Μα δεν γκρινιάζω για την θέση μας. Μάλιστα είμαι από αυτούς (scripta manent) που λένε ότι η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα είναι απόλυτα επιτυχημένη κι εγώ είμαι ευχαριστημένος. Το ότι πάμε για πλεονέκτημα και σοβαρές πιθανότητες για Φ4 είναι ένα ωραίο κερασάκι στην τούρτα.HackerBaby έγραψε: ↑Παρ Μαρ 29, 2024 11:35 pmΕ μα ρε συ γκρινιάζεις με την ομαδα μια ανάσα από τη δεύτερη θέση ?nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μαρ 29, 2024 11:32 pmΜπράβο ομάδα! Η νίκη μετράει πάνω απ'όλα αλλά πρέπει να χτυπήσουν καμπανάκια για το πως συνεχίζουμε και χάνουμε διαφορές 15 πόντων εν ριπή οφθαλμού.
Επιτέλους θα δούμε την Πανάθα πλειοφφ με σοβαρή υποψηφιότητα για Φ4.
Ναι βρε, όλα καλά πήγανΤώρα το γιατί πρέπει να μπλέξεις και "οπαδούς άλλων ομάδων" μόνο εσύ το ξέρεις.
Ακόμα και να έχανε σήμερα δηλαδή ,θα υπήρχε στεναχώρια αλλά μην ξεχνάμε που ειμασταν πέρσι.
Τίποτα από τα προηγούμενα όμως δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτά που γράφτηκαν πιο πάνω: το ότι πετάξαμε (πάλι) διαφορά 15 πόντων, ότι αναστήσαμε τον Μπελινέλι, ότι ο Λεσορτ ήταν κακός, ότι μοιάζαμε ότι δεν ξέραμε τι να κάνουμε την μπάλα αν δεν ήταν ο Ναν με τα iso κλπ
Έτερον εκάτερον. Μεγάλη νίκη, μπράβο ομάδα αλλά θέλουμε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση για το βήμα παραπάνω (το οποίο και να μην γίνει φέτος δεν έγινε κάτι επαναλαμβάνω).