Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
- reignman
- Reactions: 3190
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ειναι παιχτης που δεν φαινεται πως ηθελε καλουπωμα και η χειροτερη επιλογη που εκανε ηταν να βαλει το εγω του πανω απο την ομαδα. Εκρινε λοιπον πως ο ιδιος ξερει καλυτερα απο τους προπονητες του. Για αυτο και εφυγε. Για να παιζει στην "φυσικη" του θεση. Ο Σφαιρο εκρινε πως ο παιχτης θα εχει καλυτερη εξελιξη και μελλον στο 4. Στο 4 εκανε την πιο μεστη του χρονια το 17 και που και που επαιρνε και λιγο χρονο στο 3. Ε μετα αποφασισε πως δεν του αρεσει αυτο, θελει να ηγηθει και να παιξει στα φτερα (και η αληθεια ειναι πως δεν εχει αυτα τα πραγματα που ζηταει η θεση επιθετικα).Christofis έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 16, 2024 10:45 pmΠου εχω πει εγω οτι εχει βελτιωθει. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν σου ηταν χρησιμος γιατι εγω θυμαμαι να προκρινομαι εναντιον της Εφες στ Φαιναλ φορ με τον Παπαπετρου να κανει τρομερη σειρα. Σημαινει οτι ο παικτης μια χαρα επιπεδου ευρωλιγκας ητανε και ειναι. Το οτι φετος ειναι σαν παλαιμαχος δεν θεωρω οτι φταει μονο αυτος( τραυματισμοι, προπονητης, στυλ παιχνιδιου) .assistant77 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 16, 2024 10:38 pm
μπορεις να μου πεις εναν τομεα στον οποιο εχει βελτιωθει ο Παπαπετρου απ τη μερα που τον φεραμε απ το κολλεγιο;;;;;;;;;;βαλε ενα παιχνιδι του 2016 να δεις και πες μου οτι στον χ ή ψ τομεα ειναι καλυτερος......
Εμενα μου κανει εσας οχι. Για να υπαρχει διοδος επικοινωνιας σημαινει οτι κανει και στον κοουτς θεωρητικα( δεν μιλαω για σύμφωνια)
Τωρα θα επρεπε να ειναι στο απογειο/peak της καριερας του και αντ'αυτου απο περσι στα 29 με Παρτιζαν εχει ξεκινησει ενα decline το οποιο φετος με τραυματισμους, με μπασκετ αταμαν κτλ εχει παει στα Ταρταρα.
Που ειναι ενας Περπερογλου ρε φιλε οταν τον χρειαζεσαι.?
0
-
- Reactions: 1304
- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνω ισα ισα ειπα πιο πανω οτι δεν θα ερθει σε εμας καθως δεν θα δωσουμε τα λεφταnikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 17, 2024 6:49 pmΌταν είπα φτασμένος, δεν εννοούσα ότι έχει κερδίσει πράγματα. Λάθος όρο χρησιμοποίησα. Εννοώ ότι δεν έχει λόγο να πάρει λιγότερα από τον Ολυμπιακό για να πολλαπλασιάσει την αξία του. Η αλήθεια είναι πως δεν με απασχολεί πολύ τι λεφτά παίρνει ο καθένας και τι θέλουν να δώσουν οι Αγγελόπουλοι, δικά τους είναι, ό,τι θέλουν τα κάνουν. Απλά αυτή η φάση του "εμείς θα τους πάρουμε με φυστίκια γιατί όλοι θέλουν να παίξουν στο ΣΕΦ" αγγίζει τα όρια του περίεργου. Και θα μου πεις "και τι σε νοιάζει εσένα, ό,τι θέλουμε θα λέμε" και θα έχεις δίκιο. Απλά είναι βαρετή Κυριακή και δεν έχω τι να κάνω.