Euroleague Round 33, Crvena Zvezda Belgrade - Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Μια χαρά καταλαβαίνει πως πάει αφού έχει γράψει ότι θα παίξει με Μπασκόνια ή Βίρτους και μετά με Παναθηναϊκό σε σειρά.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 04, 2024 6:54 pmΔεν πάει ακριβώς έτσι, αν βγεις 7ος θα παίξεις με τον 8ο για να προκριθείς στους 8, αν χάσεις έχεις και δεύτερη ευκαιρία να παίξεις με τον νικητή του ζευγαριού 9ο-10ο και να παίξεις με την Ρεάλ. Οπότε μας χαλάει και μας παραχαλάει νομίζω να μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες και ρίσκα.
Συμφωνώ ότι ο Παναθηναϊκός γενικά είναι καλό ματσαρισμα με τον Ολυμπιακό,αλλά όχι τόσο καλό πια ώστε να ρισκάρεις όλα αυτά για μια τέτοια σειρά δεν δικαιολογείται .
Μια τέτοια επιλογή θα είχε και οπαδικά κριτήρια που σοβαροί προπονητες τύπου Μπαρτζώκα δεν έχουν
1
1

-
- Reactions: 1242
- Προειδοποιήσεις:
0
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- shaq7
- Reactions: 7270
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
o γκος εχει δαιμονιστει η μου φαινεται?φτου φτου το παλικαρι να ειναι γερο μας ανεβαζει ταβανι..Σοβαρα παιζουμε παντως και για την νικη,οποτε λογικα θα την παρουμε..η 5δα τωρα με τον λουκ μεσα ειναι καταστροφη δεν ταιριαζει καθολου..ο οποιος μαλλον εχει υπογραψει οτι απαγορευεται να σουταρει δεν εξηγειται αλλιως.
1
1

-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3