Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 757
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 08, 2024 2:28 pm

lefpan έγραψε:
Δευ Απρ 08, 2024 2:18 pm
kojito έγραψε:
Δευ Απρ 08, 2024 1:33 pm
Διαβάζω κάτι για "παρκαρίσματα" του Peters με αφορμή το χτεσινό περιστατικό, ακόμα και για λύση συμβολαίου, και μου φαίνονται υπερβολές. Σιγά μην διώξουμε παίκτη επειδή δεν έδωσε το χέρι στον προπονητή σε time-out. Δεν ξέρω καν αν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Στην ένταση του αγώνα γίνονται πολλά, και γεγονότα σαν αυτό δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο και πιθανότατα και ο παίκτης να κατάλαβε το λάθος του. Εδώ στο ΝΒΑ γίνονται και χειρότερα. Το πολύ-πολύ να κληθεί σε απολογία ο Peters και να του επιβληθεί κάποιο πρόστιμο με βάση τον εσωτερικό κανονισμό.

Πιο πολύ με ανησυχούν οι διάφοροι δημοσιογράφοι που προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα, παρά το περιστατικό αυτό καθ' αυτό.
Ακριβώς όπως τα είπες.
Όποιος έχει παίξει έστω και ένα μήνα σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα, ξέρει ότι τέτοια ή παρόμοια συνέβαιναν και θα συμβαίνουν πάντα. Και πάντα λύνονται.
To καταλαβαίνω αυτό που λέτε, αλλά:

1) Συνέβει σε παιχνίδι με το Περιστέρι, πιο low stakes πεθαίνεις
2) Το έκανε ο Peters που γενικά δεν προκαλεί θέματα.
3) Η κίνηση ήταν προμελετημένη, δεν ήταν εν βρασμώ. Ξεκάθαρα ήξερε τι έκανε

Τεσπα, αυτό που λέμε όλοι είναι ότι πρέπει να κληθεί σε απολογία και αναλόγως του τι θα πει να πράξει αντίστοιχα η ομάδα. Δεν είπε κανείς να εκτελεστεί στο σύνταγμα ανευ δίκης

1
1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Απρ 08, 2024 2:46 pm

Για το θέμα Πίτερς:
Πιστεύω πως ο Μπαρτζώκας μπορεί με πολύ καλύτερο τρόπο, από όσα ακούγονται εδώ μέσα, και το θέμα να λύσει (σαν να μην έγινε) και τον παίκτη να κερδίσει και να τον απογειώσει για τα μετέπειτα παιχνίδια. Και οι δύο έχουν μυαλό παραπάνω του μετρίου και μπορούν να συνεννοηθούν σαν υπεύθυνοι άνθρωποι και μέλη μιάς ομάδας.
Αυτά τα περί απολογίας κλπ. παραμονές πλέι-οφς τα ακούω βερεσέ.

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1707
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Απρ 08, 2024 3:22 pm

Για τον Πίτερς μ' αρέσει που κάναμε συζήτηση με τον Conan στο τόπικ του αγώνα με τον Αστέρα κι έγραφα ότι ένα από τα θετικά του στοιχεία είναι ο ήρεμος χαρακτήρας του που βοηθάει στο καλό κλίμα των αποδυτηρίων! :lol:

Παρά το χθεσινό περιστατικό συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Αμερικανός είναι παίκτης (και άνθρωπος, πολύ πιθανόν) χαμηλών τόνων. Και ο Μπαρτζώκας από την άλλη μπορεί να διαχειριστεί διακριτικά μια τέτοια στιγμιαία συμπεριφορά, άλλωστε το έκανε στη διάρκεια του αγώνα, και με αμοιβαίες εξηγήσεις μετά τον αγώνα να έχει λυθεί πολύ γρήγορα η όποια παρεξήγηση χωρίς να χρειάζεται να εμπλακεί η ομάδα και η διοίκηση σε γραφειοκρατικές διαδικασίες που αρμόζουν σε ακραία προβληματικές καταστάσεις.

Τώρα, εξήγηση για τη συμπεριφορά του παίκτη μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτή έχει σχέση με το ματς της Πέμπτης και την αδυναμία του να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι και τα χαμένα ριμπάουντ. Παίζει να έπεσε κατσάδα τις επόμενες μέρες και να θίχτηκε ο εγωισμός του. Καθόλου παράλογο, αλλά αν ισχύει καλό είναι ο αθλητικός εγωισμός να βγαίνει στο παρκέ για το καλό της ομάδας.

