JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 30, 2020 12:17 am
ΥΓ. @basket72 για πες για τον Φράνκλιν... οντως εντυπωσιακός παιχτης αλλα απο οτι ειδα τα εχει παρει τα κιλακια του στη Κίνα και εχει χασει αρκετα την έκρηξη του. Ήταν πιο αερινος οσο βρισκοταν Αμερική. Κατα τα αλλα τι φαση ? Ειναι ασος ή 2αρι περισσοτερο? Στη κινα τα κάνει και τα 2 αλλα μπορει στην ευρωπη να ρολαρει μια ομαδα μονος του?
Στο Μέμφις παντως που τον είδα σε κάποιους αγωνες το 15' επαιζε 2αρι με ασο διπλα του τον Καλαθη.
Πάνε τουλάχιστον 2 χρόνια που έχω να ασχοληθώ με τον Φράνκλιν, αλλά με είχε εντυπωσιάσει με το all around παιχνίδι του. Ενδεχομένως να έχει κάνει και quadruple duble (αν θυμάμαι καλά, είναι αργά και δεν το ψάχνω

).
Δυάρι σπάνιο, αλλά θαρρώ ότι έπρεπε να είχε έρθει πριν 2-3 χρόνια στην Ευρώπη να παίξει κανονικό μπάσκετ.
Τώρα πια άντε μάζεψέ τον. Το ίδιο λέω και για τον Ντάριους Άνταμς- κι ας έχει το πλεονέκτημα ότι έχει παίξει Ευρωλίκα και πολύ καλά μάλιστα. Ϊσα που προλαβαίνουμε τον Έρικ Μόρλαντ

από ψηλούς πριν κινεζοποιηθεί κι αυτός.
Είναι άλλο μπάσκετ αυτό που παίζεται στην Κίνα. Ακόμα. Γιατί όπως πάνε θα μας βάλουν τα γυαλιά και σε αυτό. Έχουν τρέλα πια με το μπάσκετ, είναι πολλοί, υπάρχουν επαρχίες που βγάζουν εξ-από- ανέκαθεν κι από πάντα μαζί

νταμάρια- άσε που αλλάζει ο τρόπος διατροφής των νέων κινέζων και ψηλώνουν κι αυτοί. Ότι είναι πολλοί το είπα; Ε, ας το ξαναπώ. Είναι και μεθοδικοί, τρελά όμως.
Τους έχω ζήσει κι έχω παίξει και μπάσκετ στην Κίνα με κινέζους. Παίζουν όπως παίζαμε οι Έλληνες τη δεκαετία του 80΄΄. Τίγκα άτεχνα φάουλ (πιο πολύ ξύλο έφαγα στο μπάσκετ παρά στη σχολή πολεμικών τεχνών που πήγα να βγάλω

. βήματα (άγνωστου στρατιώτη

) και χωρίς φάουλ ποτέ. Θυμάμαι έναν (δάσκαλο, από σίδερο ο άνθρωπος) που έπιανε την μπάλα, δεν την έσκαγε καθόλου και πήγαινε μέχρι το καλάθι. Και νόμιζε ότι ήταν καλός.

Τι θυμήθηκα! Έπαιζα μπάσκετ με γερμανούς 20 χρόνους γομαρίσιους που πήγαιναν για κουνγκ φου και κινέζους δάσκαλους από το Σαολίν. Πως βγήκα ζωντανός από κείνα τα διπλά, ούτε κι εγώ δεν ξέρω.
Στα μονά (εκτός σχολής πια) που και που έβλεπες και κουτάλα. (Για όποιον την επρόλαβε). Και πολύ ραβέρσα. Γελάω.

Α, και τα απειροελάχιστα αγγλικά που ξέρουν έχουν να κάνουν με ΝΒΑ. Γιου νόου Λεμπρόν Τζέιμς; Και μετά πιάνουν τα μανδαρίνικα και πιάνεις τα μαλλιά σου.

είναι προχωρημένη ώρα κι είπα να πω μια ιστορία από τας Κίνας.