Πολλοί εγκληματολόγοι μαζευτήκαμε, ρε παιδιά.karamelitsa έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 24, 2024 9:18 pmΑυτή την στιγμή η ομάδα στην Ευρωλίγκα το πιο πιθανό είναι να πάρει την 5η ή 6η θέση. Και μάλλον θα πέσει με μια από τις Μονακό ή Μπαρτσελονα με μειονέκτημα. Έχει βουνο να ανεβεί και προφανώς πληρώνουμε το κακό ξεκίνημα και τα εγκλήματα με Σικμα και Μπραζντεικις. Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος και ελπίζω να πάμε καλα απλά κταταω και μικρό καλάθι.
Το θετικό είναι ότι ο Πετρουσεφ θα επανέλθει σχετικά σύντομα και σιγά σιγά θα δούμε και τον Μιλουτονοφ, αν είμαστε όλοι καλά θα έχουμε πολλές ελπίδες στα playoffs ακόμα και με μειονέκτημα.
Για τον Παναθηναϊκό που αναφέρθηκε, δύσκολα θα χάσει την 2η θέση, δεν υπάρχει περίπτωση να χασει στην Μπολόνια, αυτή την στιγμή μαζί με την Ρεάλ είναι τα 2 μεγάλα φαβορί για να πάνε F4. Και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, οφείλω να τους παραδεχτώ, από την άθλια ομάδα πέρυσι, μέσα σε ένα καλοκαίρι φτιάξανε ομάδα και χτυπάνε F4, και παίζοντας με μόλις 6 παίκτες, που να τους είχε βγει ο Βιλντοζα, ο Ηθοποιός και αν είχαν και ένα ακόμα καλούτσικου 5αρι…δεν παιζουν ομαδικό μπάσκετ όπως εμείς αλλά σαν επιθετικό ατομικό ταλέντο είναι αισθητά καλύτεροι από τους δικούς μας.
Του χρόνου εμείς θελουμε οπωσδήποτε έναν περιφερειακό με υψηλό ατομικό ταλέντο που να βάζει την μπάλα στο καλάθι όπως και να έχει, καλο το κομμουνιστικό μπάσκετ αλλά όταν η μπάλα καίει θέλεις έναν παίκτη να πάρει την ομάδα στην πλάτη του.
Για μένα τα δίνεις όλα το καλοκαίρι για James και διώχνεις τον Κάναν….μονο με μια κίνηση και απολύτως τίποτε άλλο θα έχεις ρόστερ ικανό για τα πάντα…..το ξαναλέω με μόλις μια μεταγραφή και όλο το άλλο ρόστερ ίδιο με φέτος.
Κόφτε κάτι. Υπάρχουν κι άλλες λέξεις (αστοχίες, λάθος επιλογές κλπ), γιατί πάμε κατευθείαν στα εγκλήματα; Μήπως για να καθίσουμε στο σκαμνί και να ξεφορτωθούμε τον εγκληματία; Πολύ sdna μου μυρίζει...