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 757
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Δευ Απρ 08, 2024 4:17 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Δευ Απρ 08, 2024 3:22 pm
Τώρα, εξήγηση για τη συμπεριφορά του παίκτη μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτή έχει σχέση με το ματς της Πέμπτης και την αδυναμία του να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι και τα χαμένα ριμπάουντ. Παίζει να έπεσε κατσάδα τις επόμενες μέρες και να θίχτηκε ο εγωισμός του. Καθόλου παράλογο, αλλά αν ισχύει καλό είναι ο αθλητικός εγωισμός να βγαίνει στο παρκέ για το καλό της ομάδας.
Και εγώ εκεί κλίνω. Όταν δεν πας καλά και το ξέρεις, είναι ανθρώπινο να ξεσπάς σε αυτόν που πρέπει να σου πει "Κοίτα, δεν πας καλά". Αλλά νταξει πολύ άκομψος ο τρόπος που το έκανε.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6647
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Απρ 08, 2024 4:44 pm

το πιθανοτερο ειναι οτι το θεμα το εληξαν μεταξυ τους μετα στα αποδυτηρια..μην κανουμε την τριχα τριχια..
Εγω πιστευω οτι καποιο γαλλικο ακουσε ο πιτερς εν ωρα παιχνιδιου και θιχτηκε,δεν ειναι ολοι και σαν τον λαρε που την βρισκουν με τα καντηλια.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3558
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Απρ 08, 2024 8:02 pm

Συνεχίζουμε μια στάλα (και δυο μην πω) πιο ήρεμα χωρίς προσβολές προς τους συμφορουμίτες μας.
Έγινε διαγραφή δημοσιεύσεων, ας μείνουμε εδώ.

0
assistant

nba
Reactions: 1730
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Δευ Απρ 08, 2024 8:37 pm

Conan1982 έγραψε:
Συνεχίζουμε μια στάλα (και δυο μην πω) πιο ήρεμα χωρίς προσβολές προς τους συμφορουμίτες μας.
Πολυ θα θελα ρε συ mod να μου εξηγησεις τι το προσβλητικο-επιθετικο-εμπρηστικο ειχε η δημοσιευση μου......αλλα ασ το δε θα βγαλουμε παλι ακρη.

0
Jamesharden13

senior
Reactions: 237
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Δευ Απρ 08, 2024 8:50 pm

να ρωτησω(ασχετο)αλλα γιατι ο παναθηναικος μετον κολοσσο επαιξαν στην ροδο εφοσον ειναι μονα τα παιχνιδια και ο παο τερματισε πρωτος?

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Δευ Απρ 08, 2024 9:24 pm

assistant77 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Πολυ θα θελα ρε συ mod να μου εξηγησεις τι το προσβλητικο-επιθετικο-εμπρηστικο ειχε η δημοσιευση μου......αλλα ασ το δε θα βγαλουμε παλι ακρη.
Τίποτα απολύτως, ήταν μέρος του διαλόγου και ίσως κακώς σβήστηκε. Το ζήτημα πολλές φορές δεν είναι αυτά καθ' αυτά τα ποστ, είναι οι αντιδράσεις που προκαλούν τα ποστ που ακολουθούν και πολλές φορές σβήνονται και ποστ που δεν έχουν κάτι επιλήψιμο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1847
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Απρ 09, 2024 12:43 am

Είδε κανείς το ματς Μπαρτσα Ρεάλ στο πρωτάθλημα; Είμαστε σίγουροι ότι προτιμάμε Μπαρτσα από Μονακό; Τους φοβήθηκε το μάτι μου τους Λαπροβιτολες, Αμπρινες και σια. Γρήγορο μπάσκετ και πυροβολαγανε από παντου

