Euroleague Round 32, Partizan vs Olympiacos

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 619
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 30, 2024 2:22 am

Αν είναι έτσι έχω λάθος και ζήτω ειλικρινά συγγνώμη στον shack7 , ο οποίος έχει απόλυτο δίκιο να τον χαρακτηρίζει έτσι αν ασχολείσαι όντως με τον Ολυμπιακό μετά από τέτοια νίκη - για τον χαρακτηρισμό όμως είναι απαράδεκτο

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kein την Σάβ Μαρ 30, 2024 2:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
tsoureki

senior
Reactions: 418
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 30, 2024 2:23 am

HackerBaby έγραψε:
Σάβ Μαρ 30, 2024 2:19 am
kein έγραψε:
Σάβ Μαρ 30, 2024 2:15 am

Δεν αρπάζομαι μαζί σου αλλά δεν του δίνει το δόλωμα να τον χαρακτηρίζει έτσι γιατί αυτό σημαίνει , κανέναν δεν έχει το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζει έτσι σε ένα φόρουμ , μη τρελαθούμε κιόλας - όσο για τον άλλον σε εμένα αναφερόταν ξεκάθαρα απλά δεν είχε κάνει κουοτ και προσπαθεί να το παίξει αμερικανός , δες την σειρά όλων των ποστ, γιατί θα μας βγάλει και τρελούς στο τέλος
οχι ρε συ , εισαι λαθος δες παλι το ποστ του αναφερεται ξεκαθαρα στο dpg
Και εγώ αυτό κατάλαβα, οτι το κομπλεξικός πάει στον Dpg επειδή ασχολείται με άλλη ομάδα μετά την νίκη της δικής του, αφού εσύ δεν είπες κάτι για άλλη ομάδα με ποια δικαιολογία να σε πει κομπλεξικό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μαρ 30, 2024 2:29 am

Δεν ξερω πως γινεται να παρερμηνευθηκε αυτο που εγραψα..ισως επειδη ηταν απο κατω τι να πω..ειναι ξεκαθαρο οτι πηγαινε για τον δπγ οπως καταλαβαν και οι υπολοιποι..Τεσπα εγω το θεωρω ληξαν

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 619
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Μαρ 30, 2024 2:32 am

Ναι αυτό έγινε, το διάβασα καθόσον για το σπίτι και δεν έδωσα σημασία , όπως και μα χει έχω απόλυτα λάθος και σου ξανά ζήτω συγγνώμη , θα διορθώσω και τα από πάνω ποστ αν γίνεται (όχι για ενδεχόμενο φάουλ αλλά γιατί απλά είμαι λάθος) , καλό είναι όταν κάνουμε μαλακιες (για μένα λέω) να το καταλαβαίνουμε και να ζητάμε συγγνώμη , δεν είναι υποτιμητικό

2
2 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 871
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Μαρ 30, 2024 7:18 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 30, 2024 1:53 am
ασχετως αν ειναι κομπλεξικο να ασχολεισαι με τον ολυμπιακο ενω εκανες διπλο και βγηκες 2ος αυτο που ειπε δεν ειναι ψεμματα.. Στην ουσια ο μπαρτζω δεν εκανε πισω και τον αφησε να φυγει,ο σλουκας μπορει να ειναι τερμα υπερπληρωμενος αλλα και τους περναει νοτροπια νικητη αλλα και πιστευω βοηθησε να ρθουν καλυτεροι παικτες..Και σημερα δηλαδη τους κουβαλησε στο πρωτο ημιχρονο. Δεν χρειαζεται να απαντησει καποιος απο τους προεδρους(αν και νομιζω ο μπαρτζω ψοφαει να πεταει τετοιες σποντες),ο καθενας να κοιταει την δουλεια του και μακαρι να διασταυρωθουν οι δρομοι μας στην ευρωπη.
Άλλο διώχνω κάποιον, άλλο δεν παρακαλαω κάποιον που τρώγεται με τα ρούχα του για να φυγει...