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 17, 2024 4:51 pmΟ εβανς φτασμενος δεν ειναι. Ειναι ενας καλος εως εξαιρετικος επιθετικογενης ασσος που εχει κανει δυο εξαιρετικες σεζον στην Ζαλγκιρις. Παικτης που δεν εχει παιξει ποτε σε σειρα πλει οφ δεν μπορω να τον πω φτασμενο. Ειδαμε και τον τομπσον που ηταν ο καλυτερος πλειμεικερ περυσι φετος να ειναι ενας οκ γκαρντ και σε καμια περιπτωση ναν δικαιολογει τον τοσο μεγαλο ντορο που εγινε περυσι για την παρτη του.Ο καμπατσο σε οποια ομαδα και να τον βαλεις θα ειναι σαν την μυγα μεσα στο γαλα, οπως και ο τζειμς, ο λαρκιν, ο παντερ, ο ναν. Η διαφορα απο το παιρνω 1,5 εκ. στην Τουρκια, τη Ρωσια ή την Ιταλία και το παιρνω 1.5 εκ στον ολυμπιακο της τελευταις δεκαετιας ειναι χαωδης ως προς την ποιοτητα των παικτων. Για να παρεις 1,5 εκ. πρεπει να εχεις παιξει στην ομαδα μια δυο χρονιες και να εχεις αποδειξει οτι τα αξιζεις
0
-
- Reactions: 1304
- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνω σε οτι εχεις γραψει. Απλα απο το δεν μπορει και ειναι τελειωμενος ειναι διαφορετικο το δεν εγινε ο παικτης που πιστευε ο Μπαρτζωκας οταν τον εφερνε απο το κολλεγιο. Πιςτευω πως αν μεινει ελευθερος θα ασχοληθουμε. Τωρα αν μας αρεσει ή οχι ειναι αλλο πραγμα. Θα βρει στον Ολυμπιακο τους παλιοφιλους Κωστα και Νικολα και τον πρωτο προπονητη που τον πιστεψε αρα θεωρω οτι θα το σκεφτει σοβαρα και ο ιδιοα αν δει την πορτα του αιωνιου να κλεινει.reignman έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 17, 2024 7:11 pmΕιναι παιχτης που δεν φαινεται πως ηθελε καλουπωμα και η χειροτερη επιλογη που εκανε ηταν να βαλει το εγω του πανω απο την ομαδα. Εκρινε λοιπον πως ο ιδιος ξερει καλυτερα απο τους προπονητες του. Για αυτο και εφυγε. Για να παιζει στην "φυσικη" του θεση. Ο Σφαιρο εκρινε πως ο παιχτης θα εχει καλυτερη εξελιξη και μελλον στο 4. Στο 4 εκανε την πιο μεστη του χρονια το 17 και που και που επαιρνε και λιγο χρονο στο 3. Ε μετα αποφασισε πως δεν του αρεσει αυτο, θελει να ηγηθει και να παιξει στα φτερα (και η αληθεια ειναι πως δεν εχει αυτα τα πραγματα που ζηταει η θεση επιθετικα).Christofis έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 16, 2024 10:45 pm
Που εχω πει εγω οτι εχει βελτιωθει. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν σου ηταν χρησιμος γιατι εγω θυμαμαι να προκρινομαι εναντιον της Εφες στ Φαιναλ φορ με τον Παπαπετρου να κανει τρομερη σειρα. Σημαινει οτι ο παικτης μια χαρα επιπεδου ευρωλιγκας ητανε και ειναι. Το οτι φετος ειναι σαν παλαιμαχος δεν θεωρω οτι φταει μονο αυτος( τραυματισμοι, προπονητης, στυλ παιχνιδιου) .
Εμενα μου κανει εσας οχι. Για να υπαρχει διοδος επικοινωνιας σημαινει οτι κανει και στον κοουτς θεωρητικα( δεν μιλαω για σύμφωνια)
Τωρα θα επρεπε να ειναι στο απογειο/peak της καριερας του και αντ'αυτου απο περσι στα 29 με Παρτιζαν εχει ξεκινησει ενα decline το οποιο φετος με τραυματισμους, με μπασκετ αταμαν κτλ εχει παει στα Ταρταρα.