0
Jamesharden13

senior
Reactions: 237
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Τρί Απρ 09, 2024 2:11 am

golitog7 έγραψε:
Τρί Απρ 09, 2024 12:43 am
Είδε κανείς το ματς Μπαρτσα Ρεάλ στο πρωτάθλημα; Είμαστε σίγουροι ότι προτιμάμε Μπαρτσα από Μονακό; Τους φοβήθηκε το μάτι μου τους Λαπροβιτολες, Αμπρινες και σια. Γρήγορο μπάσκετ και πυροβολαγανε από παντου
Καλα αυτο παλι?Οι αλλοι εχουν λαπροβιτολα ρουμπιο τζαμπαρι βεσελι αμπρινες σατορανσκυ και ξερουμε ολοι το σπρωξιμο που θα φανε απο την ευρωλιγκα και υπαρχουν ακομα ατομα που την πρροτιμουν απο την μονακο που υπερεχουμε ξεκαθαρα στους ψηλους και η αμυνα μας μπορει να την περιορισει σε μια σειρα αγωνων.Οι μπαρτσελονα εχει πολλους επιθετικα προικισμενους παιχτες δεν θα την ηθελα με τιποτα θεωρω οτι θα μας αποκλεισει.Απο την αλλη μονακο ειναι 1-3

0
WALKUP

Reactions: 65
Αγαπημένος παίκτης: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Τρί Απρ 09, 2024 8:24 am

Conan1982 έγραψε:
assistant77 έγραψε:

Τίποτα απολύτως, ήταν μέρος του διαλόγου και ίσως κακώς σβήστηκε. Το ζήτημα πολλές φορές δεν είναι αυτά καθ' αυτά τα ποστ, είναι οι αντιδράσεις που προκαλούν τα ποστ που ακολουθούν και πολλές φορές σβήνονται και ποστ που δεν έχουν κάτι επιλήψιμο.
απλα, δημοκρατικα.
στα εξηγει ωραια?? οπως θα ελεγε και ο αλεφαντος.. μαθε μπαλιτσα.
εγω λοιπον προτεινω να σβησεις αυτο το ποστ γιατι ειναι η επιτομη της ντροπης του διαλογου .
σβηνονται ποστ που δεν εχουν κατι επιληψιμο γιατι υποθετεις οτι θα ακολουθησουν αντιδρασεις.. μαλιστα. :D :D :D :D :D :D :D :D

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τρί Απρ 09, 2024 8:42 am

WALKUP έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

απλα, δημοκρατικα.
εγω λοιπον προτεινω να σβησεις αυτο το ποστ γιατι ειναι η επιτομη της ντροπης του διαλογου .
σβηνονται ποστ που δεν εχουν κατι επιληψιμο γιατι υποθετεις οτι θα ακολουθησουν αντιδρασεις.. μαλιστα. :D :D :D :D :D :D :D :D
Καλημέρα, προφανώς ή έχεις κάποιο θέμα κατανόησης ή δεν εκφράστηκα σωστά. Το πρόβλημα δεν ήταν το ποστ του assistant ήταν ο διάλογος που γινόταν αν τον είχες παρακολουθήσει και αυτόν έσβησα σε μεγάλο μέρος, παραδέχομαι ότι ανάμεσα σε αυτά μπορεί να έσβησα και κάποια ποστ που δεν έπρεπε να σβηστούν και όχι μόνο του assistant. δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο, δεν το έσβησα ούτε από εμπάθεια, ούτε για να το παίξω εξουσία αλλά για να επαναφέρω την συζήτηση.

0
WALKUP

Reactions: 65
Αγαπημένος παίκτης: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Τρί Απρ 09, 2024 8:59 am

Conan1982 έγραψε:
Τρί Απρ 09, 2024 8:42 am
WALKUP έγραψε:

