https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/ ... dimarchos/
Μπασκετμπολίστας που φημολογείται ότι έκλεισε στον Ολυμπιακό πάει για.. δήμαρχος
Συντονιστής: Captains
Στον Σάσα θα δώσουμε κοντά στα 3.000.000 συμβόλαιο οπότε δεν παίζει θέμα χρημάτων.Rebedierdos έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 10:27 amΌταν τα χρήματα μπαίνουν στη μέση η αγάπη πάρει περίπατο.vulkanraven έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 10:20 am
Αν ο Σάσα αποφασίσει να γυρίσει στην Ευρώπη, τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς, όσο κι αν χτυπιέται ο απέναντι ότι μπορεί να μας τον πάρει. Δεν είναι όλοι...Σλουκες!
Για τον Σάσα δε θα κάτσουν να τσιγγουνευτούν τα 300 και τα 500 χιλιάρικα, είναι δεδομένο ότι θα χε το πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός, ο Σάσα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση....και την ομάδα γουστάρει και η ομάδα τον γουστάρει.Rebedierdos έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 10:27 amΌταν τα χρήματα μπαίνουν στη μέση η αγάπη πάρει περίπατο.vulkanraven έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 10:20 am
Αν ο Σάσα αποφασίσει να γυρίσει στην Ευρώπη, τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς, όσο κι αν χτυπιέται ο απέναντι ότι μπορεί να μας τον πάρει. Δεν είναι όλοι...Σλουκες!
Και στο ξαναλέω: Δεν είναι όλοι Σλούκες!Rebedierdos έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 10:27 amΌταν τα χρήματα μπαίνουν στη μέση η αγάπη πάρει περίπατο.vulkanraven έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 10:20 am
Εγώ έχω ακούσει για μια ομάδα που του δίνει 5 εκ. το χρόνο για 25 χρόνια και μαζί την κόρη του προέδρου!Rebedierdos έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 9:49 amΑκόμα και να επιστρέψει Ευρώπη υπάρχουν άλλοι που θα του προσφέρουν απλόχερα 3.5-4 εκ το χρόνο και σίγουρα όχι εμείς.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 12:22 amΜεγάλη μεταγραφή ο Έβανς για τον Ολυμπιακό, πρέπει ν αδειάσουν και 2 θέσεις ξένων όμως για υπάρχει μια συνοχή και με την Α1 όμως. Ο ένας είναι ο Σίκμα δεδομένα κι ο άλλος ίσως ο Μπραζ αν δινόταν δανεικός πουθενά κάπου.Μετά θες κι ενα 3άρι βέβαια που θα μπορούσε να είναι κάποιος έλληνας.Είναι κομβικό να βρεθεί παίκτης και για αυτή τη θέση γιατι Παπ και Μακίσικ θα χουν μεγαλώσει. Αλχημείες με 3 γκαρντ ή τον Πίτερς για λίγο και στο 3 θα μπορούσαν να γίνουν αλλά οχι σε μόνιμη βάση.
Επίσης με Σάσα τι γίνεται;Δηλώνει ξενερωμένος στο ΝΒΑ κι ότι θα θελε να επιστρέψει στην Ευρώπη
Δεν ξέρω πόσο απλά είναι τα πράγματα γιατί πχ μπορεί οι Κινγκς να τον ανταλλάξουν (για να πάρουν και κάτι) και μετά εξαρτάται από την καινούρια ομάδα και τι θέλει να κάνει.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 5:12 pmΚαι γω δεν το βλέπω για καλοκαίρι. Αλλά μετά τις γιορτές αν δεί ότι δεν παίζει θα ζητήσει πιστεύω να επιστρέψει Ευρώπη
Από τα σχόλια που έκανε για τον Μισιτς φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρει να παίζει σε μια ομάδα που βολοδέρνει χωρίς στόχο και χάνει συνεχώς. Ακόμη και έχοντας μεγαλο ρόλοnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 5:16 pmΔεν ξέρω πόσο απλά είναι τα πράγματα γιατί πχ μπορεί οι Κινγκς να τον ανταλλάξουν (για να πάρουν και κάτι) και μετά εξαρτάται από την καινούρια ομάδα και τι θέλει να κάνει.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 5:12 pm
Και γω δεν το βλέπω για καλοκαίρι. Αλλά μετά τις γιορτές αν δεί ότι δεν παίζει θα ζητήσει πιστεύω να επιστρέψει Ευρώπη
Δεν διαφωνώ. Απλά δεν ξέρω κατά πόσον είναι στο χέρι του να πει «φεύγω, τα λέμε».chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 5:29 pmΑπό τα σχόλια που έκανε για τον Μισιτς φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρει να παίζει σε μια ομάδα που βολοδέρνει χωρίς στόχο και χάνει συνεχώς. Ακόμη και έχοντας μεγαλο ρόλοnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 5:16 pm
Δεν ξέρω πόσο απλά είναι τα πράγματα γιατί πχ μπορεί οι Κινγκς να τον ανταλλάξουν (για να πάρουν και κάτι) και μετά εξαρτάται από την καινούρια ομάδα και τι θέλει να κάνει.
