ποιοι ομως θα ειναι διαθεσιμοι? Αν δεν ειναι καποια σουπερ επιλογη μας βλεπω με γκος..
Τον κανααν δεν βλεπω λογο να μην τον κρατησουμε εκτος και ζηταει 1,5εκ και βαλε..που θα βρουμε καλυτερο?
Αν δεν ερθει λογικα ο μπαρτζω θα ψαξει γκαρντ τουρμπατο...ποιοι ομως θα ειναι διαθεσιμοι? Αν δεν ειναι καποια σουπερ επιλογη μας βλεπω με γκος..
Τον κανααν δεν βλεπω λογο να μην τον κρατησουμε εκτος και ζηταει 1,5εκ και βαλε..που θα βρουμε καλυτερο?
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 16, 2024 11:53 pmαφου και οι 2 εχουν συμβολαια και μαλιστα με τον αιωνιο αντιπαλο δεν στεκει..γιατι οπως το εμαθε ο σταυρου(αν δεν το βγαλε απο το κεφαλι του) ετσι θα το μαθει και ο δπγ..τι πιθανοτητες εχει να τους αφησει να ρθουν σε μας?.. Παντως τον σταυρου γενικα δεν τον θυμαμαι ποτε να εχει πετυχει μεταγραφη,δεν ειναι καν στην κλικα των ζερβα καβαλιερατου κτλ η σδνα για να εχει καποια προσβαση.
Ο χαρης σταυρου κανει εκμπομπη με τον καβαλιερατο στο σπορ24 το σδνα τι σχεση εχει;
Ειπαμε εχουν συμβολαιο. Θα ασχοληθει ο ολυμπιακος μονο σε περιπτωση που μεινουν ελευθεροι. Δεν ειπα οτι ανθρωπος ειπε οτι ειναι κλεισμενοι. Ο σταυρου απο την Τριτη ειπε οτι ο Φαλ την παρασκευη θα ανακοινωθει η επέκταση και επεσε μεσα και γενικα πεφτει μεσα.
Ολα ειναι εικασιες. Αλλα οτι αν μεινει ελευθερος καποιοα απο τους ελληνες του Παο πιστευω οτι για ολους θα δειξει ενδιαφερον ο ολυμπιακος πλην ισως του Αντετοκουμπο και του σλουκα φυσικα. Παπαπετρου, Μητογλου, Μαντζουκας, Καλαιτζακης, Μωραιτης η σειρα προτεραιοτητας
0