Που ειναι ενας Περπερογλου ρε φιλε οταν τον χρειαζεσαι.?
Πραγματι ο Στρατος θα ηταν αυτο που χρειαζονσουν. Στατικο τριποντο, παιχνιδι με πλατη, χαρακτηρα και παν απο ολα μπασκετικο Iq απο τα λιγα
0
-
- Reactions: 1734
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Σιγα μη δωσουν 1,5Μ για τον αναπληρωματικο ασσο οταν ο βασικος και αναντικατασταος παιρνει 1Μ........μην τρελαθουμε.......2Μ για τον Τζειμς μπορει να δωσουν ,για τον χψ Εβανς ΠΟΤΕ...........ας παει στην Αναντολου να τα παρει......Στηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 17, 2024 7:08 pmΟταν ο κοουτς λέει οτι η διοίκηση δεν του χαλάει χατήρι το εννοεί .Αν θέλει τον Έβανς θα του τον πάρουν.Σε πλειοδοσία δεν μπαίνουν .Θα συζητήσουν θα το πάνε για τριετές κλιμακωτό να ξεκινάει απο κατι πάνω απο 1.5 .Μια χαρά ποσο ειναι.ΟΛΑ βέβαια που ακούγονται υποθέσεις ειναι.
1
1

-
- Reactions: 1373
- Προειδοποιήσεις:
3
- nikolas_asteri
- Reactions: 3042
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στη G league ήταν και πρόσφατα πήγε στη Λιθουανία. Mazeikiai κάπως έτσι λέγεται η ομάδα. Γενικά δεεεεεν.tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Μαρ 18, 2024 1:22 amΡε παιδιά ένας Άλεξ Αντετοκούμπο που έλεγε ο Γιάννης ότι είναι μεγαλύτερο ταλέντο και απ τον ίδιο, παίζει μπάσκετ που είναι ξέρει κανείς;
0

Ο Έβανς ,αν ερθει, θα έρθει σαν βασικό 2 αντικαθιστώντας τον συμπαθεστατο αλλά ανεπαρκή κι ασταθή αιζαια κειναν.assistant77 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 17, 2024 10:43 pmΣιγα μη δωσουν 1,5Μ για τον αναπληρωματικο ασσο οταν ο βασικος και αναντικατασταος παιρνει 1Μ........μην τρελαθουμε.......2Μ για τον Τζειμς μπορει να δωσουν ,για τον χψ Εβανς ΠΟΤΕ...........ας παει στην Αναντολου να τα παρει......Στηβ Κερ έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 17, 2024 7:08 pmΟταν ο κοουτς λέει οτι η διοίκηση δεν του χαλάει χατήρι το εννοεί .Αν θέλει τον Έβανς θα του τον πάρουν.Σε πλειοδοσία δεν μπαίνουν .Θα συζητήσουν θα το πάνε για τριετές κλιμακωτό να ξεκινάει απο κατι πάνω απο 1.5 .Μια χαρά ποσο ειναι.ΟΛΑ βέβαια που ακούγονται υποθέσεις ειναι.
Από τη στιγμή που δίνεις 900 χιλιάρικα στον κάναν των 12 πόντων και 9,6 πιρ, γιατί είναι παράλογο να δώσεις 1,7 σε παίκτη των 17 πόντων και 18,6(!) πιρ ;
Όσο για τον Θωμά, λογικά , κάποια στιγμή θα του γίνει αναπροσαρμογή συμβολαιου
1
1

https://www.gazzetta.gr/basketball/mpas ... opi-o-alexnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μαρ 18, 2024 3:17 amΣτη G league ήταν και πρόσφατα πήγε στη Λιθουανία. Mazeikiai κάπως έτσι λέγεται η ομάδα. Γενικά δεεεεεν.tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Μαρ 18, 2024 1:22 amΡε παιδιά ένας Άλεξ Αντετοκούμπο που έλεγε ο Γιάννης ότι είναι μεγαλύτερο ταλέντο και απ τον ίδιο, παίζει μπάσκετ που είναι ξέρει κανείς;
Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι στο λιθουανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μαζεϊκιάι, καθώς αυτός ήταν που οδήγησε την ομάδα του στη μεγάλη ανατροπή και τη νίκη επί της Σιαουλιάι με 94-91.
Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος κατάφερε να σημειώσει συνολικά 23 πόντους (4/7 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 3/6 βολές) ενώ παράλληλα μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 1 ασίστ σε 20:35 λεπτά εντός παρκέ
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Α)γιατι ο Κααναν βαζει 12 ποντους χωρις να τον παρει ειδηση κανεις......δε χρειαζεται συνεχως την μπαλα στα χερια του,δε χρειαζεται πολλες προσπαθειες...Dedalos έγραψε: ↑Δευ Μαρ 18, 2024 8:48 amΟ Έβανς ,αν ερθει, θα έρθει σαν βασικό 2 αντικαθιστώντας τον συμπαθεστατο αλλά ανεπαρκή κι ασταθή αιζαια κειναν.assistant77 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 17, 2024 10:43 pm
Σιγα μη δωσουν 1,5Μ για τον αναπληρωματικο ασσο οταν ο βασικος και αναντικατασταος παιρνει 1Μ........μην τρελαθουμε.......2Μ για τον Τζειμς μπορει να δωσουν ,για τον χψ Εβανς ΠΟΤΕ...........ας παει στην Αναντολου να τα παρει......
Από τη στιγμή που δίνεις 900 χιλιάρικα στον κάναν των 12 πόντων και 9,6 πιρ, γιατί είναι παράλογο να δώσεις 1,7 σε παίκτη των 17 πόντων και 18,6(!) πιρ ;
Όσο για τον Θωμά, λογικά , κάποια στιγμή θα του γίνει αναπροσαρμογή συμβολαιου
Β)γιατι ο Κααναν ειναι ασυγκριτα καλυτερος αμυντικος απ τον Εβανς....
και Γ)ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ γιατι ο Κααναν εχει αποδειξει οτι μπορει ν ανταποκριθει στο ανωτατο επιπεδο,ενω ο Εβανς οχι.....ΑΚΟΜΗ.....
ΥΓ συμφωνα με ολα τα ρεπορταζ και οταν πρωτουπεγραψε και οταν ανανεωσε το συμβολαιο του Κααναν προεβλεπε 650κ δολαρια για τον πρωτο χρονο και 750 για τον δευτερο.......αν εχεις καποια αλλη πηγη για τα 900κ που λες ειμαι πολυ ανοιχτος να την ακουσω....
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Χρονια πολλα και καλη Σαρακοστη σε ολους.
Εβλεπα πριν λιγο κατι highlights του μικρου Αντετοκουμπο απ το χθεσινο του αγωνα στη Λιθουανια....εχει καποια στοιχεια που ισως θα αξιζαν να δουλευθουν στην ομαδα μας....προφανως ως 15ος παιχτης και με ελαχιστα χρηματα για αρχη της ταξεως των 100-150κ.....απ το να χρυσοπληρωσουμε καποιον πρωην αθλητη wannabe superstar εγω μπορει και να εδινα μια ευκαιρια στον Αλεξ......
ΥΓ πρωτη φορα τον βλεπω να παιζει,δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη....μπορει να ειναι η εξαιρεση του κανονα των ικανοτητων του.
Εβλεπα πριν λιγο κατι highlights του μικρου Αντετοκουμπο απ το χθεσινο του αγωνα στη Λιθουανια....εχει καποια στοιχεια που ισως θα αξιζαν να δουλευθουν στην ομαδα μας....προφανως ως 15ος παιχτης και με ελαχιστα χρηματα για αρχη της ταξεως των 100-150κ.....απ το να χρυσοπληρωσουμε καποιον πρωην αθλητη wannabe superstar εγω μπορει και να εδινα μια ευκαιρια στον Αλεξ......