Υ.Γ Όσο για τον χαρακτηρισμό, ζητώ συγνώμη μιας και το φόρουμ λειτουργει διαφορετικά από το συνηθισμένο. Ο dpg βεβαια έχει δώσει πολλές φορές δικαιώματα, έχει προκαλέσει και κυκλοφορουν πολλα κοσμητικά επιθετα για το άτομο του. Δεν μου ήρθε από το πουθενά να τον χαρακτηρισω

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2531
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Μαρ 30, 2024 11:24 am

Το θέμα θεωρείται λήξαν, αφού τα βρήκατε και αμοιβαία μεταξύ σας με συγγνώμες βλέπω. :roll:

Επειδή οι κανονισμοί είναι κανονισμοί όμως, οι χρήστες chainsaw και kein παίρνουν από ένα φάουλ ο καθένας για χρήση υβριστικώνχαρακτηρισμών που δεν συνάδουν με το επίπεδο του φόρουμ. Αργότερα μέσα στην χρονιά η διαχειριστική ομάδα θα εξετάσει μήπως αφαιρεθούν αυτά τα φάουλ, αλλά προσοχή (και δεν πάει μόνο σε εσάς του δύο εννοείται) στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται στο φόρουμ. Δεν θέλουμε να γίνεται ροντέο εδώ πέρα, ούτε να γράφει κάποιος κάτι προβοκατόρικο και να "τσιμπάνε" κι άλλοι χρήστες (όπως έχει γίνει αρκετές φορές).

Το τόπικ ξεκλειδώνει ξανά, αλλά για να είμαστε ξεκάθαροι, οποιεσδήποτε δημοσιεύσεις γίνουν από εδώ και πέρα ας περιοριστούν καθαρά στα του αγώνα.

0
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Μαρ 30, 2024 1:22 pm

Μετά τη νίκη του παο χθές έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Μόνο σε αυτό το ματς μπορούσε να χάσει.

Δεύτερος και κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει με Μακάμπι στα πλέι οφ.

Εμείς πάμε για Μονακό η Μπαρτσελόνα. Και τελευταία αγωνιστική με Φενέρ ίσως μπορούμε να διαλέξουμε κιόλας ποια από τίς 2 θέλουμε.

Μονακό τρίτη σερί χρονιά μετά τα προπερσινα πλέι οφ και τον περσινό ημιτελικό?

Μπαρτσελόνα που την θεωρώ που είναι πιο light σαν ομάδα?

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2043
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Μαρ 30, 2024 1:33 pm

Ο Ολυμπιακός δεν θέλω να διαλέξει ποτέ

Δεν φοβάμαι καμία από τις δύο , απλά θεωρώ τη Μονακό πιο δυσκολη αντίπαλο αλλά δεν έχει έδρα

Μπαρτσελόνα εφικτή αντίπαλος με μέτριο κοουτς

Είναι οκ και τα δύο ματσαρισματα. Αν θες Φ4 καθαρίζεις τις καλύτερες ομάδες ούτως ή άλλως

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Μαρ 30, 2024 1:46 pm

Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Μαρ 30, 2024 1:33 pm
Ο Ολυμπιακός δεν θέλω να διαλέξει ποτέ

Δεν φοβάμαι καμία από τις δύο , απλά θεωρώ τη Μονακό πιο δυσκολη αντίπαλο αλλά δεν έχει έδρα

Μπαρτσελόνα εφικτή αντίπαλος με μέτριο κοουτς

Είναι οκ και τα δύο ματσαρισματα. Αν θες Φ4 καθαρίζεις τις καλύτερες ομάδες ούτως ή άλλως
Βασικά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα θέλω να βγούμε 6οι ανεξάρτητα αν παίξουμε με Μονακό η Μπαρτσελόνα. Ο έκτος στο φάιναλ φορ παίζει ημιτελικό με το ζευγάρι παο - Μακάμπι που σίγουρα θα πάει ο παο. Δεν θέλει κανείς στο Βερολίνο 7-8.000 Ισραηλινούς οπαδούς με τον φόβο κάποιου τρομοκρατικού χτυπήματος. Δεν είναι safe για τους υπόλοιπους. Και ο πέμπτος παίζει με την Ρεάλ ημιτελικό

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1410
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Σάβ Μαρ 30, 2024 3:19 pm

Στις δύο αγωνιστικές που απομένουν το καλύτερο που έχει να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να εντάξει όσο πιο ομαλά γίνεται στο ροτέισον απόντες/τραυματίες και να προσπαθήσει να βρει τη φόρμα του με στόχο τα πλέι-οφ, μιας και οι δύο τελευταίοι αντίπαλοι του (Αστέρας και Φενέρ) δείχνουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και τα ματς απέναντί τους μπορούν να έχουν το επίπεδο ανταγωνισμού που βλέπουμε στα πλέι-οφ. Ειδικά η Φενέρ στο ΣΕΦ και στη δαιμονιώδη φόρμα που βρίσκεται είναι η καλύτερη εισαγωγή γι' αυτο που θα δούμε τον ερχόμενο μήνα. Η λογική της επιλογής αντιπάλου είναι μια κακή τακτική για τον τρόπο σκέψης και την ετοιμότητα των παικτών, οδηγεί σε εφησυχασμό και δημιουργεί συνθήκες μειωμένης ανταγωνιστικότητας, ότι χειρότερο για ομάδες πρωταθλητισμού. Παλεύουν ο προπονητής και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ ολόκληρη χρονιά να έχουν την ομάδα σε εγρήγορση και θα μπουν σε μια τέτοια αντιφατική λογική που είναι ικανή να αλλοιώσει την κουλτούρα ανταγωνισμού και τη συγκέντρωση της ομάδας; Δεν το νομίζω. Εξάλλου σε αυτό το επίπεδο η δυναμικότητα των αντιπάλων έχει πολύ μικρές διαφορές, δεν πρόκειται να κάνει τη διαφορά μια επιλογή για ματσάρισμα με τον τρίτο ή τον τέταρτο. Όπως όλοι ξέρουμε το ζευγάρι 4-5 στο παρόν φορμάτ έχει δώσει δύο μπρέικ, με τις ομάδες που το πέτυχαν να φτάνουν μέχρι το τέλος.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 519