απλα, δημοκρατικα.
Καλημέρα, προφανώς ή έχεις κάποιο θέμα κατανόησης ή δεν εκφράστηκα σωστά. Το πρόβλημα δεν ήταν το ποστ του assistant ήταν ο διάλογος που γινόταν αν τον είχες παρακολουθήσει και αυτόν έσβησα σε μεγάλο μέρος, παραδέχομαι ότι ανάμεσα σε αυτά μπορεί να έσβησα και κάποια ποστ που δεν έπρεπε να σβηστούν και όχι μόνο του assistant. δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο, δεν το έσβησα ούτε από εμπάθεια, ούτε για να το παίξω εξουσία αλλά για να επαναφέρω την συζήτηση.
καλημερα αδελφε,
απλα πιστευω οτι σε εναν διαλογο δεν μπορει να παρεμβαινει και να σβηνει επιλεκτικα (εστω και για πρακτικους λογους) ο καθε ενας οτι εκεινος κρινει.
ελπιζω και θελω να πιστευω οτι ειναι προφανεις οι λογοι σε ολους τους χρηστες του φορουμ και να μην χρειαζεται να εξηγησω γιατι δεν πρεπει να γινετε αυτο ποσο μαλλον απο ενα ατομο.υπαρχουν εξαιρεσεις οπως χυδαιολογια κλπ τα οποια εννοουνται.
επισης ξεκαθαριζω οτι δεν ξερω κανεναν προσωπικα εδω ουτε θα ηταν εφικτο αυτο διοτι ολοι μιλαμε με ψευδωνιμα και ειναι αδυνατον να εχω εμπαθεια με καποιον που λεγετε conan ή αθανασιος διακος ή οπως τον λενε.
αυτο το λεω διοτι εχεις σβησει δικα μ σχολια στο παρελθον τα οποια δεν προσβαλαν κανενα και απλως ειχα εκφρασει την αποψη μου (διαφορετικη προφανως) σε μορφη απαντησης σε καποια σχολια. νομιζω αυτο ειναι και η διαδραστικοτητα εδω μεσα.
αλλιως γραφω κατι και απογερευεται να μου απαντησει καποιος αρα ειναι σαν να μονολογω με τον εαυτο μου .

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τρί Απρ 09, 2024 9:40 am

WALKUP έγραψε:
Τρί Απρ 09, 2024 8:59 am

καλημερα αδελφε,
απλα πιστευω οτι σε εναν διαλογο δεν μπορει να παρεμβαινει και να σβηνει επιλεκτικα (εστω και για πρακτικους λογους) ο καθε ενας οτι εκεινος κρινει.
ελπιζω και θελω να πιστευω οτι ειναι προφανεις οι λογοι σε ολους τους χρηστες του φορουμ και να μην χρειαζεται να εξηγησω γιατι δεν πρεπει να γινετε αυτο ποσο μαλλον απο ενα ατομο.υπαρχουν εξαιρεσεις οπως χυδαιολογια κλπ τα οποια εννοουνται.
επισης ξεκαθαριζω οτι δεν ξερω κανεναν προσωπικα εδω ουτε θα ηταν εφικτο αυτο διοτι ολοι μιλαμε με ψευδωνιμα και ειναι αδυνατον να εχω εμπαθεια με καποιον που λεγετε conan ή αθανασιος διακος ή οπως τον λενε.
αυτο το λεω διοτι εχεις σβησει δικα μ σχολια στο παρελθον τα οποια δεν προσβαλαν κανενα και απλως ειχα εκφρασει την αποψη μου (διαφορετικη προφανως) σε μορφη απαντησης σε καποια σχολια. νομιζω αυτο ειναι και η διαδραστικοτητα εδω μεσα.
αλλιως γραφω κατι και απογερευεται να μου απαντησει καποιος αρα ειναι σαν να μονολογω με τον εαυτο μου .
Ιδανικά αυτό θα ήθελα κι εγώ, είναι πράγματι μια μορφή λογοκρισίας, εν πολλοίς αυθαίρετη. Αλλά πρακτικά το φόρουμ χρειάζεται επιτήρηση για να μην ξεφύγουμε. Υπάρχουν οι συστάσεις, τα φάουλ, οι αποκλεισμοί, το κλείδωμα του τόπικ και οι διαγραφές σχολίων. Όταν κάνουμε επιθέσεις στον άλλο επειδή είπε κάτι βάσει των κανόνων του φόρουμ κάπως πρέπει να παρέμβουμε.
Για τα σχόλια γενικά η βασική αρχή είναι να μην προσβάλουμε και να μην κάνουμε προσωπικές επιθέσεις στον συνομιλητή σου, όσο απαντούμε επί τον απόψεων και όχι προσωπικά μια χαρά κυλάει ο διάλογος,
Στην περίπτωση σου είχες εκφράσει την άποψη σου ότι οι απόψεις των άλλων είναι λίγο πολύ για τα μπάζα επειδή είναι λογιστες ,ηλεκτρολογοι,σουβλατζηδες,γιατροι και όχι προπονητές και άλλα που μπορώ να στα στείλω σε p.m. αν θέλεις, τέτοια σχόλια απλά δεν είναι αποδεκτά.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”