Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Λες να βαρυστομαχιάσουμε;TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 07, 2024 7:06 pmΤώρα πρέπει να μαστε έτοιμοι για τα playoffs. Θα κάνουμε μία ήττα με Φενέρ ή ΠΑΟ. Δεν ξέρω αν 2 ήττες είναι ακόμα καλύτερα γιατί είναι αδιάφορα ματς και θα μας ξυπνήσουν καλά καλά. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να πάμε με 2/2 νίκες στους 8.
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
- τουλουμπα
- Reactions: 4505
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αδιαφορα ειναι αν αποφασισει η ομαδα να πεσει πανω στην μονακο και να μην εχει καμια ελπιδα για πρωτη θεση στην α1 πριν τους τελικους αν οχι δεν ειναι αδιαφορα παιχνιδιαTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 07, 2024 7:06 pmΤώρα πρέπει να μαστε έτοιμοι για τα playoffs. Θα κάνουμε μία ήττα με Φενέρ ή ΠΑΟ. Δεν ξέρω αν 2 ήττες είναι ακόμα καλύτερα γιατί είναι αδιάφορα ματς και θα μας ξυπνήσουν καλά καλά. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να πάμε με 2/2 νίκες στους 8.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Προβληματικές εμφανίσεις είναι πιο βατές από ήττες. Η αδιάφορη ήττα κάνει καλό για ανασύνταξη και τραντάζει τους παίχτες!lefpan έγραψε: ↑Κυρ Απρ 07, 2024 7:08 pmΛες να βαρυστομαχιάσουμε;TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 07, 2024 7:06 pmΤώρα πρέπει να μαστε έτοιμοι για τα playoffs. Θα κάνουμε μία ήττα με Φενέρ ή ΠΑΟ. Δεν ξέρω αν 2 ήττες είναι ακόμα καλύτερα γιατί είναι αδιάφορα ματς και θα μας ξυπνήσουν καλά καλά. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να πάμε με 2/2 νίκες στους 8.
To καλύτερο για τώρα και για τα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος θα είναι μία ήττα στο ΟΑΚΑ στο αδιάφορο ματς για να μας ξυπνήσει. Δεν θα τους κερδίζουμε συνέχεια. Με Φενέρ το ίδιο κάνει ήττα-νίκη αφού τι Μονακό τι Μπαρτσελόνα!
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Ολυμπιακός δεν θα κερδίζει συνέχεια τον ΠΑΟ. Μία ήττα θα έκανε καλό τώρα για πολλούς λόγους όπως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα. Το πλεονέκτημα έχει κριθεί.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Απρ 07, 2024 7:11 pmαδιαφορα ειναι αν αποφασισει η ομαδα να πεσει πανω στην μονακο και να μην εχει καμια ελπιδα για πρωτη θεση στην α1 πριν τους τελικους αν οχι δεν ειναι αδιαφορα παιχνιδιαTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 07, 2024 7:06 pmΤώρα πρέπει να μαστε έτοιμοι για τα playoffs. Θα κάνουμε μία ήττα με Φενέρ ή ΠΑΟ. Δεν ξέρω αν 2 ήττες είναι ακόμα καλύτερα γιατί είναι αδιάφορα ματς και θα μας ξυπνήσουν καλά καλά. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να πάμε με 2/2 νίκες στους 8.
0
- reignman
- Reactions: 3190
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δεν μπορει να δικαιολογηθει οπως το βλεπω.Ο Πίτερς οκ νευριασμένος πάνω στο ματς δεν του δώσε το χέρι.
θα μπορουσε να δικαιολογηθει αν πηγαινε νευριασμενος κατευθειαν στη θεση του κανοντας ignore τους παντες.
εδω ξεκαθαρα αδειαζει Μπι και δινει χερι στους βοηθους και οποιον αλλο υπηρχε εντος οπτικου πεδιου.
thats a very bad look.
0
-
- Reactions: 1372
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Μα ήταν ξεκάθαρα νευριασμένος με τον Μπαρτζώκα όχι γενικά.reignman έγραψε: ↑Κυρ Απρ 07, 2024 7:40 pmδεν μπορει να δικαιολογηθει οπως το βλεπω.Ο Πίτερς οκ νευριασμένος πάνω στο ματς δεν του δώσε το χέρι.
θα μπορουσε να δικαιολογηθει αν πηγαινε νευριασμενος κατευθειαν στη θεση του κανοντας ignore τους παντες.
εδω ξεκαθαρα αδειαζει Μπι και δινει χερι στους βοηθους και οποιον αλλο υπηρχε εντος οπτικου πεδιου.
thats a very bad look.
0
- Conan1982
- Reactions: 3558
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί όμως;tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Απρ 07, 2024 7:45 pmΜα ήταν ξεκάθαρα νευριασμένος με τον Μπαρτζώκα όχι γενικά.reignman έγραψε: ↑Κυρ Απρ 07, 2024 7:40 pm
δεν μπορει να δικαιολογηθει οπως το βλεπω.
thats a very bad look.
0
- eddiedimitris
- Reactions: 673
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μπορεί κάποιος να του μετάφρασε τι λέει ο Μπαρτζώκας όταν ωρύεται!Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 07, 2024 9:04 pmΓιατί όμως;tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Απρ 07, 2024 7:45 pm
Μα ήταν ξεκάθαρα νευριασμένος με τον Μπαρτζώκα όχι γενικά.
2
2

I never thought there were corners in time
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Δεν είναι το ίδιο. Αν βγεις εκτος και πας φάιναλ φορ παίζεις στον ημιτελικό με το νικητή παο-μακαμπι και αποφεύγεις την Ρεάλ.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 07, 2024 7:12 pmΠροβληματικές εμφανίσεις είναι πιο βατές από ήττες. Η αδιάφορη ήττα κάνει καλό για ανασύνταξη και τραντάζει τους παίχτες!
To καλύτερο για τώρα και για τα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος θα είναι μία ήττα στο ΟΑΚΑ στο αδιάφορο ματς για να μας ξυπνήσει. Δεν θα τους κερδίζουμε συνέχεια. Με Φενέρ το ίδιο κάνει ήττα-νίκη αφού τι Μονακό τι Μπαρτσελόνα!
Ένας ημιτελικός με Ρεάλ ισοδυναμεί με μέγιστη καταπόνηση και να δώσεις το 150% για να την κερδίσεις οπότε τελικό πολύ πιθανό αν περάσεις να είσαι φουλ καταβεβλημένος.
Ας παίξει άλλος με Ρεάλ ημιτελικό.
0