Σάβ Μαρ 30, 2024 3:58 pm

Δυστυχως οι πολυ κακες ηττες που εκανε μεσα στη χρονια οπως πχ με ολες τις Ισπανικες μεσα, ειδικα τις αδυναμες, η ατυχια να παρει ενα διπλο στη Μονακο, εχουν φερει τον Ολυμπκιακο σε μειονεκτικη θεση οσον αφορα το πλεονεκτημα εδρας. Και ενω η ομαδα ως εχει τωρα θα ειχε κερδισει σιγουρα το πλεονεκτημα, τωρα με αντιπαλο πχ την Μπαρτσελονα τα πραγματα μονον ευκολα δεν θα ειναι. Ισως η Μονακο ειναι προτιμοτερος αντιπαλος αν και συγκεντρωνει λιγοτερες πιθανοτητες το σεναριο, αλλα και οι 2 ομαδες ειναι δυσκολες ποσο μαλλον εχοντας και την εδρα. Τουλαχιστον...

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Μαρ 30, 2024 4:12 pm

Αν ισχύει ότι ο 5ος πέφτει με Ρεάλ μετά στο φ4 πρέπει στην χειρότερη να βγούμε 6οι.. Αν και αν έχουμε εμφύλιο στους 4 μετά συνήθως δεν έχει δυνάμεις η ομάδα στον τελικό .. Εγώ αν ήμουν μπαρτζω θα προσπαθούσα να βγω 7ος να πέσω με τον παο στα πλέι οφ και να μην τον έχω μετά στο φ4.Αποκλειεται όμως να κάτσει να χάνει επίτηδες όποτε μας βλέπω πάλι με τις χειρότερες διασταυρωσεις

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Μαρ 30, 2024 4:17 pm

Ε εντάξει να κάτσει να χάσει για να πάει στα πλέι ιν θα είναι γκουφιά. Θα έδινα μικρή σημασία το πως θα γίνει μετά η διασταύρωση στο Φ4, εκεί έτσι και αλλιώς ένα ματς είναι. Εντάξει ωραία θα είναι να φτάσεις τελικό και να έχει αποκλειστεί η Ρεαλ από κάποιον άλλον πχ, αλλά δεν είναι και κάτι που στοχεύεις.

Εγώ θα ξαναπώ ότι δεν θα ήθελα την Μονακό στα πλέι οφφ. Είμαι εντάξει με τον μέχρι τώρα λογαριασμό, δεν θα ήθελα και την 3η τους χρονιά ίδια ομάδα να πρέπει να περάσουν εμάς για να φτάσουν εκεί. Μέχρι να φτάσει ο Ρούμπιο προτιμούσα Μπαρτσα, τώρα δεν είμαι σίγουρος. Και με Φενέρ είμαι εντάξει, αν και η έδρα τους δεν είναι από τις εύκολες.

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 725
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Σάβ Μαρ 30, 2024 4:19 pm

Ο Ολυμπιακός δεν επιλέγει ομάδες, οπότε μην σπαταλάτε τσάμα κόπο.

Αυτό που λέει ο φίλος από πάνω είναι σωστό όμως. Δεν χρειάζεται να παίξουμε του θανατά με Φενέρ και Ερυθρό. Συντήρηση και φορμάρισμα όλης της ομάδας.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Μαρ 30, 2024 4:25 pm

Ε δεν λέω να κάτσει να χάσει αλλά να βάλει βασικό μιλου μπραζντεικις να βρουνε ρυθμό , όπως και ο λαρε να μην πέσει κάτω από 35λεπτα και μεγάλη ξεκούραση σε γουοκαπ γκος ! Από τραυματισμούς έρχονται ! :twisted: :twisted:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”