μονο αν γινει ανταλλαγη σε ομαδα που ειναι σε full tank mode για την επομενη χρονια υπαρχει ελπιδα να γινει buy out το συμβολαιο του ή να τον στειλουν στους waived.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 5:16 pmΔεν ξέρω πόσο απλά είναι τα πράγματα γιατί πχ μπορεί οι Κινγκς να τον ανταλλάξουν (για να πάρουν και κάτι) και μετά εξαρτάται από την καινούρια ομάδα και τι θέλει να κάνει.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 5:12 pm
Και γω δεν το βλέπω για καλοκαίρι. Αλλά μετά τις γιορτές αν δεί ότι δεν παίζει θα ζητήσει πιστεύω να επιστρέψει Ευρώπη
Ναι αυτό σκεφτόμουν, αλλά δεν μπορεί απλά να γίνει terminate το συμβόλαιο αν θέλουν και οι δύο μεριές; Τύπου Larry Sanders;reignman έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 9:07 pmμονο αν γινει ανταλλαγη σε ομαδα που ειναι σε full tank mode για την επομενη χρονια υπαρχει ελπιδα να γινει buy out το συμβολαιο του ή να τον στειλουν στους waived.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 5:16 pm
Δεν ξέρω πόσο απλά είναι τα πράγματα γιατί πχ μπορεί οι Κινγκς να τον ανταλλάξουν (για να πάρουν και κάτι) και μετά εξαρτάται από την καινούρια ομάδα και τι θέλει να κάνει.
καμια ομαδα που στοχευει τουλαχιστον σε playoffs run δεν κανει buy out συμβολαιο 7 μυρια. ειναι 7 μυρια που μενουν στο salary cap σου σαν βαριδι χωρις λογο.
Ηταν ειδικος λογος και παλι πηρε περιπου τα μισα λεφτα του συμβολαιου του.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 11:41 pmΝαι αυτό σκεφτόμουν, αλλά δεν μπορεί απλά να γίνει terminate το συμβόλαιο αν θέλουν και οι δύο μεριές; Τύπου Larry Sanders;reignman έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 9:07 pm
μονο αν γινει ανταλλαγη σε ομαδα που ειναι σε full tank mode για την επομενη χρονια υπαρχει ελπιδα να γινει buy out το συμβολαιο του ή να τον στειλουν στους waived.
καμια ομαδα που στοχευει τουλαχιστον σε playoffs run δεν κανει buy out συμβολαιο 7 μυρια. ειναι 7 μυρια που μενουν στο salary cap σου σαν βαριδι χωρις λογο.
και δεν θυμαμαι πως ακριβως το εκαναν για να μην τους φαει το καπ, αλλα το stretchαραν το συμβολαιο και του εδιναν το μινιμουμ (1.8) μεχρι την σεζον 21/22Milwaukee Bucks forward Larry Sanders has walked away from basketball after five years in the league, agreeing to a buyout with the team after the trade deadline. Sanders had three years remaining on a $44 million contract. He left around $21 million on the table in the buyout.