ΥΓ πρωτη φορα τον βλεπω να παιζει,δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη....μπορει να ειναι η εξαιρεση του κανονα των ικανοτητων του.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3042
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ομολογώ πως το παιχνίδι που έκανε πρόσφατα με εξέπληξε. Στην G League έπαιρνε το 20λεπτάκι του και δεν έκανε πολλά. Δεν τον έχω δει παρά μόνο σε κανα δυό παιχνίδια βέβαια, απλά συμπληρώνω αυτό που είδα με τα υπόλοιπα στατιστικά. Μεγάλος δεν είναι αλλά δεν είναι και κάνας έφηβος, οπότε ίσως να μπορεί να προσφέρει κάτι. Στα μάτια μου είναι ένας λίγο πιο μπασκετικός Θανάσης χωρίς την αμυντική προσήλωση.assistant77 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 18, 2024 1:59 pmΧρονια πολλα και καλη Σαρακοστη σε ολους.
0

- kite26
- Reactions: 1148
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλή Σαρακοστή σε όλους. Εγώ ακόμη παραμιλάω με τον Μωυσή. Για όσους δε γνωρίζουν, ο τύπος έχει ΚΑΙ τρίποντο! Κατά τα λοιπά, δεν είναι και απαραίτητο να πάρεις παίκτη ίδιας θέσης όταν χαιρετήσει ο Λουκ. Αυτό λέγοντας, μήπως ο Ποκουσέφσκι να ήταν μια ωραία επιλογή; Δε γνωρίζω, έχει ελληνικό διαβατήριο ο Αλεξέι;
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 117
- Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
- Προειδοποιήσεις:
2
Το 43 που αναφερεις αυτη την στιγμη ειναι 13ος 14ος στο Rotation. Η φυγη του δεν επηρεαζει κατι.
Εχει διαβατηριο ναι.
Παλι για αντετοκουμπρος γραφετε ε;
ΔΕΝ υπαρχει σωτηρια σε αυτο το φορουμ.
Ειναι 3-4 που ειναι σε πολυ υψηλο λεβελ, ειτε γραφουν σπανια ειτε δεν μπορω να θυμηθω τα username τους.
Υπαρχει κατι πιο advanced εκει εξω - βαριεμαι να ψαξω. δεν μου φταιει κανεις. τεσπα σπαμε και πλακα - ολα καλα.
Και γιατι οχι μαζι με Κουμπρος να παμε για τολιοπουλα, Παπι(ηταν μεγαλο prospect - εμενε και στο ιδιο δωματιο με vspan).
Χατζιδακ - Κασελ, Καλαθ. Και γιατι ισως-ισως και Αγρα εχει επανελθει απο τους Τραυματισμους.
Και ισως-ισως αλλαγη Μιλου με Παπαγιαν.
Εχει διαβατηριο ναι.
Παλι για αντετοκουμπρος γραφετε ε;
ΔΕΝ υπαρχει σωτηρια σε αυτο το φορουμ.
Ειναι 3-4 που ειναι σε πολυ υψηλο λεβελ, ειτε γραφουν σπανια ειτε δεν μπορω να θυμηθω τα username τους.
Υπαρχει κατι πιο advanced εκει εξω - βαριεμαι να ψαξω. δεν μου φταιει κανεις. τεσπα σπαμε και πλακα - ολα καλα.
Και γιατι οχι μαζι με Κουμπρος να παμε για τολιοπουλα, Παπι(ηταν μεγαλο prospect - εμενε και στο ιδιο δωματιο με vspan).
Χατζιδακ - Κασελ, Καλαθ. Και γιατι ισως-ισως και Αγρα εχει επανελθει απο τους Τραυματισμους.
Και ισως-ισως αλλαγη Μιλου με Παπαγιαν.
0
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.
A bronx tale
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.
A bronx tale